HG archívum

Szeptember 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 99 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1260

Szoros küzdelem, izgalmas végjáték

Célegyenesbe fordult a 2017-es ranglista győzelemért folyó harc, ugyanis szombaton, a máriavölgyi pályán rendezett megmérettetést követően már csak néhány lehetőségük van a játékosoknak, hogy jav Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1111

0 és játékmegszakítás az első napon

Even par-ral kezdett Lajtai-Rózsa Csilla a floridai Longwoodban, a Symetra Tour IOA Golf Classic-on. Ahogy lenni szokott a mezőny nagyon szoros, bár a dobogó az első napot követően távolinak tűni Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1284

Kaincz Kati szintet lépett

„Lehet golf nélkül élni, de nem akarok!” Bár sokáig vacillált, hogy elinduljon-e a Zalacsányban rendezett Szenior Ősz ranglista versenyen, végül mégis jelentkezett az utolsó pillanatban, Fehé Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1152

Vadkerti tovább menetelt, csapata 5. lett

Sikeres debütáló versenye után, Vadkerti Adél folytatta szereplését az Elon University golfcsapatában. A szeptember 24-25. között megrendezett Boston College Intercollegiate tornán végig single s Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1168

Következik a GCT Finálé!

  Szeretettel várják a GCT Tour 5., egyben idei utolsó fordulójára, mely 2017. október 1-én (vasárnap) kerül megrendezésre a tatai Old Lake Golf Club-ban. Várják sok szeretettel játékosk Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
3432

Tradíciókat teremt és megint újít a Magyar Footgolf Szövetség

Fél évtizede rendezi évről évre sikeres nemzetközi versenyét a Magyar Footgolf Szövetség. A hétvégén megint a világ legjobbjai teszik tiszteletüket Kisorosziban. A Traditional Footgolf Cup során Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1220

Idényzáró vetélkedő szenior módra

Szeptember 27-én rendezte meg a Magyar Szenior Golfozók Társasága az 50/55 év felettiek ranglista versenyét, a Szenior Ősz hagyományos idényzáró vetélkedőjét, Zalacsányban. A verseny egyben tiszt Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1184

Balaton Golf Club szüreti verseny extra kedvezményekkel

(Fotó: OPhoto - Peter Orban Photography & Blog) Balaton Golf Club szüreti Champan 4-es (Chapman foursome) verseny részvevői 20% kedvezményt kapnak 2017.09.29. pénteken és 2017.09.30. szom Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1242

INGYENES GREEN FEE A HIGHLAND GOLF CLUBBAN

A Highland Staff & Greenkeepers versenyeken a green fee 0 forint, nevezési díj 4.990 forint, melyet a Highland dolgozóinak ajánljuk fel.   * Október 1., vasárnap: Highland Staff Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1102

Agrolánc Kupa – Forest Hills

Kedves Klubtagjaink, Golfozók!  A héten, szeptember 30-án (szombat) rendezzük az Agrolánc Kupa versenyünket, ami egy páros Texas Scramble verseny lesz. Szponzorunk, az Agrolánc Kft. jóvo Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1483

A fejlődés útján

Vass Laura 2009-ben kezdett el golfozni, és azóta is töretlen szorgalommal és kitartással küzd azért, hogy valóra váltsa élete álmát! Augusztus óta újabb lépést tett efelé, ugyanis GCT Academy el Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1280

Hétvégén duplázott az Old Lake

Az elmúlt hetekben a társasági versenyek kerültek középpontba a tatai Old Lake Golf Club-ban, ahol ismét megtapasztalhattuk, milyen nagyszerű érzés önfeledten golfozni. Az események során nem els Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1273

Újabb CUT és hasznos tapasztalatok

Lajtai-Rózsa Csillának sem volt egyszerű hétvégéje, ugyanis a Symetra Tour alabamai állomásának második fordulóját vihar és erős villámlás miatt felfüggesztették, így az utolsó napon, vasárnap fe Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1364

Golfiesta Tour is véget ért

Több szempontból is különleges versenyt zárt a Golfiesta SE, ugyanis a hétvégén, a Magyar Golf Club-ban megtartott esemény volt a sorozat utolsó, V. állomása, valamint szinte napra pontosan 5 évv Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1255

Őszi hadjárat - Megjelent a Hungarian Golf Magazin!

Második virágkorát éli az idei golfszezon. A nyári lazítások után mindenki visszatért a jól megszokott hétköznapokba, ezzel együtt pedig újra benépesültek a klubok. Az időjárás az egyetlen, ami a Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1323

Zilahy nyerte a Tompos Imre Emlékversenyt

Szeptember utolsó vasárnapja sem telhetett el versenyek nélkül. Idén immár 16. alkalommal rendezték meg a büki golfpályán a Tompos Imre Emlékversenyt. A klub 2002-ben teremtett hagyományt a verse Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1385

Kiélezett Küzdelem Zalacsányban

(Kép: Tátrai Béla) Hétvégén tovább folytatódott a Zala Springs 5 versenyből álló versenysorozata, amelynek utolsó előtti fordulóját rendezték szeptember 24-én, vasárnap. Az esemény különleges Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1343

Csapat Európa-bajnokság - negyedik nap törölve

A Lengyelországban rendezett EGA Divízió II-es European Boys' Team Championship negyedik fordulóját a kellemetlen időjárás és a pálya játszhatatlansága miatt törölték. Az alsóházban így, a szepte Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1272

A Hét Embere dr. Takács János

Kitűnő idő és remek eredmények Györökön Festői környezet, egyszerű, családias légkör és jó hangulatú versenyek – az Imperial lelkes csapata szombaton is bizonyította ezt a ranglista megmérett Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1436

Hullámzó teljesítmény, - 2-es score

Lajtai-Rózsa Csilla kisebb hibákkal ugyan, de remekül kezdett és a tőle megszokott mínuszos score-ral mutatkozott be a Symetra Tour aktuális tornáján, az alabamai Prattvilleben. 70-es körével ott Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1400

Az időjárás írta át a Csapat-Európa bajnokság menetrendjét

Az EGA Divízió II-es European Boys' Team Championship harmadik fordulójának délelőtti programját a játék közben lezúduló hatalmas eső miatt törölték. Miután délutánra a körülmények valamelyest jo Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1773

Tisztelgés Fehér Tibor emléke előtt

Fehér Tibort nemcsak a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnökeként, de jó barátunkként és sporttársunkként is ismertük. Mindannyian megláttuk személyében a példaképet, hiszen az élet bármely t Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1462

Csányi ismét csapata legjobbja volt

A sikeres debütáló versenye után, Csányi Olivér folytatta remeklését a William Jessup Egyetem csapatában. A szeptember 18-19. között megrendezett Sonoma State Invitational tornán együttese legjob Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1370

Csapat Európa-bajnokság - az időjárás szorításában

Nagy próbatétel elé állította az EGA Divízió II-es European Boys' Team Championship résztvevőit a második napon is az időjárás. Az erős, viharos szélhez, a folyamatosan szakadó esőhöz való alkalm Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1189

Ranglista versennyel jelentkezik az Imperial!

Szépen telnek a helyek a szombati, Balatongyörökön rendezett ranglista versenyre - számolt be röviden lapunknak Gschwendtner Sonja, az Imperial Golf Club háziasszonya, aki hozzátette, reméli az i Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1538

Csapat Európa-bajnokság - jól állta a sarat a magyar junior válogatott

Törökországot megelőzve a nyolcadik helyen zárta a nyitó kört a mezőny egyik legfiatalabb együttese, a magyar junior válogatott a Lengyelországban rendezett EGA Divízió II-es European Boys' Team Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1318

Lugosi dobogó ismeretlen vizeken

Lugosi Tamás sikerétől hangos a hazai golfélet, hiszen a pódium harmadik fokára állhatott fel a Szlovák Profi Golf Bajnokságon. Eredményével, újabb nemzetközi dobogót ünnepelhetett. Teljesítményé Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1642

Csapat Európa-bajnokság - a magyar junior csapat ismét versenyben

A magyar golfszerető közönség szerdától szombatig fél szemmel a lengyelországi Krakow Valley Golf pályájára figyel, ugyanis a magyar junior válogatott az itt rendezendő EGA Divízió II-es European Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1600

„Összpontosítás volt a kulcs!”

Bár napokkal az esemény előtt vírusos betegséggel küzdött, mégis elütőhöz állt a magyar golfozók Nellije, Kecskés Kornélia, a Zalacsányban rendezett mid-amatőrök csúcstalálkozóján. És lám, milyen Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1348

Aranyáron mérték hole-in-one-t

Hagyományteremtő céllal, egy fantasztikus klubnappal hangolt a Golfiesta Sportegyesület a szeptember 24-én, vasárnap, Kisorosziban megrendezendő Golfiesta Tour fináléra, ahol középpontban a közös Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 99

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31

Keresés