HG archívum

Január 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 80 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1909

TrackMan® II. forduló: Itt vannak az eredmények!

A hétvégén lezárult a TrackMan® szimulátor verseny második fordulója, ahol remek eredmények születtek! A verseny végső díjazása a legjobb 3 eredményből tevődik majd össze, így még nincs késő bene Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2830

Bréking! Világsztárral játszottak a Rózsa testvérek Marbellán

Rózsa Dávid a 2017-es év felnőtt férfi golfozója és testvére Rózsa Dani a junior válogatott oszlopos tagja a napokban Marbellán készül az idei szezonra. Az indoor edzések, a konditerem és az Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2186

Playoff győzelemmel indította a szezont Tajtyi Róbert Spanyolországban

A Spanyolországban élő Tajtyi Róbert a III. Liga Footgolf CLM 2018-as elnevezésű sorozat első fordulójában az abszolút ötödik, a szenior kategória első helyét szerezte meg a Palomarejo Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1946

Túl az első értekezleten

Pénteken bombaként robbant a hír, hogy Hahn Roland személyében új szövetségi kapitánya lett a junior válogatottnak. A frissen kinevezett kapitány nem is tétlenkedett sokáig, hiszen már a hétvége Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1894

Nagy dobásra készül Bük

A Greenfielden lázasan folynak a munkálatok Az elmúlt évekhez hasonlóan, mozgalmas idényre készül a Greenfield Golf. Már azt is sejteni lehet, hogy valami nagy dolog van születőben, fogalmazo Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2636

Hahn Árpi: Sokat profitálhat a válogatott Roland kinevezésével

A frissen megválasztott junior szövetségi kapitány után a büszke apukát, Hanh Árpit is megkérdeztük, hogy ő mit gondol fia kinevezéséről. „Örömmel vettem még anno, hogy beadta a pályázatát a Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1729

Szerdán tartják a török verseny díjátadóját!

Jó hangulat, nívós díjak a Sir Lancelotban A Komplex Product és Geotech golf kupa csapata idén is megtartja hagyományos, már 11 éves tradícióra visszatekintő díjkiosztó ünnepségét, Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1608

Ismét nyitva Kisoroszi

Játssz február végéig tavalyi greenfee áron! Kedves Golfozók és Footgolfozók! A golfpálya szinte teljes egészében kiszabadult a hó fogságából, így újra játszható állapotba került. Hétfőn regg Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2525

Simonyi nyerte az Academy háziversenyét

Az óbudai Academy Golf Club háromfordulós, házi téli bajnokságot hirdetett, amit három januári hétvégén bonyolítottak a III. kerületben. Egész éves tagságot nyertek a kategóriagyőztesek, Sim Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1370

Bük is nyitva a golfozók előtt!

Januárban sincs megállás! A Greenfield Golf a tèli szezon idejèn is nagy szeretettel várja kedves Golfozóit! A Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában a "tèli irodánkban", tavaszi hangulattal Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1289

Szövetségi versenyek újratöltve

Kedves Golfozók! Szíves tájékoztatásul közöljük a 2018-as év szövetségi versenyeit.   2018-as versenynaptár dátum: verseny: helyszí Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1748

Utolsó helyek

    Csoportos utak Fehér Zsolt, Errol Bhalai, Tóbiás Zsolt és Lugosi Balázs útjain 1-2 szabad szoba még kiadó!   Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2100

Jancsik Renáta a Dream Teamben!

Junior válogatott golfozónknak (aki a Pannonia Junior Akadémia tagja is) elindult a szezon Jacksonville-ben, ráadásul nem is akárhogyan! Kezdésként a szemeszter első két versenyét meg is nyerte Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1707

Újra Tenerifén

Egy életérzés, ami levesz a lábadról Kaincz Katalin - jó szokásához híven - idén is eltölt néhány hetet Tenerifén, és ha már ott van, a golf sem maradhat ki. Szenior golfozónőnk remekül érzi Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1896

Hahn: Ajándékba senki sem fog válogatottságot kapni!

A frissen kinevezett kapitány nyilatkozata Bombaként robbant a hír, hogy új szövetségi kapitányt választott az MGSZ elnöksége a junior nemzeti együttes élére Hahn Roland személyében Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2291

Kuti Gábor érzi az erőt

Tovább erősítené Tata utánpótlásbázisát A tatai Old Lake Golf Club junior felelőse sikeres szezonként értékelte a 2017-est, ennek megfelelően idén szeretne további lépéseket tenni a golf néps Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1637

Bréking news: Hahn Roland lett a junior válogatott szövetségi kapitánya

Bombaként robbant a hír, hogy új szövetségi kapitányt választott az MGSZ elnöksége a junior nemzeti együttes élére Hahn Roland személyében, aki nagy örömmel és elszántsággal veti bele magát a mun Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
2327

Footgolf
Kecskés Zoltán
2839

Sűrűsödik a mezőny

Lebonyolították az idei első Footgolf Match Play League fordulót a Kisorosziban található Magyar Golf Club pályáján. A negyedik játéknapot követően sűrűsödnek az élmezőnyök, ligánként már csak eg Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1655

Last Minute: utolsó lehetőség egyike a jutányos klubtagságra

Már csak pár napig (január 31.) tudod kedvezményesen megvásárolni az éves klubtagságot! Ne maradj le róla!   Green fee árak télen (2017. december 8-tól 2018. február 28-ig) Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1690

MID-Am edzőtábor

2018. február 24-március 3. Helyszín: Korineum Golf Resort Észak-cipruson 2018. február 24-március 3. között. Mindenkit várunk egy kis megmérettetésre is a gyakorláson kívül. Amen Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1942

A Lőrincesek meghódították Törökországot!

„Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni…” A Kovács család apa-fia párosa első ízben vett részt együtt a Dibusz László által szervezett Komplex Product és Geotech Golf Kupán. A bemutatkozás n Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2085

Zala Springs a nemzetközi hírnév nyomában

Több jó hírrel is szolgálhatunk a Zalacsányban található, Robert Trent Jones, Jr. nevével fémjelzett Zala Springs Golf Resortról. Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabbakat.   Zala Spr Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2080

„A Match Play valahogy sosem feküdt nekem”

Műtétnek vetné alá magát Koplányi Tavaly a műtéte miatt nem, de idén már részt tudott venni a törökországi versenyen Koplányi Tibor, aki ismét bizonyította, hogy ott a helye a legjobbak közöt Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1961

Versenysorozat indult a tatai Trackman Szimulátoron

FŐDÍJ: Egy hetes spanyolországi golftábor Marbella szomszedságában. A versenysorozat 5 fordulóból áll, melynek az első fordulója már lement. Minden fordulót egy újabb világhírű PGA Tour pályá Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2290

Nincs változás a magyar ranglista számításában

Nem lesz változás a 2016-ban bevezetett magyar ranglista számításában. Továbbra is az elmúlt 365 nap eredményeit mutatja. A Magyar Footgolf Szövetség meghallgatta a klubvezetők javasla Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1886

„Törökország a szívem csücske!”

Hideg Jánosról nyugodtan mondhatjuk, hogy a 2017-es év egyik meglepetés embere volt, hiszen egy-egy bajnokság alkalmával sikerült borsot törnie a „nagyok” orra alá. Nem rejtette véka alá, hogy va Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1955

Téli köntösben az Academy

Megunhatatlan! Így nézett ki téli pompában az Academy Golf Budapest pályája. Kár bármit is mondanunk erről, beszéljen helyettünk inkább a videó: Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1780

Teljes értékű golfszimulátorrá változott a Skytrak gép a Sárkányban!

Sokaknak eddig is világos volt, hogy gyakorolni érdemes rajta, ha valaki a valósághoz közeli labda repülési adatokra kíváncsi, de most már pályákat is lehet játszani a gépen! A közelmúltban i Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1731

Hangolódjon a szezonra Fehér Zsolttal!

Még van néhány hely a február 24- és március 3. között Lassan mindenki elkezdett visszarázódni a hétköznapokba és sokan már az ütőiket is elővették, hogy az indoorokban, valamint jó idő eseté Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 80

Versenynaptár

Keresés