HG archívum

Június 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 102 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1929

Telt ház a nagy szélben

Remek hangulatot és nagyszerű versenyt hozott az első Golfiesta esemény az Imperial Golf Clubban. A játékosok, és a szervezők is elégedettek voltak a 9 lyukas megmérettetés alkalmával. Az eredmén Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2033

Bajnoki forma Szlovákiában!

Nagyon eredményes tornát teljesített Vadkerti Adél és Csányi Olivér a június 26-29 között megrendezett Szlovák Amatőr Bajnokságon. Az esemény érdekessége volt, hogy két CUT-ot is húztak a második Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1789

Fontos információ! Balaton Golf Kupa és ranglista egyben!

A június 30-ai Balaton Golf Kupa II. elmarad, a Balaton Golf Kupa versenysorozat II. fordulója július 14-én kerül megrendezésre, mely egyben ranglista verseny is lesz. Start: 09:00 órától, 3 fős Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1912

Závaczkiék kifakadtak

Finoman szólva sem volt elégedett a svájci PGA által rendezett 54. Memorial Olivier Barras szervezésével Závaczki Zsolt. Szerinte a rendezők nagyban befolyásolták az eredményeket a hozzánemértésü Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1862

Bajnokaink bejutottak a döntőbe Szlovákiában

Vadkerti Adél és Csányi Olivér a következő akadályt is sikerrel vették, így ott vannak a legjobbak között a Szlovák Amatőr Bajnokságon. Morozova Sofia sajnos, ha egyetlen ütéssel is, de lecsúszot Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1961

Újabb magyar profi siker!

Lajtai-Rózsa Csilla (Symetra Tour) és Lugosi Tamás (AMC Aviation PGA Polska) remeklése után Palanszki Benjámin profi golfozónk is egy kiemelkedő teljesítménnyel jelentkezett. A magyar olimpiai ke Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1747

Závaczki: Nem hozott szerencsét a délutáni tee time

Kezdetét vette a patinás torna, a svájci PGA által rendezett 54. Memorial Olivier Barras, melynek első játéknapján a szél alaposan megkeverte a kártyákat. A mezőny első fele még szélcsendben telj Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1878

Túl az első CUT-on!

„Három a magyar igazság és egy a ráadás!” Ehhez mérten a Szlovák Amatőr Bajnokságon induló golfozóink: Csányi Olivér, Vadkerti Adél, Morozova Sofia, teljesítették a feladatot, azaz túlélték az el Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1758

Islantilla Golf Resort előfoglalási kedvezménnyel

Szállás + félpanzió + korlátlan golf! 2018. július 31-ig foglalva 515 euro/fő kétágyas szobában 7 éjszaka az Islantilla Golf Hotelben****, 7 korlátlan green fee-vel az Islantilla pá Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1755

Impozáns versenyek a repertoárban

Ranglista és szenior bajnokság Kisorosziban Újabb rangos esemény otthona lesz a magyar Old Couse. Június 30-án, szombaton. Ranglista versennyel jelentkeznek, amely egyben remek felkészülési l Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1801

Duplázik az Imperial!

A balatongyöröki pályán is zajlik az élet, de ez nem újdonság. A következő napokban két fontos versennyel jelentkeznek. Csütörtökön a Junior Tour V. fordulójának adnak otthont, míg szombaton Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1955

Bíztató kezdés Szlovákiában

Eddig minden a tervek szerint halad. A Szlovák Amatőr Bajnokság nyitónapján Vadkerti Adél, Morozova Sofia és Csányi Olivér is jól kezdett, így bizakodva várhatják a második kört, melynek végén me Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1947

Ismét Bacskai volt a legjobb

Bacskai Bence a Traditional Footgolf Cup megnyerése után a FOB negyedik fordulóját, a 39-esek Footgolf Versenyt is megnyerte Zircen, a kijelölt rúgásszámnál tizenhárommal jobbat rúgva. A második Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1822

TORO – AGROLÁNC – Highland Golfverseny

2018. június 28-án, csütörtökön rendezzük társasági versenysorozatunk következő állomását. Információ: TORO – AGROLÁNC – Highland Golfverseny Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1712

„Bravúr, hogy itt lehetünk!”

Élete talán legnívósabb versenyén áll az elütőhöz Závaczki Bálint június 27-29. között, aki eddigi teljesítményével kivívta a jogot, hogy ott lehessen a svájci PGA által rendezett 54. Memorial Ol Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1701

Jön az újabb ranglista, a helyszín Kisoroszi!

Újabb rangos esemény otthona lesz a magyar Old Couse, azaz a Magyar Golf Club. Június 30-án, szombaton ranglista versennyel jelentkeznek, amely egyben egy remek felkészülési lehetőség is a ráköve Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1898

Erős mezőny a Szlovák Bajnokságon

A következő napokban felnőtt bajnokainkért szoríthatunk. A Pannónia Junior Akadémia színeiben induló Vadkerti Adél, illetve Csányi Olivér ugyanis a június 26-29. között megrendezendő Szlovák Amat Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1807

Juhász Sándor értékelése a Masters Európa-bajnokságról

Csapatunk rendben megérkezett a rendezvény hivatalos szállodájába. A regisztráció minden probléma nélkül lezajlott. A szálló hirdetőtábláján megtaláltuk a gyakorló nap fontosabb tudnivalóit. Hétf Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1719

Martin Sonka győzött a Red Bull Air Race budapesti futamán

A 40 éves cseh pilóta 57.600 másodperces pályacsúccsal végzett az élen a kvalifikációban, amelynek során minden versenyző kétszer repülte végig a Margit-híd és Lánchíd közötti Duna-szakaszt. A ta Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2071

Kiemelkedő teljesítmények Szlovéniában

Megvan az European Young Masters csapat! Az eredetileg három naposra tervezett Szlovén Junior Bajnokság az első napi hatalmas esőzés miatt, két napra redukálódott. Összesen 16-an, köztük 9 lá Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2124

Horváth Joe nyerte a Levendula Kupát

Különleges eseménnyel jelentkezett a hét utolsó napján a Balaton Golf, ugyanis a verseny a levendula bűvöletében telt. A csodás balatoni klíma, valamint az értékes díjak és levendulás ajándékcsom Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2007

Kipróbálták a footgolfot a gyerekek

Hatodszor rendezte meg a Magyar Footgolf Szövetség éves utánpótlás tornáját, a Junior Footgolf Kupát. Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján öt kategóriában közel hetven fiatal mérette meg mag Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1974

Tanulság van, CUT ezúttal nincs

Ez a hétvége is jól szemléltette, hogy milyen kemény a profik világa. Egy kis rövidzárlat és már a CUT-on kívül találod magad. Egy héttel ezelőtt a Symetra Tour egyetlen magyar profija, Lajtai-Ró Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2076

Nehéz körülmények Szlovéniában

Az esőnap után szombaton végre elkezdődhetett a Szlovén Junior Bajnokság, ám a pénteken leesett nagymennyiségű csapadék miatt a pálya állapota hagyott némi kívánnivalót maga után, amelyre többen Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2303

GCT: Titusz a Szélúrfi

A máriavölgyi és a balatonudvari állomások után, június 23-án, szombaton Zalacsányba látogatott a GCT Tour népes mezőnye, hogy a Robert Trent Jones, Jr. tervezte, 18 szakaszos Zala Springs pályán Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2169

Ez az egyik legszebb ajándék, amit kaphattam!

(kép: Facebook/Golfmagyar) A napokban születésnapját ünneplő Csányi László nagyon büszke a fiára, aki kiélezett csatát vívott Kötél Bencével a magyar bajnoki címért. „Maradéktalanul elége Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2039

Középmezőnyben végeztünk az idei Masters Európa Bajnokságon

Az Európai Szenior Társaságok Uniója /ESGA/ a hetven éven felüli versenyzők idei (XIX.) Masters Európa Bajnokságát június 19 – 21. között rendezte meg Portugáliában, Lisszabon közelében. A torna Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2093

Darázs Attila nyerte a Mesterek Tornáját!

Nagyszerű időben, június 21-én (csütörtökön) 42 résztvevővel került megrendezésre a 4. Magyar Szenior Mesterek Tornája. A máriavölgyi klub támogatásával 18 játékos ingyenesen vehetett részt a ver Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1766

Bréking! Esőszünet Szlovéniában!

A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék miatt a Szlovén Junior Bajnokság szervezői a ljubljanai Golf Arboretum pályáját játszhatatlanná nyilvánították, emiatt törölték az első játéknapot. A Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1893

Egyéni rekorddal a dobogón!

A Pannónia Junior Akadémia színeiben induló 2016-os felnőtt bajnok Rózsa Dávid, utolsó napon ütött -5-ös score-jával egalizálta profi golfozónk Hahn Roland rekordját, amelyet még&n Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 102

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés