HG archívum

Szeptember 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 99 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1824

Szoros küzdelem, izgalmas végjáték

Célegyenesbe fordult a 2017-es ranglista győzelemért folyó harc, ugyanis szombaton, a máriavölgyi pályán rendezett megmérettetést követően már csak néhány lehetőségük van a játékosoknak, hogy jav Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1704

0 és játékmegszakítás az első napon

Even par-ral kezdett Lajtai-Rózsa Csilla a floridai Longwoodban, a Symetra Tour IOA Golf Classic-on. Ahogy lenni szokott a mezőny nagyon szoros, bár a dobogó az első napot követően távolinak tűni Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1860

Kaincz Kati szintet lépett

„Lehet golf nélkül élni, de nem akarok!” Bár sokáig vacillált, hogy elinduljon-e a Zalacsányban rendezett Szenior Ősz ranglista versenyen, végül mégis jelentkezett az utolsó pillanatban, Fehé Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1860

Vadkerti tovább menetelt, csapata 5. lett

Sikeres debütáló versenye után, Vadkerti Adél folytatta szereplését az Elon University golfcsapatában. A szeptember 24-25. között megrendezett Boston College Intercollegiate tornán végig single s Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1788

Következik a GCT Finálé!

  Szeretettel várják a GCT Tour 5., egyben idei utolsó fordulójára, mely 2017. október 1-én (vasárnap) kerül megrendezésre a tatai Old Lake Golf Club-ban. Várják sok szeretettel játékosk Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
4048

Tradíciókat teremt és megint újít a Magyar Footgolf Szövetség

Fél évtizede rendezi évről évre sikeres nemzetközi versenyét a Magyar Footgolf Szövetség. A hétvégén megint a világ legjobbjai teszik tiszteletüket Kisorosziban. A Traditional Footgolf Cup során Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1972

Idényzáró vetélkedő szenior módra

Szeptember 27-én rendezte meg a Magyar Szenior Golfozók Társasága az 50/55 év felettiek ranglista versenyét, a Szenior Ősz hagyományos idényzáró vetélkedőjét, Zalacsányban. A verseny egyben tiszt Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1793

Balaton Golf Club szüreti verseny extra kedvezményekkel

(Fotó: OPhoto - Peter Orban Photography & Blog) Balaton Golf Club szüreti Champan 4-es (Chapman foursome) verseny részvevői 20% kedvezményt kapnak 2017.09.29. pénteken és 2017.09.30. szom Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1889

INGYENES GREEN FEE A HIGHLAND GOLF CLUBBAN

A Highland Staff & Greenkeepers versenyeken a green fee 0 forint, nevezési díj 4.990 forint, melyet a Highland dolgozóinak ajánljuk fel.   * Október 1., vasárnap: Highland Staff Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1664

Agrolánc Kupa – Forest Hills

Kedves Klubtagjaink, Golfozók!  A héten, szeptember 30-án (szombat) rendezzük az Agrolánc Kupa versenyünket, ami egy páros Texas Scramble verseny lesz. Szponzorunk, az Agrolánc Kft. jóvo Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2185

A fejlődés útján

Vass Laura 2009-ben kezdett el golfozni, és azóta is töretlen szorgalommal és kitartással küzd azért, hogy valóra váltsa élete álmát! Augusztus óta újabb lépést tett efelé, ugyanis GCT Academy el Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1820

Hétvégén duplázott az Old Lake

Az elmúlt hetekben a társasági versenyek kerültek középpontba a tatai Old Lake Golf Club-ban, ahol ismét megtapasztalhattuk, milyen nagyszerű érzés önfeledten golfozni. Az események során nem els Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1908

Újabb CUT és hasznos tapasztalatok

Lajtai-Rózsa Csillának sem volt egyszerű hétvégéje, ugyanis a Symetra Tour alabamai állomásának második fordulóját vihar és erős villámlás miatt felfüggesztették, így az utolsó napon, vasárnap fe Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2023

Golfiesta Tour is véget ért

Több szempontból is különleges versenyt zárt a Golfiesta SE, ugyanis a hétvégén, a Magyar Golf Club-ban megtartott esemény volt a sorozat utolsó, V. állomása, valamint szinte napra pontosan 5 évv Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1909

Őszi hadjárat - Megjelent a Hungarian Golf Magazin!

Második virágkorát éli az idei golfszezon. A nyári lazítások után mindenki visszatért a jól megszokott hétköznapokba, ezzel együtt pedig újra benépesültek a klubok. Az időjárás az egyetlen, ami a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2049

Zilahy nyerte a Tompos Imre Emlékversenyt

Szeptember utolsó vasárnapja sem telhetett el versenyek nélkül. Idén immár 16. alkalommal rendezték meg a büki golfpályán a Tompos Imre Emlékversenyt. A klub 2002-ben teremtett hagyományt a verse Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1980

Kiélezett Küzdelem Zalacsányban

(Kép: Tátrai Béla) Hétvégén tovább folytatódott a Zala Springs 5 versenyből álló versenysorozata, amelynek utolsó előtti fordulóját rendezték szeptember 24-én, vasárnap. Az esemény különleges Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1945

Csapat Európa-bajnokság - negyedik nap törölve

A Lengyelországban rendezett EGA Divízió II-es European Boys' Team Championship negyedik fordulóját a kellemetlen időjárás és a pálya játszhatatlansága miatt törölték. Az alsóházban így, a szepte Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1903

A Hét Embere dr. Takács János

Kitűnő idő és remek eredmények Györökön Festői környezet, egyszerű, családias légkör és jó hangulatú versenyek – az Imperial lelkes csapata szombaton is bizonyította ezt a ranglista megmérett Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2028

Hullámzó teljesítmény, - 2-es score

Lajtai-Rózsa Csilla kisebb hibákkal ugyan, de remekül kezdett és a tőle megszokott mínuszos score-ral mutatkozott be a Symetra Tour aktuális tornáján, az alabamai Prattvilleben. 70-es körével ott Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1993

Az időjárás írta át a Csapat-Európa bajnokság menetrendjét

Az EGA Divízió II-es European Boys' Team Championship harmadik fordulójának délelőtti programját a játék közben lezúduló hatalmas eső miatt törölték. Miután délutánra a körülmények valamelyest jo Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2363

Tisztelgés Fehér Tibor emléke előtt

Fehér Tibort nemcsak a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnökeként, de jó barátunkként és sporttársunkként is ismertük. Mindannyian megláttuk személyében a példaképet, hiszen az élet bármely t Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2136

Csányi ismét csapata legjobbja volt

A sikeres debütáló versenye után, Csányi Olivér folytatta remeklését a William Jessup Egyetem csapatában. A szeptember 18-19. között megrendezett Sonoma State Invitational tornán együttese legjob Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1987

Csapat Európa-bajnokság - az időjárás szorításában

Nagy próbatétel elé állította az EGA Divízió II-es European Boys' Team Championship résztvevőit a második napon is az időjárás. Az erős, viharos szélhez, a folyamatosan szakadó esőhöz való alkalm Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1785

Ranglista versennyel jelentkezik az Imperial!

Szépen telnek a helyek a szombati, Balatongyörökön rendezett ranglista versenyre - számolt be röviden lapunknak Gschwendtner Sonja, az Imperial Golf Club háziasszonya, aki hozzátette, reméli az i Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2193

Csapat Európa-bajnokság - jól állta a sarat a magyar junior válogatott

Törökországot megelőzve a nyolcadik helyen zárta a nyitó kört a mezőny egyik legfiatalabb együttese, a magyar junior válogatott a Lengyelországban rendezett EGA Divízió II-es European Boys' Team Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1910

Lugosi dobogó ismeretlen vizeken

Lugosi Tamás sikerétől hangos a hazai golfélet, hiszen a pódium harmadik fokára állhatott fel a Szlovák Profi Golf Bajnokságon. Eredményével, újabb nemzetközi dobogót ünnepelhetett. Teljesítményé Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2257

Csapat Európa-bajnokság - a magyar junior csapat ismét versenyben

A magyar golfszerető közönség szerdától szombatig fél szemmel a lengyelországi Krakow Valley Golf pályájára figyel, ugyanis a magyar junior válogatott az itt rendezendő EGA Divízió II-es European Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2269

„Összpontosítás volt a kulcs!”

Bár napokkal az esemény előtt vírusos betegséggel küzdött, mégis elütőhöz állt a magyar golfozók Nellije, Kecskés Kornélia, a Zalacsányban rendezett mid-amatőrök csúcstalálkozóján. És lám, milyen Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1949

Aranyáron mérték hole-in-one-t

Hagyományteremtő céllal, egy fantasztikus klubnappal hangolt a Golfiesta Sportegyesület a szeptember 24-én, vasárnap, Kisorosziban megrendezendő Golfiesta Tour fináléra, ahol középpontban a közös Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 99

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés