HG archívum

Február 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 78 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1968

HIGHLAND GOLF KLUBTAGSÁGI AKCIÓ

Az éves Highland klubtagságot vásárló golfozók ajándék gyakorlólabdát és Highland éttermi kupont kapnak a tagsághoz. Az akció kizárólag a szezon kezdetén, március 11-ig, vasárnapig érvényes. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2567

Élmények Marokkóból

A 2016-os év edzője hamarosan visszatér Agadirba Tóbiás Zsolt hazaérkezett Marokkóból, hogy egy hetet párjával és kisfiával, Olivérrel töltsön, aztán irány vissza Északnyugat-Afrikába, ahol ú Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2291

Last Minute: Húsvéti - Tavaszi ajánlatok

Utánozhatatlan tavaszi ajánlatok  a Golf Travel Hungarytől! Spring Sale indul! :)     Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1815

„Jó lesz már fürödni a napfényben”

Tony Benett kurzus az Academy Golf Clubban Lugosi Balázs hamarosan Ciprus felé veszi az irányt, hogy megtartsa már hagyományosnak mondható edzőtáborát. Erről, valamint az Academy Golf Clubban Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2349

Friss képek: Balatonudvari ismét téli köntösben

Magyarország egyik kedvenc pályáján, Balatonudvariban ismét esik a hó és gyönyörű téli pompában ragyog. Hoztunk nektek friss képeket a helyszínről. Köszönjük a Balaton Golf csapatának a felvétele Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2520

Pár nap maradt: A világranglista kötelező eleme a vb-kvalifikációnak

A tavalyi évhez hasonlóan a cikkben szereplő nyomtatvány kitöltésével jelezheti igényét a világranglistára való felkerüléshez és a World Touron való részvételhez minden magyar footgolf játék Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1799

Petkovics: Indul a záró forduló!

A pálya: Bethpage Black Course. Éleződik a verseny a véghajrában! Többeknek sikerült javítaniuk a negyedik fordulóban az eddig eredményükön, így még zsúfoltabbá vált az élboly. A na Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2016

2 nap – 2000 év

Időutazás és golf Tunéziában A pénteket Klézli Feriék a La Foret pályán töltötték, mely 2017-ben a World Golf Awards által elnyerte a „Tunézia legjobb golf pályája” címet. Doktorunk elmondása Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
12940

Új partner a Golfiesta SE mellett

Továbbra is kiválható az egyesület tagsági kártyája A 2018-as évre együttműködés jött létre a Golfiesta SE és az e-mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. között – tudtuk meg az egyesülettől. Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2580

Biró László nyert, Flink János átvette a vezetést

Az eredetileg múlt vasárnapra tervezett, ma bepótolt International Winter Footgolf Tour hatodik, Szil-coop Footgolf Versenyét Biró László nyerte, egyedüliként a kijelölt rúgásszámból befejez Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1971

Titleist Fitting Ausztriában

Ifj. Sárközi Richard apja nyomdokába lépett. A 2017-es év egyik meglepetés embere volt, hiszen a válogatottban és néhány hazai rendezésű versenyen is sikerült borsot törnie a „nagyok” orra alá. A Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2333

Pótlás vasárnap

Az International Winter Footgolf Tour elmaradt, hatodik fordulóját, a Szil-coop Footgolf Versenyt Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján rendezik vasárnap. Két körrel a vége előtt a nagy kérdé Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2074

Sikeres nemzetközi ingatlanvásár

Sikerrel mutatkozott be február 3-án a Zala Springs egy belgiumi ingatlanvásáron. A holland és belga látogatók örömüket fejezték ki, hogy immár Magyarországon is létezik egy nemzetközi szintű Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2148

Szezonra hangolva

Már a második hetébe lépett a Golfiesta SE tenerifei edzőtábora. Azt már mondanunk sem kell, hogy aktív és sikeres táborozásban volt része az első turnusnak, és mind elégedetten térhettek haza. C Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3112

Újabb hole-in-one Spanyolországban!

Hadi László után, ezúttal Futó Sándor hozta a szenzációt a Fehér Zsolt által szervezett „Kick off” edzőtáborban, az Alicante Golf Resort városi pályájának 8. szakaszán (par3). Hallgassu Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2094

„Cél a single hendikep”

Sátori Ferenc is azon szerencsések között volt, aki a GCT Touron elért jó teljesítményének köszönhetően ott lehetett Marokkóban, ahol egy fantasztikus hetet tölthetett el. Idén azonban már új mag Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1928

Tunéziai élmények Klézlitől

Golfos doktorunk, kedves feleségével kedden este sikeresen megérkezett Tunéziába. Nem sokáig rabolták az időt, ugyanis másnap már pályára is léptek és elkezdődhetett a mesés, 11 napos kikapcsolód Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1932

BRÉKING – Történelmi arany Pjongcsangban!

Dobogó tetején a férfi váltó rövid pályás gyorskorcsolyában A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor, Burján Csaba összetételű magyar váltó hihetetlen hajrával aranyérmes let Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1892

Magyarok St.Andrews-ban

Golfszabály szeminárium  –  2018.február Bizonyára  már sokak számára ismert, hogy 2019. január 1-től jelentős változások lesznek a golfszabályokban. A golf legfőbb n Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2193

Rohamosan fogynak a helyek a 2018-as GCT Golf Tourra!

Az óra ketyeg, az idő múlik! Légy részese Magyarország egyik legszínvonalasabb versenysorozatának, amelyet idén is megrendeznek. 2018-ban még több helyszín, még több gasztronómia, még t Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1974

Kicsin múlott a győzelem

Palotásné Horváth Zsuzsa elégedetten tért haza Marokkóból, ám azt picikét sajnálja, hogy lemaradt a St. Andrews-i útról. „Egész héten remekül játszottam, vezettem a mezőnyt és csupá Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1901

„Támogatom Batta Krisztina kezdeményezését”

Komoly feladatok várnak idén a szenior nőkre Kaincz Katalin - jó szokásához híven - idén is eltöltött néhány hetet Tenerifén, és ha már ott volt, természetesen a golf sem maradhatott ki. Szen Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2419

Hadi László hole-in-one-ja Spanyolországban!

„Üdvrivalgás, hitetlenkedés és kicsit önkívületi állapot." Még szinte el sem kezdődött a nagy tradíciókra visszanyúló Fehér Zsolt által szervezett „Kick off” edzőtábor, a Highland Golf Club Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2010

Pótlás vasárnap, ha…

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, a vasárnap elmaradt International Winter Footgolf Tour hatodik játéknapját február 25-én, vasárnap pótolják. A fordulót mindenképpen megrendezi a Magy Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2238

LAST MINUTE - Szabad helyek Lugosi Balázsnál

2018. március 10-17. Kiváló hangulatú golftábor, melynek része a golfjáték mélyreható megismerése. Rendkívüli szépségű környezetben, taktikusan megjátszható golfpályán játszunk, ahol a gyakor Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2498

Kománovics: Csak élvezni akartam a golfot!

(kép: Facebook/GCT Tour) Mint azt bizonyára sokan tudják dr. Kománovics Ibolya lett a GCT Golf Tour 2017 bajnoka, megnyerte a főnyereményt a St. Andrews-i golfutat, - mint mondta – Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1951

Závaczki: Magabiztosan várhatjuk a szezont!

1 hónapos edzőtábor Spanyolországban és Portugáliában Bár az idő nem a szebbik arcát mutatta, ennek ellenére igyekeztünk a lehetőségekből kihozni a legjobbat és végrehajtani a szisztematikusa Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2238

Videó: Felidézzük, hogy mi történt Marokkóban!

Véget ért a GCT marokkói fináléja, ahol kiderült, hogy kik lettek a GCT Holding Golf Tour 2017 bajnokai a két kategóriában. A GCT csapata jóvoltából felidézhetjük újra a verseny meghatá Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2048

Last Minute Lanzarote

2018 március 21-ig Wizzair járatok csak 2018. március 21-ig közlekednek Lanzarote szigetére! Utolsó lehetőség, hogy felfedezzük ezt a varázslatos szigetet és nagyszerű golfpályáit! Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2193

Klézli Ferenc visszatér Tunéziába

Már az elmúlt évben is járt itt, és golfos doktorunk most feleségével az oldalán, újra Észak-Afrika felé veszi az irányt kedden. Mesés, 11 napos kikapcsolódás vár rájuk. „A tavaly júniusi lát Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 78

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés