HG archívum

Január 2017

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 68 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1392

Farsangi SUNDAY BRUNCH

Tudod már mi lesz gyermeked farsangi jelmeze? Gyertek el FEBRUÁR 5-én SUNDAY BRUNCH-ra Zalacsányba, ahol képzett animátor segítségével a gyerekekkel amerikai fánkot, farsangi díszeket és jel Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1790

Elindult MacPherson Éva YOUTUBE csatornája

A név ismerős… igen ő Damian MacPherson, a Zala Springs igazgatójának felesége, akivel már egyébként egy hosszabb interjút is olvashattatok a 2016-os Kincses Kalendáriumunkban. Az elindult YO Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1694

O'Sullivan: Ez nem egy könnyű séta a parkban

Biztosan emlékeznek, hogy pár hónappal ezelőtt (mindenki nagy meglepetésére), O'Sullivan Gearoid, ír golfozó a hungariangolf.hu portálon jelentette be, hogy búcsút int az amatőr golfnak és a prof Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1650

Dr. Klézli rendel

Fejlődtek golfozóink 2016-ban Ugyan már eltelt 1 hónap 2017-ből, azonban lassan közeledik az új szezon. Ilyenkor legtöbbünk új célokat tűz ki, hogy mit szeretne fejleszteni játéktudásán, mily Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1574

Az utolsó nap!

Kivételes ajánlat az Academytől január 31-ig! Képzeljen el egy helyet a főváros szívében, mégis távol a város zajától, lélegzetelállító környezetben. Egy helyet, Óbuda történelmi városrészébe Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1989

Jubileumi Burns Vacsora, golfosokkal

A névadó Robert Burns Allowayben, Ayrshireben, Skóciában született, 1759. január 25-én. John Murdoch tanító nem is sejtette, hogy az olvasásban kiváló, de az írással küszködő fiatal diákból Skóci Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2206

Nagy dobásra készül a Zala Springs!

Szerkesztőségünk vendége volt Damian MacPherson, a Zala Springs Golf Resorts igazgatója, s felvázolta a klub idei terveit. Több, Magyarországon eddig nem tapasztalt újdonsággal találkozhatnak 201 Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1521

Palotásné: „Az eredményeket 50 évre titkosítottuk”

Szenior válogatott golfozónőnk, Palotásné Horváth Zsuzsanna három jó barátjával: Molnár Lászlóval, Molnár Marival és Fehér Zsizsivel igen emlékezetes utazáson vett részt Spanyolországban. Mijasba Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1376

Jim Furyk lesz a 2018-as Ryder-kupa amerikai csapatának kapitánya

A Ryder-kupa amerikai csapata megtalálta a nyerő felállást tavaly ősszel Haseltine-ban. Nem jelent nagy meglepetést, hogy ki fogja vezetni a csapatot a 2018-as párizsi címvédő versenyen. Ahogy az Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1779

Élvezetes játék a pályán nem álom csupán...

A modern swing oktatása a Sárkány Indoor Golf Centerben. Korábbi hírekben már beszámoltunk Lehoczky Gábor által használt, Magyarországon újdonságnak számító swing elemző és fejlesztő programr Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1896

Kikapcsolódás felsőfokon!

Batta Krisztina a Golf Travel Hungary igazgatójaként egy felejthetetlen edzőtáborozáson vesz részt 12 hölgy és 10 férfi társaságában a lenyűgöző panorámájú Kanári-szigeteken. A képek mindent elár Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1676

Mínuszban is forródróton

A rum megtette hatását Mínusz 18 fokban, a világháló jégfodrain szörföző – hírfolyamok algoritmusán nevelt és bináris számokkal táplált – hírkutató csoportunk asszisztense, kicsit náthásan (3 Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1572

CSAPATTÁRSAK KERESTETNEK!

Molnár Mihály és Rozman Péter keres még 2 csapattársat a müncheni EUROPEAN CLUB GOLF CHAMPIONSHIP versenyre (2017. május 25-29.). Amatőr stableford csapatverseny 3 napon keresztül Nevezés Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1694

Elkészült a magyar versenynaptár

Idén is nyolc állomásból, plusz a csapatdöntőből áll a Footgolf Országos Bajnokság. Márciustól októberig zajlik majd a sorozat. A nemzetközi eseményeket is figyelembe véve állította ös Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1860

Elmarad a hatodik forduló is

  Az International Winter Footgolf Tour 6., Zircre tervezett versenye elmarad. A szervezők tájékoztatása szerint vasárnapra egyik pálya sem lesz alkalmas Magyarországon, hogy versenyt sz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2486

Magyar sikersztori Szlovákiából

Szerződést hosszabbított Hideg Dániel Hogy Hideg Dánielt időről időre megkérdezzük, ebben persze nincs semmi különös, ám abban már igen, hogy ilyen fiatalon újabb elismerésben részesült. Az e Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1632

Egy lépéssel közelebb

Szerkesztőségünkben járt Csicsi Már az utolsó akadály is elhárult Lajtai-Rózsa Csilla előtt. Megkapta vízumát és hamarosan utazik Amerikába, ahol az Egyesült Államok legrangosabb versenysoroz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1446

KÖZELEG A GOLFSZEZON!

Bár a golf pályát még hó borítja, a Forest Hills csapata már javában készül az idei szezonra. Versenynaptárunk hamarosan felkerül honlapunkra is, azonban szezonnyitó texas versenyünk dátuma már b Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1785

Üdvözlet Spanyolországból

A Highland Golf Club vezető pro-ja, Szigeti Csaba és jó barátja megérkezett Ibériai-félszigetre, ahol egészen március közepéig heti turnusváltásban fogadja majd tanítványait. Spanyolország az egy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2151

Golf Coach, Fehér Zsolttól

Ars poeticám:„Minden fejben dől el” Bizonyára sokan emlékeznek még Klézli Ferenc felhívására, amelyben ajánlatot kért golftudása fejlesztésére a téli szezonban. A befutó Fehér Zsolt profi gol Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1397

Nyíltnap

MEGHÍVÓ Ezúton szeretettel meghívunk minden érdeklődőt az V. A-Híd Indoor Golf Sztár Skills Challenge versenysorozat Reginaqua Nyílt Napjára, amelyet 2017. január 27-én, pénteken 1 Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
3041

Trónörökös született

Nagy örömhírrel szolgálhatunk, ugyanis a hétvége nagy ajándékaként megszületett a Highland pro-jának, Tóbiás Zsolt és Czipó Tímea közös gyermeke, Tóbiás Olivér 3100 grammal és 52 cm-rel. Az édesa Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1669

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1481

Nemzeti gyásznap

Hétfőn az egész ország az olaszországi buszbaleset áldozataira emlékezik. Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezésére a kormány az olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok emlékére Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1818

Trackman – a jövő hírnöke

A következőkben a Kincses Kalendáriumban megjelent cikket közöljük, amely által közelebbről is megismerkedhet a Tackman 4 eszközzel. A továbbiakban is érdemes lesz követni a portálunkat, illetve Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
3146

Magyar golfozónő a Vogue nyitólapján

Szerencsés nemzetnek tekinthetjük magunkat olyan szempontból, hogy a magyar lányok szépsége világhírű és ez most ismét bizonyítást nyert. A Vogue huszonegy országban havonta megjelenő divat- és é Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2080

Kémek a klubházban

Szigorúan bizalmasnak álcázott zugügynökünk (különös ismertetőjegyei a rikítósárga ballonkabát, a zöld kalucsni és a piros, csontkeretes, színváltós napszemüveg) egy általunk meg nem nevezhető kl Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1406

Thomas, rekorddal nyerte meg a PGA Tour versenyt

(kép: www.staradvertiser.com) Justin Thomas hatalmas fölénnyel zárta a Hawaii Sony Open nyílt golfbajnokságot. Hét ütéssel előzte meg a második helyezett Justin Rose-t, így megdöntötte a PGA Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1900

„Olyan ez a hely, mint a McDonald's, mindig ugyanazt kapod!:)"

  A Golftanya pro-ja, Balogh László a lenyűgöző panorámájú Kanári-szigetekről jelentkezik, ahol hagyományos golftáborát tartja a játékosoknak december14. és február 14. között. „Reme Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1769

Sportpszichológia a Golfban

Előadások: január 28., február 4. és 11. Január 28-án Sportpszichológia a Golfban címmel, tanfolyam indul Dr. Lénárt Ágota sportpszichológussal, kifejezetten golfozóknak, a Lugosi Golf Iskola Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 68

Versenynaptár

Keresés