HG archívum

Október 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 83 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1778

Golfvilágbajnokságon, a magyar színeket képviselve

Október 22-29. között - immár 22. alkalommal - rendezték meg az Amatőr Golfvilágbajnokságot, az amatőr golfozók színe-javát felvonultató nemzetközi versenyt. Ebben az évben a rangos esemény helys Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1818

Nüánszok döntöttek

Magyar siker a barátságos Match Play versenyen Honi győzelemmel zárult a magyar és a lengyel junior válogatott kétnapos match play versenye. A 2016. október 29-30. között rendezett barátságos Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1644

Jó hangulatú szezonzáró

Telt ház volt a Highlanden! Október 30-a, vasárnap is tartogatott eseményt a golfozóknak, hiszen a budapesti Highland Golf Club-ban megtartották a hagyományos szezonzáró versenyt, maximális l Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1846

Baráti döntetlen a nyitányon

  Október 29. és október 30. között kerül megrendezésre a magyar junior válogatott fiú és lány csapatainak idényzáró versenye. Az idei már a harmadik alkalom, hogy egy másik nemzet együt Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1862

Szezonzáró Texas Lugosi jóvoltából

Dibusz László ismét a bruttó győztesek között (kép: Lugosi Golf Iskola Facebook) Október 29-én, szombaton egy fantasztikus hangulatú, 4 fős texas scramble versenyre invitálta a Lugosi Gol Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1814

Címvédés a Férfinapokon

Magyar: „Fortuna is kellett a győzelemhez” Október 23-én véget ért a 30 fordulóból álló tatai Férfinapok sorozat, melyet idén hetedik alkalommal rendeztek meg. Magyar Tiborral beszélgettünk, Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2025

Libalakomával zár a Highland

Október 30-án, vasárnap zajlik a Szezonzáró Texas Scramble Golf Kupa, a Highland Golf Club kilenc szakaszos szezonzáró versenye. Az előkészületekről, a 2016-os évről és a téli szezonról Forgó Fer Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2001

Tatai programok

HCP bónusszal kombinált éves pályahasználati bérleteink 2017.-re már csak 5 napig vásárolhatóak meg, így akik élni szeretnének a különleges kedvezménnyel, még most jelentkezhetnek. Részletek ITT! Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2037

„Üdv a klubban!”

Szerda este a Facebookon osztotta meg a jó hírt Lugosi Balázs az ismerőseivel: hole in one-t ütött az Academy Golf Budapest pályáján 100 méterről. Hogy ez mennyire nem mindennapi eseménynek számí Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1759

A hagyományok tovább élnek

Töretlen a siker a Tatai Férfinapokon Idén már hetedik alkalommal indította útjára a tatai Old Lake Club, az önfeledt szórakozás és a tartalmas együttlét jegyében a Tatai Férfinapokat. Ez egy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1639

Szezonzáró Texas

Október 29-én egy fantasztikus hangulatú, 4 fős texas scramble versenyre invitálja a Lugosi Golf Iskola azokat a golfozókat, akik indultak a 2016-os Lugosi Golf Tour valamelyik állomásán, illetve Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
2342

BREAKING NEWS: Pár hely kiadó!

2016. november 22-29.  november 29 - december 6. Tanuljon, készüljön a jamaicai edzővel, Errol-ral a mesés Cipruso Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1949

Sztárzenész a pályán

Éliás Jr. volt szerkesztőségünk vendége  Immár nyolcadszor rendezték meg a Férjek Jótékonysági Versenyét a tatai Old Lake Golf Clubban, melynek sztárvendége a sikeres énekes-dalszerző, Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1458

Naptárakat elő

2017-es szövetségi versenyek A Magyar Golf Szövetség elnöksége jóváhagyta a szervezet 2017-ben rendezendő versenyeinek naptárát, amelyben a hagyományokat folytatva, nyolc hazai verseny k Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1759

Bertényi Bence nyert Balatonudvariban

A hét utolsó napja sem telhetett el golf nélkül, ugyanis két nagy népszerűségnek örvendő sorozat fináléját tartották vasárnap. Balatonudvariban a Royal Balaton Golf & Yacht pályáján a Balaton Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1568

Dudás Dél-Afrikában bizonyít

A csapatkapitány, Dr. Bohács Zsolt után Dudás Károlyt is megkérdeztük a közelgő Amatőr Golfvilágbajnokságról, valamint a mid-amatőr tagsággal kapcsolatban is kifejtette véleményét, és ahogy ismer Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
3644

Bacskai és a juniorok sikerét hozta a Royal Footgolf Nap

Két különböző versenyt is rendeztek Kisorosziban október 22-én, szombaton. A flightversenyt szétlövés után Bacskai Bence nyerte, míg a texas scramble párosversenyen a junior kettős, Juhász D Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1623

Ünnepi ajánlatok

New Year STAY & PLAY ajánlat 7 éjszaka a Regent Aragon Hotelben reggelivel 5 napi green fee a Lumine pályákon (45 szakasz, mely Greg Norman tervezése), driving range labdák, trolly Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
3316

Rózsa Csilla megcsinálta, ott van a döntőben!

Daytona-ban folytatódik a tündérmese Lajtai-Rózsa Csilla sikerétől hangos a hazai golfélet, hiszen óriási bravúrt elérve a 18. helyen zárt a floridai Venice-ben tartott Ladies Professional Go Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2666

Dr. Bohács Zsolt: „Cél a Top 10-be kerülés!”

Október 22-29. között - immár 22. alkalommal - rendezik meg az Amatőr Golfvilágbajnokságot, az amatőr golfozók színe-javát felvonultató nemzetközi versenyt. Ebben az évben a rangos esemény helysz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
3035

Centiméterekre a céltól

Csicsi nullát játszva egy napra a döntőtől Lajtai-Rózsa Csilla 72-t ütött az LPGA q-school II. állomásának harmadik játéknapján, amivel egy újabb nagy lépést tett a november 30. és december 4 Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1886

Elkezdődött búcsú

Közeledik a golfidény vége és ezt nemcsak az időjárás jelzi. Bár a hétvégén kellemes napsütéses az idő a magyarországi golfpályák elkezdték évzáró versenyeik lebonyolítását és az eredmények kihir Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1619

Závaczki nyert Zalacsányban

Kisorsolták a 2017-es klubtagságokat (kép: Zala Springs Facebook) Az utolsó ranglista verseny, valamint a Vajnóczki Gábor Emlékverseny mellett Zalacsányban hódolhattak kedvenc sportjuknak Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2978

Utolsó felvonás

Csányi Olivér győzelmével zárult a 2016-os sorozat Szombaton lezajlott az év utolsó ranglista versenye, ahol a pontvadászok még utoljára javíthattak eddigi helyezésükön. Nagyon nem volt minde Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2544

Viszlát jövőre, Csehország!

Lugosi hozta a legelőkelőbb helyezést Vegyes érzésekkel hagyhatta el a magyar profi válogatott 3 tagja – Lugosi Tamás, Lugosi Balázs és Palanszki Benjámin- a CzechOne által szervezett Prague Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2579

Magabiztos visszatérés

Csicsi félidőben fél lábbal a célban Lajtai-Rózsa Csilla - nem meglepő módon – jelentősen előrelépett, miután a tapogatózó első napi játékát (+2) alaposan felülmúlva, a pénteki fordulóban -2- Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1886

Magyar győzelem

Rózsa Dani az Izrael Junior Fiú Bajnok A junior válogatott öt tagja az elmúlt napokban a családias hangulatban megrendezett Izrael Junior Open-en vett részt, ahol Rózsa Dániel izgalmas végját Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
2259

Indul a Sárkány Indoor szezon!

Nyitunk! Az előrejelzések nem sok jóval kecsegtetnek. Igen, közeledik az indoor szezon. Nyílt napok a Sárkányban! Az alábbi héten (okt.22-23.) szombaton és vasárnap 10-18-ig ingye Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
6969

Megvan a legjobb tizenhat mezőnye

Október 22-én rendezik a Royal Footgolf Napot Kisorosziban, a Magyar Golf Club Puskás pályáján. A délelőtti programban bonyolítják a 2016-os Footgolf Országos Bajnokság során kialakult fligh Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
8013

Ronaldinho a Teqball arca

Az elmúlt két évtized egyik legtechnikásabb, amellett legvidámabb futballistája, a világbajnok és aranylabdás brazil Ronaldinho népszerűsíti majd a világon a magyar találmányt, a Teqballt. A Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 83

Versenynaptár

Keresés