HG archívum

Június 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 89 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1961

Helyzetjelentés Surányi Balázstól

Közeleg a Herend Kupa Július másodikán kilencedik alkalommal állnak rajthoz a Herend Kupa nevezettjei, közöttük Surányi Balázs is, aki címvédőként ragad ütőt hétvégén. HG: Milyen volt a s Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2417

Holnapocska Táborozók Zalacsányban

A Zala Springs Golf Resort nagy örömmel látta vendégül a héten Holnapocska Tábor lakóit, akik szív és érrendszeri betegségből gyógyulnak/-tak fel. A gyerekek nagyon élvezték a golfozást, és a gol Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2071

Az ír titok

O`Sullivan villáminterjú Biztosan sokan felkapták fejüket arra, hogy az idei ranglista versenyek nagy részét az ír származású fiatalember, O`Sullivan Gearoid (2170 pont) nyerte, aki öles lépt Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2033

Kispataki Viktor egyre jobb és jobb

(Kép: St.Lőrinc Golf Club face) A Sunset Golf Tour III.fordulóján tovább folytatódott a pontvadászat,ezúttal Juniorjaink is igen előkelő helyen végeztek,több együttállás is kialakult. A Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2693

Jótékonyság 4.0

Július 2-án, a Rotary Jótékonysági golfverseny következik Az Old Lake Golf Club a szezon legtöbb jótékonysági versenyt szervezett klubja címet biztosan magáénak tudhatja, ugyanis július 2-án, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2452

Playoff döntött a ProAm versenyen

„Nagyon örülök, hogy a részese lehettem” Sikeresen zárult az első férfi PGA golfverseny Magyarországon, ahol a zárónapon egy jó hangulatú, izgalmas Pro-Am mérkőzésre is sor került, melynek ke Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2049

„A koncentrációval voltak problémák”

Errol Bhalai a PGA Tour IV. fordulójáról Hétvégén lezajlott a Czech PGA Tour IV. fordulója, a Pannonia Golf & Country Club pályáján. Errol Bhalai-nak ez hazai pálya volt, hiszen a magyar Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1947

A Playoff-ok napja

Hihetetlen hangulat és küzdelem a Junior Tour-on Június 28-án, kedden a 2016-os év VII. Junior Tour fordulóját tartották. A helyszín ezúttal a Szentendrei Szigeten lévő patinás klub volt. A n Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
3131

Jelentkezzen a IX. Herend Kupára

Immár 9. alkalommal kerül megrendezésre a Herend Balaton Golf Kupa verseny 2016. július 02-án, szombaton. A sok értékes Herendi díj mellett porcelánfestésre, Zwack Unikum kósto Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2082

Golf és barátság

Az elnök beszámolója a 2016-os Senior Nyílt Bajnokságról A június 14. és 16. között Zala Springs-ben megrendezett Senior Nyílt Bajnokság az elmúlt évek legmagasabb részvételi aránya mellett z Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2546

Czernecki és Závaczki is ezüstérmes Szlovéniában

Június 27., hétfőn zárónapjához érkezett a magyarok egész hadát felvonultató Nemzetközi Szlovén Junior Bajnokság, ahol honi golfozóink közül az utolsó napnak Závacki Bálint győzelmi reményekkel v Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2279

„A FEJEMBEN VOLT: SZENIOR BAJNOK SZERETNÉK LENNI”

Június 16-án, három napos küzdelem után kihirdetésre kerültek a XXVII. Nemzetközi és Magyar Senior Golfbajnokság győztesei. Molnár Mari szenior golfozónőnknek 273 ütéssel sikerült megszereznie az Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2369

Junior Tour VII. buszinformáció

A Junior Tour VII. fordulója Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján kerül megrendezésre. Akik jelezték igényüket buszos utaztatásra, azokat szeretnénk tájékoztatni, hogy Kisorosz Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
4527

Négy magyar a legjobb tízben

A világ legrangosabb sorozata, a European Footgolf Tour a hetedik fordulójához érkezett a hétvégén. Csehországban megismétlődött a múlt heti szlovákiai végeredmény, ami a győzteseket illeti. Toma Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2654

Esőszünet Szlovéniában

Závaczki Bálint a győzelemért száll harcba hétfőn A második játéknapjához érkezett vasárnap a 10 magyar játékost felvonultató Nemzetközi Szlovén Junior Bajnokságon. A mai nap krónikájához hoz Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2092

Frissüljön fel a Hungarian Golf Magazinnal!

Örömmel nyújtjuk át Önnek a Hungarian Golf Magazin legújabb számát, ami - köszönhetően az eseménydús versenyszezonnak - kétségkívül vastagra sikeredett. Igyekeztünk minden fontosabb rendezvényen Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2319

Műhelytitkok Kötél Balázstól

Ahogy azt már megszokhattunk, Kötél Balázs időről-időre megosztja véleményét a nagyközönséggel. A héten a közösségi médiában adott hangot nemtetszésének, amiért a magyar média nem számolt be az a Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2494

Nincs meglepetés:

O`Sullivan Gearoid ismét győzött! Hazai fronton a versenyek közül kiemelkedett a tatai Old Lake Golf Club-ban rendezett ranglista verseny, szombaton. A verseny győztese ismételten a nagyszerű Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2228

Nagyon örülök, hogy részese lehettem…

A magyar profi válogatott mellett több hazánkfia is elütőhöz állt a Czech PGA magyarországi állomásán, köztük Szigeti Csaba, a Highland Golf Club vezető pro-ja is, aki lapunknak elmondta, több ha Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
4338

Tűzijáték a Fináléban

Palanszki Benjámin a magyarok legjobbja Pénteken zárónapjához érkezett a Czech PGA Tour magyarországi fordulójának 2X18 szakaszos profi versenye, ahol számos hazánkfia –köztük a magyar profi Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
4090

Király footgolfos szerelés

A footgolf is szerepet kapott a hazai futball-lázban. A mackóalsós napon volt, aki footgolfos Királynak öltözött. Már a nemzetközi közvélemény és a sajtó is a magyar labdarúgó válogatott reme Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2387

Juniorjaink Szlovéniában küzdenek

Holló Zsombor a legjobb magyar Június utolsó hétvégéje sem telhet el olyan nemzetközi verseny nélkül, melynek ne lenne magyar résztvevője. Ezúttal a Nemzetközi Szlovén Junior Bajnokságon izgu Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2194

Többszörös együttállások az első napon

Palanszki, - a  legjobb magyarként -  a második helyen! A magyar golfszerető közönség csütörtöktől szombatig a máriavölgyi Pannonia Golf & Country Club pályájára figyel, ugyanis Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2494

FOREST HILLS FRIDAY

Kihagyhatatlan ajánlat!!! Június 23-án és 24-én pénteken, MINDEN greenfee csak 5000,-Ft!  Ne hagyja veszni ezt a fantasztikus lehetőséget! Töltsön el egy remek napot Magyarország e Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
3020

Live Scoring: Czech PGA Tour Magyarország

Hajrááá!! MMBF & Czech Pga Tournament, Pannonia GC! Elkezdődött!:) Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2616

Czech PGA Tour, ki hogyan készült?

Interjúk a játékosokkal és a verseny főszervezőjével Csütörtökön kezdetét veszi a Czech PGA Tour negyedik, Magyarországi fordulója, amelynek a máriavölgyi Panonia Golf & Country Club ad o Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2100

BMW Leier Auto Golf Kupa 2016. június 25. (ranglista)

Meghívó / Invitation BMW Leier Autó Golf Kupa/BMW Leier Auto Golf Cup a Leier Autó BMW Márkakereskedés és szerviz (Győr) támogatásával. Az Old Lake Golf Club szeretettel me Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2582

Küzdelmes harmadik

Kovács Titusz a címvédésről Az idei Senior Nyílt Bajnokságot még a szokottnál is nagyobb várakozás övezte, amelynek okai az igen magas részvételi arány, a jelentősen megerősödött mezőny és a Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2254

Breaking! Tradícióteremtés: a Czech PGA először Magyarországon

Sajtótájékoztató az Academy Golf Clubban Június 22-től 25-ig tart a Czech PGA Tour negyedik, Magyarországi fordulója, amelynek a máriavölgyi Pannónia Golf & Country Club ad otthont. A ver Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2641

Hahn, jó előjelekkel készül

A magyar golfnak sokat jelent a Czeh PGA forduló! Vészesen közeledik a Czeh PGA Tour IV., magyarországi fordulója, amelynek a Pannonia Golf & Country Club ad otthont június 22-25. kö Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 89

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés