HG archívum

December 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 50 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1474

Boldog Új Évet!

A Mikulás visszatért Boldog Új Évet kívánni, evvel a trükkös ütéssel Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2623

Újévi fogadalmak golfozóknak!

Az év végi értékelők során kiderült, hogy sok golfozó nem szívesen tesz szilveszteri fogadalmakat. Vannak azonban szép számmal olyanok is, akik élnek ezzel a lehetőséggel, és úgy gondolják, hogy Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1727

Isten éltessen Tiger!

Tiger Woods ma ünnepli 43. születésnapját. E jeles nap alkalmából a Golf Channel egy órás összefoglalót ad valamennyi 2018-as sikeres versenyének zárónapjáról. A legemlékezetesebb, a Fedex Kupa r Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1653

Szilveszteri csoportos golfutazás

Csatlakozz hozzánk, hogy az Új Évet is golfozással kezdhessük! Már csak 2 szabad szobánk maradt! 7 éjszaka kétágyas szobában félpanzióval a Valle del Este Golf Resortban**** 5 green fee Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1769

Egy lépés előre

Már harmadszorra választották az ’Év Profi Golfozójának’ Lugosi Tamást, aki a többi díjazotthoz hasonlóan, kiemelkedő sportteljesítményével, illetve az egész évben tanúsított példamutató és sport Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1700

Döcög az eleje, repít a vége

Greff Bálint felemás szezont produkált, melynek eleje nehézkesen indult, majd egyre jobb formába lendült, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis az "Év Játékosa" lett az U18-as junior kategóriá Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1948

Közel kétszázezer forint a gyerekeknek

A két és fél éve elhunyt MFGSZ alelnök, Hankó Péter jótékonysági tevékenységét viszi tovább a Hangya Peti Szeretetbank, ami a leukémiás gyerekek egészségének és körülményeinek javítását tűzte ki Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1732

Ica visszatért a csúcsra

Turkovics Ilonának remek szezonja volt, így 2013 után ismét "Év Játékosa" díjban részesült a Magyar Golf Szövetség hagyományos évzáró gáláján. Mint mondta, kiegyensúlyozottságának köszönhetően jo Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1450

Karácsonyi Üdvözlet

Lugosi Balázs a nógrádi várból jelentkezik és egy különleges meglepetéssel szolgál. :) Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2071

Az akarat diadala

Kiss Polett Karolina finoman szólva is kalandos idényt produkált. Egy hibás orvosi beavatkozás miatt sokáig az is kérdéses volt, hogy egyáltalán tudja-e folytatni a golfot, ám hála az égnek minde Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1653

Lara az ezüstlány

A Pannónia Junior Akadémia növendéke Czernecki Laura, kiemelkedő idényének tekinti a 2018-ast. Mint mondta, olyan határokat sikerült átlépnie, amit eddig még soha. Meg is lett a jutalma, hiszen a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1790

„Érdekes és tanulságos év volt”

Felnőtt válogatott bajnoknőnk, Vadkerti Adél sikeres szezont tudhat a háta mögött. Címeket védett, valamint a nemzetközi porondon is megmutatta, nem véletlen, hogy őt tartják Magyarország első sz Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2306

Bacskai és Ujvári az év legjobbjai

A Magyar Távirati Iroda (MTI) sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik, kik sportágukban az év legjobbjai. Az idén 59 sportág szövetsége válaszo Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1619

Kellemes ünnepeket kíván a Golf Travel Hungary!

We would like to wish you all MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR, may you have a great holiday season and we look forward to seeing you soon at Golf Travel Hungary Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1685

A szokás hatalma

A karácsonyi ünnepkörhöz rengeteg érdekes hagyomány tartozik. Főleg vidéken ezeknek nagy jelentőségük van a karácsonyi készülődéssel kapcsolatban (Luca széke), de jó néhány különleges szokást a v Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1880

Tringer László a Parlamentben oktatott

Gyermekkarácsony az Országházban Az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat idén újra közösen szervezte meg az „Országházi Gyermekkarácsonyt”, melyre 800 hátrányos helyzetű, ne Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1683

Mi a köze a golfnak az ejtőernyőzéshez?

Kiderült, nagyon sok minden. De mi ez a sok minden? Szerencsére van valaki, aki mind a két sport kapcsán közvetlen tapasztalatokkal rendelkezik és a segítségünkre lesz. Magyar Krisztián gyer Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1762

A legszebb karácsonyi ajándék

BREAKING NEWS: Berobbant a Kincses! Megérkeztek a legfrissebb kiadványaink a szerkesztőségünkbe, így még nem késő beszerezni karácsony előtt! Látogassanak el hozzánk a héten munkaidőben (9-16 Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1488

Újabb forduló: Hidegből - melegbe!

A következő hétvégén sort kerítünk a következő megmérettetésre a megújult Full Swing szimulátorán a Sárkány Indoor Golf Centerben. A forduló a Karácsony Kupa nevet viseli és nem túl stílszerűen e Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1722

Perrone a világbajnok, Simonyi a legjobb magyar

A harmadik footgolf világbajnokság zárónapján férfi, szenior és női kategóriában is világbajnokot avattak. Matias Perrone lépett Lengyel Béla és Christian Otero nyomdokaiba, míg a sportág tö Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1712

Profi közgyűlés a fejlődés jegyében

December 13-án, csütörtökön a Testnevelési Egyetemen tartotta meg közgyűlését a Profi Golf Sportági Szövetség a PGA of Hungary-val karöltve, melynek keretében a szervezetek vezetői értékelté Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1566

Megújított diplomát kaptak a profik

December 13-án, csütörtökön a Testnevelési Egyetemen tartotta meg közgyűlését a Profi Golf Sportági Szövetség a PGA of Hungary-val karöltve, melynek keretében a szervezetek vezetői értékelték a 2 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1575

Cél: bővíteni a szolgáltatásokat

Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő pályáján, a Magyar Golf Clubban 2018-ban is zajlott az élet. Az MGC elnöke, Nagy István a legnagyobb eredményüknek azt tartja, hogy a pályán végrehajt Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2020

Székely Tamás nyert Törökországban

Jó hangulat, parázs csaták a Hideg Dani által szervezett versenyen. Így foglalhatnánk össze dióhéjban a törökországi edzőtábort. Akárcsak az első, a második hét is nagyszerűen alakult, egyed Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1559

A dobogó is elérhető két kategóriában

Négy játékosunk is harcba szállhat a vasárnapi fináléban a marokkói világbajnokságon, miután a csütörtöki játéknapon eldőlt, a szenior és női mezőny melyik 25 játékosa lehet ott a döntő Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1558

Úton a siker felé

A 2018-as, vitathatatlanul az eddigi legjobb idénye volt Závaczki Bálintnak. Játékával, győzni akarásával, a pályán és azon kívüli magatartásával kivívta sokak tiszteletét, és 16 évesen igaz Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1709

Ötödik a magyar csapat a világbajnokságon

A Svájc ellen sikerrel megvívott nyolcaddöntő után a francia válogatott jelentette a végállomást a magyar válogatottnak a marokkói Marrákesben vasárnapig tartó harmadik footgolf világbajnokságon. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1837

Magyar sikerek nemzetközi vizeken

A Koller György, Fekete István és Kokol Ferenc alkotta trió remekül teljesített a december 6. és 9. között megrendezett 13.  Marbella Amatőr Openen, ahol négy különböző pályán (El Paraiso, S Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1922

Sorozatban a negyedik

„Idén volt a legjobb score átlagom” Rózsa Dávid egymás után háromszor volt az Év golfozója (kétszer junior, egyszer felnőtt) és most egy újabb elismeréssel gazdagodhatott. A Pannónia Junior A Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1615

Visszavághatunk Svájcnak a csapatversenyben

Kedden lebonyolították a marokkói footgolf világbajnokság második versenynapját minden egyéni kategóriában. A felnőtt férfiaknál Simonyi Gábor hat pontra van a dobogótól és szinte mindenki túlélt Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 50

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés