HG archívum

Július 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 89 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1568

Palanszki Benjámin parádés játékkal átvette a vezetést

(kép: Tátrai Béla) Szenzációs, 65-ös körrel jelezte a címvédő a Profik Bajnokságának második játéknapján, hogy idén sem szeretné, ha letaszítanák a trónról. A munka nagyobb részét már elvégez Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1532

„Minden pillanatát élveztem, sajnálom, hogy ez volt az utolsó”

A 2018-as Young Mastersen a magyar csapat a 20. helyen zárt, Ausztriát, Szlovákiát, Törökországot, Lettországot és Litvániát megelőzve. Válogatottunk oszlopos tagja, Czernecki Laura a 38. hellyel Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1587

Golfiesta és ranglista kéz a kézben, Udvariban!

A hétvége szombatján tovább folytatódik a közkedvelt Golfiesta Tour, amely Balatonudvariba látogat. Az esemény különlegessége, hogy ranglista megmérettetés is egyben, így minden bizonnyal a soroz Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
2049

Baldauf vezet Hencsén

Kezdetét vette a Profik Országos Bajnoksága, amelynek - a tavalyihoz hasonlóan – Hencse ad otthont. Az első játéknapot követően Baldauf Mátyás vezet -1-gyel, köszönhetően többek között a pálya 17 Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1422

Live scoring: Magyar Profi Bajnokság

Hétfőn délután indult útnak az idei háromnapos bajnokság melynek eredményeit ITT követhetik az érdeklődők! Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1715

Dobogós helyezést vár Szigeti

Hamarosan kezdetét veszi az idei European Team Shield Championship, melynek augusztus 1-4. között a zágrábi Riverside Golf pályája ad otthont az EGA szervezésében. A kiutazás előtt Szigeti Csabát Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1571

Magyar siker Szlovákiában

2017-es felnőtt bajnokunk, Csányi Olivér kedvező előjelekkel várhatja az EGA szervezésében rendezendő European Team Shield Championship négynapos tornáját, miután a hétvégén megnyerte a LGK Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1439

Ismét junior nyerte a bajnoki fordulót

Csupán a szétlövés döntött a juniorkorú Tajtyi Ákos és a szenior Biró László között előbbi javára a FOB hatodik fordulójában, a Hörmann Footgolf Verseny abszolút kategóriájában, ezzel Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1486

Palanszki a negyedikre hajt

Ismét elröppent egy esztendő. Már csak egy nap és újra egymásnak feszülnek Magyarország profi golfozói, hogy eldöntsék, ki 2018 bajnoka. Örömhír, hogy ott lesz a szombaton születésnapját ünneplő Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1496

„Cél a mínuszos eredmény”

A 2017-es Magyar Profi Bajnokság ezüstérmese Lugosi Tamás is lelkesen készül a hétfőn elrajtoló bajnokságra. Elsődleges célja az összesített par alatti eredmény, és ha ezzel még a bajnoki címet i Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1404

Hasznos tapasztalatok a Young Masters-en

Július 26-28. között zajlott a 2018-es Young Masters, melynek mezőnye az eddigi évekhez hasonlóan telis-tele volt jobbnál jobb játékosokkal. 25 ország 105 golfozója versenyzett Európa egyik legra Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1770

Hencsén csapnak össze a profik

(kép: Kállay Tamás) Hétfőn kezdődik a Profik Országos Bajnoksága, amelynek - a tavalyihoz hasonlóan – Hencse ad otthont. A háromnapos torna előtt a verseny főszervezőjével, Makszin Áronnal be Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1558

Megráztuk magunkat!

Hahn Roland: „Remélem, sikerül holnap is javulnunk!” A fárasztó első nap után, Young Masters csapatunk egyértelműen előrelépett. Mindenki javított, így sikerült a tabellán is feljebb lépnünk. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1555

Fárasztó nap a Young Masters-en

Nem indult jól számunkra a 25 ország, 104 résztvevőjével zajló Európa egyik legrangosabb 16 év alatti tornája, az European Young Masters. A kánikulai meleg, a nagy várakozásai idő mind-mind közre Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1572

Megerősítettük a 13. helyet

Jól sikerült az első match play kör szenior női válogatottunk számára az Ausztriában rendezett XXVIII. Marisa Sgaravatti Trophy-n. A hármas match play során  a lengyelekkel és luxemburgiakka Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1478

Karnyújtásnyira Tigertől

Nem akármilyen kiránduláson vett részt a Golfiesta Se elnöke, Csikós Gábor és családja. Ott voltak 2018-as Magyar Kupa győztesünk, Jaczkovics Emma mellett a The Junior Openen, illetve kilátogatta Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1483

Luxemburgiak és lengyelek várnak a mieinkre

Folytatta versenyét szenior női válogatottunk Ausztriában, ahol a XXVIII. Marisa Sgaravatti Trophy második napi stroke play válogatóját rendezték meg. A forduló végén kiderült, hogy hányadik hely Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1535

2 in 1: Egy pálya, kettős kihívás

A szerda esti megnyitó ünnepséggel, hivatalosan is kezdetét vette az idei European Young Masters, a 16 év alattiak egyik legrangosabb utánpótlás tornája a norvégiai Hauger Golf Clubban. A ceremón Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1513

A ranglista pontvadászok Lőrincz bevételére készülnek

Ranglista versennyel jelentkezik a golfozók egyik közkedvelt helyszíne, a St.Lőrinc Golf Club. A megmérettetés kiemelt eseménynek számít a klub életében. Így szövetségi versenyhez méltó minőségű Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1698

Kánikulában rajtolt el a Marisa Sgaravatti Trophy

Az első napi stroke play körrel kezdetét vette a négy napos (2 nap stroke, 2 nap match play), európai szintű vetélkedő, a XXVIII. Marisa Sgaravatti Trophy, melynek az idei évben az ausztriai Diam Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1681

8 éves ütötte az idei első Hole in One-t Balatonudvariban!

A bravúros ütés a Balaton Golf junior golfozójához, Mieschke Maximilian nevéhez fűződik, aki a pálya 15-ösének par 3-asán ütött egyből a lyukba, ezzel a legfiatalabb Hole in One-ossá avanzsált Ba Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1672

Pólus Szvetlána: Ria, ria Croatia!

Mint ismert, Horvátország története legjobb eredményét érte el az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon szerzett ezüstéremmel, és bár déli szomszédaink a mérkőzés előtt titkon bíztak benne, hog Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1815

Dominika és golf

Előfoglalási kedvezmények és last minute ajánlat Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1462

Kalandosan, de megérkezett az EYM csapat!

European Young Masters csapatunk – Szántó Sára, Czernecki Laura, Kötél Bence és Závaczki Bálint – Hahn Roland junior szövetségi kapitány kíséretében sikeresen megérkezett Norvégiába, az idei torn Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2079

Bevált a célzóvíz Greff Bálintnak

Mint hírt adtunk róla, a XI. Balatoni Borok Golfversenyén a Mínusz 20 csapata kimagaslóan teljesített, -10-es score-ral hódították el a bruttó elsőséget. Elévülhetetlen érdemei vannak ebben koráb Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1649

„Fairway-n tartani a labdát, ez a legfontosabb!”

Magyar női szenior válogatottunk – a hagyományoknak megfelelően – ismét részt vesz a Marisa Sgaravatti Trophy tornán, amelynek idén az ausztriai Diamond Country Club ad otthont a július 24-27. kö Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1470

Parádés versenyzéssel ismét a Top 10-ben!

Lajtai-Rózsa Csilla 71 ütésből fejezte be a 150.000 dollár összdíjazású Danielle Downey Credit Union Classic utolsó, negyedik napját, így együttállásban a T7. helyen (-8-as score-ral) végzett a S Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1447

Bumi hozta a legjobb magyar eredményt

Az elmúlt évekhez képest jóval kevesebb, de igen lelkes reménységünk vett részt a hétvégén rendezett, több mint 250 résztvevőt számláló Osztrák Junior Openen, melynek a Haugschlag Golfresort adot Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1844

Borok játszották a főszerepet

Remek időben és jó hangulatban zajlott a hét utolsó napján, az immár XI. alkalommal Balatonudvariban megrendezett Balatoni Borok Golfversenye, ahol nem csak a golftudás, de az ízlelőbimbók is fős Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1556

Óriási a harc a győzelemért

A végső győzelemre 13-15 játékos is esélyes, a végén azonban csak egyetlen egy maradhat! Vasárnap kiderül, hogy ki nyeri a 150.000 dollár összdíjazású Danielle Downey Credit Union Classicot. A fa Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 89

Versenynaptár

Keresés