HG archívum

Május 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 101 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Footgolf
Golfszerkesztő-1
2868

Remekeltek a mieink Szlovákiában

Északi szomszédunknál két versenyt is bonyolítottak a hétvégén, amire sok honfitársunk kilátogatott. Ha pedig már ott jártak, nem is tértek haza üres kézzel. Szombaton a Nad-Ress sorozat harm Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2414

Egy nehéz nap krónikája

 „Holnap egy új nap és élvezni fogjuk a pályát és a játékot!” Lajtai-Rózsa Csilla újra elütőhöz állt a keddi napon, ám ezúttal nem LETAS versenysorozat, hanem az Evian bajnokság európai Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2204

Ismét Lugosi Tamás nyert

Hungarian Pro Tour - 3. forduló - Old Lake Golf Club - Tata Május 30-án rendezték meg a magyar profi versenysorozat 3. fordulóját Tatán, ahol kiváló időjárás és kiváló pálya fogadta a résztve Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2062

Egy pici hiányzott!

 „Nagyon akartam Adél ellen játszani a döntőben!” Morozova Sofia remek hétvégét zárt és csupán egy lépésre volt attól, hogy a döntőbe kerüljön, azonban szoros csatában egy ütéssel alulma Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2348

„KIÁLLTUK AZ ERŐPRÓBÁT”

Május utolsó hétvégéjén, 27-től 29-ig tartották az V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságot, ahol az egyéni küzdelmek mellett világranglista pontszerzés is zajlott. Interjúnkban szenior bajnok és v Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2012

Tata júniusban minden hétvégén versenyt szervez!

A hónap első három hétvégéjén –rendhagyó módon - Scramble típusú játékot játszunk:  - június 4-én (szombaton) Fraisa Svájci Golf Kupa (4-es Texas scramble) Versenykiírás ITT &nb Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2394

„Profi golfot építünk profiknak"

Kompromisszumra törekszünk, mivel az amatőr golf, a profi golffal kéz a kézben jár Május 3-án, kedden a Hungarian Golf Magazin csapata egy sajtóreggelire volt hivatalos az Academy Golf Club-b Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2811

Enevold megvédte címét

A legrangosabb nemzetközi sorozat, a European Footgolf Tour (EFT) idei harmadik állomásán, Norvégiában hazai siker született. Pont úgy, ahogy egy évvel ezelőtt. Szinte napra pontosan egy Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2336

Érkezik a Bakony Tour II. fordulója!

  Az első Bakony és Gastro Kupa után, jöhet a folytatás a Bakony Tour második fordulójával! Maradjon versenyben a 2017-es golf klubtagságért és játsszon a sorozat következő megméret Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2424

Bajnokavatás Match Play módra

Vadkerti Adél és Greff Bálint nyerte a golfmaratont A mostani hétvége nemcsak a BL döntők weekend-je, hanem az V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság időpontja is volt, amely fordulatokban gazd Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2159

AZ AMATŐR GOLF „KORONÁJA”

Gyönyörű időben rendezték meg az Audi Quattro Golf Kupa magyarországi döntőjét, melynek tétje nem volt kisebb, mint hogy kik utazhatnak a világ egyik legnagyobb és legszínvonalasabb Világdöntőjér Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2401

Stílusok csatája a Match Play Bajnokság döntőjében

Izgalmas fináléknak nézünk elébe A Magyar Nyílt Match Play Bajnokság második napján a 2x16 fős férfimezőnyre kettő, míg a 11 fős női mezőnyre egy ütközet várt. A szombati nap végén kiderült, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2254

Match Playben folytatódott a küzdelem

A péntek délelőtti stroke play kör után délután mindenkire egy ütközet várt, és kiderült, kik azok, akik egy lépéssel közelebb kerültek a hőn áhított bajnoki címhez a női és a férfi mezőnyben egy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2252

Vadkerti Adél és O`Sullivan a mezőny élén

A stroke play és match play kör eredmények A péntek délelőtti stroke play körrel kezdetét vette a jubileumi, V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság, amelynek a hagyományokhoz híven az Old Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2461

VISSZAPILLANTÓ: Mi történt a tavalyi bajnokságon?

A címvédő, Simmes Alexander kihagyja a tornát A pénteki nappal kezdetét veszi a jubileumi V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság, amelyet - mint már többször beszámoltunk róla - új, módosított Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2190

Sofia: „A péntek délelőtt kulcsfontosságú lesz!”

Az orosz származású, de hazánkban élő Morozova Szofiával beszélgettünk az esélyekről a pénteken rajtoló V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság előtt. Rendszeres résztvevőnek számít a tornán és tava Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1972

Golfmaraton Tatán

Kezdődik az V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság Alig hogy lecsengtek a Magyar Kupa utózöngéi, máris itt van a következő nagy verseny az V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság, amelyet a hagyom Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2112

Újra magyar földön Csányi

Kedden éjszaka érkezett haza repülővel a ciprusi győztes, a 18 éves Csányi Olivér, aki az előző hétvégén megrendezett Ciprus Amatőr Férfi Nyílt Bajnokságon a dobogó harmadik fokán végzett, amivel Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2817

BREAKING NEWS – Módosult a startlista

V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság   A startlista némileg módosult, mivel egy újabb játékos neve került be a nevezési listába. A változások a 12., 13., 14. flight-ot érintették, íg Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
3023

Szujó László: Lenyűgöző a fejlődés!

  Gyümölcsözőnek tartja a footgolffal négy éve ápolt kapcsolatát a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója. Szujó László a magyarországi világbajnokság előtt látta meg a fantáziát a sportá Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2188

Újabb sikeres Golfiesta forduló

Bernhardt Tibor nyert   Meghívásos versenysorozatunk, a 2. fordulójához ért május 21-én, szombaton, melyet a MGC-ben rendeztünk... Golfiestásaink igen aktívak voltak, mivel 60 felett Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2387

Icus az örömittas

 „Számomra a golf, több mint játék” Turkovics Ilona csodás hétvégét zárt. Elsőként szombaton, szeretett golfpályáján, Balatonudvariban mutatta meg oroszlánkörmeit, majd vasárnap Zalacsán Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2265

Időtálló brand születik

Második évébe lépett a GolfMaster névre keresztelt kezdeményezés, melyet Sárközi Ricsi barátjával és tanítványával, Vizváry Tamással közösen hozott létre. Vállalkozásuk sikerét mi sem bizonyítja Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
1929

Remek debütálás győzelemmel

Dr. Horváth Péterrel beszélgettünk A vásárnapi zalacsányi ranglista verseny boldog győztesével, Dr. Horváth Péterrel sikerült találkozni, akit teljesen lenyűgözött és feldobott az impozáns Ro Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2479

Kegyelmi állapot!

Ugye sokan emlékeznek még az idei első ranglista versenyre, amelynek - akár csak az elmúlt években - Kisoroszi adott otthont? És a versenyt megnyerő Zilahy Csaba 0-ás eredményére? Vele beszélgett Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
3133

A Magyar Nyílt Match Play Bajnokság változásiról

TL: „Célunk az volt, hogy igazságosabb és vonzóbb bajnokságot alkossunk!” Ahogy már megszokhattuk, a Magyar Kupa után idén is megrendezésre kerül második Szövetségi versenyként május 27-29. k Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2309

Ausztria 4 legjobb pályája kivételes áron

Ajánlat: 2-3 éjszaka reggelivel Diamond Clubhouse szobában,  Atzenbrugg-ban a Diamond Golf Resortban 3-4 green fee a Fontana, Adamstal, Schönborn és Diamond pályákon   Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1796

Edóért játszottak Tatán

Az Old Lake Golf Club-ban jótékonysági golfversenyt tartottak vasárnap, melynek teljes bevételét a mindenki által szeretett, a tatai klub büféjében dolgozó pincér, Edó gyógykezelésére és rehabili Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2159

Impozáns környezetben szoros küzdelem

Dr. Horváth Péter győzött A szombati balatonudvari ranglista verseny után, a hét utolsó napján Zalacsányba látogatott a ranglista pontvadászok népes tábora, hogy a Robert Trent Jones, Jr. ált Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2652

Bravúros dobogó Csányitól!

A vasárnapi zárónappal véget ért a ciprusi Secret Valley Golf Club par 71-es pályán rendezett Ciprus Amatőr Férfi Nyílt Bajnokság, ahol 3 napos stroke play formában mérte össze erejét 16 ország, Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 101

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés