HG archívum

Szeptember 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 108 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2195

Idényzáró vetélkedő senior módra

Szeptember 30-án rendezték meg a Magyar Senior Golfozók Társasága ranglista versenyét, a Senior Ősz hagyományos idényzáró vetélkedőjét, immár hetedik éve a Pannonia Golf & Country Club máriav Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2427

Csicsi a földi paradicsomban

Mától újabb két indokot tudunk, miért érdemes lázasan merednünk a monitorokra az elkövetkező napokban, ugyanis első számú profi golfozónk, Lajtai-Rózsa Csilla pénteken nekivágott a LETAS portugál Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2244

Rózsa a második helyen

Pénteken elkezdődött a Horvát Nemzetközi Junior Bajnokság, ahol junior válogatottunk 4 tagja Briglovics Boróka, Tóth Maya napsugár, Rózsa Dávid és ifj. Csiki Péter képviseli a magyar színeket a k Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2083

Van esély a dobogóra

Ma Palanszki volt a legjobb magyar A magyar profi válogatott öt tagja folytatta szereplését a Brno melletti Kaskada Golf Klub-ban a Czech PGA Tour záró versenyén. Az első nap eredményeit látv Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2213

100 dolláros küldetés

Amikor egy néző győzedelmeskedik a világsztárok felett A 2016-os Ryder Cup helyszínén esett meg az a nem mindennapi történés, miszerint egy troll néző oktatta az európai csapat négy sztárját, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2007

Zalacsányból jelentik

Hagyomány és minőség egy helyen A Major György vezető greekeeper és csapata által felügyelt és gondozott zalacsányi pályára látogattunk, hogy megtudakoljuk, hogyan készülnek a szombaton megre Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2513

Lugosi: 67!

Honfitársunk a második helyen Nem is indulhatott volna jobban magyar szempontból a Czech PGA Tour Grand Final háromnapos tornája, ugyanis Lugosi Tamás egy ütés hátrányban a második pozícióban Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2414

Golflázban az ország a hétvégén

A nemzetközi profi megmérettetések mellett, szombaton és vasárnap itthon is nívós versenyek várnak a golfozókra. Érdemes tehát belekukkantani beharangozó cikkünkbe, nagyszerű programokat kínálunk Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2154

Nyílt nap és Greenkeeper verseny Zalacsányban

A Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott 18 szakaszos, 160 hektáron elterülő, 6650 méter hosszú championship golfpályája, idén számos neves rendezvénynek, golfversenynek adott otthont és bizon Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1912

Szabály tanfolyam és golfbíró képzés

A Magyar Golf Szövetség 2017-ben ismét szabály tanfolyamot és golfbíró képzést indít. Várunk olyan alapvető gyakorlati golfozási ismeretekkel rendelkező jelentkezőket, akik el kívánják mélyíten Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2296

Klubhangulat Batta Krisztina kínálatában

Az elmúlt években már megszokott gazdag vendéglátással és értékes nyereményekkel várja idén is a Golf Travel Hungary igazgatója, Batta Krisztina a részvevőket, az október 2-án megrendezésre kerül Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2115

Csicsi és a profi válogatott is bevetésen

Ez a hét sem telhet el a magyar profik nemzetközi szereplése nélkül. A válogatott, Lugosi Tamással, Palanszki Benjaminnal, Hahn Rolanddal, Petkovics Bálinttal és Eiring Kristóffal a fedélzeten a Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2137

Akik nélkül nem sikerülne

  A hétvégén rendezik a European Footgolf Tour 13. fordulóját, a IV. Hungarian International Footgolf Opent. A világ legrangosabb sorozata Kisorosziba, a Magyar Golf Clubba érkezik, ahol Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2111

Sunset - ismét jó hangulatban

Vasárnap a nagy népszerűségnek örvendő Sunset Tour VII. fordulóját tartották a budapesti St.Lőrinc Golf Club-ban. A klub hivatalos közösségi oldala így kommentálta az eseményt: „A Lazac Akadé Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2037

Lugosi Tamás nyerte a fordulót

A hét elején tartották a MMBF-PGA Profi Ranglista versenysorozat 9. fordulóját az Old Lake Golf Club-ban, amely ismét nagy küzdelmet hozott. Az kicsit sem meglepő, hogy a képzeletbeli dobogón a m Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2198

Jó volt nosztalgiázni!

Nagy sikerrel ért véget a hétvégi Nosztalgia Golf Nap. Az érdem Pólus Szvetlanáé és Lajtai Péter társszervezőé. Az eseményről Dibusz László, a texas verseny egyik bruttó győztese számolt be Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1838

WESTIN La Quinta Golf Resort & Spa novemberi ajánlata

THE WESTIN LA QUINTA GOLF RESORT & SPA 12% engedmény  a csomagárakból! Az ajánlat 2016. szeptember 14. - október 30. között megtett foglalások esetén érvényes 2016. november 1-30 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1926

Szeniorok Olaszországban

Ez történt az Öt Nemzet Szenior Kupáján Szeptember 18. és 21. között a szenior golf társaság csapata Triesztben vett részt az Öt Nemzet Szenior Kupáján. Hazánkat a Dr. Hégel Zsuzsa, Pogány Év Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2191

Nyugodjon békében Arnold Palmer

Egy igazi legenda távozott! Szomorú szívvel jelentjük, hogy 87 éves korában, vasárnap meghalt az amerikai Arnold Palmer a golf sportág legendája. A Királynak becézett Palmer kiváló golfjá Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
15324

Az utolsó fordulóra maradt a döntés

Kora őszi, napsütéses időben rendezték a Forest Hills zirci pályáján a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) hetedik, utolsó előtti fordulóját, a Hinora Marketing Group Footgolf Versenyt. Mivel Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2059

Nyári végszó

Megjelent a Hungarian Golf Magazin Szomorú szívvel intünk búcsút a nyárnak, hiszen az ősz egyben a golfszezon végét is jelenti. Még mielőtt végleg elengednénk, tegyünk egy kis visszatekintést Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2864

Impozáns versenyek a ranglisták mellett

A szeptember 24-i hétvégén a ranglista megmérettetések mellett, nívós és különleges eseményeket is rendeztek. Dupla versenyhétvége az Old Lake-ben Szombaton, szeptember 24-én tartották me Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2052

Meznerics győzött Zalacsányban

A szombati balatongyöröki ranglista verseny után, a hét utolsó napján Zalacsányba látogatott a ranglista pontvadászok népes tábora, hogy a 18 szakaszos Zala Springs-en újra egymásnak feszüljenek. Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2596

Petneházy bál

Szeptember 17-én, szombaton tartotta a Budai Polgári Casino a 22 éves hagyománnyal rendelkező Petneházy bált a Hadtörténeti Intézet és Múzeum Tüzér Termében. Idén Dr Simicskó István honvédelmi mi Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2340

Rózsa Dávid nyerte a ranglistát

Kitűnő idő és remek eredmények Györökön (Kép: Golf Club Imperial Facebook) Festői környezet, egyszerű, családias légkör és jó hangulatú versenyek – az Imperial lelkes csapata szombaton is Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2152

Csúcsforma közelében

Egyre javuló forma, jó score-ok Lajtai-Rózsa Csilla pompás hétvégét produkált, amit nem feltétlenül a helyezése, sokkal inkább az eredménye mutat, ugyanis összesített 212-es (73, 70, 69) ütés Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1855

Beindult a Csicsi expressz

  Lajtai-Rózsa Csilla sikerrel vette az első akadályt, hiszen par alatt 1 ütéssel jutott a LETAS franciaországi fordulójában, - a NordicTrack Open de Strasbourg tornáján - a legjobbak kö Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2552

A csoda is kevés volt

Lugosi: „Az utolsó ütésig küzdöttem a jobb eredményért” Nagyszerű tornát zárt Lugosi Tamás, a magyar profi válogatott tagjaként és bár nem sikerült kvalifikálnia magát a European Tour Qualify Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2619

Az egyik szemünk sír, a másik nevet

Lugosi a CUT-ban, Hahn feltámadt hamvaiból Két jó hírrel is szolgálhatunk a golf háza tájáról: amiben csak reménykedtünk az csütörtök estére megvalósult. Lugosi Tamás az ausztriai Ebreichsdor Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2006

Hullámvasutas kezdés

Csicsinek mindig volt válasza (kép: Rózsa Csilla Facebook) Lajtai-Rózsa Csilla a LETAS sikeres svédországi fordulója után ismét ütőt ragadott, ezúttal Franciaországban versenyez. Többször Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 108

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés