HG archívum

Augusztus 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 110 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1993

Telt ház a XVII. Magyar Klubcsapat Bajnokságon!

Minden idők legnépesebb Magyar Klubcsapat Bajnoksága vár ránk a hétvégén a kisoroszi Magyar Golf Club-ban – erről a klub elnöke, Nagy István számolt be lapunknak, aki hozzátette, reméli, elnyerik Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1909

Az igazi hősök, köztünk járnak

Egy újabb bajnokság veszi hétvégén kezdetét, és ahogy idén több rangos tornánál megszokhattuk, ezúttal is rekordnevezésről lehet hallani. A magas részvételi arány nagyobb felelősséggel is jár az Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1815

Társasági élmény mindenek felett

A hétvégi megmérettetés team-jeit bemutató sorozatunkban a jókedvű Golfclub Imperialba látogattunk. Két csapattal képviseltetik magukat az idei Magyar Klubcsapat Bajnokságon, akár csak 2016-ban. Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2020

Papp Erzsébet: „Sikerre éhes a csapat!”

Egy ütős, elszánt csapattal száll harcba a háromszoros bajnok Birdland együttese XVII. Magyar Klubcsapat Bajnokságon - adta hírül Papp Erzsébet a büki golfklub menedzsere, aki maga is izgatottan Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
4208

Új fejezet kezdődik - Csányi Olivér Amerikában!

Gyorsan elröppent az idő. A kissé dundi, mindig mosolygós magyar srác a szemünk előtt érett férfivá, a 2017-es év magyar bajnokává és a fiatalok példaképévé. Talán a sors fintora, hogy tinédzser Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2207

Sárközi lett a nap embere!

Két hónap nyári szünet után becsöngettek a Junior Tour-ra és elérkezett a 11 fordulós sorozat hajrája. Augusztus 29-én, kedden a tour nyolcadik állomásaként a Forest Hills Golf & Country Club Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2017

Két csapattal tér vissza a Highland

Csupa jó hírrel szolgálhatunk! Kisebb szünet után a Budapest Highland Golf Club is bekapcsolódik a Magyar Klubcsapat Bajnokság vérkeringésébe és rögtön két csapattal képviselteti magát a hétvégi Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1995

Tata is indít női csapatot!

Rózsavölgyi elvárásai a bajnokság előtt Közeledik a kisoroszi Magyar Golf Clubban megrendezendő 17. Magyar Klubcsapat Bajnokság, amely a nettó értékelés bevezetésével kezdett ismét virágozni. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1819

Újítások Kisorosziban a XVII. Magyar Klubcsapat Bajnokságra

Visszatekintő: Győzelem hazai pályán Hétvégén, szeptember 2. és 3. között rendezik meg a 2017-es Magyar Klubcsapat Bajnokságot, melynek mezőnyét idén a magyar Old Course látja vendégül. A kis Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1886

Sűrű hajrá, nagy feladatok

Csicsi: „Eddig elégedettek lehetünk” A Symetra Tour egyetlen magyar golfozója, Lajtai-Rózsa Csilla megérdemelt pihenését töltötte az elmúlt időszakban, ezalatt egyik nővére is meglátogatta. Á Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1593

Esőnap az Universiadén

(kép: hungolf.hu) A Tajpeiben rendezett, 29. Nyári Universiade golfjátékait igencsak megnehezítette az időjárás. Az első napokon a forrósággal és a magas páratartalommal kellett megküzdeniük Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1818

„Ez a díj mindannyiunk érdeme!”

Dietrich Tamás, a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnöke boldogan nyilatkozott a történelmi, zsinórban a harmadik Monarchia Kupa megnyerését követően, ugyanis ezzel a győzelemmel végérvényese Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
4643

Pályacsúcs és Takács-dupla Zircen

  Közel száz indulóval rendezték meg a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) hatodik fordulóját, a Hungarian Golf Magazin Footgolf Versenyt a zirci Forest Hills Golf Clubban. A szélcsendes i Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1837

HG az éjszakában

Mindent vitt az éjszakai golfverseny Egy nem mindennapi eseményre kapott meghívást a HG csapata. Augusztus közepén Budapest első éjszakai golfversenyén vehettünk részt a Golftanyán, amely min Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1897

Izgalmas, fordulatos junior derbi Balatonudvariban

(Kép: Mikulecz Mónika Facebook) Idén rekord számú nevezés érkezett az augusztus 25-27. között megrendezett 28. Magyar Junior Nyílt Bajnokságra, amelynek a változatos vonalvezetésű és páratlan Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1876

Takács János nyerte a Magyar Örökség Kupát

A GCT Tour és a 28. Junior Magyar és Nyílt Bajnokság küzdelmei mellett a magyar Old Course-on hazánk egyik legpatinásabb versenyét, a Magyar Örökség Kupát rendezték a hétvégén. A sorozat még 1987 Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1919

Hatalmas elismerést kapott Jancsik Renáta Amerikában

Jancsik Renáta a múlt hétvégén ünnepélyes keretek között vehette át az Észak-Florida Junior Golf 2017 tavaszi bajnokának járó díját. Hogy mit jelent ez a Floridában élő magyar junior válogatott, Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1902

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1691

Embert próbáló körülmények az Universiadén

Célegyenesre fordultak az Universiadén szereplő golfozóink Tajpeiben. A körülmények nem egyszerűek. Többen rosszul lettek a magas páratartalom miatt és a kimerültség küszöbén állnak. A hajnali ke Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1887

A finálé előtt

Izgalmas zárásra van kilátás! Folytatódott a 28. Magyar Junior Nyílt Bajnokság, Magyarország egyik leggyönyörűbb panorámájú pályáján, Balatonudvariban. A nap legjobbja ismét az osztrák, Bleie Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2295

Meznerics Gergely az első duplázó

Golfélmény és közösségi szolgálat a GCT-Touron! Kisebb nyári szünet után folytatódott a GCT Tour, méghozzá a többszörös „év golfklubja” címmel kitüntetett máriavölgyi Pannonia Golf & Coun Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1990

Meglepetések és kiemelkedő teljesítmények a nyitányon!

Pénteken elkezdődött a 28. Magyar Junior Nyílt Bajnokság a változatos vonalvezetésű és páratlan természeti környezetben elterülő balatonudvari pályán. Idén 14 ország 97 játékosa adta le nevezését Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2114

A nap egyik meglepetése: Lehoczky Fanni

(Kép: Lehoczky Fanni Facebook) A nap egyik legjobb magyar teljesítményét a Budapest Highland Golf Club 13 éves versenyzője, Lehoczky Fanni érte el, aki 85-ös eredményével a B15-ös kategória l Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1593

Egy sima, egy fordított Grefftől

Korosztályos és match play bajnokunk, Greff Bálint felemás teljesítményt mutatott Balatonudvariban, a 28. Junior Magyar és Nyílt Bajnokság első napján. A pálya első részét even par-ra, míg a máso Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1773

Féltávhoz ért a golftorna az Universiadén

Folytatódtak a 29. Nyári Universiade Játékok golfversenyei Tajpeiben. A második kört teljesítette a harminchárom ország, 127 versenyzője a par 72-es Sunrise Golf & Country Club-ban. A magyar Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
4877

Új bajnok Szent István ünnepén

Egymás után kétszer is Bogár Krisztián nyerte a hagyományosan Monoron rendezett Szent István Footgolf Kupát, idén azonban Podusil György bizonyult a legjobbnak. A monori Paplapos Footg Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1941

Megkezdődött a golftorna az Universiadén

Megkezdte versenyét Horváth Marcell és Rózsa Dávid duója a Tajpeiben rendezett Universiadén, azaz az „egyetemisták olimpiáján”. A teamet dr. Lénárt Ágota és Böndicz Gergő segíti. A golftornának a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2296

Zsinórban a harmadik győzelem!

Filmbe illő végjátékot hozott az idei Monarchia Kupa, ugyanis Nettó csapatunk a magyarokra jellemző huszáros hajrával az ötödik helyről az utolsó pillanatokban hódította el, immár egymást követő Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2143

Sárközi a 28. Magyar Junior Nyílt Bajnokságról

Sárközi Richárd, profi golfoktatóval beszélgettünk, aki büszke apaként és edzőként nyilatkozott lapunknak, ugyanis tanítványai és köztük fia is kiemelkedően teljesítettek eddig a szezonban. 2014 Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2814

Startlista: 97 versenyzővel rajtol a Junior Bajnokság

Idén rekord nevezés érkezett az augusztus 25-27. között megrendezésre kerülő 28. Magyar Junior Nyílt Bajnokságra, amelynek a változatos vonalvezetésű és páratlan természeti környezetben elterülő Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 110

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés