HG archívum

Április 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 90 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1893

Bálint kapta az egyetlen magyar kvótát az idei Gymnasiade-ra

Először is szeretném megköszönni a Szövetség vezetésének és a kapitánynak, Hahn Rolandnak, hogy Bálintnak felajánlották ezt az egyedülálló lehetőséget. A Magyar Golf Szövetségbe érkezett az a meg Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2140

Titleist Custom Fitting a Golftanyán

2018. május 4-én, pénteken 12:00 és 18:00 óra között ismét Titleist egyedi bemérés /Custom Fitting/ lesz a Golftanyán Akit érdekelnek a teljesen megújult  718-as széria vas Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2458

Élmények Csehországból – így értékelt Lehoczky Fanni

126-szakasz, 27km egy hét alatt Sok vagy kevés, mindenki döntse el, de mindenesetre, ha van kedvük, próbálják ki… Ennyit teljesített Lehoczky Fanni és a válogatott lányok többsége az EOHT het Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2145

Mayer és Kocsis is az osztrák dobogón

A Footgolf Országos Bajnokság második, zsirai fordulója előtt húsznál is több magyar látogatott el az osztrák bajnokság első, schönfeldi versenyére. A FIFG 100-as besorolású versenyen Mayer Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2326

Koller újabb bruttó győzelme

Balatonudvariban megtartották az első fordulóját a nagy múltra visszatekintő Balaton Golf Kupának. A versenyen több nagy név is elütőhöz állt. Ott volt a nevezők között Ralph Müller, Kokol Ferenc Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2046

Újabb dobogó, ezúttal Szlovéniában!

2017-es Magyar Kupa győztesünk Kötél Bence, nagy formának örvend. Hiszen azok után, hogy megnyerte a Szlovák Junior Tour nyitóállomását U 16-os kategóriában, majd az EOHT-n bizonyította, hog Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1837

SEGAFREDO GOLFVERSENY & HIGHLAND 11. SZÜLETÉSNAPI PARTY

Május 3-án, csütörtökön rendezzük a Társasági Versenysorozat első állomását, a Segafredo Golfversenyt. Ezen a napon lesz a Highland Golf Club 11. születésnapja is, természetesen a torta sem marad Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1783

Startlista: Balaton Golf Kupa I.

A Balaton Golf Kupa I. startlistája már látható a PCCaddie online oldalán! A versenykiírást, a menüt és egyéb részleteket is megtaláltok itt! Katt. IDE! Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1973

A dobogó, vagy akár győzelem is meglehet!

Folytatódott a szlovéniai Slo Am Tour, ahol Kötél Bence és Bertényi Bence sikeréért szurkolhatunk. A biztató kezdést követően, a szombati játéknapon némileg visszafogottabb teljesítményt láthattu Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2133

A Novotel Golf Kupa sikere töretlen

Truong Thuc Anh nyerte a fődíjat A szombat egyik kiemelkedő eseménye a tatai Old Lake Golf Clubhoz kötődött. A nagy múltú golfklub a Novotel Hotels-el közösen, immár 7. alkalommal rendezte me Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2406

Videó: Németh Olívia a DIGI Sporton!

A Reggeli Start vendége volt az 1960 óta rendezett nemzetközi jogi perbeszédverseny washingtoni győztesei közül ketten, Bazánth Barbara és Németh Olívia. A Németh név ismerősen csenghet a golfozó Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2280

Kötél és Bertényi a top 3-ban Szlovéniában

A “BB” műhely tagjai, Kötél Bence és Bertényi Bence ott folytatták, ahol az EOHT-on abbahagyták. Hétvégén, a szlovéniai Slo Am Tour háromnapos stroke versenyen vesznek részt, melynek első na Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2793

Búcsú Várlaki Imrétől

Családtagok, munkatársak, barátok, ismerősök kísérték utolsó útjára Várlaki Imrét, a „KÖNYVEMBERT”, ahogy annak idején az Athenaeum nyomdában kollégái találóan elnevezték. Rövidebben is össz Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2465

A hét utolsó napja legyen Balatonudvarié!

A golfozók érdekeit szem előtt tartva, a Balaton Golf csapata vasárnap rendezi meg a hagyományos, több mint 10 éves múltra visszatekintő, Balaton Golf Kupa sorozat I. fordulóját. A vasárnapi időp Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1981

Magyarok a szlovák és spanyol dobogón

A szlovák footgolf tour harmadik fordulójában Simonyi Gábor a második helyen zárt, a 45 éven felüliek között hét magyar végzett a top 10-ben. A spanyol bajnokság második állomásán Tajtyi Rób Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2351

Szigeti meglátásai az EOHT-val kapcsolatban

A felnőtt válogatott szövetségi kapitánya, valamint a Budapest Highland Golf Club vezető pro-ja, Szigeti Csaba is árgus szemekkel figyelte az EOHT válogatott teljesítményét. „Először is grat Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1977

Egy korszak véget ért: Czernecki Laura búcsút intett EOHT-nak

A Pannónia Junior Akadémia növendéke teljesítette az utolsó Európai Olimpiai Reménységek Tornáját, mégpedig az ötödiket. Kíváncsiak voltunk Lara minként látta saját és a lány csapat teljesít Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2094

Milliós tétek Tatán

Április 28-án, szombaton rendezik meg az Old Lake Golf Clubban - immár hetedik alkalommal - a Novotel Golf Kupát. A Novotel Hotels által szponzorált, a cég által meghívott külföldi és magyar játé Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2066

Remek szervezés, isteni ételek, jó hangulat

Szalai Ervin ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. A GCT Tour versenyigazgatója hihetetlen munkát végezve, profi módon vezényelte le a sorozat nyitóállomását. Bár azt maga is bevallotta, hogy a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2018

Jó hangulatú szezonnyitó, maximális létszámmal

Eldördült a startpisztoly a Highlanden is Vasárnapra is jutott golfos esemény a sport kedvelőinek, hiszen a budapesti Highland Golf Club is megtartotta szezonnyitó versenyét - a tradíciónak m Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2226

Lugosi Tamás behúzta az elsőt

Nagyon izgalmas szezonkezdetet produkáltak hétfőn profijaink, ranglista versenysorozatuk első fordulóján. A verseny, a Highland pro-ja, Szigeti Csaba és a profi válogatott oszlopos tagja, Lugosi Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2071

Nyerjen párizsi utat Tatán!

  A verseny díjazása, most is kiemelkedő lesz! A szombat egyik kiemelkedő eseménye a tatai Old Lake Golf Clubhoz kötődik. A nagy múltú golfklub a Novotel Hotels-szel közösen, im Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2012

GCT: Rekordbeállítás Koplányitól

A GCT Tour nyitányát - remek teljesítménnyel - szenior válogatott golfozónk, Koplányi Tibor nyerte. +3-as eredményével beállította eddig rekordját, amit tavaly a Kisorosziban rendezett Golfcsütör Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1787

Micsoda búcsú!

Závaczki: 27 birdie-t ütöttem öt kör alatt Az EOHT fú csapat rangidőse, Závaczki Bálint remekül teljesített a Csehországban rendezett VI. Európai Olimpiai Reménységek Tornáján. A nemzeti válo Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2160

Juniorok felhőtlen versenye Udvariban

A szombati zirci forduló után tovább robogott a Junior Tour mezőnye és vasárnap már Magyarország egyik legkedveltebb és legszebb pályáján, Balatonudvariban léptek a gyepre. Kiemelendő, hogy többe Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1729

Hahn: Ami nem öl meg, az megerősít!

(Főkép: Facebook/Golfmagyar/Tátrai Béla) A magyar junior válogatott szövetségi kapitánya, Hahn Roland osztotta meg gondolatait az EOHT-val kapcsolatban. „Véget ért az European Hopes Troph Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2006

Indul a második match play szezon

A világbajnoki részvétel is tétje a második Footgolf Match Play League-nek, amely harminc játékossal, közte nyolc újonccal és egy női bajnokkal indul kedden. A három liga végeredménye kilenc Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2492

Szeniorok csatáját hozta a GCT nyitánya

Április 21-én, szombaton elindult a GCT Holding Golf Tour 2. évada, melynek nyitóállomását a máriavölgyi Pannonia Golf & Country Clubban rendezték. Az ígéretekhez híven a fókuszban a különleg Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2003

Junior Tour: Csodálatos hangulat és telt ház Zircen

A Bakony szívében elterülő Forest Hills sportkomplexum adott otthont az idei Junior Tour második állomásának. Kárpáti György, a klub menedzsere elégedetten számolt be lapunknak a mai eseményekről Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2164

Éppen lecsúsztunk a dobogóról

Nem túlzás azt állítani, hogy a magyar EOHT csapat lázba hozta a magyar golfozókat, akik egy emberként szurkoltak a gyerekeknek. Az elmúlt pár napban számos felejthetetlen pillanatot élhettünk át Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 90

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés