HG archívum

Augusztus 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 102 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2410

Mid-Amatőr Hétvége Zalacsányban

  Szeptember első hétvégéjén a Mid-Amatőröké a főszerep. Felnőtt golfozóink, a 30 év feletti korosztály legnagyobb éves eseménye, a IV. Mid-Amatőr Bajnokság idén Zalacsányba kerül megren Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2072

Top megjelenés, Simmes módra

 „Ez a győzelem kiemelkedik az eddigiek közül” Többszörös magyar bajnokunk, Simmes Alexander lenyűgöző hétvégét tudhat maga mögött, ugyanis a T.O.B BMW Slovak Amateur Championship-en - p Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2006

Villáminterjú Rózsa Csillával

 „Mindig csak egy ütés" Mint ismert, Lajtai-Rózsa Csilla sikeresen vette az első akadályt az LPGA, a világ legrangosabb női sorozatának irányába, miután a Palm Springs-i állomáson magabi Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2417

Kalandozások Amerikában

Somogyi György büszke Bencére Somogyi Bence augusztus elején az amerikai Pinehurstben részt vett a U.S. Kids World Championship versenyén. Az idei mezőny kifejezetten erősnek bizonyult, amit Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2304

Fuerteventura

Fuerteventura a Kanári-szigetek második legnagyobb szigete Tenerife után. Afrikához való közelsége miatt klímája kiegyensúlyozott, az év több mint 300 napja napsütéses. Az eső igen ritkán fordul Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2069

Következik a IV. Magyar Mid-Amatőr Nyílt Bajnokság!

A hét végén, új helyszínen, a Zala Springs Golf Resortban rendezik meg a IV. Magyar és Nemzetközi Mid-Amatőr Golf Bajnokságot, amely szövetségi versenyként szerepel a naptárban. A három napos ver Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2040

V. Motoros-Golf Kupa

Szeretettel meghívjuk az V. Motoros-Golfos társasági Texas Scramble versenyre! V. Motoros-Golf Kupa 2016. szeptember 3-án., szombaton   A verseny rendezője: Golfclub Imperial Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2207

Nem csak a filmekben létezik ilyen

Rájátszás után dőlt el a hat ország versenye Balatonudvariban A Monarchia Kupán, melyet idén Magyarországon rendeztek meg a különleges szépségű, de rendkívül nehéz Balaton parti pályán, 3 nap Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2097

Palotásné: „Elsősorban magammal versenyzem”

Palotásné Horváth Zsuzsanna remek szezont fut eddig, ugyanis vezeti jelenleg a szenior női ranglistát, ám szorosan a nyomában az újdonsült bajnok, Molnár Lászlóné áll, így mindenféleképpen nagy f Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2061

Hármas holtverseny az élen

  A Footgolf Országos Bajnokság 6. fordulójában, a 39-es Étteremlánc Footgolf Versenyen, a zirci Forest Hills Golf Club pályáján hárman is a kijelölt rúgásszámnál (par 72) kilenccel rúgt Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2120

Rózsa Csilla megcsinálta!

Magyarország legismertebb profi golfozója, Lajtai-Rózsa Csilla caddy-jével, Dan Maringer-rel sikerrel vette az első akadályt. A Palm Springsben rendezett LPGA Q-School Stage I. négynapos tor Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2048

Izgalmakban és fordulatokban gazdag zárás

Briglovics és Závaczki újra a magyar juniorok bajnokai Kimondottan izgalmas hajrát hozott a 27. Magyar Junior Nyílt Bajnokság utolsó napja, ahol honfitársaink közül Závaczki Bálint emelkedett Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2277

Az olimpiáról „Virág” nyelven

Sándor Virág révén mégis volt magyar golfozó az olimpián Rióban, igaz csak nézőként. Virág azon kevesek közé tartozott, aki testközelből figyelhette a világsztárok játékát. Több sportág versenyét Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2161

Sikeresen debütált a GCT Holding Golf Kupa Tatán!

(Kép: Old Lake Facebook) A GCT Holding szervezésében a tatai Old Lake Golf Klub adott otthont első ízben a GCT Holding Golf Kupának. Az augusztus 27-én, szombaton lezajló verseny nem egyszeri Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2087

Rózsa Csilla a legjobbak között Palm Springs-ben!

Kellemes hírekkel szolgálhatunk Kedves Olvasóinknak, így vasárnap reggel! A jelenleg is zajló LPGA Q-School Stage I. Palm Springs-i fordulójában első számú profi golfozónk, Lajtai-Rózsa Csilla 73 Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1875

Izgalmas véghajrá várható

  A szombati nappal folytatódott a 27. Magyar Junior Nyílt Bajnokság, ahol a pénteki naphoz képest nemcsak az izgalom, de a hőség is fokozódott.  A nap kérdése az volt, hogy vajon m Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2106

Rózsa Csilla útban a CUT-ba

Nagyszerű pénteki játék 70-es körrel (Kép: Rózsa Csilla Facebook) Lajtai-Rózsa Csilla versenye tovább folytatódott Palm Springsben, az LPGA kvalifikációs tornájának első állomásán. A bízt Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2004

Eldördült a startpisztoly

A nőknél Briglovics Boróka dominál Pénteken alacsony részvétel mellett elkezdődött a 27. Magyar Junior Nyílt Bajnokság, ahol összesen 45 játékos állt az elütőre, köztük  23 külföldi és&n Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2218

Kár azért a tripláért!

LPGA: Rózsa Csilla remekül mutatkozott be Mától újabb két indokot tudunk, miért érdemes lázasan merednünk a monitorokra az elkövetkező napokban, ugyanis első számú profi golfozónk, Lajtai-Róz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2066

Kiváló rendezés és baráti légkör

Hazai pályán védte meg címét a Nettó csapat! Az egyik, ha nem a legizgalmasabb és legszorosabb Monarchia Kupát tartották meg augusztus 22. és 25-e között Magyarországon, Balatonudvariban, ugy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1949

Megvan az esély a dupla dobogóra!

Célegyenesbe fordult a XVII. Monarchia Kupa Folytatódott a XVII. Monarchia Kupa a Balatonudvariban lévő Royal Balaton Golf & Yacht Club pályáján. A szerdai játéknapon négyesre került Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2529

Nagy hajrázók, új bajnokok

Ez történt a tavalyi Junior Nyílt Bajnokságon! Idén 27. alkalommal rendezik meg a nagy hagyományokkal rendelkező Magyar Junior Nyílt Bajnokságot augusztus 26-28. között. A tradicionális verse Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2041

Csicsi a sivatagi Palm Springs-ben

Cél a Top 90-ba kerülés az LPGA I. Stage-ben Lajtai-Rózsa Csilla hamarosan ismét színre lép, ráadásul a világ legkomolyabb női sorozatának az LPGA kvalifikációs tornájának első körében, ahol Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2341

Golf Vásárnap

– 2016. augusztus 28. Tata Szeretettel várunk Benneteket a augusztus 28.-án, vasárnap; 12:00-14:00 óra között, immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő „GOLF VÁSÁRNAP” Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1941

Nettó csapatunk az élen Udvariban!

Megkezdődött a hazai rendezésű Monarchia Kupa a nagyon jól előkészített balatonudvari pályán, ahol a nyitó- és a második napon is páros mérkőzéseket tartanak. A záró fordulóban következhetnek maj Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1922

Sunset V. fordulója az Intarzi.com támogatásával

(kép: St.Lőrinc Golf Club - Budapest Facebook) A 18 szakaszos versenyen ismét dupla pontokat lehetett gyűjteni, ami az idei Sunset sorozatban második alkalommal került megrendezésre.De a hátr Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2473

IV. Magyar és Nemzetközi Mid- Am Golfbajnokság 2016.09.02-04.

  Szeretettel meghívjuk Önöket a 2016.09.02-04 között megrendezésre kerülő IV. Magyar és Nemzetközi Mid- Am Golfbajnokságra. A versenyről további információt a mellékelt meghívón találna Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2463

Bogár duplázott Monoron, francia győzelem Belgiumban

  Idén is Bogár Krisztián nyerte a Hole Hunters által szervezett, II. Szent István Footgolf Kupát Monoron, a Paplapos Footgolf Clubban. Az ügyességi versenyben B Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2009

Senki ne vállaljon extra kockázatot

Miszlai Sándor tanácsai az Udvari pályához Vásárlás közben sikerült elérnünk telefonon Miszlai Sándort, aki az utóbbi hónapokban mutatott meggyőző játékával kivívta, hogy a Monarchia Kupán ot Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 102

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés