HG archívum

Augusztus 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 110 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1661

Telt ház a XVII. Magyar Klubcsapat Bajnokságon!

Minden idők legnépesebb Magyar Klubcsapat Bajnoksága vár ránk a hétvégén a kisoroszi Magyar Golf Club-ban – erről a klub elnöke, Nagy István számolt be lapunknak, aki hozzátette, reméli, elnyerik Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1525

Az igazi hősök, köztünk járnak

Egy újabb bajnokság veszi hétvégén kezdetét, és ahogy idén több rangos tornánál megszokhattuk, ezúttal is rekordnevezésről lehet hallani. A magas részvételi arány nagyobb felelősséggel is jár az Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1458

Társasági élmény mindenek felett

A hétvégi megmérettetés team-jeit bemutató sorozatunkban a jókedvű Golfclub Imperialba látogattunk. Két csapattal képviseltetik magukat az idei Magyar Klubcsapat Bajnokságon, akár csak 2016-ban. Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1653

Papp Erzsébet: „Sikerre éhes a csapat!”

Egy ütős, elszánt csapattal száll harcba a háromszoros bajnok Birdland együttese XVII. Magyar Klubcsapat Bajnokságon - adta hírül Papp Erzsébet a büki golfklub menedzsere, aki maga is izgatottan Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
3726

Új fejezet kezdődik - Csányi Olivér Amerikában!

Gyorsan elröppent az idő. A kissé dundi, mindig mosolygós magyar srác a szemünk előtt érett férfivá, a 2017-es év magyar bajnokává és a fiatalok példaképévé. Talán a sors fintora, hogy tinédzser Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1758

Sárközi lett a nap embere!

Két hónap nyári szünet után becsöngettek a Junior Tour-ra és elérkezett a 11 fordulós sorozat hajrája. Augusztus 29-én, kedden a tour nyolcadik állomásaként a Forest Hills Golf & Country Club Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1660

Két csapattal tér vissza a Highland

Csupa jó hírrel szolgálhatunk! Kisebb szünet után a Budapest Highland Golf Club is bekapcsolódik a Magyar Klubcsapat Bajnokság vérkeringésébe és rögtön két csapattal képviselteti magát a hétvégi Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1619

Tata is indít női csapatot!

Rózsavölgyi elvárásai a bajnokság előtt Közeledik a kisoroszi Magyar Golf Clubban megrendezendő 17. Magyar Klubcsapat Bajnokság, amely a nettó értékelés bevezetésével kezdett ismét virágozni. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1488

Újítások Kisorosziban a XVII. Magyar Klubcsapat Bajnokságra

Visszatekintő: Győzelem hazai pályán Hétvégén, szeptember 2. és 3. között rendezik meg a 2017-es Magyar Klubcsapat Bajnokságot, melynek mezőnyét idén a magyar Old Course látja vendégül. A kis Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1541

Sűrű hajrá, nagy feladatok

Csicsi: „Eddig elégedettek lehetünk” A Symetra Tour egyetlen magyar golfozója, Lajtai-Rózsa Csilla megérdemelt pihenését töltötte az elmúlt időszakban, ezalatt egyik nővére is meglátogatta. Á Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1297

Esőnap az Universiadén

(kép: hungolf.hu) A Tajpeiben rendezett, 29. Nyári Universiade golfjátékait igencsak megnehezítette az időjárás. Az első napokon a forrósággal és a magas páratartalommal kellett megküzdeniük Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1472

„Ez a díj mindannyiunk érdeme!”

Dietrich Tamás, a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnöke boldogan nyilatkozott a történelmi, zsinórban a harmadik Monarchia Kupa megnyerését követően, ugyanis ezzel a győzelemmel végérvényese Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
4284

Pályacsúcs és Takács-dupla Zircen

  Közel száz indulóval rendezték meg a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) hatodik fordulóját, a Hungarian Golf Magazin Footgolf Versenyt a zirci Forest Hills Golf Clubban. A szélcsendes i Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1486

HG az éjszakában

Mindent vitt az éjszakai golfverseny Egy nem mindennapi eseményre kapott meghívást a HG csapata. Augusztus közepén Budapest első éjszakai golfversenyén vehettünk részt a Golftanyán, amely min Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1538

Izgalmas, fordulatos junior derbi Balatonudvariban

(Kép: Mikulecz Mónika Facebook) Idén rekord számú nevezés érkezett az augusztus 25-27. között megrendezett 28. Magyar Junior Nyílt Bajnokságra, amelynek a változatos vonalvezetésű és páratlan Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1538

Takács János nyerte a Magyar Örökség Kupát

A GCT Tour és a 28. Junior Magyar és Nyílt Bajnokság küzdelmei mellett a magyar Old Course-on hazánk egyik legpatinásabb versenyét, a Magyar Örökség Kupát rendezték a hétvégén. A sorozat még 1987 Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1585

Hatalmas elismerést kapott Jancsik Renáta Amerikában

Jancsik Renáta a múlt hétvégén ünnepélyes keretek között vehette át az Észak-Florida Junior Golf 2017 tavaszi bajnokának járó díját. Hogy mit jelent ez a Floridában élő magyar junior válogatott, Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1565

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1345

Embert próbáló körülmények az Universiadén

Célegyenesre fordultak az Universiadén szereplő golfozóink Tajpeiben. A körülmények nem egyszerűek. Többen rosszul lettek a magas páratartalom miatt és a kimerültség küszöbén állnak. A hajnali ke Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1520

A finálé előtt

Izgalmas zárásra van kilátás! Folytatódott a 28. Magyar Junior Nyílt Bajnokság, Magyarország egyik leggyönyörűbb panorámájú pályáján, Balatonudvariban. A nap legjobbja ismét az osztrák, Bleie Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1927

Meznerics Gergely az első duplázó

Golfélmény és közösségi szolgálat a GCT-Touron! Kisebb nyári szünet után folytatódott a GCT Tour, méghozzá a többszörös „év golfklubja” címmel kitüntetett máriavölgyi Pannonia Golf & Coun Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1631

Meglepetések és kiemelkedő teljesítmények a nyitányon!

Pénteken elkezdődött a 28. Magyar Junior Nyílt Bajnokság a változatos vonalvezetésű és páratlan természeti környezetben elterülő balatonudvari pályán. Idén 14 ország 97 játékosa adta le nevezését Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1735

A nap egyik meglepetése: Lehoczky Fanni

(Kép: Lehoczky Fanni Facebook) A nap egyik legjobb magyar teljesítményét a Budapest Highland Golf Club 13 éves versenyzője, Lehoczky Fanni érte el, aki 85-ös eredményével a B15-ös kategória l Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1284

Egy sima, egy fordított Grefftől

Korosztályos és match play bajnokunk, Greff Bálint felemás teljesítményt mutatott Balatonudvariban, a 28. Junior Magyar és Nyílt Bajnokság első napján. A pálya első részét even par-ra, míg a máso Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1452

Féltávhoz ért a golftorna az Universiadén

Folytatódtak a 29. Nyári Universiade Játékok golfversenyei Tajpeiben. A második kört teljesítette a harminchárom ország, 127 versenyzője a par 72-es Sunrise Golf & Country Club-ban. A magyar Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
4484

Új bajnok Szent István ünnepén

Egymás után kétszer is Bogár Krisztián nyerte a hagyományosan Monoron rendezett Szent István Footgolf Kupát, idén azonban Podusil György bizonyult a legjobbnak. A monori Paplapos Footg Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1592

Megkezdődött a golftorna az Universiadén

Megkezdte versenyét Horváth Marcell és Rózsa Dávid duója a Tajpeiben rendezett Universiadén, azaz az „egyetemisták olimpiáján”. A teamet dr. Lénárt Ágota és Böndicz Gergő segíti. A golftornának a Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1928

Zsinórban a harmadik győzelem!

Filmbe illő végjátékot hozott az idei Monarchia Kupa, ugyanis Nettó csapatunk a magyarokra jellemző huszáros hajrával az ötödik helyről az utolsó pillanatokban hódította el, immár egymást követő Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1782

Sárközi a 28. Magyar Junior Nyílt Bajnokságról

Sárközi Richárd, profi golfoktatóval beszélgettünk, aki büszke apaként és edzőként nyilatkozott lapunknak, ugyanis tanítványai és köztük fia is kiemelkedően teljesítettek eddig a szezonban. 2014 Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
2439

Startlista: 97 versenyzővel rajtol a Junior Bajnokság

Idén rekord nevezés érkezett az augusztus 25-27. között megrendezésre kerülő 28. Magyar Junior Nyílt Bajnokságra, amelynek a változatos vonalvezetésű és páratlan természeti környezetben elterülő Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 110

Versenynaptár

Keresés