HG archívum

Március 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 93 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
9403

Révész lett a GCT Tour versenyigazgatója

Golfos berkekben sokaknak ismerősen csenghet Révész Tamás neve, aki az idei évben életre hívott GCT Holding Golf Tour versenyigazgatója lett. Az ő neve is garancia arra, hogy a magas színvonal és Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1675

Academy Nyílt Nap: Már csak pár hely maradt!

Golfozni jó dolog! Így van ezzel az Academy Golf Budapest csapata is, akik havi rendszerességgel szerveznek nyílt napot az érdeklődőknek:  „Mi nagyon szeretjük és arra vágyunk, hogy Magy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1877

Huszáros hajrá Csicsitől!

Első mínusz a szezonban Harmadik versenyét kezdte a Symetra Touron Lajtai-Rózsa Csilla csütörtökön. A 100 ezer dollár összdíjazású Gateway Classic első napja után a jelenlegi legmagasabban je Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1913

Teltházzal rajtol a Highland

Izgalmas versenyek és golfozóbarát árak 2017-ben is! Újabb pálya tartja meg szezonnyitó versenyét, mégpedig a Budapest Highland Golf Club & Academy golfkomplexuma. Az április 2-án vasárna Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1521

PEBBLE BEACH RESORTS - 2017

2017.08.31-11.18. között a Pebble Beach Golf Links pályán való játékhoz minimum 3 éjszaka foglalása szükséges. Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1790

Versenydömpinggel indul az április

Szurkolhatunk és játszhatunk is a hétvégén Az elmúlt hetek a készülődés jegyében teltek, ám áprilisban beindul a versenydömping. Már bolondok napján is több versennyel jelentkezik a 2017-es g Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1516

Csoportos út Batta Krisztinával

Kedves Utasaink. Az igen kedvező fogadtatás után nagy lendülettel keresgéltük a következő januári túra helyszínét, de sajnos sok új desztinációra induló járat ellenére sem találtunk árban és időj Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1930

Pár hely még kiadó Györökön

A sikeres és jó hangulatú szezonnyitó texas verseny után április 1-én, szombaton  igazi tradicionális megmérettetéssel jelentkezik a balatongyöröki golfklub, az Imperial. A hagyományos Mandu Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2113

Nincs megállás, itt a következő forduló!

Csicsi CUT-ba jutással feledtetné Kaliforniát Nincs megállás, itt a következő forduló! Mint korábban beszámoltunk róla Kaliforniában Lajtai-Rózsa Csilla csupán egy ütéssel maradt le döntő nap Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1677

Itt is magyarok az úttörők

Megalakult a Nemzetközi Teqball Szövetség (FITEQ), amely a magyar találmányra épülő sportág érdekeit hivatott szolgálni – jelentették be kedden budapesti sajtótájékoztatón. Az idei évben is Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1614

Vigyázz, kész Lőrincz!

St. Lőrincen is megkezdődik a versenyszezon. Ezzel valamennyi klub elstartol. A golfozók egyik közkedvelt helye a St. Lőrinc Golf Club április 2-án, vasárnap rendezi szezonnyitó Texas Scramble ve Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2771

Nagy Laci debütált a hétvégén

 „Több volt, mint egy verseny, annál jóval több…” A hét végén nem csak a Magyar Golf Club szezonja startolt, de a frissen kinevezett klubkapitány, Nagy László első versenye is volt. Kívá Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1884

Volt itt minden, ami kell!

Golf és kikapcsolódás felsőfokon, Tenerifén Véget ért tenerifei edzőtáborozása Csikós Gáborék, Golfiesta csapatának. Az idei már a 9. alkalom volt a történetük során. Mint mindig, most is a g Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1537

Academy ínyencségek: drónnal a pálya körül

Itt a tavasz, kinyitott a pálya és a vidám, lelkes Academy csapat ismét elővette drónját, hogy megmutassák Őri Zsolt greenkeper és kollégái munkája gyümölcsét. A tél végén már berepülték a pályát Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1555

Klézli rovata: A jó ügyfélélmény vajon több bevételt jelent?

Sokakban felmerülhet ez a kérdés: egy szubjektív érzés hogyan tud hatni a nagyon is konkrét számokban kifejezett eredményességre. Egy kicsit gondoljuk végig a magunk privát életét, például, amiko Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1403

Videó: Szinkronütéssel indult a büki szezon!

Videó: Szinkronütéssel indult a büki szezon! Bükön is elindult szezon, ráadásul nem is akárhogyan! A Greenfield Hotel tetőjéről, Willheim István, a Greenfield Golf Akadémia pro-ja és Tóth Áro Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1921

Bacskai győzött a nyitányon

Közel száz versenyző részvételével bonyolították a Footgolf Országos Bajnokság 2017-es kiírásának első körét, a Szil Coop Footgolf Versenyt a Kisorosziban található Magyar Golf Club Fekete pályáj Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1479

Videó: Arnold Palmer öröksége

Szombaton volt fél éve, hogy meghalt a korábbi kiváló golfjátékos, a sportág valóságos legendája. A Királynak is becézett Palmer még az ötvenes évek közepén robbant be, és mivel ekkor kezdték el Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1569

Egy kicsi hiányzott

Csicsi ezúttal lemaradt CUT-ról Nem sikerült a bravúr, Lajtai-Rózsa Csilla nem jutott be a 100 ezer dollár összdíjazású kaliforniai Symetra Tour hétvégi döntőjébe, miután az elvárt ütésszám f Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1799

Igazi klubhangulat a kisoroszi szezonnyitón!

(Kép: Magyar Golf Club Facebook oldala) Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő 18 lyukú par 72-es golf-pályája, a Magyar Golf Club szombaton tartotta meg Szezonnyitó texas scramble vers Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1662

Csicsi bravúros fordítása a nyitányon

 „Gyilkos” második napnak nézünk elébe Lajtai-Rózsa Csilla az elvárt ütésszámnál eggyel többel, 73-mal zárta az első napot a Symetra Tour kaliforniai tornáján a IOA Championship Presente Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1450

Startlista - Magyar Golf Club Szezonnyitó versenye

A szombati szezonnyitó verseny shotgun-nal startol 10 órakor! Nagy öröm, hogy 16 flight, összesen 64 játékosa adta le nevezését versenyre. Jó golfozást kívánunk!   Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1566

Újra a pályán!

Komjáthy Gábor is ott lesz Kisorosziban Nyakunkon a kisoroszi szezonnyitó verseny, amelyet már minden golfozó türelmetlenül vár. Komjáthy Gábor is szeretne már a hosszú holtszezon után az egy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1372

Greenfield is elrajtol!

Tavaszhívó Szezonnyitó Golfbajnokság Bükön is elindul a szezon. A Greenfield Golf március 25-én, szombaton tartja szezonnyitó versenyét texas scramble formában 4 fős flight-okban.  A Gre Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1656

Reszkessenek a B betűsök, jön Zs!

Az abszolút és szenior kategóriában az Outsiders játékosa, Zsuppán Péter nyerte a Footgolf Országos Bajnokság 2016-os kiírását. Mint mondja, hideg fej és szerencse kell a címvédéshez. Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1577

Mandulavirágzás verseny – G.C. Imperial

  Kedves Golfozó Barátunk! Szeretettel meghívunk a hagyományos Mandulavirágzás versenyünkre! Mandulavirágzás verseny  április 1-jén, Shot Gun: 10 órakor &n Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1666

Kaliforniában villanna meg újra Rózsa Csilla

 „Sok izgalmas green vár minket!” Péntektől vasárnapig a kaliforniai Beaumontban rendezik a Symetra Tour sorozat második állomását, a IOA Championship Presented by Morongo Casino Resort Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1412

Shotgun start szombaton Kisorosziban!

  Fontos információ Kisorosziból! A szombati szezonnyitó verseny közkívánatra shotgun-nal startol 10 órakor! Jelentkezéseket egészen péntek 14:00 óráig várják a 4 fős texas scramble megm Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1517

Lehoczky Gábor: Véget ért a versenysorozat!

Épp a jó idő beálltával ért véget a Sárkány Indoor Golf Center téli versenysorozata. Sikeres évadot tudhatunk magunk mögött, hiszen ilyen sokan még soha nem jelentkeztek játékra, mint az idén. 43 Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1626

Hagyomány és minőség az Old Lake-ben

Kedvezményes greenfee árak a tatai előszezonban Kétségtelenül itt a tavasz! A hazai golfozók éledeznek és a klubok is egymás után jelentik be szezonnyitó versenyeiket, sőt akadnak olyanok, ak Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 93

Versenynaptár

Keresés