HG archívum

Május 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 108 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
40359

Cservák gondolatai: Moore vezeti a mezőnyt

Beszámoló a The Memorial Tournament 1. napjáról Nem is tudom, kiknek írom ezt a kis beszámolót, hiszen nagy valószínűséggel az egész ország a tévékészülékek előtt ülve nézte megbabonázva a közvetítés... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1809

Ragyogóan csillogó Eb-ezüst (nyilatkozattal)

Skóciában, a US Kids Golf szervezet által rendezett XII. Európa Bajnokságon fiatal golfreménységünk, Zsimán-Lebovics Zénó óriási sikert elérve a második helyen végzett – adta hírül lapunknak Lugosi Ba... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1617

Az elme szerepe VII.: Gyakorló Swing

Szinte minden golfozó végez valamiféle gyakorló lendítést, mielőtt valóban odaáll, becélozza és megüti a labdát. Az igazat megvallva azonban többségük éppen annyit nyerne azzal, ha mondjuk megdörgöl Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2645

Kapcsoljon a Sport2-re a golfért!

Memorial Tournament presented by Nationwide  (Kép: sports-1-section-graphics) Ez a következő, egyben mai lehetőség 120 játékos számára a pont és pénzgyűjtésre a PGA Tour-FedEx Kupa kettő... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2454

Jubilál a Monarchia Kupa: Dobogós helyezéseket vár a kapitány

K&K Monarchia Kupa: Konopiste - Csehország Immár 20. alkalommal rendezik meg 2019. június 3-6. között Csehországban 6 ország - Ausztria, Horvátország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia és Magyaror... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2395

Már a dobogón – egy ütésre az első helytől!

    Tovább folytatta remek szereplését a korosztályos Európa bajnokságon Zsimán Lebovics Zénó, aki 73-as első köre után 74-et játszott és felkapaszkodott a dobogóra. A mindent eldöntő ut Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1969

Címvédőként Zalacsányban

   Mint ismert, a hétvége szombatján rendezik meg a World Corporate Golf Challenge regionális döntőjét, a festői szépségű Zala Springs Golf Resortban. Szoros csatára van kilátás, hiszen a t Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1761

Születésnapi győzelem

A Pannónia Junior Akadémia játékosa, Rózsa Dániel csapata vezéregyénisége volt. 76-os eredményével együttállásban az első helyen végzett, amivel oroszlánrészt vállalt, hogy iskolájának golfegyütte Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1659

Bréking: Elmarad a Match Play Bajnokság – hivatalos

  (Fotó: Yulia Stepanova Photography)A Magyar Golf Szövetség az Old Lake Golf Club menedzsmentjével egyeztetve, tájékoztatja a VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságra nevező golfozókat, Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1621

Sérülés: Csicsi kihagyja a hétvégi Symetra Tour fordulót

Profi golfozónőnk, Lajtai-Rózsa Csilla elhúzódó csuklósérülése miatt, a szakmai team javaslatára kihagyja a következő Symetra Tour versenyt. A héten kezdődő Valley Forge Invitational (PottsTown, Pen Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1595

Tét a világdöntő!

A Zala Springs Golf Resort egy újabb színvonalas nemzetközi verseny otthona lesz a hétvége szombatján. Az élmény garantált. A klub igazgatója, Damian MacPherson bátran biztat mindenkit, hogy jelentk Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1736

Match Play: Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Számos megkeresés érkezett a hétvégi, VIII. Magyar Match Play Bajnokság lebonyolításával kapcsolatban. A pontos nevezettek számát egyelőre nem ismerjük, mivel még ma éjfélig lehet még jelentkezni 23:5... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1815

69-cel az élen! (Nyilatkozatokkal)

    Az elmúlt hetek kaotikus időjárása után végre sikerült megrendezni az Országos Profi Bajnokság II. Fordulóját, melynek a Balaton Golf pályája adott otthont. Így talán nem is meglepő, Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1566

Nevezési hajrá: Nyerj golfautót Hole in One-nal!

    Highland Golf Club május 30-án, csütörtökön rendezik társasági versenysorozatuk harmadik állomását. A megmérettetésre szerda délig lehet jelentkezni! A versenyen „hole in one” külö Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2462

Podusil nyerte a tengerentúli Majort

Két magyar állt az elrúgókhoz az Egyesült Államokban rendezett, háromnapos, FIFG 1000-es, kiemelt (Major) versenyen. Podusil György a döntő flightban szerepelt vasárnap, végül ötödik lett abszolútban ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1801

Match Play Bajnokságra hangolódva

A következőkben a Magyar Golf Szövetség által kiadott közleményt tesszük közzé a hétvégi Match Play bajnoksággal (WAGR pontot ad) kapcsolatban: A Magyar Golf Szövetség 2019. május 31. és június 2. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1862

Újabb nemzetközi dobogó

  (kép: Tátrai Béla)   A kétszeres Magyar Kupa győztes Jaczkovics Emma továbbfolytatta remek szezonját. A Szerb Openen elért harmadik helye után ismét dobogóra állhatott a nemzetközi vize Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2245

Magyar Krisztián nyerte a hencsei ranglistát

(Főkép: Tátrai Béla)Vasárnap ranglista versenynek adott otthont a hencsei pálya. Számos játékos ott maradt a szombati MidAm Opening Golf Cup résztvevői közül, és lám milyen jól tették. Több kategóri Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1503

Felhívás: Szabályismereti előadás és vizsga – caddie-szülőknek

A Magyar Golf Szövetség 2019. június 7-én, pnteken, 16:00-19:00 óra között, a Budapest Highland Golf Club emeleti termében elsősorban azoknak a szülőknek, akik caddie-ként vesznek részt a Junior Tou Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1659

Ismét tarolt az Audi quattro Golf Kupa

Gyönyörű, napsütéses időben rendezték meg a 2019-es Audi Quattro Golf Kupa magyarországi döntőjét május 25-én. A tét az volt, hogy kik utazhatnak a világ egyik legnagyobb és legszínvonalasabb Világdön... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1943

Régi szép idők újratöltve

(Képek: Tátrai Béla)Szombaton elrajtolt a várva várt MidAm Golf Tour Hencsén, amely – a szokásoknak megfelelően – nagyszerű hangulatot és izgalmas csatákat hozott.  Révész Tamás, a Magyar Mid-Ama Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1668

Nüánsznyira a dobogótól: „A golf már csak ilyen”

  A Pannónia Junior Akadémia bajnoka, Rózsa Dávid nagyszerű játékának köszönhetően épphogy csak lemaradt a dobogóról a technikás pályákon (BlackSeaRama, Lighthouse) rendezett Bulgár Openen. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1832

Játékos-barát 9+9 Zircen

Kovács Titusz nyert a zirci ranglistán! A Bakony szívében elterülő Forest Hills sportkomplexum szombaton ranglista versenynek adott otthont. A remekül előkészített zirci golfpályáján finom ételek é Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1641

Csicsi ismét ott van a legjobbak között!

      Tovább folytatta szereplését Lajtai-Rózsa Csilla az alabamai 300 ezer dollár összdíjazású kiemelt golftornán. A többszörös magyar bajnok golfozó -4-es (-5, +1) score-jának kösz Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2008

STARTLISTA: MidAm Opening Golf Cup

Megérkezett a várva várt flight beosztás! Minden bizonnyal izgalmas és fordulatos verseny vár az indulókra. Jó játékot! Hencsei forduló Live score ITT! Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1892

Dobogós helyen - Evés közben jön meg az étvágy!

(kép: Bulgarian Golf Association)A pénteki, második játéknappal folytatódott a 15. Bulgarian Amateur Open, ám ezúttal nem a BlackSeaRamán, hanem a Lighthouse pályáján (par 71) teljesítették a résztvev Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2128

Ki, mit vár a hencsei hétvégétől?

Ahogy korábban hírt adtunk róla, szombaton elindul a MidAm Golf Tour 2019 sorozata, majd vasárnap ranglista versenynek ad otthont a közkedvelt hencsei pálya. Körkérdést tettünk fel néhány indulónak: Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1488

Bréking: Elmarad a Match Play Bajnokság – hivatalos

(Fotó: Yulia Stepanova Photography)A Magyar Golf Szövetség az Old Lake Golf Club menedzsmentjével egyeztetve, tájékoztatja a VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságra nevező golfozókat, hogy a Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2312

Ranglista pontvadászok figyelem!

Már javában zajlanak az előkészületek a 2019-es szezon újabb ranglista versenyére, amelynek a zirci Forest Hills komplexum ad otthont – hívta fel a figyelmet Bozó Ádám, a klub head pro-ja. Jelentkez Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1853

Rózsa Csicsi -5-tel a harmadik helyen

Lajtai-Rózsa Csilla -5-ös score-ral teljesítette az alabamai Symetra torna első napját. Sokáig az élen állt, végül együttállásban a harmadik helyről (dél-koreai Yujeong Son-nal) várhatja a négy Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 108

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés