HG archívum

Január 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 59 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1942

Apja nyomdokain a kis Balogh

Balogh Lászlóval beszélgettünk arról, hogy nagyon sajnálja, hogy a sokak által kedvelt Golftanya bezárta kapuit, de már várja a tavaszi szezont, amit - a tervek szerint - a Budapest Academy Golf Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2328

Csikós Gábor nehéz időszakon van túl

Kemény napok vannak mögötte. A Golfiesta SE elnöke édesapja elvesztése miatt gyászol, aki méltósággal viselt súlyos betegség után hunyt el. Mint mondta, nagyon nehéz a munkára koncentrálnia, de i Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1703

Csoportos golfutazás Tóbiás Zsolttal

2019 február 24-március 3., Marokkó Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1792

MODERN ÉLETSTÍLUS – MODERN TAGSÁG

A kredit tagság egyedülállóan rugalmassá teszi a játékot. Annyit játszik, amennyit akar a költségek kontrollálása mellett. A kreditpontokat fel lehet használni golfautóra, range labdára, okta Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1809

Happy golf Törökországban

Kiélezett csatákat hozott a 12. Komplex Product és Geotech Golf Kupa. A törzsgárdán túl, több új nevező is részt vett az idei versenyen. Závaczki Bálint a vizsgáit követően illesztette be a progr Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1983

Szezon előtti tervek

(kép: Tátrai Béla) Már javában folynak az egyeztetések a Magyar Golf Szövetség berkein belül a junior válogatottal kapcsolatban is. Hahn Rolandtól, a nemzeti válogatott szövetségi kapitá Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1583

Academy Budapest Winter Footgolf Tour 2019, 2. forduló

Nevezési díj: 7.000 Ft / fő (junior nevezési díj: 5.000 Ft / fő - 2001 vagy utána született) kategóriák: férfi / női / szenior (szenior: 1973-ban vagy elötte született játékosok) Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1928

Végleges a szövetség 2019. évi versenynaptára

A Magyar Golf Szövetség elnöksége elfogadta a 2019-es szezon versenynaptárát, mely idén kilenc szövetségi verseny, a nyolc fordulóból álló Junior Tour sorozat és tizennyolc ranglistaverseny időpo Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1530

Az első győzelem!

  A 47 éves Phil Mickelson bár remekül kezdett (első körben megismételte legjobb ütésszámát: 60) a Desert Classicon, még sem ő örülhetett a végén. Egy ütéssel ugyan, de  Adam Long h Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1996

Változott az EGA-kártya igénylés rendje

  Megváltozott a szövetségi EGA-kártya igénylés folyamata 2019. január 1-jétől kezdődően, melynek legfontosabb eleme, hogy az anyaklubnál kell igényelni, és ott is lehet majd az elkészül Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1846

Nagy István bravúr Törökországban

Remekül kezdődött a 2019-es év a kisoroszi Magyar Golf Club elnökének. A Törökországban rendezett Komplex Product és Geotech Golf Kupán győzedelmeskedett az „A” kategóriában úgy, hogy az elődöntő Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1908

Megállapodást kötöttek

A Magyar Mid-Amatőr Golf SE elnöke, Zilahy Csaba és a Balaton Golf ügyvezető igazgatója, Tringer László együttműködési megállapodást kötött a 2019 évi golfszezonra, mely értelmében minden Mid-Ama Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1808

A profi golfos Star Trek sztár először hazánkban

Dominic Keating egy USA-ban élő angol filmszínész, akit az egész világ ismer Tony megszemélyesítéséért a Desmondék című televíziós sorozatban és főleg Malcolm Reed főhadnagy megszemélyesítés Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1798

Új szabályzatok 2019-ben

A Magyar Golf Szövetség tájékoztatja a magyar golfozókat, hogy elkészült a 2019. évi ranglista kiírás és ponttáblázat, a junior ranglista kiírás, valamint "Az év golfozója" kiírás, de hamarosan h Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1985

Üdvözlet Spanyolországból

A Highland Golf Club vezető pro-ja, Szigeti Csaba megérkezett Spanyolországba, ahol egészen áprilisig heti turnusváltásban fogadja tanítványait. Csaba, szokásához híven, földi úton közelítette me Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1925

Lugosi Balázs Shane Tusup-ról nyilatkozott

Lugosi Balázs a TV2 csatornának adott interjút Shane Tusup-ról. Annyit azért hozzátett, hogy nem látta a nyilatkozatot a cikk előtt, ugyanis abból kiderül, hogy egy Long Drive (hosszú ütés) bajno Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1904

Footgolf a HG Kincses Kalendáriumában!

  Engedjék meg, hogy ebben a téli időben még egy kicsit visszaemlékezzünk 2018-ra. A Hungarian Golf Kincses Kalendáriumában a Footgolf is helyett kapott, ahol beszámolunk a sportág legsz Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1774

Szeminárium a 2019-es golfszabályokról

Kedves Golfozók! 2019. február 16-án 10.00-kor szabályismereti szeminárium indul Gágyor Gábor, az EGA Handicap és Course Rating Bizottság tagja, valamint Popovits Barnabás Head Pro és Golf Szakma Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1619

Bolondozások az Academyn!

  Az Academy Golf Budapest pályáján télen is zajlik az élet, ahogy a közösségi oldalukra feltöltött videójukból is jól látszik. „A labdaszedő autónk télen sem pihen! Gratulálunk Pap Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1621

Csicsi bejelentkezett

Lajtai-Rózsa Csilla megérkezett Amerikába, a Tom Burnett Golf Academyre, ahol megkezdte felkészülését a 2019-es szezonra. Bajnoknőnk idén is a világ legrangosabb versenysorozatának második vonalá Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2007

Impozáns helyszín, nagyszerű eredmények

Batta Krisztina és csapata remekül érzi magát Marokkóban. Beszámolójuk szerint gyönyörű pályákon játszanak, és csak úgy potyognak a birdiek. Kétszeres felnőtt és mid-amatőr bajnoknőnk például egy Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1547

Meg van az európai kapitány!

A 47 éves Padraig Harrington, a háromszoros major-bajnok ír golfozó, aki egyébként maga is tapasztalt és sikeres Ryder Kupa résztvevő (számszerint hatszor játszott a nagy presztizsű versenyen9 ve Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2064

Török verseny – a főszervező szemével

Jó hangulat, gyönyörű pályák, remek csapat. Így foglalhatnánk össze Dibusz Lászlóék törökországi túráját. A 12. Komplex Product és Geotech golf kupáról a tábor szervezője adott interjút lapunknak Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1501

Eagle Marokkóban!

Kétszeres felnőtt és egyszeres mid-amatőr bajnoknőnk Batta Krisztina eagle-t ütött Agadirban (Marokkó) a Hyatt Place Taghazout Bay pályáján a második lyukon. Fantasztikus év elé néz! Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1811

Megvannak a törökországi győztesek!

Jó hangulat, gyönyörű pályák, remek csapat. Így foglalhatnánk össze Dibusz Lászlóék törökországi túráját. A 12. alkalommal megrendezett Komplex Product és Geotech Golf Kupa ismét hozt Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1709

Sportdiplomáciai siker – magyar delegált az R&A-ben

Gágyor Gábor a Rules of Golf Committee új tagja Telefonon beszéltünk Gáborral, aki januártól az R&A Rules of Golf Committee-ben kapott helyet, mint az EGA képviselője (advisory member). K Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1636

Babos - Fucsovics duó győzelemmel kezdett

Jó hangulatú mérkőzésen mutatkozott be a Fucsovics Márton, Babos Tímea vegyes páros az Australian Openen. A két magyar élteniszező a tokiói olimpia érdekében döntött úgy, hogy együtt indul a Gran Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1780

Kik nyerik a törökországi versenyt?

Már csak egy nap választ el minket attól, hogy megtudjuk, kik a 12. Komplex Product és Geotech Golf Kupa győztesei! Kialakultak a döntők párosai, győzzön a jobbik! A hangulat továbbra is remek, a Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1903

Megvan az elődöntők párosítása

Tetőpontjához ért a törökországi verseny. A csütörtöki napon kialakult a négyes döntő mezőnye és párosítása is a különböző kategóriákban. Az első játszik a negyedikkel, míg a második a harmadikka Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2021

Jaczkovics Emma célkitűzései az új idényre

A szezont lezáró pihenő időszak után, a legtöbben már elkezdték az alapozást, hogy a legjobban sikerüljön teljesíteni a 2019-re kitűzött célokat! Így van ezzel a Jaczkovics Emma is. HG Mit le Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 59

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés