HG archívum

Május 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 99 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1710

Íme, ez történt tavaly a Match Play Bajnokságon

A  VI. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságot a hagyományoktól eltérően új helyszínen, a Magyar Golf Club-ban rendeztek meg 2017. június 9. és 11. között. A magyar élmezőny - köztük a címvédő V Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3044

Több mint gyakorlópálya, Driving Ranch

Az Alföld Golf Club megszűnésével Csongrád megyében csupán egyetlen gyakorlási lehetőség maradt, ahol a golfozók gyakorolhatnak. Ez nem más, mint a Homokháti Golfklub Mórahalmon. A Driving Ranch Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1829

Bréking! Íme a 2018-as Match Play Bajnokság Startlistája

Megérkezett a flightok beosztása. Nagy izgalmaknak nézünk elébe. Elsőként a többszörös junior bajnok Závaczki Bálint és a kétszeres Magyar Kupa győztes Kötél Bence indul, akiket a női címvédő Vad Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1764

Elfogadott nevezők névsora – Match Play Bajnokság

  Tisztelt Golfozók! Az alábbiakban tesszük közzé a T-Systems Nyílt Magyar Match Play Bajnokságunkra Elfogadott nevezők névsorát. A startlista közzétételére május 31-ig déli 12.00h-i Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1971

Sérülés hátráltatja Szabó Antóniát

Az megvan, amikor a ’97-es Forma-1-es Magyar Nagydíjon Damon Hill az utolsó körre fordulva még vezet, majd a célegyenest mutató kamera képén a beérkezők között sehol nem látni? Valami hasonl Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1994

Vadkerti Adél hazatért és a címvédésre hajt

2017-es felnőtt női bajnokunk, a Pannónia Junior Akadémia tagja is hazatért Amerikából és mi kaptunk is az alkalmon, hogy kikérdezzük első tengerentúlon töltött évéről. Emellett arra is kíváncsia Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1960

Nevezési hajrá: Jön a World Corporate Golf Challenge!

Június 2-án a Zala Springs Golf Resortban Magyarországon először a World Corporate Golf Challenge versenye. Péntek délig van lehetőségetek nevezni kizárólag írásban az Ez az e-mail-cím a szpemrob Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1903

Táblázat: Match Play Végeredmények

(kép: MGSZ) Íme mutatjuk a 2018-as Match Play Bajnokság végeredményét, amelyet a tatai Old Lake Golf Clubban rendeztek június 1. és 3. között. A fináléról készült beszámolónkat ITT olvashatja Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1658

Strawberry Tour: A jó hangulat garantált!

A nyár első napján, június 1-jén rendezik meg - az örömgolf és a hcp módosítás jegyében - a Stawberry Tour - Balatonudvari II. fordulóját, melyen a Balaton Golf klub tagjai 4 euróért (1200 Ft-ért Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1793

Ismét tarolt az Audi quattro Golf Kupa

Gyönyörű, napsütéses időben rendezték meg a 2018-as Audi Quattro Golf Kupa magyarországi döntőjét május 26-án. A tét az volt, hogy kik utazhatnak a világ egyik legnagyobb és legszínvonalasabb Vil Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2110

Hahn új utakon – edző és játékos egy személyben

Hahn Árpi profi edzőnk, izgalmas időszakon van túl, hiszen három év kihagyás után újra elütőre állt az Austerlitzben rendezett Czech Tour-on, ahol fia, Roland is elindult. Mint kiderült ez nem eg Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1974

Balázsi szomszédolt a legjobban

A hétvégi, kétnapos, FIFG 500-as besorolású versenyen Simonyi Gábor volt a legjobb magyar, de a top 10-be ő sem fért be. A májusi cseh, szlovák, magyar és osztrák versenyek összesítése alapj Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1994

Makszin Áron: Elnézést és türelmet kérünk!

A PC Caddie (EAGLE után) kapott hideget-meleget a bevezetése óta. Makszin Áron, a Magyar Golf Szövetség főtitkára igyekezett megnyugtatni mindenkit. „Folyamatosan dolgozunk a programon a PC C Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1582

Nem szégyen tanulni!

A hétvégén Challenge Tour versenyen járt Cservák László, aki értékes tapasztalatokkal és meghatározó élményekkel tért haza. A verseny Kim Minkyu elsőségével zárult, aki a valaha volt legfiat Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1743

Jelentkezési hajrá: Ma éjfélig nevezhet a Match Play-re!

Az év egyik legizgalmasabb és legérdekesebb versenye következik! Újra itt van a Match Play Bajnokság, amely ismét hazatalált, ugyanis a világranglista pontot érő nemzetközi tornának – 2016 után i Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2087

Újdonság Zalacsányban: Jön a World Corporate Golf Challenge!

Június 2-án a Zala Springs Golf Resortban Magyarországon először a World Corporate Golf Challenge versenye. A WCGC verseny 1993-ban először Angliában került megrendezésre, azóta számos ország Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2381

Bacskai Bence: Nem dőlhetek hátra

Bogár Krisztián 2013-as sikere után van újra magyar győztese a hazánkban rendezett rangos nemzetközi footgolf versenynek, a Traditional Footgolf Cupnak. A Hole Hunters játékosa, Bacskai Benc Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2100

Minden kör par alatt, jöhet Indiana!

70-69-69, ezek voltak profi golfozónőnk Lajtai-Rózsa Csilla körszámai a hétvégi Symetra Tour fordulóban. A helyszín ezúttal a pennsylvaniai Pottstown Raven's Claw Golf Club par 71-es pályája volt Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1626

Budapest - Spice of Europe

A Hello Hungary a youtube csatornáján egy ízléses kis videóval népszerűsíti hazánkat. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2265

Toma Imre nyerte az udvari fordulót!

A Máriavölgyben rendezett nyitó forduló után Balatonudvariba látogatott a GCT Tour mezőnye május 26-án, szombaton. Ahogy megszokhattuk a fókuszban a különleges golf élmény állt. A Balaton Golf cs Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2179

Kiélezett Küzdelem Zalacsányban

  A hétvége szombatján tovább folytatódott a Zala Springs 5 versenyből álló sorozata, melynek harmadik fordulóját rendezték. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy ismét értékes n Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2125

Újabb CUT!

Csicsi: „Amikor egy eagle-el kezdesz, akkor az már rossz nap nem lehet!” Profi golfozónőnk, Lajtai-Rózsa Csilla összesített -3-as eredménnyel jutott a 100.000 dollár összdíjazású Valley Forge Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1800

Par alatt nyitott Csicsi

Profi golfozónőnk, Lajtai-Rózsa Csilla mínuszos körrel kezdett a Symetra Tour aktuális fordulójában, a 100.000 dollár összdíjazású Valley Forge Invitationalon. Teljesítményéről sokat elmond, hogy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2023

Duplázás és triplázás a Szenior Tavaszon

Harmadszorra rendezték meg csütörtökön a Magyar Senior Golfozók Társasága szervezésében a Szenior Tavaszt. Az elmúlt években a verseny Grand Slam tornává nőtte ki magát, így igazi presztízs csata Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2202

Rózsa Csilla újra a pályán!

Profi golfozónőnk Lajtai-Rózsa Csilla hamarosan ismét az elütőre áll. A helyszín ezúttal a pennsylvaniai Pottstown Raven's Claw Golf Club pályája, ahová most első ízben látogat a Symetra Tour mez Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2185

Megújulás Balatonudvariban

A Balaton Golf csapata folytatta a tavaly megkezdett utat, melynek okán folyamatos fejlesztéseket tapasztalhatnak az ideérkezők és ez a közelgő GCT Tour fordulója előtt sincsen másként, amelynek Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1855

Race to Zala Spings: Minőség és ranglista egyben

A hétvége szombatján tovább folytatódik a Zala Springs 5 versenyből álló versenysorozata, amelynek harmadik fordulóját rendezik. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy ismét értékes nyerem Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1810

„Nem lennék meglepődve, ha jót játszanék”

Szenior golfozónk, Dibusz László kisebb sérüléssel küzd, ugyanis a jobb térdében porcleválás van, így a jövő héten kés alá fekszik. Mint mondta, ez sem akadályozhatja meg abban, hogy ott legyen a Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1761

Videó: Kalandra fel Csicsivel!

Mosolyog kívül-belül. Őszinteségével, kedvességével szinte lefegyverzi az embereket. Lajtai-Rózsa Csillát, profi golfozónőnket gyorsan megszerették és megkedvelték a Symetra Tour játékosai. Videó Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1620

Tavaszi vetélkedő szenior módra

Harmadszorra rendezik meg a Magyar Senior Golfozók Társasága szervezésében a Szenior Tavaszt. Az elmúlt években a verseny Grand Slam tornává nőtte ki magát a Magyar Kupa, a Nemzetközi és Magyar S Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 99

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés