HG archívum

November 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 61 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2632

Videó: Tiger Woods is back!

Minden idők egyik legsikeresebb golfozója, az élő legenda visszatért a pályára mindenki nagy örömére! :) Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2703

Eagle a 18. szakaszon!

Lajtai-Rózsa Csilla, versenyének második napját teljesítette Daytona Beachen, az LPGA selejtezősorozatának döntőjében. Szerdán a Hills pályán elért +1-es score-ja után, a második körben, a Jones- Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2602

Israel Open Championship

(Kép: Konzulátus és nagykövetség) Az Izrael Felnőtt Nyílt Bajnokságnak a Netanya-hoz közeli, Gaash Golf Club adott otthont 2017. november 27-29. között. Ezzel a magyar válogatott versenyein t Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2660

Csicsi nekivágott élete nagy kalandjának

Izgalomban nem volt hiány a Daytona Beachen rendezett LPGA Q-School fináléjának első napján, ahol pályára lépett Magyarország első számú golfozója, Lajtai-Rózsa Csilla. A hazai golfszeretők egy e Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
3575

Változás a ranglista pontok kiosztásában

A Magyar Footgolf Szövetség döntése értelmében, amennyiben a FIFG 50-es besorolású versenyeken 36 játékosnál kevesebb játékos jelenik meg, abban az esetben az első 24 helyezett kap magyar ra Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2580

Versenysorozat indul a tatai Trackman Szimulátoron

FŐDÍJ: Egy hetes spanyolországi golftábor Marbella szomszédságában A versenysorozat 5 fordulóból áll. Minden fordulót egy újabb világhírű PGA Tour pályán rendezünk meg. A fordulók egyenként 9 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2987

Golfvilágbajnokságon a magyar színeket képviselve

November végén immár 23. alkalommal rendezték meg az Amatőr Golfvilágbajnokságot, az amatőr golfozók élmezőnyét felvonultató nemzetközi tornát. Ebben az évben a rangos eseményt egy csodálatos hel Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2541

Csoportos út Errol Bhalaival

Errol Bhalai idén is megrendezi nagy sikerű edzőtáborát Cipruson. Két időpontra is lehet jelentkezni! Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2462

Csicsi: „Jöjjön, aminek jönnie kell!”

Többszörös bajnokunk önbizalommal telve várja az 5 napos döntőt, hiszen egy sikeres évet tudhat a háta mögött: „A szezon elején még egy kicsit meg voltam illetődve és kerestem a helyemet. De Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2353

“Napos” versenyt nyert a szeniorok között Tajtyi Róbert

Az első alkalommal rendezett Sunny Portugal Footgolf Open abszolút hetedik, szenior első helyén végzett a BFGT Spanyolországban élő játékosa, Tajtyi Róbert (balra). Az Arrábida Golf Resort p Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2249

Indul a mandula!

Harc az LPGA Tour tagságért Elérkezett az idő! Lajtai-Rózsa Csilla ismét élete egyik fontos mérföldkövéhez érkezik. Magyarország első számú golfozója, megannyi sikerrel és kudarccal a háta mö Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2545

Hangulatjelentés Ciprusról!

Fantasztikus csapat golftúrázik Cipruson. Íme, egy kis videó az első hétről, amelyet izgalmas puttversennyel zárult.     Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2254

Szezonzárás Golfiesta módra

A Golfiesta lelkes csapata a hagyományokhoz híven, a szezont méltóképpen búcsúztatta. November 24-én, pénteken a Moments Hotel Budapestben rendezték meg tradicionális  záróeseményüket. A tag Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2132

BREAKING NEWS – Meg van az európai akkreditáció!

A PGAs of Europe éves közgyűlésén (Görögország, Costa Navrino) osztották ki azon országok részére az akkreditációs okleveleket, amelyek elnyerték az "Európai Akkreditált Golfedző képzés" minősíté Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2197

Megújult a Golf Indoor Budaörs

Megújulva nyitotta meg kapuit a Golf Indoor Budaörsbeltéri golf létesítmény a FashionTrend Center üzletházban.         Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2815

Tajtyi Róbert a legjobb 10-ben

  A kétnapos Madrid Footgolf Openen Tajtyi Róbert kilencedik lett, fia, Ákos egyetlen juniorként tíz felnőttet is maga mögé utasított. A Les Rojas Open Clubban rendezett FIFG 50-es v Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1949

TÉLI ZÁRVA TARTÁS

  A golfklub, a driving range és a pálya teljes területe felújítási, átépítési munkák miatt zárva tart 2017. november 20. és 2018. február 28. között. Budapest Highland Golf Club K Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1798

Ez egy szerelem

Hamarosan érkezik a Kincses Kalendárium! Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő pályáján, a Magyar Golf Clubban 2017-ben is számos fejlesztést hajtottak végre, hogy még jobban megfelelj Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2210

VARIQ, a megálmodott valóság

Hamarosan érkezik a Kincses Kalendárium! A gépészmérnökként végzett Pődör Csaba igazi küzdő típus, amely a munkájában és 12 szeres kick-box magyar bajnokként, a ringen belül is megmutatkozik. Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2840

Academy Bolond Texas Scramble Verseny

  A hétvége szombatján egy rendhagyó játékformájú texas scramble versenyt rendeznek az Academyn! Az idő egyelőre úgy néz ki, hogy kellemes lesz, úgyhogy ne hagyjátok az év utolsó ve Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1785

A szenioroké a jövő!

Hamarosan érkezik a Kincses Kalendárium! A szenior válogatott sikerkapitánya volt szerkesztőségünk vendége, akinek irányítása alatt az elmúlt években, három Monarchia Kupát, egy Eb bronzot és Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2712

November 21 - 24. Black Friday a Golf USA-ban!

  Ezeken a napokon termékeink jelentős része kedvezménnyel, egyes termékek  féláron vásárolhatóak meg! Ez a tökéletes alkalom amennyiben szeretteinek, rokonainak vagy golfozó ba Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2659

Biró László nyerte a második fordulót

Az International Winter Footgolf Tour (IWFT) második körének a zirci Forest Hills Golf Club adott otthont. A kedvező időjárási körülmények között bonyolított versenyen az 51 induló közül húsznál Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2184

„Maradj a középpontodban!"

Hamarosan érkezik a Kincses Kalendárium! Zilahy Csaba idei éve alapvetően nem a golfról szólt. A szezon első felének nagy részét édesanyja mellett töltötte, aki betegsége miatt szeretetet, od Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1998

Amerikából jöttem

Interjú Jancsik Renátával A fiatal lánynak az iskola helyett a golfpálya a második otthona, s eredményeit elnézve nem csodálkozhatunk ezen. Jancsik Renáta sikert-sikerre halmoz az Egyesült Ál Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
3782

Sikeres junior verseny Tatán

  A Magyar Golf Szövetség megújult junior programjának részeként az Old Lake Golf Club, november 12-én, vasárnap junior felmérő versenyt tartott. Kuti Gábor PRO, az Old Lake junior felel Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2522

Rendhagyó, Tunéziát népszerűsítő kiállítás a budapesti metrókon

A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal egészen újszerű élménnyel lepi meg a budapesti metrók utazóközönségét. November elejétől egészen év végéig Tunézia meseszép tájaiban gyönyörködhetnek azo Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2614

TrackMan Tatán

Idén újra megnyitott Magyarország legnagyobb TrackMan® golf szimulátora az Old Lake Golf Club & Hotel****-ben! Ha megjött a kedved egy játékhoz, esetleg dolgoznál a swingeden a hideg téli hón Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2087

Továbbra is nyitva Balatonudvari!

Több klub pályája már téli álmot alszik, de nem Balatonudvarié! Kevesebb, mint 40 nappal karácsony előtt is várja golfozó vendégeit a Balaton Golf csapata nyári greeneken egészen november végégig Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2489

Csányi szezonzáró versenye Arizonában

Idei felnőtt bajnokunk ezen a héten Arizonában, a Phoenixben található Moon Valley Country Club-ban versenyzett. Az ACU Firestorm Fall Invitational-on 9 egyetem, 57 játékosa állt rajthoz. A r Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 61

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés