HG archívum

Július 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 89 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1907

Palanszki Benjámin parádés játékkal átvette a vezetést

(kép: Tátrai Béla) Szenzációs, 65-ös körrel jelezte a címvédő a Profik Bajnokságának második játéknapján, hogy idén sem szeretné, ha letaszítanák a trónról. A munka nagyobb részét már elvégez Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1847

„Minden pillanatát élveztem, sajnálom, hogy ez volt az utolsó”

A 2018-as Young Mastersen a magyar csapat a 20. helyen zárt, Ausztriát, Szlovákiát, Törökországot, Lettországot és Litvániát megelőzve. Válogatottunk oszlopos tagja, Czernecki Laura a 38. hellyel Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1945

Golfiesta és ranglista kéz a kézben, Udvariban!

A hétvége szombatján tovább folytatódik a közkedvelt Golfiesta Tour, amely Balatonudvariba látogat. Az esemény különlegessége, hogy ranglista megmérettetés is egyben, így minden bizonnyal a soroz Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2400

Baldauf vezet Hencsén

Kezdetét vette a Profik Országos Bajnoksága, amelynek - a tavalyihoz hasonlóan – Hencse ad otthont. Az első játéknapot követően Baldauf Mátyás vezet -1-gyel, köszönhetően többek között a pálya 17 Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1759

Live scoring: Magyar Profi Bajnokság

Hétfőn délután indult útnak az idei háromnapos bajnokság melynek eredményeit ITT követhetik az érdeklődők! Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2053

Dobogós helyezést vár Szigeti

Hamarosan kezdetét veszi az idei European Team Shield Championship, melynek augusztus 1-4. között a zágrábi Riverside Golf pályája ad otthont az EGA szervezésében. A kiutazás előtt Szigeti Csabát Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1909

Magyar siker Szlovákiában

2017-es felnőtt bajnokunk, Csányi Olivér kedvező előjelekkel várhatja az EGA szervezésében rendezendő European Team Shield Championship négynapos tornáját, miután a hétvégén megnyerte a LGK Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1786

Ismét junior nyerte a bajnoki fordulót

Csupán a szétlövés döntött a juniorkorú Tajtyi Ákos és a szenior Biró László között előbbi javára a FOB hatodik fordulójában, a Hörmann Footgolf Verseny abszolút kategóriájában, ezzel Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1786

Palanszki a negyedikre hajt

Ismét elröppent egy esztendő. Már csak egy nap és újra egymásnak feszülnek Magyarország profi golfozói, hogy eldöntsék, ki 2018 bajnoka. Örömhír, hogy ott lesz a szombaton születésnapját ünneplő Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1855

„Cél a mínuszos eredmény”

A 2017-es Magyar Profi Bajnokság ezüstérmese Lugosi Tamás is lelkesen készül a hétfőn elrajtoló bajnokságra. Elsődleges célja az összesített par alatti eredmény, és ha ezzel még a bajnoki címet i Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1719

Hasznos tapasztalatok a Young Masters-en

Július 26-28. között zajlott a 2018-es Young Masters, melynek mezőnye az eddigi évekhez hasonlóan telis-tele volt jobbnál jobb játékosokkal. 25 ország 105 golfozója versenyzett Európa egyik legra Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2127

Hencsén csapnak össze a profik

(kép: Kállay Tamás) Hétfőn kezdődik a Profik Országos Bajnoksága, amelynek - a tavalyihoz hasonlóan – Hencse ad otthont. A háromnapos torna előtt a verseny főszervezőjével, Makszin Áronnal be Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1876

Megráztuk magunkat!

Hahn Roland: „Remélem, sikerül holnap is javulnunk!” A fárasztó első nap után, Young Masters csapatunk egyértelműen előrelépett. Mindenki javított, így sikerült a tabellán is feljebb lépnünk. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1886

Fárasztó nap a Young Masters-en

Nem indult jól számunkra a 25 ország, 104 résztvevőjével zajló Európa egyik legrangosabb 16 év alatti tornája, az European Young Masters. A kánikulai meleg, a nagy várakozásai idő mind-mind közre Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1923

Megerősítettük a 13. helyet

Jól sikerült az első match play kör szenior női válogatottunk számára az Ausztriában rendezett XXVIII. Marisa Sgaravatti Trophy-n. A hármas match play során  a lengyelekkel és luxemburgiakka Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1857

Karnyújtásnyira Tigertől

Nem akármilyen kiránduláson vett részt a Golfiesta Se elnöke, Csikós Gábor és családja. Ott voltak 2018-as Magyar Kupa győztesünk, Jaczkovics Emma mellett a The Junior Openen, illetve kilátogatta Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1844

Luxemburgiak és lengyelek várnak a mieinkre

Folytatta versenyét szenior női válogatottunk Ausztriában, ahol a XXVIII. Marisa Sgaravatti Trophy második napi stroke play válogatóját rendezték meg. A forduló végén kiderült, hogy hányadik hely Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1869

2 in 1: Egy pálya, kettős kihívás

A szerda esti megnyitó ünnepséggel, hivatalosan is kezdetét vette az idei European Young Masters, a 16 év alattiak egyik legrangosabb utánpótlás tornája a norvégiai Hauger Golf Clubban. A ceremón Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1812

A ranglista pontvadászok Lőrincz bevételére készülnek

Ranglista versennyel jelentkezik a golfozók egyik közkedvelt helyszíne, a St.Lőrinc Golf Club. A megmérettetés kiemelt eseménynek számít a klub életében. Így szövetségi versenyhez méltó minőségű Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2036

Kánikulában rajtolt el a Marisa Sgaravatti Trophy

Az első napi stroke play körrel kezdetét vette a négy napos (2 nap stroke, 2 nap match play), európai szintű vetélkedő, a XXVIII. Marisa Sgaravatti Trophy, melynek az idei évben az ausztriai Diam Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2056

8 éves ütötte az idei első Hole in One-t Balatonudvariban!

A bravúros ütés a Balaton Golf junior golfozójához, Mieschke Maximilian nevéhez fűződik, aki a pálya 15-ösének par 3-asán ütött egyből a lyukba, ezzel a legfiatalabb Hole in One-ossá avanzsált Ba Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2044

Pólus Szvetlána: Ria, ria Croatia!

Mint ismert, Horvátország története legjobb eredményét érte el az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon szerzett ezüstéremmel, és bár déli szomszédaink a mérkőzés előtt titkon bíztak benne, hog Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2211

Dominika és golf

Előfoglalási kedvezmények és last minute ajánlat Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1837

Kalandosan, de megérkezett az EYM csapat!

European Young Masters csapatunk – Szántó Sára, Czernecki Laura, Kötél Bence és Závaczki Bálint – Hahn Roland junior szövetségi kapitány kíséretében sikeresen megérkezett Norvégiába, az idei torn Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2472

Bevált a célzóvíz Greff Bálintnak

Mint hírt adtunk róla, a XI. Balatoni Borok Golfversenyén a Mínusz 20 csapata kimagaslóan teljesített, -10-es score-ral hódították el a bruttó elsőséget. Elévülhetetlen érdemei vannak ebben koráb Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1999

„Fairway-n tartani a labdát, ez a legfontosabb!”

Magyar női szenior válogatottunk – a hagyományoknak megfelelően – ismét részt vesz a Marisa Sgaravatti Trophy tornán, amelynek idén az ausztriai Diamond Country Club ad otthont a július 24-27. kö Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1784

Parádés versenyzéssel ismét a Top 10-ben!

Lajtai-Rózsa Csilla 71 ütésből fejezte be a 150.000 dollár összdíjazású Danielle Downey Credit Union Classic utolsó, negyedik napját, így együttállásban a T7. helyen (-8-as score-ral) végzett a S Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1792

Bumi hozta a legjobb magyar eredményt

Az elmúlt évekhez képest jóval kevesebb, de igen lelkes reménységünk vett részt a hétvégén rendezett, több mint 250 résztvevőt számláló Osztrák Junior Openen, melynek a Haugschlag Golfresort adot Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2239

Borok játszották a főszerepet

Remek időben és jó hangulatban zajlott a hét utolsó napján, az immár XI. alkalommal Balatonudvariban megrendezett Balatoni Borok Golfversenye, ahol nem csak a golftudás, de az ízlelőbimbók is fős Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1899

Óriási a harc a győzelemért

A végső győzelemre 13-15 játékos is esélyes, a végén azonban csak egyetlen egy maradhat! Vasárnap kiderül, hogy ki nyeri a 150.000 dollár összdíjazású Danielle Downey Credit Union Classicot. A fa Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 89

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés