HG archívum

Január 2019

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 59 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1571

Apja nyomdokain a kis Balogh

Balogh Lászlóval beszélgettünk arról, hogy nagyon sajnálja, hogy a sokak által kedvelt Golftanya bezárta kapuit, de már várja a tavaszi szezont, amit - a tervek szerint - a Budapest Academy Golf Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1871

Csikós Gábor nehéz időszakon van túl

Kemény napok vannak mögötte. A Golfiesta SE elnöke édesapja elvesztése miatt gyászol, aki méltósággal viselt súlyos betegség után hunyt el. Mint mondta, nagyon nehéz a munkára koncentrálnia, de i Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1363

Csoportos golfutazás Tóbiás Zsolttal

2019 február 24-március 3., Marokkó Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1422

MODERN ÉLETSTÍLUS – MODERN TAGSÁG

A kredit tagság egyedülállóan rugalmassá teszi a játékot. Annyit játszik, amennyit akar a költségek kontrollálása mellett. A kreditpontokat fel lehet használni golfautóra, range labdára, okta Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1442

Happy golf Törökországban

Kiélezett csatákat hozott a 12. Komplex Product és Geotech Golf Kupa. A törzsgárdán túl, több új nevező is részt vett az idei versenyen. Závaczki Bálint a vizsgáit követően illesztette be a progr Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1598

Szezon előtti tervek

(kép: Tátrai Béla) Már javában folynak az egyeztetések a Magyar Golf Szövetség berkein belül a junior válogatottal kapcsolatban is. Hahn Rolandtól, a nemzeti válogatott szövetségi kapitá Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1239

Academy Budapest Winter Footgolf Tour 2019, 2. forduló

Nevezési díj: 7.000 Ft / fő (junior nevezési díj: 5.000 Ft / fő - 2001 vagy utána született) kategóriák: férfi / női / szenior (szenior: 1973-ban vagy elötte született játékosok) Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1552

Végleges a szövetség 2019. évi versenynaptára

A Magyar Golf Szövetség elnöksége elfogadta a 2019-es szezon versenynaptárát, mely idén kilenc szövetségi verseny, a nyolc fordulóból álló Junior Tour sorozat és tizennyolc ranglistaverseny időpo Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1206

Az első győzelem!

  A 47 éves Phil Mickelson bár remekül kezdett (első körben megismételte legjobb ütésszámát: 60) a Desert Classicon, még sem ő örülhetett a végén. Egy ütéssel ugyan, de  Adam Long h Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1588

Változott az EGA-kártya igénylés rendje

  Megváltozott a szövetségi EGA-kártya igénylés folyamata 2019. január 1-jétől kezdődően, melynek legfontosabb eleme, hogy az anyaklubnál kell igényelni, és ott is lehet majd az elkészül Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1473

Nagy István bravúr Törökországban

Remekül kezdődött a 2019-es év a kisoroszi Magyar Golf Club elnökének. A Törökországban rendezett Komplex Product és Geotech Golf Kupán győzedelmeskedett az „A” kategóriában úgy, hogy az elődöntő Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1552

Megállapodást kötöttek

A Magyar Mid-Amatőr Golf SE elnöke, Zilahy Csaba és a Balaton Golf ügyvezető igazgatója, Tringer László együttműködési megállapodást kötött a 2019 évi golfszezonra, mely értelmében minden Mid-Ama Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1459

A profi golfos Star Trek sztár először hazánkban

Dominic Keating egy USA-ban élő angol filmszínész, akit az egész világ ismer Tony megszemélyesítéséért a Desmondék című televíziós sorozatban és főleg Malcolm Reed főhadnagy megszemélyesítés Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1464

Új szabályzatok 2019-ben

A Magyar Golf Szövetség tájékoztatja a magyar golfozókat, hogy elkészült a 2019. évi ranglista kiírás és ponttáblázat, a junior ranglista kiírás, valamint "Az év golfozója" kiírás, de hamarosan h Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1583

Üdvözlet Spanyolországból

A Highland Golf Club vezető pro-ja, Szigeti Csaba megérkezett Spanyolországba, ahol egészen áprilisig heti turnusváltásban fogadja tanítványait. Csaba, szokásához híven, földi úton közelítette me Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1546

Lugosi Balázs Shane Tusup-ról nyilatkozott

Lugosi Balázs a TV2 csatornának adott interjút Shane Tusup-ról. Annyit azért hozzátett, hogy nem látta a nyilatkozatot a cikk előtt, ugyanis abból kiderül, hogy egy Long Drive (hosszú ütés) bajno Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1506

Footgolf a HG Kincses Kalendáriumában!

  Engedjék meg, hogy ebben a téli időben még egy kicsit visszaemlékezzünk 2018-ra. A Hungarian Golf Kincses Kalendáriumában a Footgolf is helyett kapott, ahol beszámolunk a sportág legsz Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1401

Szeminárium a 2019-es golfszabályokról

Kedves Golfozók! 2019. február 16-án 10.00-kor szabályismereti szeminárium indul Gágyor Gábor, az EGA Handicap és Course Rating Bizottság tagja, valamint Popovits Barnabás Head Pro és Golf Szakma Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1280

Bolondozások az Academyn!

  Az Academy Golf Budapest pályáján télen is zajlik az élet, ahogy a közösségi oldalukra feltöltött videójukból is jól látszik. „A labdaszedő autónk télen sem pihen! Gratulálunk Pap Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1290

Csicsi bejelentkezett

Lajtai-Rózsa Csilla megérkezett Amerikába, a Tom Burnett Golf Academyre, ahol megkezdte felkészülését a 2019-es szezonra. Bajnoknőnk idén is a világ legrangosabb versenysorozatának második vonalá Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1616

Impozáns helyszín, nagyszerű eredmények

Batta Krisztina és csapata remekül érzi magát Marokkóban. Beszámolójuk szerint gyönyörű pályákon játszanak, és csak úgy potyognak a birdiek. Kétszeres felnőtt és mid-amatőr bajnoknőnk például egy Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1200

Meg van az európai kapitány!

A 47 éves Padraig Harrington, a háromszoros major-bajnok ír golfozó, aki egyébként maga is tapasztalt és sikeres Ryder Kupa résztvevő (számszerint hatszor játszott a nagy presztizsű versenyen9 ve Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1615

Török verseny – a főszervező szemével

Jó hangulat, gyönyörű pályák, remek csapat. Így foglalhatnánk össze Dibusz Lászlóék törökországi túráját. A 12. Komplex Product és Geotech golf kupáról a tábor szervezője adott interjút lapunknak Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1181

Eagle Marokkóban!

Kétszeres felnőtt és egyszeres mid-amatőr bajnoknőnk Batta Krisztina eagle-t ütött Agadirban (Marokkó) a Hyatt Place Taghazout Bay pályáján a második lyukon. Fantasztikus év elé néz! Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1418

Megvannak a törökországi győztesek!

Jó hangulat, gyönyörű pályák, remek csapat. Így foglalhatnánk össze Dibusz Lászlóék törökországi túráját. A 12. alkalommal megrendezett Komplex Product és Geotech Golf Kupa ismét hozt Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1380

Sportdiplomáciai siker – magyar delegált az R&A-ben

Gágyor Gábor a Rules of Golf Committee új tagja Telefonon beszéltünk Gáborral, aki januártól az R&A Rules of Golf Committee-ben kapott helyet, mint az EGA képviselője (advisory member). K Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1273

Babos - Fucsovics duó győzelemmel kezdett

Jó hangulatú mérkőzésen mutatkozott be a Fucsovics Márton, Babos Tímea vegyes páros az Australian Openen. A két magyar élteniszező a tokiói olimpia érdekében döntött úgy, hogy együtt indul a Gran Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1413

Kik nyerik a törökországi versenyt?

Már csak egy nap választ el minket attól, hogy megtudjuk, kik a 12. Komplex Product és Geotech Golf Kupa győztesei! Kialakultak a döntők párosai, győzzön a jobbik! A hangulat továbbra is remek, a Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1531

Megvan az elődöntők párosítása

Tetőpontjához ért a törökországi verseny. A csütörtöki napon kialakult a négyes döntő mezőnye és párosítása is a különböző kategóriákban. Az első játszik a negyedikkel, míg a második a harmadikka Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1648

Jaczkovics Emma célkitűzései az új idényre

A szezont lezáró pihenő időszak után, a legtöbben már elkezdték az alapozást, hogy a legjobban sikerüljön teljesíteni a 2019-re kitűzött célokat! Így van ezzel a Jaczkovics Emma is. HG Mit le Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 59

Versenynaptár

Keresés