HG archívum

December 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 69 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2725

Boldog Új Évet!

Január elseje mindannyiunk számára az újrakezdés, a tiszta lappal indulás jelképe. Egy új időszak kezdete, aminek következtében sokan fogadalmakat teszünk, listát írunk arról, mit szeretnénk, és Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3047

Ironikus eskütételek golfosoknak

Legtöbbünk számára az év első hetei egyfajta újrakezdésről, tiszta lapról szólnak, így bátrabban ígérünk változást magunknak szilveszterkor. Sokaknak az újévi fogadalom egyfajta motivációként és Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3014

Cél a golfozók számának növelése

A golf olimpiai sporttá válása új lendületet adhat Az átalakítás folyamatát éli a Magyar Golf Szövetség. A május végén megválasztott új elnök, dr. Szivek Norbert irányításával új lendületet k Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2072

Visszatekintés a 2017-es évre - volt itt hideg is, meleg is bőséggel...

Interjú Lehoczky Fannyval Tavaly már hírt adtunk a Kincses Kalendáriumban, hogy az akkor 13 éves Lehoczky Fanny hírtelen feltűnt, mit feltűnt, berobbant a hazai golf világába. Edzője és apuká Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2118

A következő forduló: Thanksgiving Point Golf Course

A Sárkány Center Indoor Golf club következő versenyének helyszínére - Amerikába utazunk.Utah államban, közel Salt Lake City-hez található ez a pálya, amelyet 97'-ben a Golf Digest a top 10-be sor Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1769

„Bükön van jövője a golfnak!”

Wilheim Istvánnal, a büki Greenfield Golf Club head projával beszélgettünk, aki visszatérését követően sikeresen beindította a junior programot, melynek keretében egy igazi tálentumra is lelt. Vé Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1697

Szenior bajnoknőnk St. Andrews-ba vágyik

Wieser-Takács Zsuzsa 2016-ban is remek évet teljesített, de ezt idén még feljebb tornázta, ugyanis elhódította a szenior nő bajnoki címet. Szezonjának megkoronázásaként a Magyar Golf Szövetség dí Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2589

Itt a marokkói vb-kvalifikációs szisztéma

FOOTGOLF VILÁGBAJNOKSÁG 2018 HIVATALOS KÖZLEMÉNY A Magyar Footgolf Szövetség a Nemzetközi Footgolf Szövetség irányelvei alapján az alábbiakban határozza meg a 2018-as, Marokkóban Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2842

Újévi golf a Weisspro-val!

Már mondhatjuk, hogy a "hagyományoknak megfelelően”, hiszen baráti társaságával, hetedik alkalommal szervezi meg újévi golfversenyét az esztendő első napján. Valószínűleg a hangulatra ezúttal sem Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2657

Fergeteges szilveszteri parti Tatán!

Nem tudja még hol töltse a szilvesztert? Van egy jó tippünk! Foglaljon szállást az Old Lake Golf Hotelben! Az Old Lake Golf Hotel óévbúcsúztató koncerttel, disznótoros programmal, négy fogáso Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1767

Meznerics az év legjobbjai között

Meznerics Gergely kiemelkedő évet zárt, így nem is csodálkozhatunk azon, hogy a Magyar Golf Szövetség díjátadó estjén az év mid-amatőr golfozójának járó plakettet is átvehette. Rendkívül kieg Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2601

Szilveszteri ajánlatok

A következőkben a Golf Travel Hungary szilveszteri ajánlatai közül válogathatunk. Törökország, Túnézia, Spanyolország, Marokkó vagy Mauríciusz mesés tájain tölthetjük az év utolsó napját és köszö Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2265

Mókás tények az ünnepekről!

A világon szinte mindenhol megünneplik a karácsonyt minden decemberben. Akadnak azonban olyan érdekességek ezzel az ünneppel kapcsolatban, amiről eddig nem is tudtunk. Íme, néhány ezek közül Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2270

„Nem lehetnék jobb helyen”

Új fejezet kezdődött: Vadkerti Adél Amerikában! Gyorsan elröppent az idő. 2017-es magyar bajnoknőnk a szemünk előtt nőtt fel és vált mára a fiatalok példaképévé. A sikeres érettségi után való Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2013

„Motiváltabb vagyok, mint eddig bármikor!”

(főkép: MGSZ) Lugosi Tamás küzdelmes, de sikeres szezont tudhat maga mögött. A Magyar Golf Szövetség december 14-én megrendezett díjkiosztó gáláján az év profi golfozója elismerésben részesül Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2589

Mit is ünneplünk Karácsonykor?

A keresztény kultúrkörben a karácsony a Megváltó, Jézus születésének az ünnepe. A téli napfordulóhoz azonban a kereszténység előtti, „pogány” időkben is kötődött ünnep, hiszen fontos időpont ez: Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2394

Jaj, de szép a karácsonyfa...

A fenyőfa elengedhetetlen kelléke a karácsonyi ünneplésnek. Felékesítjük kedvenc díszeinkkel, gyertyát és csillagszórót rakunk rá, hogy minél varázslatosabban nézzen ki. Este az ajándékokat Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2465

Polly elkezdte komolyan venni a golfot

Cél egy amerikai ösztöndíj! Kiss Polett Karolina, junior válogatott golfozónk remek szezont zárt 2017-ben, melynek köszönhetően átvehette az év junior lánygolfozójának járó díjat a Magyar Gol Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2257

Podusil György az év legjobbja

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 56 sportág szövets Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2087

Vicces videó a Lugosi Golf Iskolától

A mi karácsonyi ajándékunk ez a tréfás golfvideó, fogadjátok szeretettel! Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!   Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1880

Závaczki beindult

Soha nem látott magasságokban az Év Junior Fiú golfozója Nehezen lendült bele a játékba a szezon elején, de a vége annál sikeresebben alakult, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy 2017-ben ő Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2231

Csicsit is megtalálta a szerelem

Üdv itthon, bajnok!  Mosolyog kívül-belül. Őszinteségével, kedvességével szinte lefegyverzi az embereket. Lajtai-Rózsa Csillát, profi golfozónőnket gyorsan megszerették és megkedvelték a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2290

Diploma a karácsonyfa alatt

„Bízom benne, hogy jövőre jobban teljesíthetek!” Igen eseménydús és sikeres éve volt Orosz Vandának, aki néhány nappal ezelőtt a floridai The University of Tampa egyetemen diplomázo Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2757

WellPutt szőnyeg karácsonyra!

A tökéletes eszköz a beltéri putt gyakorlására. A WellPutt szőnyegek 3, 4 és 8 méteres verzióban kaphatók. Tartozéka egy tréning füzet 54 feladattal. Karácsonyi ajándéknak is nagyszerű.   Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2405

Ajándékozzon START KLUBTAGSÁGOT karácsonyra

December 23-ig 10%-os kedvezménnyel!   Start Klubtagság egy egyedülálló lehetőség kezdő golfozók részére, 1 évre szóló pályahasználati jogot biztosít a Balaton Golf Club pályáján. Sp Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1944

Karácsonyi köszönet!

  A GOLF TRAVEL HUNGARY NEVÉBEN KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES UTASUNKNAK, REMÉLVE, HOGY 2018-BAN IS MINDENKIT ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÖTT ÜDVÖZÖLH Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1805

Rózsa Dávid újra a csúcson

2015. és 2016. után ismét a legjobbak között Rózsa Dávidnak ismét eredményes szezonja volt, telis-tele örömteli pillanatokkal. A tavaly megszerzett, hőn áhított felnőtt bajnoki címe után, 201 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1755

Forralt boros, disznótoros búcsú

Szezonzáró versenyt tartottak Kisorosziban, ahol jó hangulatú, disznóvágással egybekötött Forralt bor Kupával búcsúztatták az idényt. Volt itt minden, ami kell, így a siker nem maradhatott el. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2414

Elkelt a balatonudvari golfpálya!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a golfpálya értékesítése hosszú idő után sikerrel járt! – számolt be a Balaton Golf csapata. A pálya egy befektetői csoport tulajdonába került, ami garancia arra, Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2823

Év végi nyerőszámaink: 9, 6, 3, 1

Az év utolsó hazai footgolf versenyét Balatongyörökön rendezték. Az International Winter Footgolf Tour 2017/2018-as sorozat negyedik fordulójában, a Kató Néni – Golfclub Imperial Balaton Foo Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 69

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés