HG archívum

Június 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 102 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1562

Telt ház a nagy szélben

Remek hangulatot és nagyszerű versenyt hozott az első Golfiesta esemény az Imperial Golf Clubban. A játékosok, és a szervezők is elégedettek voltak a 9 lyukas megmérettetés alkalmával. Az eredmén Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1645

Bajnoki forma Szlovákiában!

Nagyon eredményes tornát teljesített Vadkerti Adél és Csányi Olivér a június 26-29 között megrendezett Szlovák Amatőr Bajnokságon. Az esemény érdekessége volt, hogy két CUT-ot is húztak a második Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1430

Fontos információ! Balaton Golf Kupa és ranglista egyben!

A június 30-ai Balaton Golf Kupa II. elmarad, a Balaton Golf Kupa versenysorozat II. fordulója július 14-én kerül megrendezésre, mely egyben ranglista verseny is lesz. Start: 09:00 órától, 3 fős Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1568

Závaczkiék kifakadtak

Finoman szólva sem volt elégedett a svájci PGA által rendezett 54. Memorial Olivier Barras szervezésével Závaczki Zsolt. Szerinte a rendezők nagyban befolyásolták az eredményeket a hozzánemértésü Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1517

Bajnokaink bejutottak a döntőbe Szlovákiában

Vadkerti Adél és Csányi Olivér a következő akadályt is sikerrel vették, így ott vannak a legjobbak között a Szlovák Amatőr Bajnokságon. Morozova Sofia sajnos, ha egyetlen ütéssel is, de lecsúszot Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1557

Újabb magyar profi siker!

Lajtai-Rózsa Csilla (Symetra Tour) és Lugosi Tamás (AMC Aviation PGA Polska) remeklése után Palanszki Benjámin profi golfozónk is egy kiemelkedő teljesítménnyel jelentkezett. A magyar olimpiai ke Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1375

Závaczki: Nem hozott szerencsét a délutáni tee time

Kezdetét vette a patinás torna, a svájci PGA által rendezett 54. Memorial Olivier Barras, melynek első játéknapján a szél alaposan megkeverte a kártyákat. A mezőny első fele még szélcsendben telj Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1529

Túl az első CUT-on!

„Három a magyar igazság és egy a ráadás!” Ehhez mérten a Szlovák Amatőr Bajnokságon induló golfozóink: Csányi Olivér, Vadkerti Adél, Morozova Sofia, teljesítették a feladatot, azaz túlélték az el Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1374

Islantilla Golf Resort előfoglalási kedvezménnyel

Szállás + félpanzió + korlátlan golf! 2018. július 31-ig foglalva 515 euro/fő kétágyas szobában 7 éjszaka az Islantilla Golf Hotelben****, 7 korlátlan green fee-vel az Islantilla pá Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1397

Impozáns versenyek a repertoárban

Ranglista és szenior bajnokság Kisorosziban Újabb rangos esemény otthona lesz a magyar Old Couse. Június 30-án, szombaton. Ranglista versennyel jelentkeznek, amely egyben remek felkészülési l Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1452

Duplázik az Imperial!

A balatongyöröki pályán is zajlik az élet, de ez nem újdonság. A következő napokban két fontos versennyel jelentkeznek. Csütörtökön a Junior Tour V. fordulójának adnak otthont, míg szombaton Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1598

Bíztató kezdés Szlovákiában

Eddig minden a tervek szerint halad. A Szlovák Amatőr Bajnokság nyitónapján Vadkerti Adél, Morozova Sofia és Csányi Olivér is jól kezdett, így bizakodva várhatják a második kört, melynek végén me Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1531

Ismét Bacskai volt a legjobb

Bacskai Bence a Traditional Footgolf Cup megnyerése után a FOB negyedik fordulóját, a 39-esek Footgolf Versenyt is megnyerte Zircen, a kijelölt rúgásszámnál tizenhárommal jobbat rúgva. A második Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1457

TORO – AGROLÁNC – Highland Golfverseny

2018. június 28-án, csütörtökön rendezzük társasági versenysorozatunk következő állomását. Információ: TORO – AGROLÁNC – Highland Golfverseny Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1369

„Bravúr, hogy itt lehetünk!”

Élete talán legnívósabb versenyén áll az elütőhöz Závaczki Bálint június 27-29. között, aki eddigi teljesítményével kivívta a jogot, hogy ott lehessen a svájci PGA által rendezett 54. Memorial Ol Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1357

Jön az újabb ranglista, a helyszín Kisoroszi!

Újabb rangos esemény otthona lesz a magyar Old Couse, azaz a Magyar Golf Club. Június 30-án, szombaton ranglista versennyel jelentkeznek, amely egyben egy remek felkészülési lehetőség is a ráköve Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1519

Erős mezőny a Szlovák Bajnokságon

A következő napokban felnőtt bajnokainkért szoríthatunk. A Pannónia Junior Akadémia színeiben induló Vadkerti Adél, illetve Csányi Olivér ugyanis a június 26-29. között megrendezendő Szlovák Amat Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1449

Juhász Sándor értékelése a Masters Európa-bajnokságról

Csapatunk rendben megérkezett a rendezvény hivatalos szállodájába. A regisztráció minden probléma nélkül lezajlott. A szálló hirdetőtábláján megtaláltuk a gyakorló nap fontosabb tudnivalóit. Hétf Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1350

Martin Sonka győzött a Red Bull Air Race budapesti futamán

A 40 éves cseh pilóta 57.600 másodperces pályacsúccsal végzett az élen a kvalifikációban, amelynek során minden versenyző kétszer repülte végig a Margit-híd és Lánchíd közötti Duna-szakaszt. A ta Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1697

Kiemelkedő teljesítmények Szlovéniában

Megvan az European Young Masters csapat! Az eredetileg három naposra tervezett Szlovén Junior Bajnokság az első napi hatalmas esőzés miatt, két napra redukálódott. Összesen 16-an, köztük 9 lá Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1759

Horváth Joe nyerte a Levendula Kupát

Különleges eseménnyel jelentkezett a hét utolsó napján a Balaton Golf, ugyanis a verseny a levendula bűvöletében telt. A csodás balatoni klíma, valamint az értékes díjak és levendulás ajándékcsom Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1659

Kipróbálták a footgolfot a gyerekek

Hatodszor rendezte meg a Magyar Footgolf Szövetség éves utánpótlás tornáját, a Junior Footgolf Kupát. Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján öt kategóriában közel hetven fiatal mérette meg mag Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1619

Tanulság van, CUT ezúttal nincs

Ez a hétvége is jól szemléltette, hogy milyen kemény a profik világa. Egy kis rövidzárlat és már a CUT-on kívül találod magad. Egy héttel ezelőtt a Symetra Tour egyetlen magyar profija, Lajtai-Ró Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1716

Nehéz körülmények Szlovéniában

Az esőnap után szombaton végre elkezdődhetett a Szlovén Junior Bajnokság, ám a pénteken leesett nagymennyiségű csapadék miatt a pálya állapota hagyott némi kívánnivalót maga után, amelyre többen Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1915

GCT: Titusz a Szélúrfi

A máriavölgyi és a balatonudvari állomások után, június 23-án, szombaton Zalacsányba látogatott a GCT Tour népes mezőnye, hogy a Robert Trent Jones, Jr. tervezte, 18 szakaszos Zala Springs pályán Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1803

Ez az egyik legszebb ajándék, amit kaphattam!

(kép: Facebook/Golfmagyar) A napokban születésnapját ünneplő Csányi László nagyon büszke a fiára, aki kiélezett csatát vívott Kötél Bencével a magyar bajnoki címért. „Maradéktalanul elége Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1689

Középmezőnyben végeztünk az idei Masters Európa Bajnokságon

Az Európai Szenior Társaságok Uniója /ESGA/ a hetven éven felüli versenyzők idei (XIX.) Masters Európa Bajnokságát június 19 – 21. között rendezte meg Portugáliában, Lisszabon közelében. A torna Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1697

Darázs Attila nyerte a Mesterek Tornáját!

Nagyszerű időben, június 21-én (csütörtökön) 42 résztvevővel került megrendezésre a 4. Magyar Szenior Mesterek Tornája. A máriavölgyi klub támogatásával 18 játékos ingyenesen vehetett részt a ver Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1416

Bréking! Esőszünet Szlovéniában!

A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék miatt a Szlovén Junior Bajnokság szervezői a ljubljanai Golf Arboretum pályáját játszhatatlanná nyilvánították, emiatt törölték az első játéknapot. A Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1536

Egyéni rekorddal a dobogón!

A Pannónia Junior Akadémia színeiben induló 2016-os felnőtt bajnok Rózsa Dávid, utolsó napon ütött -5-ös score-jával egalizálta profi golfozónk Hahn Roland rekordját, amelyet még&n Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 102

Versenynaptár

Keresés