HG archívum

December 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 64 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2369

Rózsa Dávid is lezárta az évet

Az idei szezon megkoronázásaként a bajnoki címének köszönhetően indulhatott el 2016-os felnőtt magyar bajnokunk, Rózsa Dávid az idén 53. évfordulóját ünneplő négynapos Junior Orange Bowl Internat Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
3346

Világranglista és World Tour 2017-től

A Nemzetközi Footgolf Szövetség (FIFG) közleménye szerint jövőre bevezetik a világranglistát és útjára indul a World Tour sorozat, hat kiemelt eseménnyel. Az FIFG tagországai és játéko Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2166

„Egészséges nyugalom, mindenek előtt”

Nehéz évet zárt Mervóné Kaincz Katalin a tatai Old Lake Golf Club szenior női golfozója, akinek az élet megpróbáltatásaira a golf, illetve válogatott csapattársai jelentettek gyógyírt a 2016-os s Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2228

Fél távhoz érve

A Junior Orange Bowl International Golf Championship fennállásának 53. évfordulóját ünnepli 2016-ban. Az amatőr bajnokok nemzetközi meghívásos tornáját december 27. és 30. között rendezik Miamiba Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
3366

Footgolffal búcsúztatták az évet

A hagyományos Szilveszter Footgolf Kupával zárta az idei szezont a hazai footgolf társadalom. A szeles időben ketten is elérték a kijelölt rúgásszámot, a 9-6-3-1 szabály Podusil György javár Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2591

Tóbiás Zsolt az év golfedzője

Tóbiás Zsolt, a Highland pro-jaként az elmúlt években sok energiát fordított az utánpótlás nevelésre, így az ünnepélyes díjátadón megérdemelten vehette át az idei év golfedzője elismerést. Zsolt Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1959

III. Super Longest Drive & Skill Competition

Pénteken 30.-án rendezzük meg a már hagyományosnak számító longest drive és ügyességi versenyünket a Sárkány Centerben. Most az előző fordulók eredményhirdetésére is sor kerítünk! A verseny ideje Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2232

Mindig van feljebb

„Eddigi golfkarrierem legrangosabb díja” Lugosi Tamás, profi válogatott golfozónk, a tudatos munka eredményeként kiemelkedő évet zárt, amelyhez az újonnan megalakult Magyar Profi Sportági Szö Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2146

BÚÉK

Mianmar - Burma körutazás Yangon-Bagan-Mandalay-Yangon 2017. január 1. - március 31. Mianmar (régebbi nevén: Burma) délkelet-ázsiai ország. Dél-nyugaton a Bengáli-öböllel és az Andamán t Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2199

„Ez volt az eddigi legjobb szezonom!”

Simmes Alexanderé az év golf eredménye Mindig nehéz egy szinttel feljebb lépni. Évről évre erőt venni és felülmúlni az eddigi sikereinket. Simmes Alexander azon kevesek közé tartozik, akinek Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2334

SkyTrak a IX. kerületben

Gyakorlás, versenyzés a téli hónapokban is! Jó hírrel szolgálhatunk: ugyanis, ahogyan már sokan tudják, Budapest szívében újabb SkyTrak berendezés áll a golfozók rendelkezésére. A helyszín a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2163

„Ez a díj mindannyiunké!”

(kép: Gschwendter Sonja Facebook) Az év utolsó hónapjában egyszerre önt el minket a békés ünnepi hangulat, a nosztalgia és a jövő évre készülődés izgalma, várakozása. Golfozóinkban is hasonló Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2914

Batta Krisztina az év legjobbja

(kép: Batta Krisztina Facebook) Kihívásokkal teli szezonon van túl Batta Krisztina, aki már a negyedik alkalommal vehette át az év legjobb női golfozójának járó elismerést. Az igazi erőpróba Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2165

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2000

Kedvezményes ünnepi greenfee Kisorosziban

Békés Boldog Karácsonyt és Hole In One-ban Gazdag Új Évet Kíván a Magyar Golf Club Csapata! :) Az ünnepek alatt is várunk benneteket szeretettel NYÁRI GREENEKKEL és kedvezményes TÉLI GREENFEE Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2154

Készen állsz az ünnepre? Itt leellenőrizheted!

Az ünnepi sürgés-forgásban hajlamosak vagyunk épp a legfontosabb dolgokról megfeledkezni. Összeállítottunk nektek egy listát, hogy tényleg mindent összegyűjtöttetek-e ahhoz, hogy a karácsony zökk Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2247

Kettőből kettő

Wieser-Takács Zsuzsa újra az év szenior női golfozója Wieser-Takács Zsuzsa, hagyományaihoz híven, számos versenyen elindult és a 2015-ös év szenior nő golfozójaként a címvédést tűzte ki célul Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2226

A fejlődés útján

 „Célom az előrelépés!” Bozsaky Márk a 6. szezonját fejezte be, és évről évre lépdel felfelé a ranglétrán. A kezdetek óta a bükfürdői pálya kötelékébe tartozó Márk a férfi ranglista igen Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2087

Hole-in-One, heves csaták, kemény küzdelmek az első fordulóban

Újra beindult az Indoor Golf versenyszezon a Sárkányban Az előző évekhez hasonlóan, most is 28 játékos fogott ütőt a kezébe és nevezett a versenyekre. – számolt be Lehoczky Gábor. „Idén t Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2346

Őrült verseny a karácsony jegyében

A Vargha-Horváth-Csíki trió győzött Tatán Csíki Árpi és csapata jó hangulatú versennyel hangolódott az ünnepekre a tatai Old Lake Golf Club-ban, ugyanis hagyományteremtő szándékkal, már a más Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2184

Zala Springs – Ünnepi menetrend

Karácsonyi jócselekedet A Zala Springs Golf Resort megalakulása óta figyelmet fordít arra, hogy a szűkebb és tágabb környezetében élőket támogassa. Idén karácsonykor az Esélyt Zalacsányi Gyer Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2010

Üdv itthon, Bajnok!

 „Nem adom fel az álmaimat, mert ebből is tanultam” Lajtai-Rózsa Csilla hazatért, és szokásához híven készséggel állt szerkesztőségünk rendelkezésére. HG Hogy vagy? RCS Köszönöm, Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2972

Major és Zsuppán az év legjobbjai

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 54 sportág szövetsége válaszolt a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1938

Kikapcsolódás az ünnepi forgatagból

Következik a II. Christmas Golf Cup Az Old Lake Golf Club tagjának, Csíki Árpinak felemás szezonja volt. Kevés versenyen indult, de mindegyik megmérettetés felejthetetlen volt neki. Most telj Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1877

Sikeres évet zártak a profik

Évzáró elnökségi ülést és éves szakmai értékelést tartott December 14-én, szerdán a Profi Golf Sportági Szövetség. Mint ismeretes, 2015-ben a Magyar Golfszövetség mellett megalkult a Profi G Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1992

Elnök úr nyerte az évadzárót

Volt itt minden, ami a jó hangulathoz kell Szezonzáró versenyt tartottak Kisorosziban, ahol jó hangulatú, disznóvágással egybekötött Forralt bor Kupával búcsúztatták az idényt. A nap legjobbj Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1782

Adományozz az Academy Golf Budapesten keresztül!

Közeledik a karácsony, ilyenkor sokunkban megnő az adományozó kedv és a segítőkészség. De nagyon nem mindegy, mit és kinek adunk. Az Academy Golf Budapest idén adománygyűjtést szervez 3 szervezet Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2476

Ajándék ötletek a Golf USA-tól

Még nem vetted meg az ajándékokat szeretteidnek, barátaidnak? Szeretnéd, ha Te is hasznos ajándékokat kapnál? Van rá néhány ötletünk. :  Ugorj be hozzánk! T:0617666670 http://ww Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2167

Úton a profizmus felé

A Magyar Footgolf Szövetség (MFGSZ) rendkívüli közgyűlést tartott december 15-én, ahol elfogadták az új alapszabályt annak érdekében, hogy sportági szövetséggé alakulhasson a szervezet. A footgol Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2216

“Podó” hálás a csapatnak és trénerének

Mentális fáradságot érzett a harmadik napon a legjobb magyar a European Footgolf Tour utolsó állomásán, Marokkóban, de Podusil György így is elégedett a hétvégi teljesítményével. Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 64

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés