HG archívum

Március 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 79 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2885

Pannónia is megnyitotta a versenyszezont

Reska-Rádonyi-Outila trió győzelmével rajtolt a máriavölgyi golfklub. A változékony időben zajló Texas Scramble szezonnyitó versenyen minden egyes résztvevő remekül helytállt, így nagy elismerés Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2928

Hideg János: Egy álom vált valóra!

A magyar golf egyik legnagyobb hagyományú amatőr versenyének győztese rendkívül boldogan nyilatkozott lapunknak. Diadalát a Fortunának és a körülményeknek tudja be. „Mint minden évben idén is Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3030

Bréking: A tatai specialista, Hideg János nyerte a Húsvét Kupát!

Telt ház és jó hangulat az idei versenyen is A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezték a tatai Húsvét Kupát. A szombati verseny volt a jubileumi 20. az Old Lake Golf Club történelmébe Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2100

Vigyázz, kész, Zala Springs!

Összegyűjtöttük a közeljövő legfontosabb programjait a Zalacsányból. Április 1-én, vasárnap tojásgyűjtés, majd Gianni Annoni és Alessandro Manna hozza el az olasz konyhát Zalacsányba. Majd alig k Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2234

Visszatért Ciprusra a Lehoczky család

Március végén - ugyan félig tervezetten, - de mégis "last minute" módon, Lehoczky Gáborék visszatértek Ciprusra néhány napra, ahol Fanni, klubtársával, Árminnal tudott gyakorolni, játszani. Az ed Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2403

Bréking: Kalóz SportBisztró Balatonudvariban!

Kedves Vendégeink! Annyi hírünk van... De most a legnagyobb... Nagypéntektől, azaz március 30-tól nagy-nagy szeretettel várunk mindenkit a balatonudvari golfpálya klubházában, ahol innentől Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1934

Húsvéti nyuszi hozza a Golf e-Kincsest!

Éld át újra 2017-et! Beköszöntött a tavasz és vele együtt a jó idő is. Nemcsak a természet éledezik és öltözik új ruhába, hanem a magyar golfélet is felébredt téli álmából. A klubok elkészíte Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2558

Egy ütésen múlt a dobogó

Mind korábban beszámoltunk róla, Závaczki Bálint március 26-28. között a világranglista pontot adó eseményen, a Málta Junior Openen állt az elütőre. Háromszoros junior bajnokunk izgalmas játéknap Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2298

Szeberényi: Minden készen áll a szezonnyitóra

Nívós és baráti hangulatú versenyek 2018-ban is! A golfozók egyik közkedvelt pályája, a Pannonia Golf & Country Club március közepén kinyitotta kapuit a játékosok előtt. A hétvégén, márci Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2695

Kedvezmény és húsvéti hangulat Balatonudvariban

  Balatonudvari is lelkesen készül a húsvéti hétvégére, ünnepi nyitva tartással (9:00-16:00 óráig) és kedvezménnyel várják a golfozókat. A greenek lyukasztása miatt a 18 lyukas pályahasz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2185

Bábos Réka: Telt ház a jubileumi Húsvét Kupán!

Maximális létszám az idei, 20. Húsvét Kupán is! A megszokott gazdag vendéglátással várják a vendégeket hagyományos menetrenddel – nyilatkozta lapunknak a tatai klub igazgatónője, Bábos Réka, aki Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2056

Simonyi nyerte az első fordulót

A Footgolf Országos Bajnokság (FOB) 2018-as kiírása rögtön 113 játékost vonzott a Kisorosziban található Magyar Golf Club pályájára. A Kavitáció Footgolf Versenyen több remek eredmény szület Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2141

Húsvéti kikapcsolódás a Zala Springsben

Golfpályánkra időről-időre színes programokkal, illetve az ünnep jegyében különleges sonka borvacsorával és bőséges büfé reggelivel várjuk visszatérő és új vendéginket! Ár: 18.900,- Ft/fő/éj, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2187

Baldauf: Cél a Challenge Tour!

Legutóbb az elmúlt év végén beszéltünk Matyival. Most profi golfozónkat, Baldauf Mátyást 24. születésnapja apropóján kerestük meg. Idén két sorozatban, a Pro Golf Tour, valamint az Alps Tourban i Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2814

Footgolf miniszterelnöki szinten

Orbán Viktor miniszterelnök Lezsák Sándornál, az Országgyűlés alelnökénél tett látogatása során a footgolf is téma volt. Vasárnap délután Lakiteleken, otthonában fo Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2107

Academy Nyílt Napok 2018-ban is!

Golfozni jó dolog. Mi nagyon szeretjük és arra vágyunk, hogy Magyarországon egyre többen legyenek ezzel így! Ezért találtuk ki tavaly az Academy Nyílt Napunkat, amelynek keretein belül akár Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2333

Maier Franz - Ellis Donald győzelmével rajtolt az Imperial!

Szoros, kiélezett küzdelmet hozott a balatongyöröki szezonnyitó, amely a hagyományoknak megfelelően jó hangulatban telt – adta hírül Gschwendtner Sonja, aki nagyon elégedett a kezdéssel. „Szu Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2185

Izgalmas verseny Amerikában

Nagy küzdelmet hozott a Myers The Verandah Golf Klub Member’s Gest páros match play versenye, ahol Kovács Titusz és Horváth Joe párosa nagyszerűen teljesített. Szenior golfozóink három győzelemme Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2228

Závaczki Máltán küzd a világranglista pontokért

  Még csak márciust írunk, de Závaczki Bálint háromszoros junior bajnokunk már a harmadik külföldi versenyen vesz részt ebben az évben. Spanyolország és Portugália után, most Máltán vers Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2142

A döntőbe jutás a tét

Folytatódott a Myers The Verandah Golf Klub Member’s Gest páros match play versenye, ahol Kovács Titusz és Horváth Joe az elsőnapi győzelmekkel a hátuk mögött várhatták a második kört, ahol ugyan Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2360

Junior Tour Versenykiírás 2018

  Kedves Szülők, Juniorok! Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy az alábbi linken elérhető a Junior Tour versenykiírása: Junior Tour Versenykiírás 2018. A versenykiírással kapcsolat Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2131

Magyar szenior győzelmek Amerikában

Csütörtökön indult el a Myers The Verandah Golf Klub Member’s Gest három napos páros match play versenye, ahol Horváth Joe és Kovács Titusz játszik együtt párban. Az első napon délelőtt és d Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2244

Szombaton nyit a Forest Hills

Már lehet jelentkezni a szezonnyitó Sonka Kupára! Újabb pálya jelentette be a nyitást. A Bakony kincses ládájának nevezett zirci Forest Hills Golf & Country Club, március 24-én, szom Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2939

Hideg Dani reflektorfényben

Abban nincs semmi különös, hogy Hideg Dánielt időről időre megkérdezzük, ám abban már igen, hogy ilyen fiatalon újabb mérföldkőhöz érkezett. Egy új klub, nevezetesen a Piestany Golf & Country Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2237

MFGSZ közlemény

A vasárnap rajtoló Footgolf Országos Bajnokság 2018-as kiírása kapcsán a Magyar Footgolf Szövetség az alábbi közleményt adja közre. A Magyar Footgolf Szövetség (MFGSZ) továbbra is nagy Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1963

Indul a Golfiesta 2018-as junior programja!!

2018 áprilistól (az időjárás alakulása függvényében) a GOLFIESTA Sportegyesület golf edzéseket indít a fiatal korosztály számára.   Kinek a jelentkezését várjuk? - 7-10 éveseket ( Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2545

Hawaii Signature Tours

2018. október 1-15. és 2018. november 1-15. BIG ISLAND EXPERIENCE 7 éjszaka luxus hotelben és 5 lenyűgöző bajnoki pálya! CSOMAG TARTALMA: HOTEL: 7 éjszaka reggelivel és adókkal az Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2151

A tradíció ereje, ami összehozza a tatai Húsvét Kupa résztvevőit!

Közeleg a Húsvét Kupa napja, amely piros betűs ünnepe a golfozóknak. Ráadásul ez már a 20. alkalom lesz az Old Lake Golf Club történetében. Hagyományosan ezen a versenyen indul az új szezon, így Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2345

Március végén indul a büki szezon!

Golfyval a golf népszerűsítéséért A büki klub lázasan készül a 2018-as idény kezdetére. Már csak néhány hét választja el őket ettől. A klub menedzsere, Papp Erzsébet beszélt lapunknak erről, Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1814

Képkockák Lugosiék edzőtáborából

Lugosi Balázsék a hagyományokhoz híven egy kiváló hangulatú golftábort tartottak csodálatos környezetben, Cipruson. Az eseményről hangulatos videók is készültek, amelyeket a cikkünkben tekint Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 79

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés