HG archívum

Március 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 94 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1503

HG: „12 éve a golf szolgálatában”

A hungariangolf.hu mindenhol ott van és ott is lesz, ahol a golf jelen van, hiszen a közös cél az, hogy ne ítélkezzünk, hanem felemeljük a golfot: mert ez a Hungarian Golf Magazin küldetése. Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1529

Woods meglepetést tartogat?

Nem tudni, hogy a volt világelső indul avagy sem a közelgő Mastersen. Ahogy közeleg az évad első Major-tornája mindenki azt találgatja, hogy vajon Tiger Woods is ott lesz-e a mezőnyben. A vol Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1680

Hangulatos szezonnyitó Pannónia módra

„A cél ugyanaz… a lehető legmagasabb színvonalat nyújtani” Április 2-án, szombaton a Pannónián is hivatalosan megnyitják a versenyszezont, egy jó hangulatú, remélhetőleg szikrázó napsütésben Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1734

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1589

Pár hely még kiadó Györökön

Akik a hét rövidsége miatt még csak most kaptak észbe, hogy itt a hétvége és golfozni kéne, azoknak a Balatongyörökön elterülő Golfclub Imperial Balaton kitűnő lehetőséget kínál, ugyanis szombato Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1245

McIlroy csak a Mastersre fókuszál

Az észak-ír kihagyja a par-3-as versenyt is A hétégi Match Play torna egyik legjobb mérkőzését játszotta Jason Day és Rory McIlroy, ám a végén az ausztrál örülhetett. Az észak-ír golfozó az a Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1243

Day győzelemmel hangolt a Mastersre

Az ausztrál végig verte a világot a WGC-tornán Jason Day sikerével ért véget a World Golf Championship sorozat idénybeli második tornája, a Match Play verseny. Day az elődöntőben Rory McIlroy Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1742

Közeleg a Highland Szezonnyitó Kupa

-Interjú Forgó Ferenccel Április elsejéig, azaz péntekig lehet még nevezni a Highland Golf Club hagyományos szezonnyitó eseményére, ahol a fő, 9 szakaszos verseny mellett kiegészítő megmérett Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
2421

Újra összecsap Amerika és Japán

A 2015-ös női labdarúgó világbajnokság döntőjének speciális visszavágóját rendezik ma a Kaliforniában. A hölgyek profi golfosokkal kiegészülve, hat szakaszon footgolfban mérik össze erejüket. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1746

„Megértem rá, hogy a Tour kártyáért küzdjek!”

Mint korábban beszámoltunk róla, profi válogatottunk Ciprusra, a festői szépségű Korineum Golf Club-ba látogatott. A Lugosi Balázs, Lugosi Tamás, Hahn Roland, Petkovics Bálint, Eiring Kristóf öss Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1946

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1443

Húsvét hétfő golf nélkül, mit sem ér

Locsolós Tavaszi HCP Felmérő Balatonudvariban Húsvét hétfője sem múlhatott el golf nélkül. A golf szerelmesei a Balatonudvari pályán élhették ki szenvedélyüket kedvenc sportjuk iránt. A magya Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1712

Laura szívügyének tekinti az utánpótlást

Vu Petit és Menyhárt Hannát, Scridon Laura két tanítványát érte az a megtiszteltetés, hogy elnyerték a junior-kosár program pályázatát, ezzel pedig azt a támogatást, melynek kimondott célja a fia Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2547

Húsvét vasárnapi versenykörök

    A vasárnapi napon folytatódtak a Húsvéti versenyek. Ezúttal a zirci Forest Hills és  St.Lőrinc Golf Club kínált jó hangulatú megmérettetést a golftársadalom számára. Lássuk, kik lette Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1983

Jó hangulatú szezonnyitó Bükön

  Akár csak Tatán, Bükön is szép számban jelentek meg a játékosok a március 26-i, szombati Szezonnyitó Húsvéti Golfbajnokságon, amely nem egyéniben, hanem páros texas formában zajlott, 18 lyu Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2481

Az idő szalad, a hagyomány marad…

Teltház és jó hangulat a Húsvét Kupán A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezték a tatai Húsvét Kupát. A szombati verseny már a 18. volt az Old Lake Golf Club történelmében. E verseny Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1385

Húsvéthétfői verseny Balatonudvariban

Ezúton kívánunk minden kedves golfozónak kellemes húsvéti ünnepeket!  Szeretnénk figyelmükbe ajánlani közeledő Locsolós Tavaszi HCP Felmérő versenyünket, Balatonudvariban. Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1745

Húsvéti hosszú hétvége Zalacsányban

  A húsvéti hosszú hétvégén minden reggel 8-kor nyitunk, töltsön nálunk egy emlékezetes napot! Reggelizzen igazi húsvéti fogásokat a festői Zala-völgyben, majd játsszon a 160 hektáron elterül Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1691

Eladó John Daly legbecsesebb kincse

A fenegyerek árulja a British Open trófeáját John Daly jelenleg a Puerto Rico Openen próbál szerencsét és pár hét múlva már a Champions Touron is bemutatkozik. Ám jelenleg nem ez a legfontosa Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2381

Húsvéti nyúl hozza az e-Golf Kincsest!

Éld át újra 2015-öt! Beköszöntött a tavasz és vele együtt a jó idő is. Nemcsak a természet éledezik és öltözik új ruhába, hanem a magyar golfélet is felébredt téli álmából. A klubok elkészíte Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
3530

Húsvéti versenyek!

Lássuk, mi várható a hosszú hétvégén, illetve még márciusban: Az idei golfszezon versenyeinek sorát - akárcsak tavaly – a Golf Club Imperial Balaton versenye nyitotta meg március 12-én. Több, Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2374

Vadkerti Adél sajnálatos módon megsérült

A pénteki játéknappal folytatódott a párizsi Saint-Cloud Golf Club-ban tartandó Francia Junior Lány Nyílt Bajnokság stroke play versenyének második napja, amikor is eldőlt, ki az a 32 játékos, ak Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1825

Watney kihagyja a szezont

Nick Watney is a hátával szenved Eredetileg egy hónapnak indult, de végül úgy alalkult, hogy Nick Watney a teljes szezont kénytelen partvonalon kívül tölteni. A távolmaradás oka egy makacs há Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2170

Csíki a húsvéti sonkára áhítozik

„Már-már megszállottja vagyok a golfnak” Lelkes amatőr golfozóval, Csíki Árpáddal volt alkalmunk beszélgetni, aki az idén a tatai Old Lake Golf Club-ba igazolt. Szívesen beszélt szeretett spo Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2028

Felemás kezdés Franciaországban

  A csütörtöki nappal kezdetét vette a párizsi Saint-Cloud Golf Club-ban az egészen Húsvét hétfőig tartó Francia Junior Lány Nyílt Bajnokság, ahol 15 ország 120 játékosa áll az elütőhöz. Az i Részletesen..

Pálya hírek
Kecskés Zoltán
1333

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
2150

Két fronton kell helytállnia Szumega Péternek

 „A helyszínek tökéletesen kiegészítik egymást” Megérkezett a tavasz és a természettel párhuzamosan, folyamatosan éledezik a magyar golfélet is. Ezúttal Budapest szívébe látogattunk el Szumeg Részletesen..

Hazai hírek
Kecskés Zoltán
1736

Húsvéti gulyásparti Bükön!

Jó idővel, megújult greenekkel és csodaszép pályával várják a golfozókat a március 26-i, szombati Szezonnyitó Húsvéti Golfbajnokságra, amely texas formában fog zajlani, 18 lyukon–adta hírül Papp Részletesen..

Utazási ajánlat
Kecskés Zoltán
1570

A Heritage-tornán debütál a legfelkapottabb amatőr

Bryason DeChambeau a Masters előtti héten áll profinak Bejelentette, hogy az évad első Major-tornája utáni héten lép pályára profiként első PGA Tour versenyén Bryson DeChambeau. Az egyetemi b Részletesen..

Footgolf
Kecskés Zoltán
3996

Szép új világ

Gelencsér Gábor lassan hat esztendeje dolgozik a footgolf minél szélesebb körű megismertetésen. A honi szövetség elnöke az idei évre a játékostoborzást tűzte ki, mint legfontosabb célt az MFGSZ é Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 94

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
24
25
26
27
28
31

Keresés