HG archívum

Szeptember 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 108 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1795

Idényzáró vetélkedő senior módra

Szeptember 30-án rendezték meg a Magyar Senior Golfozók Társasága ranglista versenyét, a Senior Ősz hagyományos idényzáró vetélkedőjét, immár hetedik éve a Pannonia Golf & Country Club máriav Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2056

Csicsi a földi paradicsomban

Mától újabb két indokot tudunk, miért érdemes lázasan merednünk a monitorokra az elkövetkező napokban, ugyanis első számú profi golfozónk, Lajtai-Rózsa Csilla pénteken nekivágott a LETAS portugál Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1862

Rózsa a második helyen

Pénteken elkezdődött a Horvát Nemzetközi Junior Bajnokság, ahol junior válogatottunk 4 tagja Briglovics Boróka, Tóth Maya napsugár, Rózsa Dávid és ifj. Csiki Péter képviseli a magyar színeket a k Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1719

Van esély a dobogóra

Ma Palanszki volt a legjobb magyar A magyar profi válogatott öt tagja folytatta szereplését a Brno melletti Kaskada Golf Klub-ban a Czech PGA Tour záró versenyén. Az első nap eredményeit látv Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1859

100 dolláros küldetés

Amikor egy néző győzedelmeskedik a világsztárok felett A 2016-os Ryder Cup helyszínén esett meg az a nem mindennapi történés, miszerint egy troll néző oktatta az európai csapat négy sztárját, Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1619

Zalacsányból jelentik

Hagyomány és minőség egy helyen A Major György vezető greekeeper és csapata által felügyelt és gondozott zalacsányi pályára látogattunk, hogy megtudakoljuk, hogyan készülnek a szombaton megre Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2126

Lugosi: 67!

Honfitársunk a második helyen Nem is indulhatott volna jobban magyar szempontból a Czech PGA Tour Grand Final háromnapos tornája, ugyanis Lugosi Tamás egy ütés hátrányban a második pozícióban Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
2020

Golflázban az ország a hétvégén

A nemzetközi profi megmérettetések mellett, szombaton és vasárnap itthon is nívós versenyek várnak a golfozókra. Érdemes tehát belekukkantani beharangozó cikkünkbe, nagyszerű programokat kínálunk Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1788

Nyílt nap és Greenkeeper verseny Zalacsányban

A Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott 18 szakaszos, 160 hektáron elterülő, 6650 méter hosszú championship golfpályája, idén számos neves rendezvénynek, golfversenynek adott otthont és bizon Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1521

Szabály tanfolyam és golfbíró képzés

A Magyar Golf Szövetség 2017-ben ismét szabály tanfolyamot és golfbíró képzést indít. Várunk olyan alapvető gyakorlati golfozási ismeretekkel rendelkező jelentkezőket, akik el kívánják mélyíten Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1893

Klubhangulat Batta Krisztina kínálatában

Az elmúlt években már megszokott gazdag vendéglátással és értékes nyereményekkel várja idén is a Golf Travel Hungary igazgatója, Batta Krisztina a részvevőket, az október 2-án megrendezésre kerül Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1762

Csicsi és a profi válogatott is bevetésen

Ez a hét sem telhet el a magyar profik nemzetközi szereplése nélkül. A válogatott, Lugosi Tamással, Palanszki Benjaminnal, Hahn Rolanddal, Petkovics Bálinttal és Eiring Kristóffal a fedélzeten a Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1770

Akik nélkül nem sikerülne

  A hétvégén rendezik a European Footgolf Tour 13. fordulóját, a IV. Hungarian International Footgolf Opent. A világ legrangosabb sorozata Kisorosziba, a Magyar Golf Clubba érkezik, ahol Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1741

Sunset - ismét jó hangulatban

Vasárnap a nagy népszerűségnek örvendő Sunset Tour VII. fordulóját tartották a budapesti St.Lőrinc Golf Club-ban. A klub hivatalos közösségi oldala így kommentálta az eseményt: „A Lazac Akadé Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1673

Lugosi Tamás nyerte a fordulót

A hét elején tartották a MMBF-PGA Profi Ranglista versenysorozat 9. fordulóját az Old Lake Golf Club-ban, amely ismét nagy küzdelmet hozott. Az kicsit sem meglepő, hogy a képzeletbeli dobogón a m Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1829

Jó volt nosztalgiázni!

Nagy sikerrel ért véget a hétvégi Nosztalgia Golf Nap. Az érdem Pólus Szvetlanáé és Lajtai Péter társszervezőé. Az eseményről Dibusz László, a texas verseny egyik bruttó győztese számolt be Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1483

WESTIN La Quinta Golf Resort & Spa novemberi ajánlata

THE WESTIN LA QUINTA GOLF RESORT & SPA 12% engedmény  a csomagárakból! Az ajánlat 2016. szeptember 14. - október 30. között megtett foglalások esetén érvényes 2016. november 1-30 Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1575

Szeniorok Olaszországban

Ez történt az Öt Nemzet Szenior Kupáján Szeptember 18. és 21. között a szenior golf társaság csapata Triesztben vett részt az Öt Nemzet Szenior Kupáján. Hazánkat a Dr. Hégel Zsuzsa, Pogány Év Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1837

Nyugodjon békében Arnold Palmer

Egy igazi legenda távozott! Szomorú szívvel jelentjük, hogy 87 éves korában, vasárnap meghalt az amerikai Arnold Palmer a golf sportág legendája. A Királynak becézett Palmer kiváló golfjá Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
14953

Az utolsó fordulóra maradt a döntés

Kora őszi, napsütéses időben rendezték a Forest Hills zirci pályáján a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) hetedik, utolsó előtti fordulóját, a Hinora Marketing Group Footgolf Versenyt. Mivel Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1689

Nyári végszó

Megjelent a Hungarian Golf Magazin Szomorú szívvel intünk búcsút a nyárnak, hiszen az ősz egyben a golfszezon végét is jelenti. Még mielőtt végleg elengednénk, tegyünk egy kis visszatekintést Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
2504

Impozáns versenyek a ranglisták mellett

A szeptember 24-i hétvégén a ranglista megmérettetések mellett, nívós és különleges eseményeket is rendeztek. Dupla versenyhétvége az Old Lake-ben Szombaton, szeptember 24-én tartották me Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1687

Meznerics győzött Zalacsányban

A szombati balatongyöröki ranglista verseny után, a hét utolsó napján Zalacsányba látogatott a ranglista pontvadászok népes tábora, hogy a 18 szakaszos Zala Springs-en újra egymásnak feszüljenek. Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
2168

Petneházy bál

Szeptember 17-én, szombaton tartotta a Budai Polgári Casino a 22 éves hagyománnyal rendelkező Petneházy bált a Hadtörténeti Intézet és Múzeum Tüzér Termében. Idén Dr Simicskó István honvédelmi mi Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1957

Rózsa Dávid nyerte a ranglistát

Kitűnő idő és remek eredmények Györökön (Kép: Golf Club Imperial Facebook) Festői környezet, egyszerű, családias légkör és jó hangulatú versenyek – az Imperial lelkes csapata szombaton is Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1790

Csúcsforma közelében

Egyre javuló forma, jó score-ok Lajtai-Rózsa Csilla pompás hétvégét produkált, amit nem feltétlenül a helyezése, sokkal inkább az eredménye mutat, ugyanis összesített 212-es (73, 70, 69) ütés Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1504

Beindult a Csicsi expressz

  Lajtai-Rózsa Csilla sikerrel vette az első akadályt, hiszen par alatt 1 ütéssel jutott a LETAS franciaországi fordulójában, - a NordicTrack Open de Strasbourg tornáján - a legjobbak kö Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2147

A csoda is kevés volt

Lugosi: „Az utolsó ütésig küzdöttem a jobb eredményért” Nagyszerű tornát zárt Lugosi Tamás, a magyar profi válogatott tagjaként és bár nem sikerült kvalifikálnia magát a European Tour Qualify Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2243

Az egyik szemünk sír, a másik nevet

Lugosi a CUT-ban, Hahn feltámadt hamvaiból Két jó hírrel is szolgálhatunk a golf háza tájáról: amiben csak reménykedtünk az csütörtök estére megvalósult. Lugosi Tamás az ausztriai Ebreichsdor Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1655

Hullámvasutas kezdés

Csicsinek mindig volt válasza (kép: Rózsa Csilla Facebook) Lajtai-Rózsa Csilla a LETAS sikeres svédországi fordulója után ismét ütőt ragadott, ezúttal Franciaországban versenyez. Többször Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 108

Versenynaptár

Keresés