HG archívum

November 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 66 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2119

Egy sima, egy fordított

Csicsi nekivágott élete legnagyobb kalandjának (Photo: Betty Jancsik) Felemás napot zárt első számú profi golfozónk Lajtai-Rózsa Csilla a Daytona Beachen rendezett LPGA Q-School fináléján Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2392

Santa Claus Tournament – Sárkány Center

Mikulás, jávorszarvas és a golfozó…ez nem egy mese, kezdődik a verseny! A most következő hétvégén sort kerítünk a Mikulás napi golfkupára, majd következik a Karácsony kupa. Helyszín: Sárk Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
26119

Ez nagyot fog szólni!

Hamarosan érkezik a Kincses Kalendárium Bár a szezon lassan lecseng, szerkesztőségünkben a munka nem áll meg, gőzerővel készülünk a Hungarian Golf Kincses Kalendáriumának kiadására. Viharos é Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2027

Academyről jelentik

Az idő nekünk kedvez. Nálunk még mindig élvezhetitek az enyhe és kifejezetten napsütéses téli napokat. Golfpályánk nyitva áll előttetek, használjátok ki ti is! Éttermünk is egész évben a rendelke Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2166

Indul a mandula!

Harc az LPGA Tour tagságért Lajtai-Rózsa Csilla, élete egyik legfontosabb mérföldkövéhez érkezett. Magyarország első számú golfozója, megannyi sikerrel és kudarccal a háta mögött, hamarosan e Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1991

VI. Oitavos Classic

Amatőr golfverseny Portugália egyik legjobb pályáján! Program: 2017. február 22. - érkezés a délutáni órákban 2017. február 23. - gyakorló nap, este welcome koktél 2017. február 24. - Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2881

Ír győzelem Portugáliában, Podusil harmadik a szeniorok között

A Cascais-ban rendezett, idei 15. European Footgolf Tour (EFT) fordulót az ír Kevin Heelan nyerte, a szigetország első Tour-győzelmét aratva ezzel. Tajty Róbert 23. lett a közel száznegyven Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2135

TÉLI ZÁRVA TARTÁS

A Highland Golf Club teljes létesítménye 2016. november 20. és 2017. február 28. között zárva tart. Szigeti Csaba Head Pro és Laczkó Tamás vezető greenkeeper szakmai irányításával pályakarban Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2066

Tour-forduló az óceánparton

Már a tizenötödik idei állomásához érkezett a világ legrangosabb sorozata, a European Footgolf Tour. A portugáliai Cascais városában 144 játékos küzd majd a ranglistapontokért, hogy minél kedvező Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2388

Tájékoztatás Udvari jövőjéről

Cikkünkben a Royal Balaton Golf & Yacht Club 2017. évi üzemeltetésével kapcsolatos hivatalos tájékoztatást közöljük :   Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2496

Fordított Reverse Cup őrjítő hangulatban!

Csodálatos napsütésben, nyári greenekkel, fantasztikus hangulatban rendezték meg a szombati napon a "The reverse cup" golfversenyt, Magyarországon immár harmadszorra, Kuti Gábor szervezésében. Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2048

Téli nyitvatartás – Golf Club Imperial

Kedves klubtagok és golfozók! A recepció november 12.-e után minden szerdán és szombaton várja Önöket! Kedvezményes téli csomagunk: 10 Greenfee most csak  46.000 Forint Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1909

Fordított Reverse Cup!

Kedves Klubtagjaink, Golfozó Barátaink! Az Old Lake Golf Club –amíg az időjárás engedi- az egész tél folyamán NYÁRI GREENEKKEL várja a játékosokat! Erre tekintettel e hétvégére tervezett ”The R Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1917

Pár nap és kezdődik az őrület!

Csicsi mindkét pályát behangolta a döntőre Lajtai-Rózsa Csilla felkészülése a fináléhoz ért, ugyanis kevesebb, mint egy hét múlva már a november 30. és december 4. között megrendezendő Dayton Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
1967

Tajtyi családi sikerek Spanyolországban

A spanyolországi Jerezben található Sherry Golf pályáján rendezett, közel negyvenfős mezőnyben Tajtyi Róbert (BFGT) az előkelő 11. helyen zárt, míg fia, Ákos azon túl, hogy megnyerte a junior kat Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1853

BLACK FRIDAY az Indoorban Pénteken!

Most pénteken 1 óra indoor használat után 1 órát ajándékba adunk! Pénteki bérletvásárlóink vendégünk egy kávéra! Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1886

Novemberi pályazár a Zala Springs Golf Resortban

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves Klubtagot/Vendéget, hogy november 24-től a téli fairway lyukasztás miatt golfpályánkon az első 9 lyuk zárva tart. November 28-tól folytatódik a fairwa Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2264

Első hely a végén

Hcp felezés kipipálva! A név, ismerős minden hazai golfozónak: Lehoczky, de most a végére, keresztnévként a Fanni kerül, aki nem más, mint Lehoczky Gábor golfoktató lánya. Hogy, hogyan le Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1930

The Reverse Golf Cup

Magyarországon harmadszor The Reverse Golf Cup/For the third time Reverse Golf Cup in Hungary Szeretettel meghívjuk minden kedves Golfozó Barátunkat a harmadik alkalommal megrendezendő The Re Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1793

November 23 - 25. Black Friday a Golf USA-ban

Ezeken a napokon termékeink jelentős része kedvezménnyel, egyes termékek  féláron vásárolhatóak meg! Ez a tökéletes alkalom amennyiben szeretteinek, rokonainak vagy golfozó barátainak sz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2077

Szezonzárás Golfiesta módra

Csikós Gábor pro-edző egyesülete, a Golfiesta SE az idő múltával egyre sikeresebbé válik. Ezt az idén megrendezett versenyek nagy népszerűsége is hűen tükrözi. A versenysorozat és a párhuzamosan Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2112

Fair play díjat kapott a magyar játékos

A legutóbb EFT forduló alkalmával fair play díjjal jutalmazták Tajtyi Róbertet, aki az első nap után jelezte, eggyel kevesebb rúgást írtak be neki, és ezzel jogosulatlan előnyhöz jutna. A né Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2012

Videó: Ciprusi Golftábor

A ciprusi golftábor második napjáról készített a Lugosi Golf Iskola egy rövid összefoglalót. Íme: Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1937

Szezonzárás Spanyolországban

Elkezdődött a téli holtszezon. Többen tartanak év végi levezető edzőtábort, hogy utána szeretteikkel, családi körben élvezzék a karácsonyt. Fehér Zsolt és csapata az előző hetet Spanyolországban Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2418

Szlovák siker a második körben is

Az International Winter Footgolf Tour (IWFT) vasárnap Balatongyörökön folytatódott a második körrel. A Golfclub Imperial pályáján Juraj Gubani és csapata, a Footgolf Senec diadalmaskodott a Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2153

Beköszönt a tél a Balatonon

  Magyarországon folytatódik az International Winter Footgolf Tour (IWFT) a hétvégén. A téli bajnokság vasárnap Balatongyörökre, a Golfclub Imperial Balaton pályájára látogat. Nevezni ma Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2282

Siker, élmény, Fortuna

Egy baráti év margójára Sándor Virággal Sándor Virág igazi golffanatikus lett, ugyanis, amikor teheti ütőt ragad. A golftársadalom egyik legaktívabb tagjává lépett elő a 2016-os évben, melyne Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1906

Ez a pár nap aranyat érhet

Hasznos tapasztalatok a döntő előtt Lajtai-Rózsa Csillának hamarosan az év versenye következik, ugyanis november 30-án megküzd LPGA Tour kártyájáért. Az elmúlt napokban egy kisebb versenyen i Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1937

Csicsi megkezdte a Fináléra hangolást

Bár itthon lassan lecseng a golfszezon és sokan a téli edzőtáborozásukat tervezgetik, addig Lajtai-Rózsa Csilla caddy-jével Dan Maringer-rel gőzerővel készül a közelgő a november 30. és december Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1951

Tatai ínyencségek

  Éves pályahasználati bérleteink 2017.-re november 1-től a következőképpen vásárolhatóak meg. Részletek ITT! Az Old Lake Golf Club-ban novemberben sem áll meg az élet! A 18 szak Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 66

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés