HG archívum

Július 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 108 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1580

Golfiesta és ranglista kéz a kézben, Balatonudvariban!

A balatonudvari pálya remek atmoszféráját senkinek sem kell külön bemutatni. Úgy, ahogy a Golfiesta Tour-ra jellemző nagyszerű hangulatot és a nívós díjakat sem. És a kettőt együtt? Nos, ez vár r Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1576

GUNDEL – CHIVAS REGAL – HIGHLAND GOLF GOURMET TOUR

  Augusztus 3-án, csütörtökön golfverseny, augusztus 6-án, vasárnap díjkiosztó ebéd a GUNDEL étteremben. Bővebb információ a versenyről: CHIVAS REGAL GOURMET TOUR Gundel Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1735

Ötödik legjobb fiú EYM eredményét hozta Závaczki

Závaczki Zsolt, Bálint édesapja otthonról szorított a magyar csapatért és a fiáért. Rövid értékelésében a hihetetlenül erős mezőnyt emelte ki a 2017-es Young Masters-el kapcsolatban: „Sajnos Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
6465

Repkedtek a mínuszok Balatongyörökön

Összesen 101 indulóval, közte szlovák és holland indulókkal rendezték a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) 5. fordulóját, az Autó Mirai Footgolf Versenyt a balatongyöröki Imperial Golfclub Ba Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1711

Csúcsközeli teljesítmény

Csicsi ismét letette a névjegyét Profi golfozónőnknek, Lajtai-Rózsa Csillának a T 20. helyen végezve ismét sikeres hétvégéje volt. Különlegességét az adja, hogy a reményteljes első napi 69 (- Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1773

Nagyszerű helytállás az idei Masters Európa Bajnokságon

Az Európai Szenior Társaságok Uniója /ESGA/ a hetven éven felüli versenyzők idei Masters Európa Bajnokságát július 18 – július 20. között rendezte meg, Csehországban, Karlovy Vary közelében. A to Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
4995

Döntött a szövetség a zsirai fellebbezésről

A Magyar Footgolf Szövetség hosszas vizsgálat után úgy döntött, helyt ad a Footgolf Országos Bajnokság 4. fordulója után a büntetéssel sújtott játékosok által benyújtott fellebbezésnek. Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1588

Last minutes ajánlat

Az   a j á n l a t    é r v é n y e s 2017. szeptember 4 - október 13. és október 30 - november 30. közötti tartózkodás esetén. Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1834

Újabb CUT, ezúttal Michiganben!

Lajtai-Rózsa Csilla - a remek első napot követően (-3), - visszafogottabb második napot (+4) produkált, melynek eredményeként nagy izgalmakat okozott a magyar golfszerető közönségnek, ám végül +1 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1651

Bajnokok csatája a győzelemért

A szombaton, Balatonudvariban rendezett Royal Balaton Golf & Yacht Club ranglista verseny Vadkerti Adél és Csányi Olivér küzdelme miatt marad emlékezetes.   A 2017-es női és fér Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1582

Anglia nyerte a 2017-es Young Masterst

Hazánk válogatottja a 24. helyen zárt Az elmúlt időszakban mindig volt valamilyen nemzetközi verseny, amiről a hazai hírek között beszámolhattunk. Ezek a versenyek magyar részvétellel és nagy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1631

Reményteljes kezdés: 3 ütésre az élen állótól!

69-et játszott Csicsi Óriási lépést tett a CUT felé vezető úton Lajtai-Rózsa Csilla, a Symetra Tour Michiganben rendezett állomásának első napján, ugyanis nagyon erős, -3-as score-ral zárt. Á Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1680

Závaczki hozta a legjobb magyar eredményt

Olaszország átvette a vezetést Folytatódott a 2017-es Young Masters, az európai kontinens egyik legrangosabb fiú és lány csapatbajnokságának második stroke play köre a norvégiai Oslo Golfklub Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1671

Elstartolt a Young Masters

Változékony időjárás nehezítette a honfitársaink dolgát Csütörtökön végre elkezdődött a Young Masters Norvégiában. Soha nem volt még ilyen színes a mezőny a 2004 óta tartó torán. Idén 30 orsz Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1757

Lugosi Tomi megállíthatatlan

A hétfői, a PGA of Hungary 5. fordulója is Lugosi Tamásról szólt, aki szoros küzdelemben idei negyedik győzelmét aratta a profi golfozók hazai ranglistasorozatán. A helyszín ezúttal a nagy népsze Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1706

Két erős bajnokság vár ránk…

Kötél Bence újabb remek hétvégét produkált, köszönhetően egyre érettebb versenyzésének - mondja az apuka, Kötél Balázs. Véleménye szerint a 144 főt számláló U 14-es Angol Bajnokságon (a hcp limit Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1544

A nagy várakozás

Vészesen közeledik az idei Young Masters és játékosaink: Czernecki Laura, Nagy Klára, Závaczki Bálint, Rózsa Dani már a helyszínen tartózkodnak. Laura és Dani után most Klára és Bálint osztotta m Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1721

Újabb ranglista Balatonudvariban

Royal Balaton Golf & Yacht Club megmérettetése következik Igazi golfidő várja a hétvégi balatonudvari rangadót, ugyanis az időjárás előrejelzés szerint addigra elvonulnak az esőfelhők, és Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1623

Reggeli kávé mellé egy kis olvasnivaló!

Megjelent a legfrissebb e-Golf Magazin! Olvasta már? Kattintson! Nyár derekánál járunk és az elmúlt időszakban egymást érték a különböző nemzetközi és szövetségi versenyek, ahol honfitársaink Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1737

Spieth nyerte a 146. British Opent

Újabb fordulatos végjátékot hozott a profi golfozók idei harmadik major viadala, amit ezúttal az angliai Southportban rendeztek meg. A 146. British Open Jordan Spieth győzelmével zárult. Karrierj Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1820

Neveljük a jövő nemzedékét!

Az elmúlt 15 év szakmai tapasztalatára alapozna Makszin Áron, a Magyar Golf Szövetség frissen megválasztott főtitkára. Bár leköszön a Profi Golf Sportági Szövetség vezetői posztjáról, de nem ford Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1716

Lara: „Cél a single score”

A magyar junior válogatott négy tagja - Czernecki Laura, Nagy Klára, Závaczki Bálint, Rózsa Dani - már tűkön ülve várja, hogy képviselje hazánkat Európa egyik legrangosabb 16 év alatti tornáján, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1718

„Nagyon örülök, hogy ott lehetek Oslóban"

Rózsa Daninak nehéz volt az évkezdés, hiszen május közepén a Ciprus Amatőr Férfi Nyílt Bajnokság gyakorlónapján egy ütés közben megsérült, szegycsonttörést szenvedett, ám igen hamar felépült és m Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1714

Eseményhez méltó körítés

Mint korábban beszámoltunk róla, szoros csatában, Koller György nyerte a méltán híres Pappas Auto Kupát a Forest Hills Golf Club-ban. A tatai játékos - magától értetődően - elégedetten nyilatkozo Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1944

Az utolsó lyuk döntött a győzelemről!

  Vasárnap sem maradtunk megmérettetés nélkül, ugyanis a St. Lőrincen, ranglista versenyt tartottak. A győzelemért nagy csata folyt két felnőtt bajnokunk, Vadkerti Adél és Rózsa Dávid kö Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1456

Koller nyerte a Pappas Kupát

A zirci Forest Hills Golf Club júliusi versenyprogramjának harmadik felvonását tartották július 22-én, szombaton. A golfozók a méltán híres Pappas Auto Kupa (Stableford, 18 lyukon) rangos megmére Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2494

Kötél Bence hozta a dobogót Magyarországnak

A hagyományokhoz hűen az idei Osztrák Junior Open-re is nagy létszámú magyar csapat érkezett. Külön öröm, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtva mind a nyolcan bejutottak a döntőbe. Kiemelendő azon Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1726

Még egy CUT a zsebben, irány Michigan!

Lajtai-Rózsa Csilla egy újabb sikeres hétvégét produkált a második számú amerikai női sorozatban, a Symetra Tour-on. A négynapos, 150.000 dollár összdíjazású Danielle Downey Credit Union Classic- Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1678

Gáti Ferenc Emlékverseny Kisorosziban

Szombaton sok játékos vett részt a Szentendrei Szigeten lévő patinás klubban, a Gáti Ferenc Emlékversenyen. Lehet, hogy néhányan az elején nem is tudják, mennyi mindent köszönhet a magyar golf en Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1680

+1 a harmadik napon, ám összesítésben -1!

  Lajtai-Rózsa Csilla a sikeres CUT-ot követően bejutott a Symetra Tour aktuális állomásának utolsó két napjára, így célja nem lehet más, mint minél előrébb verekednie magát a tabellán. Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 108

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Keresés