HG archívum

Október 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 86 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2492

Hideg Dani számvetése

Még lehet jelentkezni a törökországi edzőtáborba! Lassan a 25. születésnapját ünnepli fiatal pro-nk, Hideg Dániel. Egy röpke kávéra ugrott be szerkesztőségünkbe és, ha már itt járt, megkérdez Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3069

A tüzijáték elmaradt

Eső írta át a Junior Tour végjátékát A mostoha időjárási körülmények miatt a szervezők törölték a Balatonudvariban, hétfőn tartott Junior Tour XI., azaz utolsó fordulójámak eredményeit, mivel Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1889

Halloween Party az Academy Golf Budapestben!

Az Academy Golf Budapestben október 31-én 20.30-tól egy nagyon laza, jó hangulatú Halloween bulira várunk! Beöltözés nem kötelező, de örülünk neki! DJ és jó italok, ételek garantáltak. Gyere és h Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
3121

Podusil sikerét hozta a kiemelt japán verseny

A Nemzetközi Footgolf Szövetség (FIFG) által kiemelt (major) versenyként kezelt, a világranglistán ezer pontot érő nyílt japán versenyen az egyetlen magyar résztvevő, Podusil György a 14. le Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2014

Széllel szemben

A szombati Balatongyörökön tartott Repeta verseny után a hét utolsó napjára is jutott még egy megmérettetés. A helyszín a Robert Trent Jones, Jr. tervezte, 18 szakaszos Zala Springs pálya volt, a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1832

Megjelent a Top 50 Jógastúdió Magazin!

Érdekel a jóga? Most kezdenél? Akkor ez a kiadvány neked szól a Zsiráf Kreatív Ügynökségünk jóvoltából!  A Jóga van tudni Facebook oldal és a jogaguru.hu néhány hónapja álmodta meg az egyedü Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2009

Repeta idegenben – Dibusz győzött!

(Kép: Dibusz László Facebook) Október 28-án, szombaton a Vasárnapi Repeta versenysorozat hétvégéjének első ráadását tartották Balatongyörökön, a Golfclub Imperial pályáján. A klubban a már jó Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1993

Szabályismereti tanfolyam és vizsga indul az Old Lake Golf Hotelben!

Szabályismereti tanfolyam és vizsga indul az Old Lake Golf Hotelben! 2017. november 4-én, szombaton 10:00-kor szabályismereti tanfolyam indul. Az előadás időtartama 120 perc. Az előadást köve Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2135

Junior Tour Finálé Balatonudvariban!

Kifogástalan helyszín az országos junior sorozat lezárására Balatonudvari, ahol már számos nagyszerű játékosunkat koronázták bajnokká. A pálya szinte minden szegmense, egy darabka történelem, mel Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1973

Kincses ajánló: Valami elindult…

- Interjú Tóbiás Zsolttal Tóbiás Zsolt, a Highland pro-ja a 2017-es évet sosem fogja elfelejteni, ugyanis gyermeke született. Így különösen aktuális, hogy az utánpótlás nevelés fontosabb kérd Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1996

Highland-ről jelentik

"HIGHLAND 2018" AKCIÓ: MÁR IDÉN IS ÉRVÉNYES TAGSÁGOK! Október 31-ig tart a Highland Golf Club 2018. évi akciója, a tagságok már azonnal játékra jogosítanak. Idén is értékes tombolanyeremények Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2325

Íme, az év ranglista győztesei

Mint hétvégi cikkünkben beszámoltunk róla, véget ért a 2017-es ranglista versenysorozat. Nézzük, melyik korosztályban, ki örülhetett a legjobban, azaz, kik lettek az idei év ranglista győztesei. Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
3802

Bacskai a “Balaton királya”

  A hétvégén rendezett Royal Footgolf Napokon Balatongyörökön első, Balatonudvariban második lett Bacskai Bence, aki a két FIFG 50-es versenyen szerzett arany- és ezüstérme mellett a két Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1990

Szombat Györök, Vasárnap Zalacsány – DuplaRepeta kicsit másként

A Vasárnapi Repeta szervezői és támogatói, valamint a vendéglátó golfpályák sok szeretettel meghívnak egy remeknek ígérkező, igazi golfos hétvégére! Időpontok, helyszínek:  2017.10.2 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1817

„Maradj a középpontodban!"

(kép: Tátrai Béla) Zilahy Csaba idei éve alapvetően nem a golfról szólt. A szezon első felének nagy részét édesanyja mellett töltötte, aki betegsége miatt szeretetet, odafigyelést és törődést Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2046

Szeniorok az új golfozókért újratöltve

Szeretettel várnak minden senior golfozót és golf iránt érdeklődő partnerüket az Academy Golf Budapest rendhagyó páros versenyére, amelynek célja a golf népszerűsítése egy társasági golfverseny k Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
3586

Bacskai “királyi” kezdése

A Royal Footgolf Napok nyitónapján a balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton pályáján kilencen is a kijelölt rúgásszám alatt teljesítették a kilenc szakaszt. Bacskai Bence volt legjobb -9-e Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2450

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2493

Hajszálon múlt a győzelem

Daytona-ban folytatódik a tündérmese Lajtai-Rózsa Csilla sikerétől hangos a hazai golfélet, hiszen óriási bravúrt elérve a 2. helyen zárt a floridai Venice-ben tartott Ladies Professional Gol Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1751

A greenkeeperek előtt tisztelegtek Kisorosziban

Október 21-én, szombaton a Szentendrei Szigeten lévő patinás klub újból megtelt élettel, a Greenkeeper Team Kupa verseny alkalmából. A 4-es texas scramble játék a klub greenkeepereinek tiszteleté Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2634

Országos Junior Szintfelmérő St.Lőrincen

(kép: MGSZ) Kezdetben izguló, de a végén boldog tekintetekkel zárult a 2017-i évi Országos Utánpótlás Felmérő Verseny. Kiválóan előkészített pályán, nagyszerű időjárási körülmények között, ne Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2124

Továbbra is az élen!

Csicsi: „Nagyon boldog vagyok, hogy ott vagyok ahol!” (Fotó: Scott Miller) Profi golfozónőnk fantasztikus munkát végez az LPGA q-school II. állomásán, a floridai Venice-ben. Három nap utá Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2120

In Memoriam Vajnóczki Gábor

Október 22-én, szombaton- a tatai örökös kapitány emlékére és tiszteletére - rendezték meg az ”Apa - Fia” Vajnóczki Gábor Emlékversenyt, texas scramble formában. A játékosokat 3 kategóriában (csa Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2526

Utolsó felvonás

Kötél Bence győzelmével zárult a 2017-es sorozat Páratlanul szép őszi látkép és csodás időjárás kísérte az év utolsó ranglista versenyét, amelyet igazi klubhangulat jellemzett. Már a reggeli Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2001

Breaking News: Csicsi átvette a vezetést!

Lajtai-Rózsa Csilla - nem meglepő módon – ott folytatta, ahol előző nap abbahagyta. A szenzációs Panther pályán elért -5-ös első napi játéka után, sikerült átmentenie formáját a Bobcat helyszínér Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2579

„Ott a helyem a profik között”

A 23 éves Baldauf Mátyás újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis első profi szezonjában nem csak a ritmust sikerült felvennie, de pár nappal ezelőtt újabb szintet lépett. Kvalifikálta magát a 2018-a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1890

Breaking News: Villámrajt Csicsitől!

Szenzációsan kezdett a floridai Venice-ben, az LPGA tagságra aspiráló Lajtai-Rózsa Csilla. A Panther pályán elért - 5-ös score-jával az első napot követően a 190 indulóból a T2. helyen áll, egy ü Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
4134

Gyász: Nyugodj békében Pali bácsi!

Megrendüléssel fogadtuk a hírt, hogy 85. életévében elhunyt jó barátunk és sporttársunk, Bánhidy Pál, a hencsei pálya megálmodója. Megrázó ez mindannyiunk számára, hiszen olyan ember távozott köz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2251

Indul a mandula

Harc a Fináléba jutásért! A tavalyi évhez hasonlóan a floridai Venice-ben, a Bobcat és a Panther pályán rendezik október 19. és 22. között az LPGA q-school II. állomását. A mezőnyben ott van Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2552

A hagyomány ereje

Tata ismét duplázik a hétvégén A tatai Old Lake Golf Club rátesz egy lapáttal, hiszen hétvégén két igen tradicionális versenyük is lesz. A szombati Vajnóczki Gábor Emlékverseny, és a vasárnap Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 86

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés