HG archívum

Március 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 94 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2067

HG: „12 éve a golf szolgálatában”

A hungariangolf.hu mindenhol ott van és ott is lesz, ahol a golf jelen van, hiszen a közös cél az, hogy ne ítélkezzünk, hanem felemeljük a golfot: mert ez a Hungarian Golf Magazin küldetése. Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2076

Woods meglepetést tartogat?

Nem tudni, hogy a volt világelső indul avagy sem a közelgő Mastersen. Ahogy közeleg az évad első Major-tornája mindenki azt találgatja, hogy vajon Tiger Woods is ott lesz-e a mezőnyben. A vol Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2226

Hangulatos szezonnyitó Pannónia módra

„A cél ugyanaz… a lehető legmagasabb színvonalat nyújtani” Április 2-án, szombaton a Pannónián is hivatalosan megnyitják a versenyszezont, egy jó hangulatú, remélhetőleg szikrázó napsütésben Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2270

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2141

Pár hely még kiadó Györökön

Akik a hét rövidsége miatt még csak most kaptak észbe, hogy itt a hétvége és golfozni kéne, azoknak a Balatongyörökön elterülő Golfclub Imperial Balaton kitűnő lehetőséget kínál, ugyanis szombato Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1845

McIlroy csak a Mastersre fókuszál

Az észak-ír kihagyja a par-3-as versenyt is A hétégi Match Play torna egyik legjobb mérkőzését játszotta Jason Day és Rory McIlroy, ám a végén az ausztrál örülhetett. Az észak-ír golfozó az a Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
1801

Day győzelemmel hangolt a Mastersre

Az ausztrál végig verte a világot a WGC-tornán Jason Day sikerével ért véget a World Golf Championship sorozat idénybeli második tornája, a Match Play verseny. Day az elődöntőben Rory McIlroy Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2286

Közeleg a Highland Szezonnyitó Kupa

-Interjú Forgó Ferenccel Április elsejéig, azaz péntekig lehet még nevezni a Highland Golf Club hagyományos szezonnyitó eseményére, ahol a fő, 9 szakaszos verseny mellett kiegészítő megmérett Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
2991

Újra összecsap Amerika és Japán

A 2015-ös női labdarúgó világbajnokság döntőjének speciális visszavágóját rendezik ma a Kaliforniában. A hölgyek profi golfosokkal kiegészülve, hat szakaszon footgolfban mérik össze erejüket. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2330

„Megértem rá, hogy a Tour kártyáért küzdjek!”

Mint korábban beszámoltunk róla, profi válogatottunk Ciprusra, a festői szépségű Korineum Golf Club-ba látogatott. A Lugosi Balázs, Lugosi Tamás, Hahn Roland, Petkovics Bálint, Eiring Kristóf öss Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
2512

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1998

Húsvét hétfő golf nélkül, mit sem ér

Locsolós Tavaszi HCP Felmérő Balatonudvariban Húsvét hétfője sem múlhatott el golf nélkül. A golf szerelmesei a Balatonudvari pályán élhették ki szenvedélyüket kedvenc sportjuk iránt. A magya Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2329

Laura szívügyének tekinti az utánpótlást

Vu Petit és Menyhárt Hannát, Scridon Laura két tanítványát érte az a megtiszteltetés, hogy elnyerték a junior-kosár program pályázatát, ezzel pedig azt a támogatást, melynek kimondott célja a fia Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3131

Húsvét vasárnapi versenykörök

    A vasárnapi napon folytatódtak a Húsvéti versenyek. Ezúttal a zirci Forest Hills és  St.Lőrinc Golf Club kínált jó hangulatú megmérettetést a golftársadalom számára. Lássuk, kik lette Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2566

Jó hangulatú szezonnyitó Bükön

  Akár csak Tatán, Bükön is szép számban jelentek meg a játékosok a március 26-i, szombati Szezonnyitó Húsvéti Golfbajnokságon, amely nem egyéniben, hanem páros texas formában zajlott, 18 lyu Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
3097

Az idő szalad, a hagyomány marad…

Teltház és jó hangulat a Húsvét Kupán A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezték a tatai Húsvét Kupát. A szombati verseny már a 18. volt az Old Lake Golf Club történelmében. E verseny Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1950

Húsvéthétfői verseny Balatonudvariban

Ezúton kívánunk minden kedves golfozónak kellemes húsvéti ünnepeket!  Szeretnénk figyelmükbe ajánlani közeledő Locsolós Tavaszi HCP Felmérő versenyünket, Balatonudvariban. Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2307

Húsvéti hosszú hétvége Zalacsányban

  A húsvéti hosszú hétvégén minden reggel 8-kor nyitunk, töltsön nálunk egy emlékezetes napot! Reggelizzen igazi húsvéti fogásokat a festői Zala-völgyben, majd játsszon a 160 hektáron elterül Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2274

Eladó John Daly legbecsesebb kincse

A fenegyerek árulja a British Open trófeáját John Daly jelenleg a Puerto Rico Openen próbál szerencsét és pár hét múlva már a Champions Touron is bemutatkozik. Ám jelenleg nem ez a legfontosa Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2954

Húsvéti nyúl hozza az e-Golf Kincsest!

Éld át újra 2015-öt! Beköszöntött a tavasz és vele együtt a jó idő is. Nemcsak a természet éledezik és öltözik új ruhába, hanem a magyar golfélet is felébredt téli álmából. A klubok elkészíte Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
4093

Húsvéti versenyek!

Lássuk, mi várható a hosszú hétvégén, illetve még márciusban: Az idei golfszezon versenyeinek sorát - akárcsak tavaly – a Golf Club Imperial Balaton versenye nyitotta meg március 12-én. Több, Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2916

Vadkerti Adél sajnálatos módon megsérült

A pénteki játéknappal folytatódott a párizsi Saint-Cloud Golf Club-ban tartandó Francia Junior Lány Nyílt Bajnokság stroke play versenyének második napja, amikor is eldőlt, ki az a 32 játékos, ak Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2447

Watney kihagyja a szezont

Nick Watney is a hátával szenved Eredetileg egy hónapnak indult, de végül úgy alalkult, hogy Nick Watney a teljes szezont kénytelen partvonalon kívül tölteni. A távolmaradás oka egy makacs há Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2764

Csíki a húsvéti sonkára áhítozik

„Már-már megszállottja vagyok a golfnak” Lelkes amatőr golfozóval, Csíki Árpáddal volt alkalmunk beszélgetni, aki az idén a tatai Old Lake Golf Club-ba igazolt. Szívesen beszélt szeretett spo Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2625

Felemás kezdés Franciaországban

  A csütörtöki nappal kezdetét vette a párizsi Saint-Cloud Golf Club-ban az egészen Húsvét hétfőig tartó Francia Junior Lány Nyílt Bajnokság, ahol 15 ország 120 játékosa áll az elütőhöz. Az i Részletesen..

Pálya hírek
Golfszerkesztő-1
1888

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2801

Két fronton kell helytállnia Szumega Péternek

 „A helyszínek tökéletesen kiegészítik egymást” Megérkezett a tavasz és a természettel párhuzamosan, folyamatosan éledezik a magyar golfélet is. Ezúttal Budapest szívébe látogattunk el Szumeg Részletesen..

Hazai hírek
Golfszerkesztő-1
2287

Húsvéti gulyásparti Bükön!

Jó idővel, megújult greenekkel és csodaszép pályával várják a golfozókat a március 26-i, szombati Szezonnyitó Húsvéti Golfbajnokságra, amely texas formában fog zajlani, 18 lyukon–adta hírül Papp Részletesen..

Utazási ajánlat
Golfszerkesztő-1
2163

A Heritage-tornán debütál a legfelkapottabb amatőr

Bryason DeChambeau a Masters előtti héten áll profinak Bejelentette, hogy az évad első Major-tornája utáni héten lép pályára profiként első PGA Tour versenyén Bryson DeChambeau. Az egyetemi b Részletesen..

Footgolf
Golfszerkesztő-1
4559

Szép új világ

Gelencsér Gábor lassan hat esztendeje dolgozik a footgolf minél szélesebb körű megismertetésen. A honi szövetség elnöke az idei évre a játékostoborzást tűzte ki, mint legfontosabb célt az MFGSZ é Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 94

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés