HG archívum

Április 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 103 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2041

Rózsa Dani húzta a Detroit Lakes-t: újabb három csapatdobogó

Ahogy olvasóink megszokhatták időről időre beszámolunk a Pannónia Junior Akadémia játékosának, Rózsa Daninak amerikai versenyeiről és ez most sincs másként. Az elmúlt időszakban három megmérettetésen ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2436

„Mindig jó győzelemmel kezdeni a szezont”

    Vaszkó Zsombor remekül kezdte az évet. Már beszámoltunk róla, hogy megnyerte a Junior Tour nyitó versenyét, Zircen. Most örömmel beszélgettünk. HG Gratulálunk! Hogyan értékeled a + Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2799

Junior Tour I.: Vaszkó lett az abszolút győztes

Április 28-án, vasárnap kezdetét vette a nyolc állomásból álló Junior Tour, amelynek elsőként a Forest Hills Golf Club adott otthont. Telt ház volt a zirci pályán, több mint 50-en álltak elütőre a kül... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2125

Senior Open: Hamarosan lejár a nevezési határidő!

Mint korábban beszámoltunk róla nemzetközi szenior versenysorozat (Senior Golf Tour Europe) érkezik Magyarországra május 3. és 5. között Magyarországra, a Zala Springs Golf Resortba. Jelentkezni egész... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1863

Sport és stressz egy terapeuta szemével

Sok évvel ezelőtt, a sport mentális oldala kevésbé volt közismert. Mára akkorát változott a világ, hogy sok győztes sportoló tesz említést a „mentális edzőjéről”. Ezt a témát járjuk körül dr. Lénárt Á... Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1935

Száz fölötti létszám ismét

Vasárnap a zsirai Sonnengolf Club ad otthont a Footgolf Országos Bajnokság második fordulójának, a Positive by Hinora Footgolf Versenynek. Az első körhöz hasonlóan most is száznál több játékos áll maj... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1938

Az elme szerepe III.: A teljesítmény kulcsszavai

Az objektív gondolkodáshoz vezető folyamat része bizonyos szavak és kifejezések tudatos kerülése, amelyek az objektív módról pánik-módra kapcsolják át az elmét. A CIKKET TELJES EGÉSZÉBEN a képre katt... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2121

Izgalmas végjáték – Cservák László beszámolója

Azt azért megígérem (leginkább magamnak…), hogy nem sűrűn ragadtatom el magam annyira, hogy határozott kijelentést tegyek egy verseny kimenetelével kapcsolatban. Jó, most az eredmény igazolta, nem vol... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2075

A női US Open lebeg Csicsi szeme előtt

Két hét szünet után folytatódott a 2019-es Symetra Tour, Arkansasban. Sajnos a sorozat egyetlen magyar indulója, Lajtai-Rózsa Csilla egy kisebb megfázással küszködött, ami mint utólag kiderült nagyban... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1995

Závaczki nyerte a máriavölgyi ranglistát

Hatalmas érdeklődés mutatkozott az idei második ranglista verseny iránt. Az előző heti zalacsányi megmérettetés után a máriavölgyi Pannonia Golf & Country Club par 72-es pályájára látogattak a pon... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1790

Három amerikai is az élbolyban a II.Hassan Golf Trophyn

Két amerikai, David Lipsky és Sean Crocker osztozik az első helyen mínusz öttel a pénteki, második fordulót követően. Négyen vannak holtversenyben a harmadik helyen mínusz néggyel, köztük is egy ameri... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1872

Több volt benne

4:1-es vereséggel búcsúzott az idei Olimpiai Reménységek Versenyétől a magyar válogatott szombaton. 1 győzelemmel és 4 vereséggel zártuk a tornát, így némileg keserű szájízzel hagyhatták el fiatalja Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1768

Lalla Meryem: Szelek szárnyán

A csütörtökihez képest átalakult az élboly a férfiak és a nők versenyében is. A jó ételek és a jó hangulat továbbra is adott volt, mint ahogy a nagyon-nagyon szép pálya is, de délre erős szél kezdett ... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1727

Betegen nehéz

  Egy kisebb szünet után ismét versennyel jelentkezett a Symetra Tour, természetesen magyar bajnoknőkkel, Lajtai-Rózsa Csillával a mezőnyben. A helyszín ezúttal Arkansas, ahol a Murphy USA E Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
4115

Több, mint egy csinos lány

  Egy közös képre lettünk figyelmesek a legnagyobb közösségi oldalon. Orosz Vanda, legjobb barátnőjével, Szick Petra Dórával, a többszörös szépségkirálynővel találkozott a Highland Golf Clubba Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1547

Nincs szerencsénk!

(Képek: Tátrai Béla) A pénteki napon nyugodtan mondhatjuk, hogy Fortuna nem állt mellettünk. Akár csak délelőtt a házigazda Szlovénok ellen, a Szlovákokkal szemben is egy nüánsznyi hiányzott. A fiú Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2470

Most nem mi nevettünk a végén

(Képek: Tátrai Béla)Tegnap az olaszok ellen nekünk jött ki a lépés a végjátékban, most a házigazda Szlovénokkal szemben sajnos nem. A vége 3:2 lett. Délelőtt Kötél és Bertényi Bence szállította a pont Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2696

Elkezdődött a torna – Cservák László

Az ételek fenségesek, a hangulat tökéletes, és a pálya rendkívül jól elő van készítve. Ezeknek a tényezőknek mindig szerepelniük kell egy rendes magyar verseny beszámolójában, essünk is túl rajta! Ha... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2578

Megvan az első győzelem!

Délelőtt a címvédőtől (Németország) elszenvedett vereség után fiaink győzelmi kényszerben léptek pályára Olaszország ellen. Ahogy az várható volt, remekül játszottak és nagy csatában 3:2-re győztek Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2755

Zala Springs Senior Open: Verseny 48 év felettieknek!

A Portugáliából induló nemzetközi szenior versenysorozat hamarosan Magyarországra látogat (május 3-5.), méghozzá a Zala Springs Golf Resortba. Zalacsány lesz a harmadik fordulója az egész kontinenst á... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2263

Megkezdődött a visszaszámlálás: Jön a Lugosi Golf Tour!

A Lugosi Golf Iskola idén is megrendezi a nagy sikerű és már hagyományos Lugosi Golf Tourt, melynek első fordulója május 5-én Kisorosziban lesz, amire szeretettel várnak minden golfozót! – számolt b Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3262

Bréking: Megizzasztottuk a németeket, de ez is kevés volt

Képek: Tátrai Béla A magyar EOHT csapat 5:0-ás vereséget szenvedett a címvédő német válogatottól. Az eredmény azonban csalóka, nem tükrözi a mérkőzés képét, ugyanis többen is szoros csatát vívtak... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2521

Beragadt rajt az EOHT-n

(Fotók Tátrai Béla)A magyar golfszeretők szerdától szombatig a szlovéniai Moravske Toplice pályájára figyelnek, ugyanis a magyar junior válogatott az itt rendezendő VII. Olimpiai Reménységek Tornáján Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1952

Videó: Húsvét Kisorosziban

      Ilyen volt a húsvét Kisorosziban. A Magyar Golf Club hangulatos videóval kedveskedett a résztvevőknek a hosszú hétvégéről. Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2345

Meglepetésekkel és hihetetlen hosszabbítással indult a szezon

Elrajtolt a nyári egyéni match play sorozat és most először az egylabdás, páros kiírás is. Mindkettővel ki lehet jutni a szeptemberi csapat Európa-bajnokságra. Ez történt az első játékhéten: Egyéni ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2328

Cservák kalandjai II. rész: Derült égből Murphy

(Főkép: Facebook/Cservák László)  Rossz idő nincs csak nem megfelelő öltözet! Utazásaim meghatározó része a magammal vitt bőrönd mérete, és ezáltal persze a súlya. Mivel általában négynapos v Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2047

Fotók Marokkóból!

  Ahogy beszámoltunk róla Cservák László Marokkóban tartózkodik és néhány fotót már el is küldött a Hungarian Golf Magazin Olvasóinak! Íme:(Az eső elállta után a fiúk is kimentek, ismerkedni a Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
3134

Kezdődik az EOHT!

Cservák László Marokkóba, míg Tátrai Béla az Olimpiai Reménységek Versenyére utazott, hogy gyönyörű szép felvételeket készítsen fiainkról, akik a dobogót tűzték ki célul a szlovéniai Moravske Toplic Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2297

Beharangozó: Cservák László marokkói kalandjai

    Ezen a héten Marokkóban két profi golfversenyt is rendeznek. A nők részére a Lalla Meryem viadalt a Ladies European Tour keretében, a férfiak részére a II. Hassan elnevezésűt a Europea Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2113

Az elme szerepe II. Rész

Ígéretünkhöz híven folytatjuk az előző héten megkezdett cikksorozatunkat, főszerepben az elme. Damian MacPherson az objektív gondolkodás művészetéről beszél legújabb anyagában. (Főkép: Tátárai Béla Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 103

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés