HG archívum

Január 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 90 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Footgolf
Matusa István
2524

Kell egy csapat!

 A Magyar Footgolf Szövetség legfeljebb nyolc játékos jelentkezését várja, aki hazánkat képviselheti a francia szövetség által meghirdetett Euro Footgolf elnevezésű csapatversenyen.A Magyar Footgolf S... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2042

Floridai edzőtábor

 Lassan februárt írunk és közeledik a BMW Golf Cup márciusi Világdöntője, Dél-Afrikában. A háromfős „delegáció” egyik férfi tagjával, Kiss Ferenccel beszélgettünk, aki december közepén Floridába utazo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2222

Tűzijáték és érzelmes búcsú

 Utolsó napjához érkezett szombaton a 9. Komplex Product és Geotech golf kupa mezőnye. A korábbiakhoz hasonlóan ragyogó napsütés fogadta a játékosokat és a helyi beszámolók szerint, ma már a naptej is... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2003

Edzőtábor Tenerifén

 A BMW hazai döntőjét megnyerő női golfozónk, Kaincz Katalin felkészülése is megkezdődött. Az elmúlt hetet három barátnőjével - Palotásné Horváth Zsuzsannával, Molnár Marival, Markovits Mártával – töl... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1695

Az angolt motiválja a fiatalok sikere

 Az utóbbi hónapok leginkább Jordan Spieth, Jason Day, Rory McIlroy és Rickie Fowler sikereiről szólnak legyen szó a PGA Tourról, vagy az European Tourról. A fiatalok egyértelműen átvették az irányítá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1858

Jason Day beteg

 Jason Day indulása egyelőre kérdéses az évad első igazán nagy PGA Tour tonáján, a Farmers Insurance Openen. A világranglistán jelenleg másodikként jegyzett ausztrál golfozónál az influenza tünetei je... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2165

Új év, újabb pozíció, újabb kihívások

 A csapadékmentes, száraz időben a Golftanya télen is nyitva tart. – tudtuk meg Szumega Pétertől, a klub igazgatójától. - A Budapest szívében, a Hajógyári-szigeten lévő gyakorló pálya egész héten 9-tő... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1884

Síelj a Forest Hillsszel

 A négycsillagos Forest Hills Hotel a Nordica Síarénához legközelebb fekvő szálloda. Szálljon meg nálunk. Hóágyúzott pályák, négyüléses felvonó, síelés akár kivilágított sípályán este. Mindez elérhető... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1933

Old Lake Golf Club Hírlevél

 Kedves Klubtagjaink, Golfozó Barátaink! Már csak pár hét van hátra szezonkezdésig, a hétvégére akár 10 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet! Ha azonban valakinek ez az időjárás még túl hűvös lenne a ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2137

Ha lemarad, kimarad!

 A visszaszámlálás megkezdődött! Ön se maradjon le az év első igazi szezonnyitó rendezvényéről! Üsse velünk az első drive-ot a Golf Áramlaton március 5-én, és töltsön el egy felejthetetlen estét. Ha f... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1917

EGA Hendikep Rendszer változásai

 Az új hendikep rendszer 2016. január 1-én lépett érvénybe. A változások egy része érinti a klubok tennivalóit a klubtagok és hendikepjeik kezelésével kapcsolatosan. Más részükre a játékosoknak kell o... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1645

Spieth elfáradt

 Jordan Spieth mentális fáradtsággal magyarázta azt, hogy az Abu Dhabi HSBC Golc Championship névre keresztelt tornán nem tudott beleszólni a végjátékba. Spieth újabb top-5-ös helyezést könyvelhetett ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1859

Stenson a Masters-t akarja

 Henrik Stenson pár hónappal azt követően, hogy térdoperáción esett át, mindössze két ütéssel maradt el a győztes Rickie Fowlertől az Abu Dhabi HSBC Golc Championship névre keresztelt tornán. A svédek... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2840

Köszönjük!

 A magyar footgolf társadalom nevében a Magyar Footgolf Szövetség szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik nélkül nem teljesülhetett volna a nagy álom, hogy magyar válogatott képviselje hazánkat ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2115

Törökországból jelentik

 Az egyéni verseny első napját követően, ma lezajlott a Geotech Kupa, azaz a 4 fős csapatok versenye. A profikkal kiegészülve nagy harc folyt győzelemért. A korábbi naphoz hasonlóan ragyogó napsütés f... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1922

Hideg átesett a tűzkeresztségen

 Hideg Dani, - mint minden évben - idén is részt vesz a Komplex Product és Geotech golf kupán, ám előtte tanítványaival felderítették a terepet Törökországban. Daninak ez volt élete első saját szervez... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1862

Fowler hengerelt

 Rickie Fowler győzelmével ért véget az Abu Dhabi HSBC Golf Championship, ahol a világranglista első öt játékosa közül hárman is elindultak, sőt az első két napon egy flightba sorolták őket. Fowler la... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1971

La Cala Resort last minute offer

 Az ajánlat 2016. február 1-19. közötti tartózkodásra érvényes.Az ajánlat 2016. február 1-19. közötti tartózkodásra érvényes. Csomag: 7 éjszaka kétágyas standard szobában reggelivel 4 green fee a ... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
3533

Bogár nyerte a hócsatát

 A Hinora Winter Footgolf Tour 5. állomásán nem volt veszélyben a pályacsúcs. A hófödte Magyar Golf Club gyepén hősiesen küzdöttek egymással és az elemekkel a játékosok. Az 55 játékosból Bogár Kriszti... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1935

Folytatódott a versengés

 Ahogy arra számítani lehetett, öldöklő csatát hozott a Komplex Product Golf kupa második napja.  A kétnapos helyosztók során (szerda, péntek) mindenki kitett magáért, sok jó teljesítményt láthattunk.... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2766

2016-tól él a magyar ranglista

 Ahogy azt év végén jelezte a magyar szövetség, 2016-ban országos ranglistát állít fel. A különböző presztízsű versenyek különböző szorzóval számítanak bele az egész éves pontversenybe.Ahogy azt év vé... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2549

Csapatverseny Magyarországon

 A januári világbajnokságon nagy sikert aratott csapatversenyt hazánkban először a Magyar Footgolf Szövetség szervezésében rendezik április 10-én. A Hinora Winter Footgolf Tour 2015/2016-os kiírásának... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2018

Teljes a siker!

 Keveset hallottunk mostanában a Sárkány Center új szerzeményéről, a SkyTrak launch monitorról, hogy válik be, kérdeztük Lehoczky Gábor-tól a Sárkány Center oktatójától és üzemeltetőjétől.Keveset hall... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2591

Kiss Polett Karolina az elmúlt és a közelgő új szezonról…

 Régen nem hallottunk a 2014-es Év női golfozójáról, Kiss Polett Karolináról. Úgy gondoltuk a 9. Komplex Product és Geotech golf kupa apropóját kihasználva, ahova anyukájával együtt utazott, kikérdezz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2074

Golfos babát hozott a gólya

 Újabb golfos baba látta meg a napvilágot január 1-én. Nem is kezdődhetett volna jobban az új év Gőgös Zsuzsa és Kokol Ferenc számára, hiszen az év legelső napján megszületett kisfiúk, aki a Kokol Dem... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1773

Szolgálati közlemény

Tisztelettel meghívjuk Önöket a Golf Sztár Skill Challenge sorozat következő állomására és a Queen-Watt nyílt napjára a Sárkány Centerbe.Szolgálati közlemény: 2016-01-26 kedd és 27.-én szerdán délelőt... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1965

Az utol­só­ból is lehet még első!

 Jó hangulat, gyönyörű pályák, remek csapat. Így foglalhatnánk össze Dibusz Lászlóék törökországi túráját. A kétnapos gyakorló nap után a harmadik napon végre kezdetét vette a 9. Komplex Product és Ge... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1814

Kalandorok nyomában

 Dibusz László és csapata sikeresen megérkezett Törökországba, ahol idén immár 9. alkalommal rendezik meg a Komplex Product és Geotech golf kupát. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Dibuszék olyan hagyományt ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1931

Jack Nicklaus: 76!

A sportág sokak szerint valaha volt legnagyobb játékosa, Jack Nicklaus tegnap ünnepelte 76. születésnapját. A legendás golfozót mindenki felköszöntötte, a magára valamit is adó golfoldalak természe... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1940

Két kultúra közt rugalmasan és szabadon

 Phuong Bui Thanh nem tartozik azon golfozók közé, akikről gyakran írunk. A vietnámi játékos nem nagyon folyt még bele a magyar golféletbe, inkább külföldiekkel játszik együtt, de jelenléte megkerülhe... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 90

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés