HG archívum

Augusztus 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 77 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2395

Megvan az első CUT!

Óriási bravúrt elérve Baldauf Mátyás életében először kvalifikálta magát a CUT-ba az Alps Tour-on, nevezetesen a Cervino Open-en. A Magyar Profi Országos Bajnokság bronzérmese, -3-as (-2,-1) össz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2128

„Soha nem tudtam a saját gyerekemnek caddyzni!”

Profi golfedzőnk Sárközi Richárd - néhány kritika ellenére - megfelelő rangú, nagyon jól szervezett Junior Magyar Nyílt Bajnokságról számolt be lapunknak. Tanítványai közül Benzsay Zsombor és fia Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2011

Kim Rasmussen, ha teheti, ütőt ragad

(Képen: Kim Rasmussen + Golfiesta Junior Team) A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya megszállott golfozó. Mi több, egyik kedvenc időtöltése a golf. Nemrégiben az NSO Tv stábj Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1764

„A munka meghozta gyümölcsét”

Böndicz Gergő, a Pannónia Junior Akadémia vezetője elégedetten tekint vissza a hazai pályán megrendezett 29. Junior Magyar Nyílt Bajnokságra. Kiemelte, hogy a befektetett munka meghozta gyümölcsé Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1644

Várod már a pénteket? Ismét BBQ Party a Zala Springs Bistroban!

Zárd velünk a munkás hétköznapokat és élvezd teraszunkról a csodálatos naplementét az isteni grill húsok és a jéghideg koktélok kíséretében.   A belépés ingyenes   Aszta Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1907

Izgalmas hétvége az Old Lake-ben

Egy kisebb nyári szünet után rögtön két versennyel jelentkezik az őszi szezonra hangolódva a tatai Old Lake Golf Club. Szombaton kerül sor a nagy tradícióval bíró Építész-Mérnök Kupára, amit ebbe Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1590

Folytatódik az Academy Summer Shots!

Az Academy Golf Club úgy döntött, hogy klubtagjaik és a golfozók visszajelzései alapján, hogy folytatják a nyáron kezdődő Academy Summer Shots nyárünneplő golfkupát, ahol a lehető legtöbb kategór Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2156

Nemes ügy: Jubilál a Férjek Versenye

Ahogyan azt már 2009 óta megszokhattuk, minden évben megrendezik a Férjek Jótékonysági Versenyét és ez idén is így lesz. Szeptember 2-án, vasárnap immár jubileumi, tizedik alkalommal köszönthetjü Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1721

Visszatér a Junior Tour: élesedik a harc

Több mint egy hónapos nyári szünet után, ismét összecsapnak a fiatalok az Országos Junior Tour-on, augusztus utolsó napján, pénteken. A helyszín ezúttal a Budapest Highland Golf Club, amely már a Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1845

MÁR CSAK 2 SZABAD SZOBA MARADT!

Csoportos út Tóbiás Zsolttal - 2018. december 2-9. 2016 golfedzője ismét Marokkóba látogat. MÁR CSAK 2 SZABAD SZOBÁNK MARADT!!! JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ SZEPTEMBER 10. ELŐZŐ HÉT IS BETELT! Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1712

CHIVAS REGAL GOURMET TOUR

Augusztus 30-án, csütörtökön Gourmet Tour Golfverseny, szeptember 1-jén, szombaton ebéd a Budapest Marriott Hotel éttermében, ahol a verseny eredményhirdetése is megtörténik. A versenyen nem Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2736

Új fejezet kezdődik: Rózsa Dani Amerikában!

Újabb bajnoki fecske helyezi át időlegesen székhelyét Amerikába. Rózsa Dani nemrég 100. junior válogatottságát ünnepelte a Pannónia Junior Akadémia növendékeként. Sok szép és meghatározó emlékkel Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1910

Szeptemberben ranglista verseny Hencsén!

Pár hét múlva újabb ranglista versenyt rendeznek Hencsén. A sokak által kedvelt pálya telt házért kiállt, így mindenképpen érdemes mihamarabb jelentkezni a versenyre. Fontos megjegyezni, hogy a s Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2095

Monoron dupláztak a juniorok

Hatodik éve rendez a magyar szövetség az utánpótláskorú footgolfosok számára évenkénti versenyt, a júniusi annyira jól sikerült, hogy a gyerekek, szülők, edzők kérésére az államalapítás ünne Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2089

Czernecki Laura élete formájában

  Junior válogatott golfozónk az elmúlt időszakban elkapta a fonalat. A Szlovák Nyílt Bajnokságon megjátszotta élete legjobb körét (+3), majd a 29. Nyílt Bajnokságon is megmaradt a lendü Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1992

Golfkocsis rallyzás Ausztriában

  A GCT Tour mindig igyekszik különleges helyszíneket beépíteni programjába. Az idei versenykiírás 4. állomása, a Reiters Golfschaukel Stegersbach pályája ezt az igényt maradéktalanul te Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2096

Lakodalom Lajtaiéknál: férjhez ment Csicsi nővére

Hazánk egyik büszkesége, Lajtai-Rózsa Csilla profi golfozónk egy rövid időre hazatért Amerikából Judit nővére esküvője miatt. Természetesen nagy a boldogság a családban, ám az öröm mellé egy kis Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1890

Igazi csapatmunka a bronzért

  Mint beszámoltunk róla, a magyar csapat Szlovákiában bronzérmet szerzett nagy csatában a házigazdák ellen a V4-ek versenyén - a Ryder Cup jegyében - rájátszást követően. A playoff-ban Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2232

Rózsa Dávid megint remekelt

Ranglista versenyt rendeztek augusztus utolsó szombatján Balatonudvariban. Ugyan az előrejelzésekkel ellentétben az eső elkerülte a pontvadászat helyszínét, időnként a szél uralta a légteret, ami Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1853

Zsinórban a negyedik

„Megküzdöttem a pluszos hcp-ért” (kép: Yulia Stepanova) Závaczki Bálint 4. alkalommal védte meg Magyar Junior Bajnoki címét a szerdán véget érő 29. Junior Magyar Nyílt Bajnokságon. A nemz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2047

Egy régóta várt hole-in-one:

„Leírhatatlan érzés!” A hosszú hétvégén sem maradtunk hole-in-one nélkül. Hideg János tíz év várakozás után ütött egyből a lyukba, ráadásul egy számára ismeretlen pályán. A bravúr után János Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2088

Izgalmak, playoff és bajnokavatás

Ők voltak a legjobbak a 29. Magyar Junior Nyílt Bajnokságon (kép: Tátrai Béla + Facebook) Fordulatos junior derbi zajlott augusztus 20. és 22. között, ahol honfitársaink nem maradtak adós Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1802

Bónusz Balatonudvariban

A Balaton Golf csapata lelkesen készül a szombati ranglista versenyre, mi több, 20%-os kedvezményt ad a pénteki gyakorlónap green fee árából.A kiemelt eseményre reményeik szerint ismét sok rangli Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3028

Tisztelt Golfozók!

A Magyar Golf Szövetség a tegnapi napon Nyílt levelet kapott Huszti Györgytől. A  teljes körű tájékoztatás és a levélben elhallgatott előzmények bemutatása érdekében a Szövetség a nyílt levé Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2013

Live Scoring + Startlista III. – Junior Nyílt Magyar Bajnokság

(kép: Tátrai Béla) Szerdán következik a mindent eldöntő nap. Izgalmakban nem lesz hiány! Élőben ITT KÖVETHETIK a viadalt. Ria, Ria! A III. napi startlistát itt olvashatja! :)   Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1986

Dobogó és bajnoki esélyekkel a fináléba

Többszörös junior bajnokunk, Závaczki Bálint folytatta remeklését a Máriavölgyben zajló 29. Junior Magyar Nyílt Bajnokságon, így egyedüliként a mezőnyben par alatti (-3) összesített score-ral büs Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2243

A Magyar Golf Szövetségnek

"Nyílt levél a Magyar Golf Szövetségben tevékenykedő személyek részére! Elnöktől, Főtitkáron át, valamennyi érintett számára! Hölgyek/Urak! Valamennyi jóérzésű magyar golfozó nevében Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1905

Kocsis az államalapítás legjobbja

A IV. Szent István Kupát ezúttal egy nappal az államalapítás ünnepe előtt rendezték a monori Paplapos Footgolf Clubban. A FIFG 50-es besorolású versenyen négyes holtverseny után a szétlövést Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1970

Mélai Hecienda del Conde

Tenerife szeptember-októbe ajánlata Augusztus 31-ig foglalva, szeptember-októberi tartózkodáshoz. INGYENES FÉLPANZIÓ & MAGASABB SZOBA KATEGÓRIA VAGY GPS-s MEGOSZTOTT BUGGY   Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2128

Kiemelkedő teljesítmények a nyitányon!

(képek: Tátrai Béla) A várakozásoknak megfelelően, Závaczki Bálint, Kötél Bence és Bertényi Bence hozta a kimagasló magyar eredményeket a 29. Junior Magyar Nyílt Bajnokság első játéknapján. M Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 77

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés