HG archívum

Február 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 66 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1989

Új edzők és swing a célok eléréséhez

Baldauf Mátyás remekül startolt Az elmúlt évhez hasonlóan az európai porondon képviseli a magyar színeket. Az Alps Tour, a Pro Tour, valamint a Czech PGA Tour-on indulva igyekszik kvalifikációs pon... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2045

Hogy repül az idő!

  Múlthét kedden, a 20. születésnapját ünneplő Vaszkó Eszterrel beszélgettünk, aki már másodéves a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. Mint megtudtuk, idejének nagy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1588

Hogy repül az idő!

Kedden, a 20. születésnapját ünneplő Vaszkó Eszterrel beszélgettünk, aki már másodéves a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. Mint megtudtuk, idejének nagy részét a tanulás Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1830

A Magyar Golf Club is tavaszi üzemmódra vált!

Kezd éledezni a magyar golfélet. A legtöbben hazaérkeztek az edzőtáborból, és már csak néhány hét választ el bennünket a hazai szezonkezdettől. A jó idő beköszöntével egyre több pálya jelenti be, ho Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1857

Két körön túl az akademisták

  Szombaton rendezték az Academy Winter Footgolf Tour második fordulóját. A szervezők úgy tájékoztattak, Zsuppán Péter tudta a legkevesebb érintésből teljesíteni a pályát. A férfiak között Bor Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2070

Dr. Klézli újra rendel

Következő kategória, a Timacuan Golf Club  A Winter Pines Golf Club után újabb pályát látogatott meg Floridában Klézli Ferenc és a tapasztalatait, szokásához híven megosztja az olvasókkal! &n... Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1979

Sonja: „Már vágjuk a centit!”

Kedves Golfozó Barátaink! Március első hétvégéjén a Zala Springs Golf Resort hivatalosan is megnyitja kapuit, és elindítja a 2019-es golfszezont az elmúlt években megszokott gazdag vendéglátással és Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2755

Jó kezdet

Eredményes felkészülés Spanyolországban  Az orosz származású, de hazánkban élő Morozova Sofya már javában készül a 2019-es szezonra. Mint megtudtuk, jelenleg Spanyolországban tartózkodik, ahol... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2007

Amatőr versenyek 2019

A Golf Travel Hungary összegyűjtötte a legfontosabb amatőr golfversenyeket a 2019-es idényre. Íme:                   &nbs... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2159

Baranyai szintet lépett!

Átalakul a junior program Balatonudvariban   Baranyai Róbert már a harmadik szezonját kezdi meg a Balaton Golf Clubban. A Tringer Golf Akadémia head pro-ja, rendkívül élvezi a munkát és már Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1845

Megvan a huszadik!

Az amerikai Dustin Johnson győzelmét hozta a Mexikói Golf Világbajnokság, aki ezzel karrierje 20. Tour győzelmét könyvelhette el.     A 34 éves játékos a négyállomásos világbajnoki soro Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1767

Előzd meg a tipikus golfsérüléseket!

Ha érdekel, hogyan előzd meg őket, gyere el… Március 31.-én 10 órakor Takács Kinga előadásában egy 2 órás kurzus keretében megismerhetitek, hogyan kell megfelelően bemelegíteni a golfhoz, ezáltal me Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1990

„Hideg lesz idén, röpködni fognak a mínuszok!”

Lugosi Tamás felkészülése a 2019-es idényre remekül halad. Február 9-én utazott el Spanyolországba, hogy ideális körülmények között tudjon gyakorolni. A tréningek mellé versenyeket is beiktatott: Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2041

Beköszöntött a jó idő, mégis röpködtek a mínuszok

Már igen csak kiéhezett a footgolf társadalom a pontszerző versenyekre, hiszen legutóbb legjobbjaink a marokkói világbajnokságon tudtak versenyszerűen footgolfozni. Az International Winter Footgolf Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1952

Tavaszi ajánlatok!

Előfoglalási kedvezmények                         20% engedmény a&nbs... Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1809

Húsvét Kupa Cipruson

CSOPORTOS GOLFUTAZÁS HÚSVÉTKOR (Észak-ciprus, Korineum Golf & Beach Resort****) 7 éjszaka kétágyas szobában félpanzióval 5 green fee a Korineum pályán Shuttle busz Kyreniába és a tengerparti ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2004

Megvolt a szezonnyitó játék

Mint ahogy lenni szokott, egy 6 órás időeltolódást ki kell heverni, úgyhogy az első nap ezt meg is ejtettük. Így a másodikon jöhetett a várva várt golf. Azt azért hadd tegyem hozzá, hogy már regg Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1884

„10 alá szeretnék menni”

Garami Istvánnal volt szerencsénk beszélgetni, aki 2017-ben Molnár Györggyel és Márton Károllyal együtt azon szerencsések közé tartozott, aki a Mercedes Világdöntőjén képviselhette a magyar színeket Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2054

Szabályváltozások magyarul

 Az R&A és USGA 2019 januárjától az elmúlt 60 év legátfogóbb golfszabály módosítását vezette be. A Magyar Golf Szövetség fontos feladatának tekinti, hogy a magyar golfozók még a szezon kezd Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1728

„Most sem jöttem haza üres kézzel"

A Ciprus Junior Open legjobb magyarja, a Pannónia Junior Akadémia színeiben induló Závaczki Bálint lett, aki teljesítményével a dobogó harmadik fokára állhatott fel.   „Sokadik alkalommal jár Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1613

Golf és szórakozás egyben

Már a második hetébe lépett a Golfiesta SE tenerifei edzőtábora. Azt már mondanunk sem kell, hogy aktív és sikeres táborozásban volt része eddig a sportolóknak. A golfozás mellett természetesen a ki Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1646

„Nem mindennapi verseny Cipruson"

A hétvégi Ciprus Junior Openen a Highlandet két fiatal képviselte: Lehoczky Fanni és Novák Botond. Lehoczky Gábor szerint, erős versenyen vannak túl, amely szezonkezdésnek jó volt, felhívta a figyel Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1584

"Felkészülés a javából!"

Sárközi Richárd profi golfedzőnk, két tanítványával vett részt a február 15-17. között rendezett Ciprus Junior Openen. Mint mondta, a bajnokság a 2019-re való felkészülés egyik állomása, amely nagyo Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1645

Emberségből jeles

Az LPGA-USGA Girls, egy golfprogram keretében, arra tanítja a lányokat, hogy merjenek nagyot álmodni. Most egy újabb ember álma vált valóra. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1908

Závaczki Bálint dobogón a Cyprus Junior Openen

Böndicz Gergő értékelése „2019.02.15-17. között rendezték az N Severis Cyprus Junior Open-t a Pafoszhoz közeli Minthis Hills pályáján, mely 550 méterrel található a tenger szintje felett. Ered... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1864

3 hét szabadság

Klézli ott lesz a Honda Classicon! Klézli Feri rendszeres szezon eleji utazó. Többször fordult meg február végén - március elején Tunéziában, Törökországban vagy éppen Spanyolországban. Vajon most ... Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1766

Rövidített verseny Cipruson

Véget ért a hétvégén rendezett Ciprus Junior Open, amelynek a Minthis Golf Club adott otthont. Izgalmakban nem volt hiány, hiszen az időjárás alaposan megnehezítette a résztvevők dolgát, ráadásul Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1848

Mickelson ötszörös bajnok Pebble Beach-en

Phil Mickelson jégeső miatt csak hétfőn tudta befejezni az AT&T Pebble Beach Pro-Am utolsó két szakaszát, azonban ez sem akadályozta meg, hogy 44. PGA Tour győzelmét arassa. A 48 éves golfozó PG Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1616

Következik a finálé

A tegnapi esőnap után ma gyönyörű időre ébredtek a Ciprus Junior Open játékosai, így biztosra vehető a vasárnapi játék. a pálya továbbra is mély és alaposan fel van ázva.  Az is bizonyos, ho Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1637

Bréking - Eső miatt törölték a második kört!

A nap hátralévő részére várható eső miatt befejeződött a szombati program a Ciprus Junior Openen. A szervezők valamivel 9 óra előtt közölték, hogy a második versenynapot teljes egészében törölték Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 66

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés