HG archívum

Június 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 111 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1979

Csicsinek továbbra sem megy igazán

Változás Csicsi versenynaptárában Profi golfozónknak, Lajtai-Rózsa Csillának ismét a második forduló jelentette a végállomást a Symetra Tour aktuális tornáján. Ez volt sorozatban a negyedik alkalom, ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1448

Születésnapi győzelem Szlovéniában! (Értékeléssel!)

Bertényi Bence -1-gyel hajrázott a tornánA Magyar Amatőr Bajnokság küzdelmei mellett fokozott figyelemmel kísértük végig a WAGR minősítésű Szlovén Junior Nyílt Bajnokságot, ahol a 12 tagú magyar kül Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2210

Adél és Dávid a magyar trónon

Esélyeshez méltóan, rajt-cél győzelmet arattak Nem született meglepetés a Kisorosziban rendezett 59. Magyar Bajnokságon. Rózsa Dávid és Vadkerti Adél végig vezetve végeztek a mezőny élén, és ezzel új... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1520

Megvan az esély a dobogós helyekre!

Fülöp Gergő hozta a legjobb magyar eredményt Tovább folytatódott a Szlovén Junior Open a ljubljanai Par71-es Arborétum GC pályáján. A második napi eredményeket fürkészve megállapítható, hogy a 12 fős... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
51552

A Golfiesta fergeteges hétvégéje!

BBQ parti, jó hangulat és Hole in One   Remek hangulatot és nagyszerű versenyt hozott a Zala Springs Golf Resortban tartott Golfiesta Tour III. fordulója.  A nap mozdulata dr. Halász Att Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1541

Öles léptekkel – Vadkerti Adél volt a nap legjobbja

Ahogy lenni szokott a többnapos versenyeken, a második játéknap után némileg átrendeződött az élmezőny 59. Magyar Bajnokságon. Most is így történt, bár az élenállók személye nem változott, csupán az Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1305

Bréking! Hole in One a Zalacsányban rendezett Golfiestán!

Gratulálunk Dr. Halász Attilának, aki Golfiesta verseny első "Hole in one"-ját Zala a Springs 8-as szakaszának par3-asán ütött. A Garmin fenix5 okosóra az 5-ös lyukon volt, ám a játék utáni meglepet Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1337

Kötél Bence bekezdett – Mínusz 1-gyel a második!

A Magyar Amatőr Bajnokság mellett, természetesen fokozott figyelemmel kísérjük a WAGR minősítésű Szlovén Junior Nyílt Bajnokság küzdelmeit, ahol a 12 tagú magyar különítmény sikeréért szoríthatunk. A ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1510

Bejött a papírforma

- Eredmények és beszámoló -Elmaradtak az izgalmak az élmezőnyt illetően az 59. Magyar Bajnokság nyitónapján, Kisorosziban. A címvédő Vadkerti Adél (78) vezeti a női, míg Rózsa Dávid (76) a férfi mezőn Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1404

Csányi EAGLE-lel tette fel az i-re a pontot

Féltucat mínusz júniusban! Mióta 2017-es felnőtt bajnokunk, Csányi Olivér hazaért, sikert sikerre halmoz és csak úgy ontja magából a mínuszokat a nyári kánikulában. Nem volt ez másként a négynapos WA... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1378

Videó: 59. Magyar Amatőr Golfbajnokság eredményhirdetése

LUGOSI GOLF SCHOOL egy videóval kedveskedett a játékosoknak. Mint ismert a Kisorosziban rendezett magayr tornát Rózsa Dávid és Vadkerti Adél nyerte. ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1526

Hőségtál – étkezési tanácsok Lugositól

Lugosi Balázs, a Magyar Golf Club vezető pro-ja a kedvünkért, a táplálkozási tanácsadó szerepébe bújt és fontos tapasztalatokat küldött a Magyar Bajnokság résztvevőinek: „Ebben a hőségben egyáltalá Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1567

Csányi Olivér megcsinálta, ott van a DÖNTŐBEN!

Bajnokunk hatalmas bravúrt ért el Szlovákiában Csányi Olivér továbbra is tartja jó formáját. Amióta hazaérkezett Amerikából egészen magasan teljesít. Most éppen egyedüli magyar indulóként a Slovak Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1619

Live Scoring – Magyar Bajnokság!

Hamarosan kezdetét veszi az 59. Magyar Bajnokság küzdelmei. Az első flight pontban 8 órakor indul. Az eredményeket a cikken található linkre kattintva követheti! LIVE SCORE LINK! Jó játékot minden Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1505

STARTLISTA: 59. Magyar Bajnokság!

Megérkezett a várva várt flight beosztás! Minden bizonnyal izgalmas és fordulatos verseny vár az indulókra. 79-en (16 nő, 63 férfi) adták le nevezésüket, köztük a címvédő Vadkerti Adél is. A listá Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1526

Örömgolf a Tata Városáért Kupán

Szombaton következik a Rotary Jótékonysági Kupa Az Old Lake Golf Club és Tata Városa, Michl József polgármester fővédnökségével közös golfversenyt szervezett június 22-e, szombatra. Dr. Bábos Réka, Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1282

Játssz a Hole in One díjért a Golfiestán!

Fergeteges hétvégére készülnek Csikósék Nem mindennapi élményekben lehet részük a Golfiestásoknak, akik sportos családi víkendet tölthetnek el a Zala Springs Golf Resortban. Pénteken egy frenetikus Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1666

Simán bent az első CUT-ban

  Felnőtt bajnokunk, Csányi Olivér könnyedén ott van a Top 60-ban.+2-es (-1,+3) összesített score-ral, a T16. helyen kvalifikálta magát az első CUT-ba. A harmadik játéknap végén újabb von Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1585

Barátság, jótékonyság, golf

Rotary Club Budapest-Duna június 29-én, szombaton ismét a tatai Old Lake Golf Clubban szervezi már hagyományosnak nevezhető jótékonysági golfversenyét, az ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon hátrányos... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1397

Bírói szemmel - Bajnoki formában Kisoroszi

Course setup folyamatban Golfbírónkat, Buna Edvint a Magyar Bajnokság helyszínén értük utol, ahol éppen a pálya előkészítést végzi a hétvégi tornára. „Az eddigi időjárási körülményekhez képest ki Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1336

Olivér bombaformában!

Világranglista pontokra hajt a magyar bajnok   Csányi Olivér kétségtelenül az egyik legjobb formában lévő magyar golfozó. Ezúttal a Szlovák Open első játéknapján ért el par alatti eredményt. -... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1600

Junior Tour: Benke az abszolút győztes

(főkép: Tátrai Béla) Június 25-én, kedden a St.Lőrinc Golf Clubba látogatott a Junior Tour mezőnye. Bartha Ferenc egy sikeres, jó hangulatú versenyről számolt be lapunknak, ahol közel 50-en álltak el Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1275

Csicsi nyomában

Már jobb, de még nem az igazi az a csukló A profi világban nincs idő a sebek nyalogatására, ugyanis hétről hétre bizonyítani kell. Rózsa Csicsi a balul sikerült michigani kirándulás után, már Cinci Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1423

Kísérteties egybeesés vagy egyszerű véletlen?

- Főtitkári gondolatok - Az volt az ember érzése, mintha egymásra licitálnának a szomszédos országok szövetségei. A bajnokságok időpontjai ide-oda tolódtak. Ebből próbálta a lehető legjobbat kihozni Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2009

Világbajnoki pályacsúcs

A kedvező időjárási körülmények fantasztikus rúgásszámokat eredményeztek a Footgolf Országos Bajnokság negyedik fordulójában, a WiluWill Wilo Service Partner versenyen. A -15-ös eredménnyel záró Lengy... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1495

Bizakodó a kapitány a hétvége előtt

(kép: Tátrai Béla)A profik szokásos hétfői játékán +2-es score-ral a második helyen zárt a junior válogatott szövetségi kapitánya, Hahn Roland. Erről, illetve a hétvégi Szlovén Junior Bajnokságról i Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1383

-1-gyel az élen! (rövid értékeléssel)

A máriavölgyi Pannónia Golf & Country Club kiválóan előkészített pályáján került sor a profik szokásos hétfői játékára , amely papírforma eredménnyel zárult. Az élen Lugosi Tamás végzett par alatt... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1348

BRÉKING: Segítőket keresünk!

- Várják a jelentkezéseket -A hétvégén (szombat/vasárnap) kerül megrendezésre a Magyar Amatőr Golfbajnokság Kisorosziban, ez a kiemelt, legnagyobb magyar verseny. Kiváló lehetőség megfigyelni az orsz Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1297

Sikeres Nemzetközi Női Golfnap a Pannónián

- Ladies Golf Hungary beszámolója - Ismét egy fergeteges délutánt tölthettek együtt a hölgyek Máriavölgyben, a Nemzetközi Női Golfnap alkalmával. A képek önmagukért beszélnek! A kezdeményezéshez Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1248

Karnyújtásnyira a dobogótól

A Pannónia Junior Akadémia fiatal játékosa, Somogyi Bence remek hétvégét teljesített a sógoroknál (Osztrák Junior Tour harmadik állomásán), hiszen egy kis szerencsével akár a dobogóra is felállhatott ... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 111

Versenynaptár

Keresés