HG archívum

Április 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 89 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2422

Oroszné Vecsey Gabriella nyerte a fődíjat

Patinás verseny, drámai küzdelem A szombat egyik kiemelkedő eseménye a tatai Old Lake Golf Club-hoz kötődött. A nagy múltú golfklub a Novotel Hotels-el közösen, immár 7. alkalommal rendezte m Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2426

Vaszkó Eszter és Rózsa Dani voltak a legjobbak

A húsvéti fordulók után a Junior Tour mezőnye újabb állomáson mérettette meg magát. A helyszín ezúttal a Balaton Imperial Golf Club pályája volt, Balatongyörökön. A klubban a hagyományoknak megfe Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1871

Stabilan kezdett Rózsa Csilla Georgiában

Hatodik profi versenyét kezdte a Symetra Tour-on Lajtai-Rózsa Csilla pénteken. A 150 ezer dollár összdíjazású Symetra Classic első napja után a versenysorozat egyetlen magyar golfozója a 142 fős Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1920

„A SENIOROKÉ A JÖVŐ!”

Horváth lett a senior társaság főtitkára Ahogy már korábban írtuk, a Magyar Senior Golfozók Társasága évi rendes közgyűlésén megválasztotta tisztségviselőit és Szlávy Tibor után, új fő főtitk Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1905

Egyhangú elnökválasztás a szenioroknál

További 4 évre Dietrich Tamás a társaság elnöke Április 26-án, szerdán a Magyar Senior Golfozók Társasága megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Golf Club-ban. A gyűlést Dr. Krasznai And Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1837

Még nem késő jelentkezni!

  Igazi díjeső várható Tatán szombaton, a 7. Novotel Golf Kupa alkalmával. Képen a verseny trófeái és a fődíj voucher látható: 4 napos párizsi hétvége a Mercure Tour Eiffel Hotelben 2 fő Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2087

Kettős érv Balatonudvari mellett!

A balatonudvari csapat felkészült a hosszú hétvégére. Reményeik szerint sok golfozó látogat el a csodálatos környezetben elterülő 18 lyukú golfpályára. Most duplán érdemes Balatonudvarit vála Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
3170

Szabályismereti tanfolyam és vizsga indul az Academy Golf Budapest klubházában

Kedves Golfozók! Szabályismereti tanfolyam és vizsga indul az Academy Golf Budapest klubházában! 2017.május 6-án, szombaton 10:00-korszabályismereti tanfolyam indul, Puskás Éva vezetéséve Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1899

Szezon eleji forma, elrajtolt a Cseh Tour

A magyar profi válogatott két tagja, Lugosi Tamás és Petkovics Bálint nemzetközi pályákon is megkezdte versenyszezonját. Két héttel ezelőtt még itthon csatáztak egymással, a ranglista verseny alk Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2315

Mester a tanítványairól

Mi kérdeztünk, Tóbi válaszolt Tóbiás Zsolt, a Highland pro-ja nagyszerű időszakot élt át, ugyanis az idei golfszezonba már apukaként vághatott bele. A 2016-os év golfedzője ettől láthatóan új Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1887

St. Lőrincről jelentik

Újra kezdetét vette a Sunset Golf Tour versenysorozat. A korábbi évekhez hasonlóan az első forduló a Hanoi Vietnami étterem támogatásával került megrendezésre. Ahogyan az lenni szokott telt ház v Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1815

Eldördült a startpisztoly Zalacsányban

Idén is útjára indult a Race to Zala Springs versenysorozat, melynek első állomását április 23-án, vasárnap rendezték meg, ami egyben az idei golfszezon nyitóversenye is volt a zalacsányi klub-ba Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1975

Május közepén indul a Lugosi Golf Tour

Idén harmadik évfordulóját ünnepli a Lugosi Golf Tour, mely május 14-én indul a nagy hagyományokkal rendelkező Old Lake Golf Club-ban. A népszerű versenysorozatot a Lugosi testvérpár álmodta meg Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2526

Eredményes szomszédolás

Az osztrák bajnokság (Austrian National FootGolf Tour 2017) első fordulójában (április 23-án) hat magyar is rajthoz állt vasárnap, Papp Péter csupán a 9-6-3-1 szabály alapján csúszott le a dobogó Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1921

Jön a 7. Novotel Golf Kupa

  A rövid áprilisi tél után az Old Lake Golf Club versenyszezonja folytatódik zavartalanul! A hétvégén, április 29-én szombaton már igazi tavaszi időre készülünk, amely tökéletes les Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1947

LAST MINUTE – St. Andrews Old Course 2017. május 13-16.

LAST MINUTE - 1 flight – 4 fő Csomag tartalma: 3 éjszaka szállás reggelivel a Fairmont Hotel & Spa-ban Golf a következő pályákon garantált tee time-al: 2017. május 18.  – St. A Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1946

Hova került a Húsvét kupa?

Simmes Alexander válaszol Április 15-én rendezték meg a magyar golf egyik legnagyobb hagyományú amatőr versenyét, a tatai Húsvét Kupát. A verseny győztesével, Simmes Alexanderrel volt alkalmu Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2077

Ralph Müller és Tran Le Chinh nyerte a golfutazások fődíját

Ahogy az várható volt a nap is előbújt április 23-án, vasárnapon, így egy jó hangulatú és nagyszerűen szervezett versenyen vehettek részt, akika VII. GOLFUTAZASOK.HU kupát választották. A sikerre Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1918

Szoros mérkőzés, de vereség a lengyelektől

Németország és Szlovénia nyerte az EOHT-t Vasárnap az utolsó napjához érkezett az V. Európai Olimpiai Reménységek Tornája, ahol idén nem sok babér termett EOHT válogatottunk számára, még sinc Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2487

Középpontban a golfélmény

- Pillantson be a Zala Springs különleges világába A megszokottaktól eltérően ezúttal nem a szerkesztőségben, hanem egy elegánsan laza helyen, a Leroy Bistroban találkoztunk Damian MacPherson Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2480

GCT a minőség jegyében

Szombaton elindult a várva várt sorozat, a GCT Holding Golf Tour, melynek nyitóállomását Balatonudvariban rendezték. Az ígéretekhez híven a fókuszban a különleges golf élmény állt, amelyet a maga Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1977

Csicsi gálázott, összejött a revans

A szombaton névnapját ünneplő Lajtai-Rózsa Csilla visszavágásra készült, ugyanis a Symetra Tour, Sara Bay Classic állomásának nyitókörén betlizett. A revans összejött… Csicsi úgy játszott, mintha Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2097

Egy nehéz nap története

A torna harmadik napján, egy-egy match play kör várt EOHT csapatainkra. A fiúk az eddig 100 %-os német válogatottal, míg a lányok, az első győzelmüktől felvérteződött Csehországgal néztek szembe. Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1813

Hahn, Csehországban kezdi a szezont

Hamarosan, - április 24-én - indul útjára a profi játékosaink által kedvelt Cseh PGA Tour, ahol - információink szerint,- profi válogatottunk is részt vesz. A csapat egyik oszlopos tagjával, Hahn Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1943

GCT Tour Startlista

Hozzuk a ma rajtoló, GCT Tour startlistáját. 16 flight, összesen 64 játékosa vesz részt a versenysorozat nyitóállomásán, Balatonudvariban.   Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2030

Csicsi: „Ami nem öl meg, az megerősít”

(Kép: Rózsa Csilla Facebook) Kisebb bravúrra lesz szüksége profi golfozónőnknek, Lajta-Rózsa Csillának, ha szeretne ott lenni a Symetra Tour aktuális állomásának legjobbjai között, ugyanis az Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2326

Bravúros győzelem Csehország ellen

(Kép forrása: www.cgf.cz/EOHT2017.aspx) A magyar junior válogatott EOHT csapatának nem volt könnyű dolga pénteken, ugyanis a fiúkra kettő, míg a lányokra egy match play kör várt. Mindkét csap Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2415

Katalán hangulat, Batta Krisztina vezetésével

Azt már megszokhattuk, hogy a Golf Travel Hungary igazgatója, Batta Krisztina évente egyszer elkápráztatja GOLFUTAZASOK.HU versenyével a magyar golf szerelmeseit, ám idén nem egy, hanem két esemé Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2054

Küzdelmes nyitány

Az első diadal még várat magára A magyar golfszeretők csütörtöktől vasárnapig a csehországi Kaskáda Resort pályájára figyelnek, ugyanis a magyar junior válogatott EOHT csapata az itt rendezen Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2396

Zene füleimnek

Következetes versenyszervezés és lebonyolítás Braun Károllyal, a GCT Holding Golf Tour megálmodójával beszélgettünk a szombati nyitóállomás előtt, aki már izgatottan várja a bemutatkozást. Mi Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 89

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés