HG archívum

Február 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 82 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1816

Top 5 ütés a Honda LPGA versenyén

A következő összeállításban láthatjuk thaiföldi torna 5 legjobb ütését. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1856

Bodor Gergely: Hobbim a munkám

Bodor Gergely, a St.Lőrinc Golf Club egyik pro-ja a nyitástól része a klub életének, arról kérdeztük, hogyan készülnek az idényre. - Miként telt a holtszezon? Most nem volt külföldi edzőt Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1864

HIGHLAND TAVASZI NYITÁS

Március 1-én, szerdán nyitjuk golfpályánkat és klubházunkat. Ettől a naptól kezdve minden szolgáltatásunkkal várjuk vendégeinket: recepció, driving range, gyakorló-területek, pálya, étterem. Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1722

Így kell nevezni a világranglistára

A cikkben szereplő nyomtatvány kitöltésével jelezheti igényét a világranglistára való felkerüléshez és a World Touron való részvételhez. Mint köztudott, a nemzetközi szövetség (FIFG) 2 Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1663

Varázslatos este Zalacsányban

A zalacsányi Zala Spring Golf Resortban egy sikeres rendezvényt tartottak, melynek keretében a résztvevők egy estére maguk mögött hagyhattak mindent. A Champagne Taittinger, mint főszponzor nagyo Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2761

Szezonra hangolva

Nyilatkozatok, képek, videók- ki, mit csinált a hétvégén? Végre előbújt a nap, a tavasz már megmutatta magát a hétvégén, így sokan igyekeztek kihasználni a jó időt. Többen a golfpályán játékk Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1921

Nagyiványi és Justin párosa nyerte a Valentin-napi teniszversenyt

Közel két évtizedes hagyományt követve idén 19. alkalommal rendezték meg a Magyar Borok Útja Valentin-napi Páros Teniszversenyt. A tenisz szerelmeseinek napja ezúttal február 18-ára, szombatra es Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1629

Academyről jelentik

Közeledik a farsangi party Kedves Golfozóink! Jövő hét szerdán, azaz március elsején a driving range a védőháló felújítása miatt egész nap zárva lesz. A munka befejezése után reméljük, hogy a Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1805

Rickie Fowler nyerte a Honda Classic-ot

A 28 éves amerikai negyedik PGA Tour győzelmét zsebelte be a hétvégén. -12-es eredményével magabiztosan győzött honfitársai, Morgan Hoffman (-8) és Gary Woodland előtt (-8). A következőkben egy h Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1740

Németh Gábor nyerte a zárókört, Juraj Gubáni a téli bajnok

A szlovák Juraj Gubánit koronázták a tél királyává a Kisorosziban található Magyar Golf Clubban. Az International Winter Footgolf Tour utolsó fordulóját Németh Gábor nyerte, összesítésben az Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1588

LPGA: Amy Yang rekorddal nyert Thaiföldön

A maratoni hétvége egy új csúccsal zárult (-22), ugyanis a versenyt megnyerő koreai Amy Yang fantasztikus teljesítményt nyújtva (66 - 67 - 65 – 68) magabiztosan győzött honfitársai, So Yeon Ryu ( Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1936

Tóbiás az OPTIKA nagykövete

Tóbiás  György sup. sen.golfozó barátunk meghívásunkra járt szerkesztőségünkben. Ő  egyébként az első számú profi golfozónk, Lajtai-Rózsa Csilla optometristája. Segíti Csicsit a sz Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1574

Ciprusi edzőtábor Popovits Barnával

(kép: Academy Facebook) A Budapest Academy Golf Club head pro-ja a klub közösségi oldalán osztotta meg élményeit ciprusi edzőtáborozásáról, ahol a visszarázódáson és a szezonra való felkészül Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1652

Videó: Rickie Fowler gyönyörű putt-ja

Egy gyönyörű gurítás Rickie Fowler-től a Honda Classic 3. napján a 7. lyukon.  Leaderboard: Rickie Fowler (-13), Tyrrell Hatton (-9), Emiliano Grillo (-7), Wesley Bryan (-7), Martin Kaym Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2137

Megnyitott a Trackman Szimulátor és Tréning Stúdió

Kedves Golfozók! Örömmel jelentjük, hogy egy újabb lehetőséggel bővült az Old Lake Golf Club palettája! Közép-Európában egyedülálló Trackman stúdiót szereltünk be a hotel újonnan megépíttet Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1717

Tavaszra hangolódva

Golfütőket és széldzsekiket elő Szeles, napos idő várható az utolsó téli hétvégén, legfeljebb néhol – délen és keleten – alakulhat ki zápor. Ideje leporolni az ütőket és kimerészkedni a szaba Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1596

Nyári greenek Tatán is!:)

A hétvégén, 2017. február 25-26-án NYÁRI GREENekkel és kedvezményes árakkal várjuk golfozó vendégeinket! Megéri Tatán játszani!   Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2074

Újra footgolf!

Vasárnap folytatódik és az egyéni küzdelmekkel be is fejeződik az International Winter Footgolf Tour (IWFT). Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján bonyolítják a zárókört. 2017-ben az időj Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1725

Irány a pálya: Kisoroszi is legyőzte a telet!

Végre egy jó hírrel szolgálhatunk golfozóinknak, ugyanis a Kisorosziban található Magyar Golf Club pályája kiszabadult a hó fogságából és nyári greeneken, ám téli greenfee áron várja a játéko Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1891

Újabb rendelés Klézlitől

Élményekért indulunk a golfpályára Amikor élményekről beszélünk, emlékeinkben nem az odavezető út, hanem a történés bekövetkeztének pillanata, az ahhoz kapcsolódó érzések határozzák meg, hogy Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1707

Az utolsó küldetés a Sárkányban!

Az idei tél lassan a végéhez közelít, de még egy utolsó Indoor kihívás vár rátok a Sárkány Centerben! Golf Sztár Skills Challenge - a kihívás napja: most pénteken!   Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1739

Félidei jelentés

Edzőtábori beszámolóink sokasága is jól mutatja, hogy mindenki lelkesen készül az izgalmasnak ígérkező 2017-es szezonra. Fehér Zsolt például Benidormban -ban tart edzőtábort a golfozóknak ké Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1578

Villámjelentés Tóbitól

Elkezdődött Tóbiás Zsolt edzőtábora a spanyolországi Almería-ban. A szombattól szombatig tartó táborban természetesen a golf játssza a főszerepet, range gyakorlás és pályajáték. A helyszín a Hote Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1717

Fiesta Tenerifén!

Csikós Gáborékat már szinte őslakosként tartják számon, hiszen évről évre ellátogatnak a különleges látványosságokat rejtő szigetre, ahol gyönyörű zöldek a pályák és hét ágra süt a nap. Gábor a h Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2805

Fejlett izmokkal, állóképességgel a jobb eredményekért

Interjú Francisco Escalantéval Mexikótól egészen Magyarországig hozta az útja. Erőnléti és kondicionáló edzőként a SMASHER Training-ben dolgozik, hogy a fejlődni vágyók jó irányba induljanak Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1728

Kettéválik az amatőr és a kiemelt sport!

A magyarországi footgolf sport idei éve vízválasztó lesz. Gelencsér Gábor, a Magyar Footgolf Szövetség alapító elnöke szerint újabb mérföldkőhöz érkezett a sportág idehaza 2017-ben, ami a profizm Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1518

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

Kedves Vendégeink! Február 26.-án az Indoor a téli szezon végeztével bezár! Köszönjük hogy nálunk töltöttétek a a szabadidőtöket. Jó játékot kívánunk a nyári szezonra! Megkérjük azon ked Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1914

OLD COURSE EXPERIENCE 4 GOLFOZÓ RÉSZÉRE

2017. július 8-13. Csomag tartalma: 5 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelivel a Nethan House vagy a Glenderran vendégházban (vagy magasabb gategóriás hotelek felárral) Golf a kö Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2151

A balatoni falu, ami iszonyúan szeretne olimpiát rendezni

A következőkben a 24.hu által megjelenített cikket közöljük változtatás nélkül: Míg Budapesten több mint negyedmillió aláírás gyűlt össze az olimpiarendezésről szóló népszavazás kiírásáért, a Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1537

HIGHLAND SZEZONNYITÓ AKCIÓ

Csak március elején! Az éves Highland klubtagságot vásárló golfozók ajándék gyakorlólabdát és Highland éttermi kupont kapnak a tagsághoz. Nem lehet több kifogás, lehet gyakorolni! Az akc Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 82

Versenynaptár

Keresés