HG archívum

Január 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 68 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1767

Farsangi SUNDAY BRUNCH

Tudod már mi lesz gyermeked farsangi jelmeze? Gyertek el FEBRUÁR 5-én SUNDAY BRUNCH-ra Zalacsányba, ahol képzett animátor segítségével a gyerekekkel amerikai fánkot, farsangi díszeket és jel Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2153

Elindult MacPherson Éva YOUTUBE csatornája

A név ismerős… igen ő Damian MacPherson, a Zala Springs igazgatójának felesége, akivel már egyébként egy hosszabb interjút is olvashattatok a 2016-os Kincses Kalendáriumunkban. Az elindult YO Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2086

O'Sullivan: Ez nem egy könnyű séta a parkban

Biztosan emlékeznek, hogy pár hónappal ezelőtt (mindenki nagy meglepetésére), O'Sullivan Gearoid, ír golfozó a hungariangolf.hu portálon jelentette be, hogy búcsút int az amatőr golfnak és a prof Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2036

Dr. Klézli rendel

Fejlődtek golfozóink 2016-ban Ugyan már eltelt 1 hónap 2017-ből, azonban lassan közeledik az új szezon. Ilyenkor legtöbbünk új célokat tűz ki, hogy mit szeretne fejleszteni játéktudásán, mily Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1985

Az utolsó nap!

Kivételes ajánlat az Academytől január 31-ig! Képzeljen el egy helyet a főváros szívében, mégis távol a város zajától, lélegzetelállító környezetben. Egy helyet, Óbuda történelmi városrészébe Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2409

Jubileumi Burns Vacsora, golfosokkal

A névadó Robert Burns Allowayben, Ayrshireben, Skóciában született, 1759. január 25-én. John Murdoch tanító nem is sejtette, hogy az olvasásban kiváló, de az írással küszködő fiatal diákból Skóci Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2595

Nagy dobásra készül a Zala Springs!

Szerkesztőségünk vendége volt Damian MacPherson, a Zala Springs Golf Resorts igazgatója, s felvázolta a klub idei terveit. Több, Magyarországon eddig nem tapasztalt újdonsággal találkozhatnak 201 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1882

Palotásné: „Az eredményeket 50 évre titkosítottuk”

Szenior válogatott golfozónőnk, Palotásné Horváth Zsuzsanna három jó barátjával: Molnár Lászlóval, Molnár Marival és Fehér Zsizsivel igen emlékezetes utazáson vett részt Spanyolországban. Mijasba Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1743

Jim Furyk lesz a 2018-as Ryder-kupa amerikai csapatának kapitánya

A Ryder-kupa amerikai csapata megtalálta a nyerő felállást tavaly ősszel Haseltine-ban. Nem jelent nagy meglepetést, hogy ki fogja vezetni a csapatot a 2018-as párizsi címvédő versenyen. Ahogy az Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2163

Élvezetes játék a pályán nem álom csupán...

A modern swing oktatása a Sárkány Indoor Golf Centerben. Korábbi hírekben már beszámoltunk Lehoczky Gábor által használt, Magyarországon újdonságnak számító swing elemző és fejlesztő programr Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2254

Kikapcsolódás felsőfokon!

Batta Krisztina a Golf Travel Hungary igazgatójaként egy felejthetetlen edzőtáborozáson vesz részt 12 hölgy és 10 férfi társaságában a lenyűgöző panorámájú Kanári-szigeteken. A képek mindent elár Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2044

Mínuszban is forródróton

A rum megtette hatását Mínusz 18 fokban, a világháló jégfodrain szörföző – hírfolyamok algoritmusán nevelt és bináris számokkal táplált – hírkutató csoportunk asszisztense, kicsit náthásan (3 Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1946

CSAPATTÁRSAK KERESTETNEK!

Molnár Mihály és Rozman Péter keres még 2 csapattársat a müncheni EUROPEAN CLUB GOLF CHAMPIONSHIP versenyre (2017. május 25-29.). Amatőr stableford csapatverseny 3 napon keresztül Nevezés Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2034

Elkészült a magyar versenynaptár

Idén is nyolc állomásból, plusz a csapatdöntőből áll a Footgolf Országos Bajnokság. Márciustól októberig zajlik majd a sorozat. A nemzetközi eseményeket is figyelembe véve állította ös Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2221

Elmarad a hatodik forduló is

  Az International Winter Footgolf Tour 6., Zircre tervezett versenye elmarad. A szervezők tájékoztatása szerint vasárnapra egyik pálya sem lesz alkalmas Magyarországon, hogy versenyt sz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2854

Magyar sikersztori Szlovákiából

Szerződést hosszabbított Hideg Dániel Hogy Hideg Dánielt időről időre megkérdezzük, ebben persze nincs semmi különös, ám abban már igen, hogy ilyen fiatalon újabb elismerésben részesült. Az e Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1972

Egy lépéssel közelebb

Szerkesztőségünkben járt Csicsi Már az utolsó akadály is elhárult Lajtai-Rózsa Csilla előtt. Megkapta vízumát és hamarosan utazik Amerikába, ahol az Egyesült Államok legrangosabb versenysoroz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1819

KÖZELEG A GOLFSZEZON!

Bár a golf pályát még hó borítja, a Forest Hills csapata már javában készül az idei szezonra. Versenynaptárunk hamarosan felkerül honlapunkra is, azonban szezonnyitó texas versenyünk dátuma már b Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2115

Üdvözlet Spanyolországból

A Highland Golf Club vezető pro-ja, Szigeti Csaba és jó barátja megérkezett Ibériai-félszigetre, ahol egészen március közepéig heti turnusváltásban fogadja majd tanítványait. Spanyolország az egy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2521

Golf Coach, Fehér Zsolttól

Ars poeticám:„Minden fejben dől el” Bizonyára sokan emlékeznek még Klézli Ferenc felhívására, amelyben ajánlatot kért golftudása fejlesztésére a téli szezonban. A befutó Fehér Zsolt profi gol Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1740

Nyíltnap

MEGHÍVÓ Ezúton szeretettel meghívunk minden érdeklődőt az V. A-Híd Indoor Golf Sztár Skills Challenge versenysorozat Reginaqua Nyílt Napjára, amelyet 2017. január 27-én, pénteken 1 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3380

Trónörökös született

Nagy örömhírrel szolgálhatunk, ugyanis a hétvége nagy ajándékaként megszületett a Highland pro-jának, Tóbiás Zsolt és Czipó Tímea közös gyermeke, Tóbiás Olivér 3100 grammal és 52 cm-rel. Az édesa Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2027

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1918

Nemzeti gyásznap

Hétfőn az egész ország az olaszországi buszbaleset áldozataira emlékezik. Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezésére a kormány az olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok emlékére Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2178

Trackman – a jövő hírnöke

A következőkben a Kincses Kalendáriumban megjelent cikket közöljük, amely által közelebbről is megismerkedhet a Tackman 4 eszközzel. A továbbiakban is érdemes lesz követni a portálunkat, illetve Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3515

Magyar golfozónő a Vogue nyitólapján

Szerencsés nemzetnek tekinthetjük magunkat olyan szempontból, hogy a magyar lányok szépsége világhírű és ez most ismét bizonyítást nyert. A Vogue huszonegy országban havonta megjelenő divat- és é Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2441

Kémek a klubházban

Szigorúan bizalmasnak álcázott zugügynökünk (különös ismertetőjegyei a rikítósárga ballonkabát, a zöld kalucsni és a piros, csontkeretes, színváltós napszemüveg) egy általunk meg nem nevezhető kl Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1785

Thomas, rekorddal nyerte meg a PGA Tour versenyt

(kép: www.staradvertiser.com) Justin Thomas hatalmas fölénnyel zárta a Hawaii Sony Open nyílt golfbajnokságot. Hét ütéssel előzte meg a második helyezett Justin Rose-t, így megdöntötte a PGA Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2257

„Olyan ez a hely, mint a McDonald's, mindig ugyanazt kapod!:)"

  A Golftanya pro-ja, Balogh László a lenyűgöző panorámájú Kanári-szigetekről jelentkezik, ahol hagyományos golftáborát tartja a játékosoknak december14. és február 14. között. „Reme Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2166

Sportpszichológia a Golfban

Előadások: január 28., február 4. és 11. Január 28-án Sportpszichológia a Golfban címmel, tanfolyam indul Dr. Lénárt Ágota sportpszichológussal, kifejezetten golfozóknak, a Lugosi Golf Iskola Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 68

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés