HG archívum

Május 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 106 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2064

Van még innen visszaút, vagy már eldőlt?

A nap legjobbja a szuperszenior Mills Errol lett 78-cal A második játéknappal folytatódott a XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság. A várakozásoknak megfelelően izgalmakban ezútt Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1925

GCT Tour: Zala Springs, a megálmodott valóság

Jelentkezzen be a 3. fordulóra! A hét utolsó napján, július 4-én újabb fordulójához érkezik a GCT Tour. Harmadik állomásként ugyancsak kalandozásra hívjuk golfozóinkat, a világhírű golfpálya Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1963

Videó: Tiger Woodsot letartóztatták, majd szabadon engedték

Kétségtelenül a keddi nap egyik legnagyobb (negatív) híre, hogy a világ leghíresebb golfozóját, az egykori világelsőt, Tiger Woodsot letartóztatták ittas vezetésért - adta hírül a BBC. A teljes s Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2124

Szerencsés halasztás

Az eredetileg meghirdetett Golfiesta Fun Cup április végi versenyét - a rossz időjárás miatt, - május 28-án, vasárnap rendezték meg a tatai Old Lake Golf Club-ban. Úgy is mondhatnánk, második nek Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2386

Remekül startolt Dr. Horváth Péter

Még semmi sem dőlt el, nagy küzdelem várható Kezdetét vette a XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság, amelynek első játéknapja Dr. Horváth Péter (77 ütés) teljesítménye miatt mara Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1925

II. napi startlista: Magyar Szenior Nyílt Bajnokság

Jövünk a második napi flight beosztással, amelyek között akadnak igazi ínyencségek is. Egy biztos, izgalomban nem lesz hiány szerdán sem. 1 1 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2033

„Játszd a játékod és eléred a célod!”

A XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság nagy esélyesének tartott Horvath Joseph 83-as körrel nyitotta meg a háromnapos versenyt. A vártnál visszafogottabb eredményét annak tudja be, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1898

Bíztató kezdet Horváth Pétertől!

„Ez még csak az első nap volt” Dr. Horváth Péter remek napot zárt, ugyanis 77-es eredményével, az első nap után, vezeti a mezőnyt. Az egyik titkos esélyesnek tartott szenior játékos természet Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2000

„Remélem, holnap összehaverkodom a greenekkel!”

Azt már előre tudni lehetett, hogy a máriavölgyi pályán a siker kulcsa a greenekben rejlik. Dibusz Lászlón sajnos az első napon kifogtak ezek a bizonyos „zöld” részek, de nem adja fel. Holnap ism Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2201

Startlista: XXVIII. Magyar Szenior Nyílt Bajnokság

A keddi nappal elkezdődik a várva várt XXVIII. Magyar Szenior Nyílt Bajnokság, amely az előző évekhez hasonlóan izgalmasnak, ugyanakkor fizikailag megterhelőnek ígérkezik. A következő napokban a Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2240

Hármas holtverseny és testvérharc a pályaavatón

A Balatonudvariban található Balaton Golf Clubban rendezték vasárnap a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) harmadik fordulóját, a Hörmann Footgolf Versenyt. A pályán első ízben játszhattak foo Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2152

Vadkerti visszavágott a sógoroknál

Adél és Sofya is remekelt Ausztriában Bőven volt esemény az elmúlt hétvégén. Nem csak a hazai fronton, de a nemzetközi porondon sem maradtak adósok játékosaink a jó teljesítménnyel. Az Ausztr Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
161727

XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság 2017.

(2017.05.30 – 06.01 Pannónia Golf and Country Club) Az idén május 30. - június 1. között a Pannónia Golf and Country Club pályáján kerül megrendezésre XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Baj Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2086

Hideg fej és lélekjelenlét a siker kulcsa

A Balaton Golf szenior játékosa Horvath Joseph, eddig lenyűgöző szezont produkált: Magyar Kupa 2., Szenior Tavasz 1., Race to Zala Springs ranglista 3., Balaton Golf Kupa 1. -, így nem hiába tart Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3447

Földházi-Nagy Zsófia győzött Zircen

Szombaton a zirci Forest Hills is versennyel jelentkezett, méghozzá a Bakony Tour I. fordulóját rendezték meg. A családias hangulatban zajló verseny legjobbja a 13 éves Földházi-Nagy Zsófia lett. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1951

„Tiszta lappal az új és remélhetőleg eredményes korszakba!”

Minden készen áll a Magyar Szenior Nyílt Bajnokságra Dietrich Tamás, a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnöke is bekerült a frissen megválasztott Magyar Golf Szövetség elnökségi tagjai kö Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2235

Csányi család apa-fiú párosa nyerte a Bruttót

Bui Thanh Phuong és Bui Gia Thanh duó utazhat a mexikói döntőre Gyönyörű, napsütéses időben rendezték meg az Audi Quattro Golf Kupa magyarországi döntőjét, melynek tétje nem volt kisebb, mint Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2347

Baldauf László nyerte a President Cup -ot

Tovább folytatódott a harc a ranglista pontokért, ugyanis szombaton a számos neves esemény mellett a magyar Old Course is versennyel, a President Cup-pal jelentkezett, amely ranglista is volt egy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2319

Hazaiak nyerték a jubileumi Herend Kupát

Kötél Bence és Kovácsné Földesi Katalin voltak a legjobbak A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a Herend Kupát 2017. május 27-én, szombaton Balatonudvariban, immár tizedik alkalommal. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3034

Bábos Réka: „Üzleti alapokra kell helyeznünk a golfot!”

(Fotót készítette: golfmania.hu) Egy korszak lezárult a Magyar Golf Szövetség életében május 25-én, csütörtökön a Magyar Sportok Házában. Az új olimpiai ciklus első, éves rendes közgyűlését t Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2108

Dibusz már gravíroztat!

A cikk címe természetesen nem szemfényvesztés, ugyanis szenior golfozónk Dibusz László, nagyon eltökélt és szeretne eddigi két magyar bajnoki ezüstérme mellé, 2017-ben egy arannyal gazdagodni.&nb Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3219

Új elnök a Magyar Golf Szövetség élén

Csütörtökön tartotta az új olimpiai ciklus első, éves rendes közgyűlését a Magyar Golf Szövetség, ahol Sugár András lemondott, helyére a képviselők egyhangúlag dr. Szivek Norbertet választották. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2417

Breaking News: Az elnökség lemondott

Dr. Szivek Norbert a Magyar Golf Szövetség új elnöke A Magyar Golf Szövetség megtartotta éves rendes Közgyűlését a Magyar Sportok Házában csütörtök délelőtt, melynek keretében az elnök, Sugár Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1931

Visszatekintő: Mi történt a tavalyi Herend Kupán?

Kötél Bence emelhette magasba a hőn áhított porcelánt A tradíció ereje az, ami magával ragadja évről-évre a golfozók krémjét a Herend Kupán és ez 2016-ban volt másként. Mindig nagy öröm és me Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1801

NECKERMANN-HIGHLAND GOLF VERSENY!

TOMBOLA FŐDÍJ: 1 HÉT NYARALÁS + CHARTER REPÜLŐJEGY 2 FŐ RÉSZÉRE TENERIFÉN Május 25-én, csütörtökön NECKERMANN-HIGHLAND GOLF VERSENY, a tombola fődíjára minden versenyző esélyes, aki részt ves Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1991

Kisoroszi: Ranglista pontvadászok figyelem!

Tovább folytatódik a harc a pontokért a különböző kategóriákban. Az eddigi három ranglista verseny alkalmával mindig más emelhette magasba a Bruttó győztesnek járó díjat: Rózsa Dávid, Meznerics G Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1931

Golf, szerelem, száguldás

Szombaton Maserati Kupa Zircen! Igazi nagyágyúval készül a hétvégére a zirci Forest Hills.  A május 27-i versenyének főszponzora a méltán híres olasz autó gyár, a MASERATI! A zirci idény Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2396

Balatonudvari: VASÁRNAPI FOOTGOLF VERSENY

Dátum: 2017.05.28., vasárnap Helyszín: Balaton Golf Club – Balatonudvari Regisztráció: 11 órától Versenykezdés: 12:30 órától Indítási rendszer: tee time szerint 10 percenként vagy shotg Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1793

Bulgária - Melia Grand Hermitage Hotel 5*

ALL INCLUSIVE ELLÁTÁSSAL az 5* Melia Grand Hermitage Hotelben 7 éjszaka kétágyas szobában 5 green fee: 1 x Lighthouse GC - 20 db driving range labdáva 3 x BlackSeaRama- trolly-val és Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2184

Balatonudvari emeli a tétet

Nagyobb eséllyel a Herendi Porcelánokért Ismét egy különleges hétvége áll előttünk, amely telis-tele lesz rangos versenyekkel: Maserati Kupa, kisoroszi ranglista verseny, valamint a jubileumi Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 106

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés