HG archívum

Május 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 99 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1394

Íme, ez történt tavaly a Match Play Bajnokságon

A  VI. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságot a hagyományoktól eltérően új helyszínen, a Magyar Golf Club-ban rendeztek meg 2017. június 9. és 11. között. A magyar élmezőny - köztük a címvédő V Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2367

Több mint gyakorlópálya, Driving Ranch

Az Alföld Golf Club megszűnésével Csongrád megyében csupán egyetlen gyakorlási lehetőség maradt, ahol a golfozók gyakorolhatnak. Ez nem más, mint a Homokháti Golfklub Mórahalmon. A Driving Ranch Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1510

Bréking! Íme a 2018-as Match Play Bajnokság Startlistája

Megérkezett a flightok beosztása. Nagy izgalmaknak nézünk elébe. Elsőként a többszörös junior bajnok Závaczki Bálint és a kétszeres Magyar Kupa győztes Kötél Bence indul, akiket a női címvédő Vad Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1436

Elfogadott nevezők névsora – Match Play Bajnokság

  Tisztelt Golfozók! Az alábbiakban tesszük közzé a T-Systems Nyílt Magyar Match Play Bajnokságunkra Elfogadott nevezők névsorát. A startlista közzétételére május 31-ig déli 12.00h-i Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1660

Sérülés hátráltatja Szabó Antóniát

Az megvan, amikor a ’97-es Forma-1-es Magyar Nagydíjon Damon Hill az utolsó körre fordulva még vezet, majd a célegyenest mutató kamera képén a beérkezők között sehol nem látni? Valami hasonl Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1672

Vadkerti Adél hazatért és a címvédésre hajt

2017-es felnőtt női bajnokunk, a Pannónia Junior Akadémia tagja is hazatért Amerikából és mi kaptunk is az alkalmon, hogy kikérdezzük első tengerentúlon töltött évéről. Emellett arra is kíváncsia Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1548

Nevezési hajrá: Jön a World Corporate Golf Challenge!

Június 2-án a Zala Springs Golf Resortban Magyarországon először a World Corporate Golf Challenge versenye. Péntek délig van lehetőségetek nevezni kizárólag írásban az Ez az e-mail-cím a szpemrob Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1569

Táblázat: Match Play Végeredmények

(kép: MGSZ) Íme mutatjuk a 2018-as Match Play Bajnokság végeredményét, amelyet a tatai Old Lake Golf Clubban rendeztek június 1. és 3. között. A fináléról készült beszámolónkat ITT olvashatja Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1334

Strawberry Tour: A jó hangulat garantált!

A nyár első napján, június 1-jén rendezik meg - az örömgolf és a hcp módosítás jegyében - a Stawberry Tour - Balatonudvari II. fordulóját, melyen a Balaton Golf klub tagjai 4 euróért (1200 Ft-ért Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1449

Ismét tarolt az Audi quattro Golf Kupa

Gyönyörű, napsütéses időben rendezték meg a 2018-as Audi Quattro Golf Kupa magyarországi döntőjét május 26-án. A tét az volt, hogy kik utazhatnak a világ egyik legnagyobb és legszínvonalasabb Vil Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1753

Hahn új utakon – edző és játékos egy személyben

Hahn Árpi profi edzőnk, izgalmas időszakon van túl, hiszen három év kihagyás után újra elütőre állt az Austerlitzben rendezett Czech Tour-on, ahol fia, Roland is elindult. Mint kiderült ez nem eg Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1650

Balázsi szomszédolt a legjobban

A hétvégi, kétnapos, FIFG 500-as besorolású versenyen Simonyi Gábor volt a legjobb magyar, de a top 10-be ő sem fért be. A májusi cseh, szlovák, magyar és osztrák versenyek összesítése alapj Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1657

Makszin Áron: Elnézést és türelmet kérünk!

A PC Caddie (EAGLE után) kapott hideget-meleget a bevezetése óta. Makszin Áron, a Magyar Golf Szövetség főtitkára igyekezett megnyugtatni mindenkit. „Folyamatosan dolgozunk a programon a PC C Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1286

Nem szégyen tanulni!

A hétvégén Challenge Tour versenyen járt Cservák László, aki értékes tapasztalatokkal és meghatározó élményekkel tért haza. A verseny Kim Minkyu elsőségével zárult, aki a valaha volt legfiat Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1422

Jelentkezési hajrá: Ma éjfélig nevezhet a Match Play-re!

Az év egyik legizgalmasabb és legérdekesebb versenye következik! Újra itt van a Match Play Bajnokság, amely ismét hazatalált, ugyanis a világranglista pontot érő nemzetközi tornának – 2016 után i Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1722

Újdonság Zalacsányban: Jön a World Corporate Golf Challenge!

Június 2-án a Zala Springs Golf Resortban Magyarországon először a World Corporate Golf Challenge versenye. A WCGC verseny 1993-ban először Angliában került megrendezésre, azóta számos ország Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2053

Bacskai Bence: Nem dőlhetek hátra

Bogár Krisztián 2013-as sikere után van újra magyar győztese a hazánkban rendezett rangos nemzetközi footgolf versenynek, a Traditional Footgolf Cupnak. A Hole Hunters játékosa, Bacskai Benc Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1784

Minden kör par alatt, jöhet Indiana!

70-69-69, ezek voltak profi golfozónőnk Lajtai-Rózsa Csilla körszámai a hétvégi Symetra Tour fordulóban. A helyszín ezúttal a pennsylvaniai Pottstown Raven's Claw Golf Club par 71-es pályája volt Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1291

Budapest - Spice of Europe

A Hello Hungary a youtube csatornáján egy ízléses kis videóval népszerűsíti hazánkat. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1931

Toma Imre nyerte az udvari fordulót!

A Máriavölgyben rendezett nyitó forduló után Balatonudvariba látogatott a GCT Tour mezőnye május 26-án, szombaton. Ahogy megszokhattuk a fókuszban a különleges golf élmény állt. A Balaton Golf cs Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1874

Kiélezett Küzdelem Zalacsányban

  A hétvége szombatján tovább folytatódott a Zala Springs 5 versenyből álló sorozata, melynek harmadik fordulóját rendezték. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy ismét értékes n Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1780

Újabb CUT!

Csicsi: „Amikor egy eagle-el kezdesz, akkor az már rossz nap nem lehet!” Profi golfozónőnk, Lajtai-Rózsa Csilla összesített -3-as eredménnyel jutott a 100.000 dollár összdíjazású Valley Forge Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1474

Par alatt nyitott Csicsi

Profi golfozónőnk, Lajtai-Rózsa Csilla mínuszos körrel kezdett a Symetra Tour aktuális fordulójában, a 100.000 dollár összdíjazású Valley Forge Invitationalon. Teljesítményéről sokat elmond, hogy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1677

Duplázás és triplázás a Szenior Tavaszon

Harmadszorra rendezték meg csütörtökön a Magyar Senior Golfozók Társasága szervezésében a Szenior Tavaszt. Az elmúlt években a verseny Grand Slam tornává nőtte ki magát, így igazi presztízs csata Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1861

Rózsa Csilla újra a pályán!

Profi golfozónőnk Lajtai-Rózsa Csilla hamarosan ismét az elütőre áll. A helyszín ezúttal a pennsylvaniai Pottstown Raven's Claw Golf Club pályája, ahová most első ízben látogat a Symetra Tour mez Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1883

Megújulás Balatonudvariban

A Balaton Golf csapata folytatta a tavaly megkezdett utat, melynek okán folyamatos fejlesztéseket tapasztalhatnak az ideérkezők és ez a közelgő GCT Tour fordulója előtt sincsen másként, amelynek Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1528

Race to Zala Spings: Minőség és ranglista egyben

A hétvége szombatján tovább folytatódik a Zala Springs 5 versenyből álló versenysorozata, amelynek harmadik fordulóját rendezik. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy ismét értékes nyerem Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1435

„Nem lennék meglepődve, ha jót játszanék”

Szenior golfozónk, Dibusz László kisebb sérüléssel küzd, ugyanis a jobb térdében porcleválás van, így a jövő héten kés alá fekszik. Mint mondta, ez sem akadályozhatja meg abban, hogy ott legyen a Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1466

Videó: Kalandra fel Csicsivel!

Mosolyog kívül-belül. Őszinteségével, kedvességével szinte lefegyverzi az embereket. Lajtai-Rózsa Csillát, profi golfozónőnket gyorsan megszerették és megkedvelték a Symetra Tour játékosai. Videó Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1314

Tavaszi vetélkedő szenior módra

Harmadszorra rendezik meg a Magyar Senior Golfozók Társasága szervezésében a Szenior Tavaszt. Az elmúlt években a verseny Grand Slam tornává nőtte ki magát a Magyar Kupa, a Nemzetközi és Magyar S Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 99

Versenynaptár

Keresés