HG archívum

Február 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 66 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1617

Új edzők és swing a célok eléréséhez

Baldauf Mátyás remekül startolt Az elmúlt évhez hasonlóan az európai porondon képviseli a magyar színeket. Az Alps Tour, a Pro Tour, valamint a Czech PGA Tour-on indulva igyekszik kvalifikációs pon... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1696

Hogy repül az idő!

  Múlthét kedden, a 20. születésnapját ünneplő Vaszkó Eszterrel beszélgettünk, aki már másodéves a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. Mint megtudtuk, idejének nagy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1270

Hogy repül az idő!

Kedden, a 20. születésnapját ünneplő Vaszkó Eszterrel beszélgettünk, aki már másodéves a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. Mint megtudtuk, idejének nagy részét a tanulás Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1482

A Magyar Golf Club is tavaszi üzemmódra vált!

Kezd éledezni a magyar golfélet. A legtöbben hazaérkeztek az edzőtáborból, és már csak néhány hét választ el bennünket a hazai szezonkezdettől. A jó idő beköszöntével egyre több pálya jelenti be, ho Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1485

Két körön túl az akademisták

  Szombaton rendezték az Academy Winter Footgolf Tour második fordulóját. A szervezők úgy tájékoztattak, Zsuppán Péter tudta a legkevesebb érintésből teljesíteni a pályát. A férfiak között Bor Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1682

Dr. Klézli újra rendel

Következő kategória, a Timacuan Golf Club  A Winter Pines Golf Club után újabb pályát látogatott meg Floridában Klézli Ferenc és a tapasztalatait, szokásához híven megosztja az olvasókkal! &n... Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1632

Sonja: „Már vágjuk a centit!”

Kedves Golfozó Barátaink! Március első hétvégéjén a Zala Springs Golf Resort hivatalosan is megnyitja kapuit, és elindítja a 2019-es golfszezont az elmúlt években megszokott gazdag vendéglátással és Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2262

Jó kezdet

Eredményes felkészülés Spanyolországban  Az orosz származású, de hazánkban élő Morozova Sofya már javában készül a 2019-es szezonra. Mint megtudtuk, jelenleg Spanyolországban tartózkodik, ahol... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1631

Amatőr versenyek 2019

A Golf Travel Hungary összegyűjtötte a legfontosabb amatőr golfversenyeket a 2019-es idényre. Íme:                   &nbs... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1786

Baranyai szintet lépett!

Átalakul a junior program Balatonudvariban   Baranyai Róbert már a harmadik szezonját kezdi meg a Balaton Golf Clubban. A Tringer Golf Akadémia head pro-ja, rendkívül élvezi a munkát és már Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1502

Megvan a huszadik!

Az amerikai Dustin Johnson győzelmét hozta a Mexikói Golf Világbajnokság, aki ezzel karrierje 20. Tour győzelmét könyvelhette el.     A 34 éves játékos a négyállomásos világbajnoki soro Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1409

Előzd meg a tipikus golfsérüléseket!

Ha érdekel, hogyan előzd meg őket, gyere el… Március 31.-én 10 órakor Takács Kinga előadásában egy 2 órás kurzus keretében megismerhetitek, hogyan kell megfelelően bemelegíteni a golfhoz, ezáltal me Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1628

„Hideg lesz idén, röpködni fognak a mínuszok!”

Lugosi Tamás felkészülése a 2019-es idényre remekül halad. Február 9-én utazott el Spanyolországba, hogy ideális körülmények között tudjon gyakorolni. A tréningek mellé versenyeket is beiktatott: Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1682

Beköszöntött a jó idő, mégis röpködtek a mínuszok

Már igen csak kiéhezett a footgolf társadalom a pontszerző versenyekre, hiszen legutóbb legjobbjaink a marokkói világbajnokságon tudtak versenyszerűen footgolfozni. Az International Winter Footgolf Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1576

Tavaszi ajánlatok!

Előfoglalási kedvezmények                         20% engedmény a&nbs... Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1468

Húsvét Kupa Cipruson

CSOPORTOS GOLFUTAZÁS HÚSVÉTKOR (Észak-ciprus, Korineum Golf & Beach Resort****) 7 éjszaka kétágyas szobában félpanzióval 5 green fee a Korineum pályán Shuttle busz Kyreniába és a tengerparti ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1589

Megvolt a szezonnyitó játék

Mint ahogy lenni szokott, egy 6 órás időeltolódást ki kell heverni, úgyhogy az első nap ezt meg is ejtettük. Így a másodikon jöhetett a várva várt golf. Azt azért hadd tegyem hozzá, hogy már regg Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1515

„10 alá szeretnék menni”

Garami Istvánnal volt szerencsénk beszélgetni, aki 2017-ben Molnár Györggyel és Márton Károllyal együtt azon szerencsések közé tartozott, aki a Mercedes Világdöntőjén képviselhette a magyar színeket Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1690

Szabályváltozások magyarul

 Az R&A és USGA 2019 januárjától az elmúlt 60 év legátfogóbb golfszabály módosítását vezette be. A Magyar Golf Szövetség fontos feladatának tekinti, hogy a magyar golfozók még a szezon kezd Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1395

„Most sem jöttem haza üres kézzel"

A Ciprus Junior Open legjobb magyarja, a Pannónia Junior Akadémia színeiben induló Závaczki Bálint lett, aki teljesítményével a dobogó harmadik fokára állhatott fel.   „Sokadik alkalommal jár Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1287

Golf és szórakozás egyben

Már a második hetébe lépett a Golfiesta SE tenerifei edzőtábora. Azt már mondanunk sem kell, hogy aktív és sikeres táborozásban volt része eddig a sportolóknak. A golfozás mellett természetesen a ki Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1325

„Nem mindennapi verseny Cipruson"

A hétvégi Ciprus Junior Openen a Highlandet két fiatal képviselte: Lehoczky Fanni és Novák Botond. Lehoczky Gábor szerint, erős versenyen vannak túl, amely szezonkezdésnek jó volt, felhívta a figyel Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1262

"Felkészülés a javából!"

Sárközi Richárd profi golfedzőnk, két tanítványával vett részt a február 15-17. között rendezett Ciprus Junior Openen. Mint mondta, a bajnokság a 2019-re való felkészülés egyik állomása, amely nagyo Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1315

Emberségből jeles

Az LPGA-USGA Girls, egy golfprogram keretében, arra tanítja a lányokat, hogy merjenek nagyot álmodni. Most egy újabb ember álma vált valóra. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1530

Závaczki Bálint dobogón a Cyprus Junior Openen

Böndicz Gergő értékelése „2019.02.15-17. között rendezték az N Severis Cyprus Junior Open-t a Pafoszhoz közeli Minthis Hills pályáján, mely 550 méterrel található a tenger szintje felett. Ered... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1496

3 hét szabadság

Klézli ott lesz a Honda Classicon! Klézli Feri rendszeres szezon eleji utazó. Többször fordult meg február végén - március elején Tunéziában, Törökországban vagy éppen Spanyolországban. Vajon most ... Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1403

Rövidített verseny Cipruson

Véget ért a hétvégén rendezett Ciprus Junior Open, amelynek a Minthis Golf Club adott otthont. Izgalmakban nem volt hiány, hiszen az időjárás alaposan megnehezítette a résztvevők dolgát, ráadásul Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1475

Mickelson ötszörös bajnok Pebble Beach-en

Phil Mickelson jégeső miatt csak hétfőn tudta befejezni az AT&T Pebble Beach Pro-Am utolsó két szakaszát, azonban ez sem akadályozta meg, hogy 44. PGA Tour győzelmét arassa. A 48 éves golfozó PG Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1289

Következik a finálé

A tegnapi esőnap után ma gyönyörű időre ébredtek a Ciprus Junior Open játékosai, így biztosra vehető a vasárnapi játék. a pálya továbbra is mély és alaposan fel van ázva.  Az is bizonyos, ho Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1312

Bréking - Eső miatt törölték a második kört!

A nap hátralévő részére várható eső miatt befejeződött a szombati program a Ciprus Junior Openen. A szervezők valamivel 9 óra előtt közölték, hogy a második versenynapot teljes egészében törölték Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 66

Versenynaptár

Keresés