HG archívum

Szeptember 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 83 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1680

Benzsay Zsombor nyerte a GolfMaster Cup-ot

Szombaton újra életre kelt profi golfedzőnk, Sárközi Richard versenye a kisoroszi golfpályán. A nívós díjakat és értékes nyereményeket felvonultató összecsapást Benzsay Zsombor nyerte. Ráadásul a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1814

Újabb CUT: Repít az eleje, döcög a vége

Volt egy kisebb rövidzárlat, de összességében remek napot zárt Lajtai-Rózsa Csilla, ugyanis ott van a legjobbak között. Az előre megadott par értékkel (-1,+1), a T50. helyen jutott be a 150 ezer Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1856

Dobogós esélyek Csehországban

Profijaink pódiumi várományosként vágnak neki az utolsó napnak a Czech PGA Tour Fináléjában. A kedvezőbb helyről (5.) Lugosi Tamás várja a döntő kört 139 (68, 71), míg Palanszki Benjamin (141: 71 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2187

„Merni kell nagyot álmodni!”

Kétszeres magyar bajnoknőnk, Batta Krisztina a Mid-Amatőr Bajnokságon elérte célját, ugyanis utolsó mid-amatőr évében a csúcsra ért. Tette mindezt 18 hónappal komoly csípőprotézis műtéte után. Ak Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1810

Új rovat a HG-n: Hírek a Ryder Cup-ról!

Szeretne mindent tudni a Ryder Cupról és nem szeretne lemaradni semmiről? Akkor ne hagyja ki legújabb rovatunkat és látogasson el minden nap a www.hungariangolf.hu oldalra, vagy kövessen minket a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1853

Egy hétvége, a koraszülöttek megsegítésére

Összesen 3640 euró gyűlt össze az alapítványnak Megható összefogásnak lehettünk tanúi az Első Magyar Golf Fesztiválon, Zalacsányban. Az eseményre főként a golf sporthoz közel állókat vár Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2011

Megkapta az adományt a Szeretetbank

A második alkalommal rendezett Hangya Peti Emlékversenyen közel négyszázezer forint adomány gyűlt össze, ami a leukémiás gyerekek gyógyítását és körülményeinek javítását segíti a jövőben. A s Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2081

Komoly kihívás előtt

Ismét lesz kikért szorítanunk a hétvégén, ugyanis fiatal golfozó reménységeink délnyugati szomszédunknál, a Horvát Junior Nyílt Bajnokságon (szeptember 28-30.) állnak az elütőre. A Pannónia Junio Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2043

Cservák repül

„Nap mint nap friss hírekkel jelentkezem a Hungarian Golf Magazin hasábjain" Mindig meg szokták magyarázni, ha valaki tegeződve készít interjút, de megértésüket kérem: én is olyan régen ismer Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2343

Igazi díjeső várható Kisorosziban

Sárközi Richard profi golfedzőnk, versenyt szervez. 2016-os megmérettetése után megígérte, lesz folytatás. Az idő elérkezett és szombaton újra életre kel a GolfMaster Cup Kisorosziban. Ferge Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2359

Évzáró a Junior Tour-on

(kép: Facebook) Méltó helyszínen, a Magyar Old Course-on zárult az országos Junior Tour. A verseny több volt, mint egy forduló, hiszen a végén kiderült, kik voltak idén a legjobbak. A so Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1965

Megtört a jég: Tiger ismét a dobogó tetején ünnepelt

Tiger Woods 5 év (1876 nap) után nyert ismét. Ez volt a 42 éves golflegenda 80. PGA Tour győzelme, amivel az örökranglista második helyére lépett fel, előtte már csak Sam Snead van 82-vel. A Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1987

Sátori duplázott Hencsén

(Kép: Facebook/Sátori Ferenc) A nyári megmérettetés után szeptember 23-án, vasárnap, újra összecsaptak a ranglista pontvadászok Hencsén. A résztvevők nagyon boldogok voltak, hogy a gyönyörű k Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2128

Mozgalmas szüret Udvariban

A vasárnap igazi őszi hangulatban, szürettel kezdődött. A Balaton Golf lelkes klubtagjai szüreteltek, ettek-ittak, na meg persze játszottak. Mivel a szorgalmas kezek hamar végeztek, ifj. Tringer Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2124

GCT: Fény derült a legjobbakra

Kovács Titusz nyerte a GCT Tour Balatonudvariban rendezett Fináléját. A többszörös szenior bajnok duplán örülhetett, ugyanis győzelmével a sorozat bruttó első helyét is besöpörte. Az időjárás Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2401

Zilahy nyerte a születésnapi ranglistát

A nap legjobbja a 2017-es mid-amatőr bajnok Zilahy Csaba (75 ütés) lett, míg a szombat legszerencsésebb embere címét, - mint már oly sokszor - Oroszné Vecsey Gabriella kapta, aki fődíjként egy 2 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2012

A lehetőség megvolt, de a hatodik helyen végeztünk

Hahn: Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával! (kép: Yulia Stepanova) Az elmúlt évek legjobb helyezését érte el a magyar junior válogatott fiú „szekciójának” hat tagja a hazai rendezésű Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1722

Nagyszerűen kezdett Csicsi!

Lajtai-Rózsa Csillát betegség és kiújuló bokasérülése hátráltatta az elmúlt időszakban. Most azonban végre remekül kezdett a Symetra Tour aktuális állomásán. -3-as score-jával a mezőny elejéből v Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1802

Bréking! Megvan a lengyel skalp!

Kemény Kevin 20 szakaszos partit nyert meg (Fotó: Tátrai Béla, a magyar és a lengyel szövetségi kapitány) Győzelmi kényszerben álltak az elütőre fiataljaink a Máriavölgyben rendezett Diví Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1821

Nyitvatartás Kisorosziban!

Ezen a héten vasárnap a Junior Tour X. fordulója, miatt a golfpálya nyitvatartása a következő: 8:00-13:00-ig a pálya zárva tart 13:00-tól az első 9 szakasz játszható 16:00-tól a telje Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1875

Dupla öröm: Bent vagyunk a CUT-ban!

Jó hírrel szolgálhatunk Kedves Olvasóinknak. Lugosi Tamás és Palanszki Benjámin is túlélte a felezést az ausztriai European Tour kvalifikációján (Stage 1). Ezzel elsődleges célját teljesítette a Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1757

Nevezési hajrá a jubileumi tatai ranglistára!

Ünnepeljünk együtt az Old Lake-ben, szombaton. Jelentkezni péntek 14:00-ig lehet, a következő telefonszámokon (+36-34-587-620, 06-30-74-72-703), valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1867

„Még semmi sincs veszve!"

Folytatta versenyét a magyar junior válogatott fiú „szekciójának” hat tagja Máriavölgyben, a Divízió II-es Fiú Csapat Európa-bajnokságon. A papírformának megfelelően - a stroke play körök után - Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2083

Megint Bacskai volt Balatonudvari legjobbja

Bacskai Bencének minden bizonnyal a Balatonudvariban található Balaton Golf Club a kedvenc pályája. Miután májusban megnyerte a nemzetközi Traditional Footgolf Cupot, vasárnap a 36 szakaszra Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1925

No bogey, a sas újra leszállt

Nagyszerűen folytatódott Palanszki Benjámin és Lugosi Tamás ausztriai European Tour kvalifikációja (Stage 1). Benji bogey mentes körrel (-5), míg Lugosi -1-gyel és egy újabb eagle-lel vetette ész Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2077

Motivált kezdés: „Ez eddig nagyon ígéretes”

A magyar junior válogatott fiú „szekciójának” hat tagja biztatóan kezdett a hazánkban (Máriavölgy) rendezett Divízió II-es Fiú Csapat Európa-bajnokságon. A fehér elütőről játszva, nagyon szép ere Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1720

Nyári végszó: Megjelent a Hungarian Golf Magazin!

Letelt a szezon nagyobb része és örüljünk, ha van még két hónapunk az idényből. Az ősz egyben a golfszezon végét is jelenti. Még mielőtt végleg elengednénk, tekintsünk vissza egy kicsit, hogyan i Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1839

Csoportos golfutazások ősz/tél

2018/2019 Marokkó, Spanyolország, Ciprus         Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1856

Reményteljes nyitány

Biztatóan kezdett a magyar olimpiai csapat két tagja, Palanszki Benjámin és Lugosi Tamás, az ausztriai Ebreichsdorf pályáján rendezett European Tour Q-School (Stage 1) első játéknapján. Többszörö Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2041

Születésnapi ranglista verseny az Old Lake-ben!

Jeles dátumhoz érkezett Magyarország egyik legrégebbi golfklubja, a tatai Old Lake, ugyanis 20 éve, 1998-ban nyitotta meg "kapuit". Ráadásul alapítója, dr. Bábos János szintén kerek születésnapot Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 83

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés