HG archívum

Január 2018

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 80 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2305

TrackMan® II. forduló: Itt vannak az eredmények!

A hétvégén lezárult a TrackMan® szimulátor verseny második fordulója, ahol remek eredmények születtek! A verseny végső díjazása a legjobb 3 eredményből tevődik majd össze, így még nincs késő bene Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3199

Bréking! Világsztárral játszottak a Rózsa testvérek Marbellán

Rózsa Dávid a 2017-es év felnőtt férfi golfozója és testvére Rózsa Dani a junior válogatott oszlopos tagja a napokban Marbellán készül az idei szezonra. Az indoor edzések, a konditerem és az Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2551

Playoff győzelemmel indította a szezont Tajtyi Róbert Spanyolországban

A Spanyolországban élő Tajtyi Róbert a III. Liga Footgolf CLM 2018-as elnevezésű sorozat első fordulójában az abszolút ötödik, a szenior kategória első helyét szerezte meg a Palomarejo Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2333

Túl az első értekezleten

Pénteken bombaként robbant a hír, hogy Hahn Roland személyében új szövetségi kapitánya lett a junior válogatottnak. A frissen kinevezett kapitány nem is tétlenkedett sokáig, hiszen már a hétvége Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2298

Nagy dobásra készül Bük

A Greenfielden lázasan folynak a munkálatok Az elmúlt évekhez hasonlóan, mozgalmas idényre készül a Greenfield Golf. Már azt is sejteni lehet, hogy valami nagy dolog van születőben, fogalmazo Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2984

Hahn Árpi: Sokat profitálhat a válogatott Roland kinevezésével

A frissen megválasztott junior szövetségi kapitány után a büszke apukát, Hanh Árpit is megkérdeztük, hogy ő mit gondol fia kinevezéséről. „Örömmel vettem még anno, hogy beadta a pályázatát a Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2121

Szerdán tartják a török verseny díjátadóját!

Jó hangulat, nívós díjak a Sir Lancelotban A Komplex Product és Geotech golf kupa csapata idén is megtartja hagyományos, már 11 éves tradícióra visszatekintő díjkiosztó ünnepségét, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2019

Ismét nyitva Kisoroszi

Játssz február végéig tavalyi greenfee áron! Kedves Golfozók és Footgolfozók! A golfpálya szinte teljes egészében kiszabadult a hó fogságából, így újra játszható állapotba került. Hétfőn regg Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2898

Simonyi nyerte az Academy háziversenyét

Az óbudai Academy Golf Club háromfordulós, házi téli bajnokságot hirdetett, amit három januári hétvégén bonyolítottak a III. kerületben. Egész éves tagságot nyertek a kategóriagyőztesek, Sim Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1722

Bük is nyitva a golfozók előtt!

Januárban sincs megállás! A Greenfield Golf a tèli szezon idejèn is nagy szeretettel várja kedves Golfozóit! A Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában a "tèli irodánkban", tavaszi hangulattal Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1642

Szövetségi versenyek újratöltve

Kedves Golfozók! Szíves tájékoztatásul közöljük a 2018-as év szövetségi versenyeit.   2018-as versenynaptár dátum: verseny: helyszí Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2120

Utolsó helyek

    Csoportos utak Fehér Zsolt, Errol Bhalai, Tóbiás Zsolt és Lugosi Balázs útjain 1-2 szabad szoba még kiadó!   Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2470

Jancsik Renáta a Dream Teamben!

Junior válogatott golfozónknak (aki a Pannonia Junior Akadémia tagja is) elindult a szezon Jacksonville-ben, ráadásul nem is akárhogyan! Kezdésként a szemeszter első két versenyét meg is nyerte Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2085

Újra Tenerifén

Egy életérzés, ami levesz a lábadról Kaincz Katalin - jó szokásához híven - idén is eltölt néhány hetet Tenerifén, és ha már ott van, a golf sem maradhat ki. Szenior golfozónőnk remekül érzi Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2259

Hahn: Ajándékba senki sem fog válogatottságot kapni!

A frissen kinevezett kapitány nyilatkozata Bombaként robbant a hír, hogy új szövetségi kapitányt választott az MGSZ elnöksége a junior nemzeti együttes élére Hahn Roland személyében Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2685

Kuti Gábor érzi az erőt

Tovább erősítené Tata utánpótlásbázisát A tatai Old Lake Golf Club junior felelőse sikeres szezonként értékelte a 2017-est, ennek megfelelően idén szeretne további lépéseket tenni a golf néps Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2017

Bréking news: Hahn Roland lett a junior válogatott szövetségi kapitánya

Bombaként robbant a hír, hogy új szövetségi kapitányt választott az MGSZ elnöksége a junior nemzeti együttes élére Hahn Roland személyében, aki nagy örömmel és elszántsággal veti bele magát a mun Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2689

Footgolf
Golfszerkesztő-1
3238

Sűrűsödik a mezőny

Lebonyolították az idei első Footgolf Match Play League fordulót a Kisorosziban található Magyar Golf Club pályáján. A negyedik játéknapot követően sűrűsödnek az élmezőnyök, ligánként már csak eg Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2031

Last Minute: utolsó lehetőség egyike a jutányos klubtagságra

Már csak pár napig (január 31.) tudod kedvezményesen megvásárolni az éves klubtagságot! Ne maradj le róla!   Green fee árak télen (2017. december 8-tól 2018. február 28-ig) Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2072

MID-Am edzőtábor

2018. február 24-március 3. Helyszín: Korineum Golf Resort Észak-cipruson 2018. február 24-március 3. között. Mindenkit várunk egy kis megmérettetésre is a gyakorláson kívül. Amen Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2330

A Lőrincesek meghódították Törökországot!

„Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni…” A Kovács család apa-fia párosa első ízben vett részt együtt a Dibusz László által szervezett Komplex Product és Geotech Golf Kupán. A bemutatkozás n Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2451

Zala Springs a nemzetközi hírnév nyomában

Több jó hírrel is szolgálhatunk a Zalacsányban található, Robert Trent Jones, Jr. nevével fémjelzett Zala Springs Golf Resortról. Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabbakat.   Zala Spr Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2448

„A Match Play valahogy sosem feküdt nekem”

Műtétnek vetné alá magát Koplányi Tavaly a műtéte miatt nem, de idén már részt tudott venni a törökországi versenyen Koplányi Tibor, aki ismét bizonyította, hogy ott a helye a legjobbak közöt Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2317

Versenysorozat indult a tatai Trackman Szimulátoron

FŐDÍJ: Egy hetes spanyolországi golftábor Marbella szomszedságában. A versenysorozat 5 fordulóból áll, melynek az első fordulója már lement. Minden fordulót egy újabb világhírű PGA Tour pályá Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2653

Nincs változás a magyar ranglista számításában

Nem lesz változás a 2016-ban bevezetett magyar ranglista számításában. Továbbra is az elmúlt 365 nap eredményeit mutatja. A Magyar Footgolf Szövetség meghallgatta a klubvezetők javasla Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2233

„Törökország a szívem csücske!”

Hideg Jánosról nyugodtan mondhatjuk, hogy a 2017-es év egyik meglepetés embere volt, hiszen egy-egy bajnokság alkalmával sikerült borsot törnie a „nagyok” orra alá. Nem rejtette véka alá, hogy va Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2337

Téli köntösben az Academy

Megunhatatlan! Így nézett ki téli pompában az Academy Golf Budapest pályája. Kár bármit is mondanunk erről, beszéljen helyettünk inkább a videó: Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2155

Teljes értékű golfszimulátorrá változott a Skytrak gép a Sárkányban!

Sokaknak eddig is világos volt, hogy gyakorolni érdemes rajta, ha valaki a valósághoz közeli labda repülési adatokra kíváncsi, de most már pályákat is lehet játszani a gépen! A közelmúltban i Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2076

Hangolódjon a szezonra Fehér Zsolttal!

Még van néhány hely a február 24- és március 3. között Lassan mindenki elkezdett visszarázódni a hétköznapokba és sokan már az ütőiket is elővették, hogy az indoorokban, valamint jó idő eseté Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 80

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés