HG archívum

Augusztus 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 102 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2037

Mid-Amatőr Hétvége Zalacsányban

  Szeptember első hétvégéjén a Mid-Amatőröké a főszerep. Felnőtt golfozóink, a 30 év feletti korosztály legnagyobb éves eseménye, a IV. Mid-Amatőr Bajnokság idén Zalacsányba kerül megren Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1691

Top megjelenés, Simmes módra

 „Ez a győzelem kiemelkedik az eddigiek közül” Többszörös magyar bajnokunk, Simmes Alexander lenyűgöző hétvégét tudhat maga mögött, ugyanis a T.O.B BMW Slovak Amateur Championship-en - p Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1625

Villáminterjú Rózsa Csillával

 „Mindig csak egy ütés" Mint ismert, Lajtai-Rózsa Csilla sikeresen vette az első akadályt az LPGA, a világ legrangosabb női sorozatának irányába, miután a Palm Springs-i állomáson magabi Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2057

Kalandozások Amerikában

Somogyi György büszke Bencére Somogyi Bence augusztus elején az amerikai Pinehurstben részt vett a U.S. Kids World Championship versenyén. Az idei mezőny kifejezetten erősnek bizonyult, amit Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1740

Fuerteventura

Fuerteventura a Kanári-szigetek második legnagyobb szigete Tenerife után. Afrikához való közelsége miatt klímája kiegyensúlyozott, az év több mint 300 napja napsütéses. Az eső igen ritkán fordul Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1704

Következik a IV. Magyar Mid-Amatőr Nyílt Bajnokság!

A hét végén, új helyszínen, a Zala Springs Golf Resortban rendezik meg a IV. Magyar és Nemzetközi Mid-Amatőr Golf Bajnokságot, amely szövetségi versenyként szerepel a naptárban. A három napos ver Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1669

V. Motoros-Golf Kupa

Szeretettel meghívjuk az V. Motoros-Golfos társasági Texas Scramble versenyre! V. Motoros-Golf Kupa 2016. szeptember 3-án., szombaton   A verseny rendezője: Golfclub Imperial Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1848

Nem csak a filmekben létezik ilyen

Rájátszás után dőlt el a hat ország versenye Balatonudvariban A Monarchia Kupán, melyet idén Magyarországon rendeztek meg a különleges szépségű, de rendkívül nehéz Balaton parti pályán, 3 nap Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1697

Palotásné: „Elsősorban magammal versenyzem”

Palotásné Horváth Zsuzsanna remek szezont fut eddig, ugyanis vezeti jelenleg a szenior női ranglistát, ám szorosan a nyomában az újdonsült bajnok, Molnár Lászlóné áll, így mindenféleképpen nagy f Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
1727

Hármas holtverseny az élen

  A Footgolf Országos Bajnokság 6. fordulójában, a 39-es Étteremlánc Footgolf Versenyen, a zirci Forest Hills Golf Club pályáján hárman is a kijelölt rúgásszámnál (par 72) kilenccel rúgt Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1772

Rózsa Csilla megcsinálta!

Magyarország legismertebb profi golfozója, Lajtai-Rózsa Csilla caddy-jével, Dan Maringer-rel sikerrel vette az első akadályt. A Palm Springsben rendezett LPGA Q-School Stage I. négynapos tor Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1672

Izgalmakban és fordulatokban gazdag zárás

Briglovics és Závaczki újra a magyar juniorok bajnokai Kimondottan izgalmas hajrát hozott a 27. Magyar Junior Nyílt Bajnokság utolsó napja, ahol honfitársaink közül Závaczki Bálint emelkedett Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1915

Az olimpiáról „Virág” nyelven

Sándor Virág révén mégis volt magyar golfozó az olimpián Rióban, igaz csak nézőként. Virág azon kevesek közé tartozott, aki testközelből figyelhette a világsztárok játékát. Több sportág versenyét Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1796

Sikeresen debütált a GCT Holding Golf Kupa Tatán!

(Kép: Old Lake Facebook) A GCT Holding szervezésében a tatai Old Lake Golf Klub adott otthont első ízben a GCT Holding Golf Kupának. Az augusztus 27-én, szombaton lezajló verseny nem egyszeri Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1732

Rózsa Csilla a legjobbak között Palm Springs-ben!

Kellemes hírekkel szolgálhatunk Kedves Olvasóinknak, így vasárnap reggel! A jelenleg is zajló LPGA Q-School Stage I. Palm Springs-i fordulójában első számú profi golfozónk, Lajtai-Rózsa Csilla 73 Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1525

Izgalmas véghajrá várható

  A szombati nappal folytatódott a 27. Magyar Junior Nyílt Bajnokság, ahol a pénteki naphoz képest nemcsak az izgalom, de a hőség is fokozódott.  A nap kérdése az volt, hogy vajon m Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1750

Rózsa Csilla útban a CUT-ba

Nagyszerű pénteki játék 70-es körrel (Kép: Rózsa Csilla Facebook) Lajtai-Rózsa Csilla versenye tovább folytatódott Palm Springsben, az LPGA kvalifikációs tornájának első állomásán. A bízt Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1651

Eldördült a startpisztoly

A nőknél Briglovics Boróka dominál Pénteken alacsony részvétel mellett elkezdődött a 27. Magyar Junior Nyílt Bajnokság, ahol összesen 45 játékos állt az elütőre, köztük  23 külföldi és&n Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1866

Kár azért a tripláért!

LPGA: Rózsa Csilla remekül mutatkozott be Mától újabb két indokot tudunk, miért érdemes lázasan merednünk a monitorokra az elkövetkező napokban, ugyanis első számú profi golfozónk, Lajtai-Róz Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1694

Kiváló rendezés és baráti légkör

Hazai pályán védte meg címét a Nettó csapat! Az egyik, ha nem a legizgalmasabb és legszorosabb Monarchia Kupát tartották meg augusztus 22. és 25-e között Magyarországon, Balatonudvariban, ugy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1594

Megvan az esély a dupla dobogóra!

Célegyenesbe fordult a XVII. Monarchia Kupa Folytatódott a XVII. Monarchia Kupa a Balatonudvariban lévő Royal Balaton Golf & Yacht Club pályáján. A szerdai játéknapon négyesre került Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
2167

Nagy hajrázók, új bajnokok

Ez történt a tavalyi Junior Nyílt Bajnokságon! Idén 27. alkalommal rendezik meg a nagy hagyományokkal rendelkező Magyar Junior Nyílt Bajnokságot augusztus 26-28. között. A tradicionális verse Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1696

Csicsi a sivatagi Palm Springs-ben

Cél a Top 90-ba kerülés az LPGA I. Stage-ben Lajtai-Rózsa Csilla hamarosan ismét színre lép, ráadásul a világ legkomolyabb női sorozatának az LPGA kvalifikációs tornájának első körében, ahol Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1961

Golf Vásárnap

– 2016. augusztus 28. Tata Szeretettel várunk Benneteket a augusztus 28.-án, vasárnap; 12:00-14:00 óra között, immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő „GOLF VÁSÁRNAP” Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1560

Nettó csapatunk az élen Udvariban!

Megkezdődött a hazai rendezésű Monarchia Kupa a nagyon jól előkészített balatonudvari pályán, ahol a nyitó- és a második napon is páros mérkőzéseket tartanak. A záró fordulóban következhetnek maj Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1559

Sunset V. fordulója az Intarzi.com támogatásával

(kép: St.Lőrinc Golf Club - Budapest Facebook) A 18 szakaszos versenyen ismét dupla pontokat lehetett gyűjteni, ami az idei Sunset sorozatban második alkalommal került megrendezésre.De a hátr Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
2125

IV. Magyar és Nemzetközi Mid- Am Golfbajnokság 2016.09.02-04.

  Szeretettel meghívjuk Önöket a 2016.09.02-04 között megrendezésre kerülő IV. Magyar és Nemzetközi Mid- Am Golfbajnokságra. A versenyről további információt a mellékelt meghívón találna Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2088

Bogár duplázott Monoron, francia győzelem Belgiumban

  Idén is Bogár Krisztián nyerte a Hole Hunters által szervezett, II. Szent István Footgolf Kupát Monoron, a Paplapos Footgolf Clubban. Az ügyességi versenyben B Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1653

Senki ne vállaljon extra kockázatot

Miszlai Sándor tanácsai az Udvari pályához Vásárlás közben sikerült elérnünk telefonon Miszlai Sándort, aki az utóbbi hónapokban mutatott meggyőző játékával kivívta, hogy a Monarchia Kupán ot Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 102

Versenynaptár

Keresés