HG archívum

Március 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 76 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2118

Csicsi másodszor a CUT-ban

Symetra Tour magyar profi golfozója, Lajtai-Rózsa Csilla összesített +4-es (+1, +3) score-ral, a T52. helyen kvalifikálta magát a döntő napra (cut-vonal: +5 volt) a 125 ezer dollár összdíjazású IOA Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3281

„Csaknem 300 diák csatlakozott a programba”

  Madarat lehetett volna fogatni Sárközi Ricsivel a beszélgetésünk alatt. Mint mondta érezni, hogy az általános iskolások körében egyre nagyobb az érdeklődés a golf iránt. 13 osztály, több szá Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2188

Bréking: Stabilan kezdett Rózsa Csilla Kaliforniában

  Lajtai-Rózsa Csilla 73 ütésből teljesítette a kaliforniai Symetra torna első napját, így +1-es eredménnyel a jelenlegi állás szerint – bár a cikk születésének pillanatában a játékosok többsé Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2051

Egy más világ – Fanni az IJGA-n

  A fantasztikus utazás következő állomása profi környezetbe repítette a Lehoczky-családot, amiről természetesen beszámoltak a Hungarian Golf Magazinnak. Az elmúlt napok nemzetközi sikert is h Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2065

Új-zélandi csoportos golftúra

2020. február 1-15.(A csoport minimum 6 fő esetén indul) Program: 2020. február 1. Érkezés, bejelentkezés a Sofitel Queenstown Hotel & Spa-ba Welcome vacsora az Amisfield Winery-ben naplemen Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2374

Rózsa Csilla újra az elütőn!

  Tavaly sérülés miatt kihagyta, idén azonban ott van az IOA CHAMPIONSHIP indulói között Lajtai-Rózsa Csilla. Helyszín, a kaliforniai Beaumont, ahová hetedik alkalommal látogat a Symetra Tour Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2017

Szintlépésre készül Baldauf

  2016-os mid-amatőr bajnokunk Baldauf László is nagy ambícióval készül a 2019-es évre, hiszen idéntől már a szenior válogatott bruttó csapatát fogja erősíteni.     „Ami Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2890

A tettek mezején

  Hideg Dani folyamatosan ingázik Budapest és Bácsfa között, de az utóbbi időben többször megfordult a fejében, hogy hazaköltözik. Szeretné megtalálni az egyensúlyt a magánélete és a munkája k Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2207

Közösségépítés felsőfokon

  A Golfiesta lelkes csapata egy újabb remek időszakot töltött Tenerifén.  A golfozás mellett a pihenés, a szórakozás sem maradt el, hiszen a vidámságé, a kikapcsolódásé volt a főszerep. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2135

És a mese folytatódik!

  Sikeresen megérkeztünk Clearwaterbe, ahol Réka vendégei voltunk néhány napra, nagy köszönet érte - számolt be Lehoczky Gábor, aki egy autentikus beszámolóval szolgált a Hungarian Golf Magazi Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1954

A megújulás jegyében

  Brúder Balázs - az elmúlt évekkel ellentétben - nem tartott edzőtábort Marbellán, igyekezett az idejét a megújulásnak szentelni. Télen gyakran látott vendég volt a konditeremben, hogy megerő Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2023

Drámai végjáték és pályacsúcs az Academy-n

  Vasárnap befejeződött a háromfordulós Academy Budapest Winter Footgolf Tour versenysorozat. Tegnap Gelencsér Gábor pályacsúccsal nyerte a záró kört, míg a bajnoki cím eldöntéséhez szétlövésr Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2159

Diplomáciai siker!

  A Zala Springs Golf Resort nagyon büszke arra, hogy új, kölcsönös megállapodást kötött Ausztria 2 legjobb golfpályájával, az Adamstal Golf Clubbal és a Dachstein Tauern Golf & Country Cl Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2781

Szertefoszlanak a profi álmok?

   A golfozók, ahogy eddig, ezután is számíthatnak a Hungarian Golf Magazinra. Szívügyünknek tekintjük a magyar játékosok támogatását: „Az álmokat élni kell, nem kergetni!” Segítsünk Lugo Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2233

Telt házzal rajtolt a versenyszezon Lőrincen

  A nagyon kellemes tavaszi napsütésben igazán jól jött a -3 score, ami a Bruttó l. helyre volt most elég. Mindenki nagyon elégedett volt és élvezte a játékot.   Díjazottak:   Br Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2086

Szlovéniai kiküldetés

    Dny-i szomszédunknál álltak az elütőre golfreménységeink. Egy lány és négy fiú golfozónkért szoríthattunk a Szlovéniában (Livada Golf Club), a Junior Slo Am stroke (WAGR) versenyen. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2211

Március végén indul a büki szezon!

Március 25-én, hétfőn kinyit a Greenfield Golf klubháza, ami Bükön egyet jelent a tavaszi szezon kezdetével– osztotta meg lapunkkal Papp Erzsébet, a klub menedzsere.     „A versenynaptárun... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2155

Junior verseny Szlovéniában

Dny-i szomszédunknál áll az elütőre néhány magyar fiatalunk a hétvégén. Egy lány és négy fiú golfozónkért szoríthatunk a Szlovéniában zajló Junior Slo Am stroke versenyen. A fiúk mezőnyét a hazai sz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2843

Hahn Árpi – edző és játékos egy személyben

  Hahn Árpi profi edzőnk, zökkenőmentesen készült fel, így bizakodva tekint a 2019-es szezonra. Az idei terve, hogy az oktatás mellett, a környező országok szenior profi versenyein is me Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2523

McIlroy örülhetett a végén

  Végletekig kiélezett küzdelemben, az északír Rory McIlroy nyerte meg a profik 12.5 millió dollár összdíjazású versenyét, a Players Championshipet. Ezzel 15. sikerét aratta a legrangosabb Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2129

Karnyújtásnyira a CUT-tól

  Lajtai-Rózsa Csilla tisztességesen helytállt a női golfozók legrangosabb sorozatának (LPGA) versenyén, a 1.5 millió dollár (420 millió forint) összdíjazású, phoenixi BOH Founders Cupon.  Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2468

Rózsa Csilla átesett a tűzkeresztségen

  Magyar golfozó ilyen magasságokban korábban még nem járt. Eljött a pillanat tehát, amiről pár évvel ezelőtt még csak álmodozhattunk. Lajtai-Rózsa Csilla csütörtökön debütált a női golfozók l Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1943

Vigyázz, kész Lőrinc!

A golfozók egyik közkedvelt helye, a St. Lőrinc Golf Club, március 24-én kezdi meg a versenyszezonját – adta hírül Bartha Ferenc, aki beavatott minket a szezonnyitó és a 2019-es idény célkitűzéseibe Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2358

Az utolsó forduló dönt szinte mindenről

  Óriási drámákat tartogat a Footgolf Match Play League utolsó fordulója. A nyolcadik játékhét után Balán Zoltán már biztosan megnyerte a C ligát, de több a nyitott, mint a megválaszolt kérdés Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3524

Kisoroszi kifogta az aranyhalat:

Lugosi Balázs az új Head pro   Már korábban is hírt adtunk róla, hogy Lugosi Balázs ez évtől a Magyar Golf Club head pro-ja lett. A történet érdekessége, hogy pont 10 évvel ezelőtt Kisorosziban... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1868

Kisoroszi kifogta az aranyhalat:

Lugosi Balázs az új Head pro   Már korábban is hírt adtunk róla, hogy Lugosi Balázs ez évtől a Magyar Golf Club head pro-ja lett. A történet érdekessége, hogy pont 10 évvel ezelőtt Kisoroszib... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2422

„Jó volt újra a pályán lenni”

  Sándor Virág is ott volt a mid-am játékosokkal a ciprusi edzőtáboron, ami egy kisebb csoda volt, ugyanis egész télen izomgyulladással küszködött. Virág igyekezett mindenkit megnyugtatni, hog Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2377

LPGA beharangozó: Amikor az álom valósággá válik

  Ahogy beszámoltunk róla, történelmi tettet hajtott végre Lajtai-Rózsa Csilla a tengerentúlon! Ő az első magyar golfjátékos, aki a top amerikai ligában (LPGA) léphet pályára. Valóra vált álom Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2263

Fanni Amerikában!

   A történet úgy fél éve kezdődött, amikor jelentkeztünk a Flex cserediák programra, amelyet az amerikai állam támogat és minden évben több száz diáknak ad lehetőséget kimenni egy tanévr Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2167

Erdei Éva: Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni…

  Remek hangulatú edzőtáborozáson vett részt a Mid-Am csapat Cipruson, amelyet a két golfmeccs között időnként ügyvédként is tevékenykedő dr. Erdei Éva csak megerősíteni tudott. Mint mondta, f Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 76

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés