HG archívum

Május 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 101 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Footgolf
Kecskés Zoltán
2506

Remekeltek a mieink Szlovákiában

Északi szomszédunknál két versenyt is bonyolítottak a hétvégén, amire sok honfitársunk kilátogatott. Ha pedig már ott jártak, nem is tértek haza üres kézzel. Szombaton a Nad-Ress sorozat harm Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2035

Egy nehéz nap krónikája

 „Holnap egy új nap és élvezni fogjuk a pályát és a játékot!” Lajtai-Rózsa Csilla újra elütőhöz állt a keddi napon, ám ezúttal nem LETAS versenysorozat, hanem az Evian bajnokság európai Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1853

Ismét Lugosi Tamás nyert

Hungarian Pro Tour - 3. forduló - Old Lake Golf Club - Tata Május 30-án rendezték meg a magyar profi versenysorozat 3. fordulóját Tatán, ahol kiváló időjárás és kiváló pálya fogadta a résztve Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1697

Egy pici hiányzott!

 „Nagyon akartam Adél ellen játszani a döntőben!” Morozova Sofia remek hétvégét zárt és csupán egy lépésre volt attól, hogy a döntőbe kerüljön, azonban szoros csatában egy ütéssel alulma Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1976

„KIÁLLTUK AZ ERŐPRÓBÁT”

Május utolsó hétvégéjén, 27-től 29-ig tartották az V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságot, ahol az egyéni küzdelmek mellett világranglista pontszerzés is zajlott. Interjúnkban szenior bajnok és v Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1683

Tata júniusban minden hétvégén versenyt szervez!

A hónap első három hétvégéjén –rendhagyó módon - Scramble típusú játékot játszunk:  - június 4-én (szombaton) Fraisa Svájci Golf Kupa (4-es Texas scramble) Versenykiírás ITT &nb Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
2012

„Profi golfot építünk profiknak"

Kompromisszumra törekszünk, mivel az amatőr golf, a profi golffal kéz a kézben jár Május 3-án, kedden a Hungarian Golf Magazin csapata egy sajtóreggelire volt hivatalos az Academy Golf Club-b Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2437

Enevold megvédte címét

A legrangosabb nemzetközi sorozat, a European Footgolf Tour (EFT) idei harmadik állomásán, Norvégiában hazai siker született. Pont úgy, ahogy egy évvel ezelőtt. Szinte napra pontosan egy Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1944

Érkezik a Bakony Tour II. fordulója!

  Az első Bakony és Gastro Kupa után, jöhet a folytatás a Bakony Tour második fordulójával! Maradjon versenyben a 2017-es golf klubtagságért és játsszon a sorozat következő megméret Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2045

Bajnokavatás Match Play módra

Vadkerti Adél és Greff Bálint nyerte a golfmaratont A mostani hétvége nemcsak a BL döntők weekend-je, hanem az V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság időpontja is volt, amely fordulatokban gazd Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1780

AZ AMATŐR GOLF „KORONÁJA”

Gyönyörű időben rendezték meg az Audi Quattro Golf Kupa magyarországi döntőjét, melynek tétje nem volt kisebb, mint hogy kik utazhatnak a világ egyik legnagyobb és legszínvonalasabb Világdöntőjér Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2047

Stílusok csatája a Match Play Bajnokság döntőjében

Izgalmas fináléknak nézünk elébe A Magyar Nyílt Match Play Bajnokság második napján a 2x16 fős férfimezőnyre kettő, míg a 11 fős női mezőnyre egy ütközet várt. A szombati nap végén kiderült, Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1884

Match Playben folytatódott a küzdelem

A péntek délelőtti stroke play kör után délután mindenkire egy ütközet várt, és kiderült, kik azok, akik egy lépéssel közelebb kerültek a hőn áhított bajnoki címhez a női és a férfi mezőnyben egy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1880

Vadkerti Adél és O`Sullivan a mezőny élén

A stroke play és match play kör eredmények A péntek délelőtti stroke play körrel kezdetét vette a jubileumi, V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság, amelynek a hagyományokhoz híven az Old Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2066

VISSZAPILLANTÓ: Mi történt a tavalyi bajnokságon?

A címvédő, Simmes Alexander kihagyja a tornát A pénteki nappal kezdetét veszi a jubileumi V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság, amelyet - mint már többször beszámoltunk róla - új, módosított Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1859

Sofia: „A péntek délelőtt kulcsfontosságú lesz!”

Az orosz származású, de hazánkban élő Morozova Szofiával beszélgettünk az esélyekről a pénteken rajtoló V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság előtt. Rendszeres résztvevőnek számít a tornán és tava Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1611

Golfmaraton Tatán

Kezdődik az V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság Alig hogy lecsengtek a Magyar Kupa utózöngéi, máris itt van a következő nagy verseny az V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság, amelyet a hagyom Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1739

Újra magyar földön Csányi

Kedden éjszaka érkezett haza repülővel a ciprusi győztes, a 18 éves Csányi Olivér, aki az előző hétvégén megrendezett Ciprus Amatőr Férfi Nyílt Bajnokságon a dobogó harmadik fokán végzett, amivel Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
2469

BREAKING NEWS – Módosult a startlista

V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság   A startlista némileg módosult, mivel egy újabb játékos neve került be a nevezési listába. A változások a 12., 13., 14. flight-ot érintették, íg Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2650

Szujó László: Lenyűgöző a fejlődés!

  Gyümölcsözőnek tartja a footgolffal négy éve ápolt kapcsolatát a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója. Szujó László a magyarországi világbajnokság előtt látta meg a fantáziát a sportá Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1819

Újabb sikeres Golfiesta forduló

Bernhardt Tibor nyert   Meghívásos versenysorozatunk, a 2. fordulójához ért május 21-én, szombaton, melyet a MGC-ben rendeztünk... Golfiestásaink igen aktívak voltak, mivel 60 felett Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2018

Icus az örömittas

 „Számomra a golf, több mint játék” Turkovics Ilona csodás hétvégét zárt. Elsőként szombaton, szeretett golfpályáján, Balatonudvariban mutatta meg oroszlánkörmeit, majd vasárnap Zalacsán Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1926

Időtálló brand születik

Második évébe lépett a GolfMaster névre keresztelt kezdeményezés, melyet Sárközi Ricsi barátjával és tanítványával, Vizváry Tamással közösen hozott létre. Vállalkozásuk sikerét mi sem bizonyítja Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1575

Remek debütálás győzelemmel

Dr. Horváth Péterrel beszélgettünk A vásárnapi zalacsányi ranglista verseny boldog győztesével, Dr. Horváth Péterrel sikerült találkozni, akit teljesen lenyűgözött és feldobott az impozáns Ro Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
2078

Kegyelmi állapot!

Ugye sokan emlékeznek még az idei első ranglista versenyre, amelynek - akár csak az elmúlt években - Kisoroszi adott otthont? És a versenyt megnyerő Zilahy Csaba 0-ás eredményére? Vele beszélgett Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
2779

A Magyar Nyílt Match Play Bajnokság változásiról

TL: „Célunk az volt, hogy igazságosabb és vonzóbb bajnokságot alkossunk!” Ahogy már megszokhattuk, a Magyar Kupa után idén is megrendezésre kerül második Szövetségi versenyként május 27-29. k Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1953

Ausztria 4 legjobb pályája kivételes áron

Ajánlat: 2-3 éjszaka reggelivel Diamond Clubhouse szobában,  Atzenbrugg-ban a Diamond Golf Resortban 3-4 green fee a Fontana, Adamstal, Schönborn és Diamond pályákon   Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1445

Edóért játszottak Tatán

Az Old Lake Golf Club-ban jótékonysági golfversenyt tartottak vasárnap, melynek teljes bevételét a mindenki által szeretett, a tatai klub büféjében dolgozó pincér, Edó gyógykezelésére és rehabili Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1803

Impozáns környezetben szoros küzdelem

Dr. Horváth Péter győzött A szombati balatonudvari ranglista verseny után, a hét utolsó napján Zalacsányba látogatott a ranglista pontvadászok népes tábora, hogy a Robert Trent Jones, Jr. ált Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2256

Bravúros dobogó Csányitól!

A vasárnapi zárónappal véget ért a ciprusi Secret Valley Golf Club par 71-es pályán rendezett Ciprus Amatőr Férfi Nyílt Bajnokság, ahol 3 napos stroke play formában mérte össze erejét 16 ország, Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 101

Versenynaptár

Keresés