HG archívum

Március 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 93 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
9776

Révész lett a GCT Tour versenyigazgatója

Golfos berkekben sokaknak ismerősen csenghet Révész Tamás neve, aki az idei évben életre hívott GCT Holding Golf Tour versenyigazgatója lett. Az ő neve is garancia arra, hogy a magas színvonal és Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2021

Academy Nyílt Nap: Már csak pár hely maradt!

Golfozni jó dolog! Így van ezzel az Academy Golf Budapest csapata is, akik havi rendszerességgel szerveznek nyílt napot az érdeklődőknek:  „Mi nagyon szeretjük és arra vágyunk, hogy Magy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2198

Huszáros hajrá Csicsitől!

Első mínusz a szezonban Harmadik versenyét kezdte a Symetra Touron Lajtai-Rózsa Csilla csütörtökön. A 100 ezer dollár összdíjazású Gateway Classic első napja után a jelenlegi legmagasabban je Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2257

Teltházzal rajtol a Highland

Izgalmas versenyek és golfozóbarát árak 2017-ben is! Újabb pálya tartja meg szezonnyitó versenyét, mégpedig a Budapest Highland Golf Club & Academy golfkomplexuma. Az április 2-án vasárna Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1880

PEBBLE BEACH RESORTS - 2017

2017.08.31-11.18. között a Pebble Beach Golf Links pályán való játékhoz minimum 3 éjszaka foglalása szükséges. Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2128

Versenydömpinggel indul az április

Szurkolhatunk és játszhatunk is a hétvégén Az elmúlt hetek a készülődés jegyében teltek, ám áprilisban beindul a versenydömping. Már bolondok napján is több versennyel jelentkezik a 2017-es g Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1844

Csoportos út Batta Krisztinával

Kedves Utasaink. Az igen kedvező fogadtatás után nagy lendülettel keresgéltük a következő januári túra helyszínét, de sajnos sok új desztinációra induló járat ellenére sem találtunk árban és időj Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2247

Pár hely még kiadó Györökön

A sikeres és jó hangulatú szezonnyitó texas verseny után április 1-én, szombaton  igazi tradicionális megmérettetéssel jelentkezik a balatongyöröki golfklub, az Imperial. A hagyományos Mandu Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2483

Nincs megállás, itt a következő forduló!

Csicsi CUT-ba jutással feledtetné Kaliforniát Nincs megállás, itt a következő forduló! Mint korábban beszámoltunk róla Kaliforniában Lajtai-Rózsa Csilla csupán egy ütéssel maradt le döntő nap Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1998

Itt is magyarok az úttörők

Megalakult a Nemzetközi Teqball Szövetség (FITEQ), amely a magyar találmányra épülő sportág érdekeit hivatott szolgálni – jelentették be kedden budapesti sajtótájékoztatón. Az idei évben is Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1958

Vigyázz, kész Lőrincz!

St. Lőrincen is megkezdődik a versenyszezon. Ezzel valamennyi klub elstartol. A golfozók egyik közkedvelt helye a St. Lőrinc Golf Club április 2-án, vasárnap rendezi szezonnyitó Texas Scramble ve Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3119

Nagy Laci debütált a hétvégén

 „Több volt, mint egy verseny, annál jóval több…” A hét végén nem csak a Magyar Golf Club szezonja startolt, de a frissen kinevezett klubkapitány, Nagy László első versenye is volt. Kívá Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2220

Volt itt minden, ami kell!

Golf és kikapcsolódás felsőfokon, Tenerifén Véget ért tenerifei edzőtáborozása Csikós Gáborék, Golfiesta csapatának. Az idei már a 9. alkalom volt a történetük során. Mint mindig, most is a g Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1853

Academy ínyencségek: drónnal a pálya körül

Itt a tavasz, kinyitott a pálya és a vidám, lelkes Academy csapat ismét elővette drónját, hogy megmutassák Őri Zsolt greenkeper és kollégái munkája gyümölcsét. A tél végén már berepülték a pályát Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1880

Klézli rovata: A jó ügyfélélmény vajon több bevételt jelent?

Sokakban felmerülhet ez a kérdés: egy szubjektív érzés hogyan tud hatni a nagyon is konkrét számokban kifejezett eredményességre. Egy kicsit gondoljuk végig a magunk privát életét, például, amiko Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1725

Videó: Szinkronütéssel indult a büki szezon!

Videó: Szinkronütéssel indult a büki szezon! Bükön is elindult szezon, ráadásul nem is akárhogyan! A Greenfield Hotel tetőjéről, Willheim István, a Greenfield Golf Akadémia pro-ja és Tóth Áro Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2286

Bacskai győzött a nyitányon

Közel száz versenyző részvételével bonyolították a Footgolf Országos Bajnokság 2017-es kiírásának első körét, a Szil Coop Footgolf Versenyt a Kisorosziban található Magyar Golf Club Fekete pályáj Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1801

Videó: Arnold Palmer öröksége

Szombaton volt fél éve, hogy meghalt a korábbi kiváló golfjátékos, a sportág valóságos legendája. A Királynak is becézett Palmer még az ötvenes évek közepén robbant be, és mivel ekkor kezdték el Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1877

Egy kicsi hiányzott

Csicsi ezúttal lemaradt CUT-ról Nem sikerült a bravúr, Lajtai-Rózsa Csilla nem jutott be a 100 ezer dollár összdíjazású kaliforniai Symetra Tour hétvégi döntőjébe, miután az elvárt ütésszám f Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2201

Igazi klubhangulat a kisoroszi szezonnyitón!

(Kép: Magyar Golf Club Facebook oldala) Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő 18 lyukú par 72-es golf-pályája, a Magyar Golf Club szombaton tartotta meg Szezonnyitó texas scramble vers Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1987

Csicsi bravúros fordítása a nyitányon

 „Gyilkos” második napnak nézünk elébe Lajtai-Rózsa Csilla az elvárt ütésszámnál eggyel többel, 73-mal zárta az első napot a Symetra Tour kaliforniai tornáján a IOA Championship Presente Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1784

Startlista - Magyar Golf Club Szezonnyitó versenye

A szombati szezonnyitó verseny shotgun-nal startol 10 órakor! Nagy öröm, hogy 16 flight, összesen 64 játékosa adta le nevezését versenyre. Jó golfozást kívánunk!   Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1915

Újra a pályán!

Komjáthy Gábor is ott lesz Kisorosziban Nyakunkon a kisoroszi szezonnyitó verseny, amelyet már minden golfozó türelmetlenül vár. Komjáthy Gábor is szeretne már a hosszú holtszezon után az egy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1695

Greenfield is elrajtol!

Tavaszhívó Szezonnyitó Golfbajnokság Bükön is elindul a szezon. A Greenfield Golf március 25-én, szombaton tartja szezonnyitó versenyét texas scramble formában 4 fős flight-okban.  A Gre Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2011

Reszkessenek a B betűsök, jön Zs!

Az abszolút és szenior kategóriában az Outsiders játékosa, Zsuppán Péter nyerte a Footgolf Országos Bajnokság 2016-os kiírását. Mint mondja, hideg fej és szerencse kell a címvédéshez. Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1945

Mandulavirágzás verseny – G.C. Imperial

  Kedves Golfozó Barátunk! Szeretettel meghívunk a hagyományos Mandulavirágzás versenyünkre! Mandulavirágzás verseny  április 1-jén, Shot Gun: 10 órakor &n Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2049

Kaliforniában villanna meg újra Rózsa Csilla

 „Sok izgalmas green vár minket!” Péntektől vasárnapig a kaliforniai Beaumontban rendezik a Symetra Tour sorozat második állomását, a IOA Championship Presented by Morongo Casino Resort Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1733

Shotgun start szombaton Kisorosziban!

  Fontos információ Kisorosziból! A szombati szezonnyitó verseny közkívánatra shotgun-nal startol 10 órakor! Jelentkezéseket egészen péntek 14:00 óráig várják a 4 fős texas scramble megm Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1854

Lehoczky Gábor: Véget ért a versenysorozat!

Épp a jó idő beálltával ért véget a Sárkány Indoor Golf Center téli versenysorozata. Sikeres évadot tudhatunk magunk mögött, hiszen ilyen sokan még soha nem jelentkeztek játékra, mint az idén. 43 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1961

Hagyomány és minőség az Old Lake-ben

Kedvezményes greenfee árak a tatai előszezonban Kétségtelenül itt a tavasz! A hazai golfozók éledeznek és a klubok is egymás után jelentik be szezonnyitó versenyeiket, sőt akadnak olyanok, ak Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 93

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés