HG archívum

November 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 27 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1860

Exkluzív beszélgetés Csicsivel

Lajtai-Rózsa Csilla idén is az Amerikai Egyesült Államokban versenyzett, a világ legrangosabb versenysorozatának második vonalában volt érdekelt. Beszélgetésünkkor – egyebek mellett – őszintén va Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1910

Kincses ajánló: A golf mindent visz

A mérnökként végzett Koller György igazi küzdő típus, ez a munkájában és a sportpályafutásában is megmutatkozik. Mint mondta, a győzni akarás és az igazságosság jellemzi legjobban. Meggyőződése, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2650

Exkluzív interjú

Az Il Volo először lép fel Magyarországon Idén december 10-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű, három fiatal olas Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1693

Családban Maradt Online Workshop

2018. NOVEMBER 24-25. Két egész nap az online térben, csak Családi Vállalkozásokról! Egyedülálló tartalom, különleges előadók, INGYEN! Célunk, hogy a résztvevők széleskörű infor Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1713

Novemberi hole in one

Kiss Barna vasárnap délután ütött egyből a lyukba az Academy Golf Budapest 1. szakaszán, összességében pedig -1 ütéssel teljesítette a 9 szakaszt. November közepén ennél szebb golfos időjárást és Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1791

Black Friday: November 19-23. között

Szeretettel várnak GolfUSA-ban az idei Black Friday napjainkon, november 19-23. között.     Szeretettel várjuk üzletünkben! 1137 Budapest, Hegedűs Gy.u.2. Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1842

Benke Ákost díjazták

  12. alkalommal jutalmazták Óbuda-Békásmegyer legjobbjait. Az ösztöndíj célja, hogy motiválja és támogassa a III. kerület azon diákjait, akik az iskolapad mellett a versenypályán is kit Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1753

Szezonzárás St. Lőrincen

Egy újabb nagyszerű hétvégét tudhatnak maguk mögött a St.Lőrinc Golf Clubban, ahol Texas Scramble versennyel zárták a szezont ahol több együttállás is kialakult – számolt be a klub. A jó ere Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1727

Hamarosan érkezik a HG Kincses Kalendáriuma!

A korábbi évekhez hasonlóan hamarosan megjelenik a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriuma, mely egy nagyon sikeres összegző évkönyv, tele exkluzív interjúval, versenybeszámolóval.  A pá Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1808

Klubcsapat Bajnokság 2018. – Hivatalos végeredmény

Tisztelt Golfozók! A Magyar Golf Szövetség a 2018. évi Klubcsapat Bajnokság hivatalos végeredményét és díjazását a következőkben állapítja meg:         Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
3061

Biró László a téli szezon első győztese

Az International Winter Footgolf Tour első fordulóját Kisorosziban, a Magyar Golf Club Fekete pályáján rendezték hetvennél is több játékos részvételével. Csupán az első hat helyezett tudott Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1658

Évzáró a Balaton Golf csapattal!

  A képek önmagukért beszélnek. 2018-ban is ifj. Tringer László és csapata számos felejthetetlen pillanattal ajándékozták meg a játékosokat. Biztosak lehetünk benne, hogy ez jövőre Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2076

Forralt boros búcsú

Több pályán is megtartották szezonzáró versenyüket a hétvégén. Közéjük tartozott a Greenfield Golf, ahol a megszokott jó hangulattal és forralt boros itókával intettek búcsút a 2018-as idénynek. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1675

Tájékoztatás a Klubcsapatbajnokság eredményéről

TÁJÉKOZTATÁS Kedves Golfozók! A 2018. Klubcsapat Bajnokság hivatalos végeredményét várhatóan november 10-én szombaton tesszük közzé!   Köszönettel, Magyar Golf Sz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1820

Hideg János nyerte a Halloween kupát

Izgalmakban és fordulatokban ezúttal sem volt hiány a november 4-i versenyen, a St. Lőrinc Golf Clubban. A 2018-as szezon utolsó Hcp módositó versenye jó hangulatú, élvezetes játékot hozott. A br Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1941

Kincses ajánló: Nő a tét

A szabad lelkű nőt már kilométerekről ki lehet szúrni, hiszen sugárzik, megjelenése magabiztos és mindenkit levesz a lábáról. Movik Gabriella is ilyen, aki az esős, hűvös idő miatt egy hosszú, pi Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1812

Tisztul a kép a vb előtt

Négy felkészülési mérkőzés után kezd kikristályosodni a kép, hogyan is állhat majd fel a decemberi világbajnokságon a válogatott a csapatversenyben. Papp Péter csapatkapitány értékelte a nég Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1881

Szezonzáró Texas a Lőrincen

A hétvégén sem maradunk golfverseny nélkül, ráadásul az időjósok szerint a hétvégére is marad a jó idő, 13-18 ºC körüli hőmérséklettel. November 11-én, vasárnap 12 órai kezdettel szezonzáró Texas Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2208

I Love Sales

Kivételes ajánlatok csodálatos helyszínekre! Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2010

Jön a Golf TV

A Discovery és a PGA TOUR bemutatta a GOLF TV márkát A GOLF TV célja, hogy a világ minden táján egyesíti a golfrajongók közösségét. Az új, élő és on-demand nemzetközi videóstreaming szol Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2072

Balatonudvari hírek

A nagyszerűen sikerült szezonzáró verseny után, a Balaton Golf csapata újabb jó hírrel állt elő. A jó időre való tekintettel a pályán tervezett munkálatokat későbbre halasztják, így az telje Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1999

Csicsi is megszólalt

Pozitívan tekint a jövőre a magyar golfozónő Mint ismert, profi golfozónőnk Lajtai-Rózsa Csilla 3 ütésre volt az LPGA tagságot jelentő helyektől, de sajnos nem sikerült. Így jövőre ismét a Sy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2012

Kevésen múlt

A Symetra Tour-on folytatja Csicsi Profi golfozónk, Lajtai-Rózsa Csilla mindösszesen 3 ütéssel maradt el az LPGA tagságot jelentő helytől az észak-karolinai Pinehurst-ben zajló selejtező soro Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1615

A visszaszámlálás megkezdődött!

Az idei szezonra való felkészülést, átépítést megkezdték az Indoor Golf Budaörsben. A tervek szerint a munka november 15-ére készül el. A várható nyitás november 23-án, pénteken várható. Közlemén Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2052

Egyedi szezonzáró Balatonudvariban

A Balaton Golf csapata igencsak kitett magáért, ugyanis egy kalandos szezonzáró megmérettetéssel készült szombaton, „Greensome” formában, 9 szakaszon. A kötetlen, jó hangulatú Márton Napi Fun Kup Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1989

Célegyenesbe fordult Csicsi

Többen nem tudták befejezni a játékot Az LPGA selejtező sorozat döntőjének hetedik napját felfüggesztették sötétség miatt, így 51 játékos nem tudta befejezni a körét. Szerencsére magyar profi Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1850

Márton Napi Szezonzáró Fun Kupa startlistája!

Ismerje meg a Balaton Golf pályáját kicsit másképpen, egy kötetlen és jó hangulatú verseny alkalmából.   A veseny formája: „Greensome  stroke versenyen 9 lyukon (4-es választott dr Részletesen..

Találatok: 1 - 27 / 27

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés