HG archívum

December 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 87 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
3096

Szilveszteri bakancslista

Szilveszter estéjén buli-buli hátán, az egész világ pezsgésben van, feltételezhetően te sem maradsz majd ki az őrületből. Összeállítottunk egy listát, mellyel reméljük, hogy könnyebbé tehetjük a szilv... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2340

Sikeres esztendőt zárt Boróka!

 Az idei szezon megkoronázásaként, eredményeinek és a bajnoki címének köszönhetően indulhatott el korosztályos és felnőtt bajnokunk, Briglovics Boróka az idén 52. évfordulóját ünneplő Junior Orange Bo... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1903

GolfUSA 2015 B.Ú.É.K

 Üzletünk december 31-től 2016. január 5-ig zárva tart.Üzletünk december 31-től 2016. január 5-ig zárva tart. Január 6-tól a megszokott nyitvatartási idővel várunk mindenkit szeretettel. Hétfőtől pé... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2240

Világbajnoki évzárás

 A félidejéhez érkezett az első téli bajnokság, a Hinora Winter Footgolf Tour. A Magyar Golf Club footgolfosok által ritkán látogatott terepén Lengyel Béla volt a legjobb, a vb-re készülő válogatott k... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2154

Golfozunk, vagy ütögetünk?

 Kötél Balázstól megszokhattuk, hogy időről időre megosztja véleményét a Hungarian Golf hasábjain. Ezúttal saját fiát, Bencét értékeli, aki a decemberi díjátadón az Év Felfedezettje díjat vehette át 2... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2288

Horváth Marcell különdíjban részesült

 Horváth Marcell eddigi pályafutása legjobb formáját nyújtotta 2015-ben. Ezért persze meg is dolgozott az elmúlt időszakban, szezonját teljes mértékben sikeresnek tartja. Fájó pont ugyan, hogy a Magya... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2003

Sikeres csapatmunka Zircen

 Interjú-sorozatunk következő „áldozata”, az alig 23 éves, a honi golféletből jól ismert Hideg Dániel, aki első évét töltötte az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Forest Hills-i Golf & Country Club... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2047

Csoportos út Errol Bhalaival

Helyek már csak a február 13-20. hétre vannak!Helyek már csak a február 13-20. hétre vannak! <br> Csomag tartalma: 7 éjszaka kétágyas szobában félpanzióval (Korineum Residences) 5 k... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1946

Junior Orange Bowl 2.0

 Briglovics Boróka hétfőn folytatatta a Junior Orange Bowl International Golf Championship-et, az amatőr golfozók színe-javát felvonultató nemzetközi versenyt, Miamiban. A magyar golfozó az első napi ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1777

Kezdje az Új évet golfozással

 Új Évi Golf Verseny/New Year’s Golf Cup Szeretettel meghívjuk minden kedves Golfozó Barátunkat Új Évi Golf Versenyére Fehér Zsolt és az OLGC szervezésében.Új Évi Golf Verseny/New Year’s Golf Cup Szer... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1883

Minden kezdet nehéz

 Nem kezdett erősen korosztályos és felnőtt bajnokunk, Briglovics Boróka Miamiban. A Junior Orange Bowl International Golf Championship nyitónapját 85-ös eredménnyel zárta, így együttállásban a 38. he... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1984

„Ez a díj mindannyiunké!”

 Az év utolsó hónapjában egyszerre önt el minket a békés ünnepi hangulat, a nosztalgia és a jövő évre készülődés izgalma, várakozása. Golfozóinkban is hasonló érzések kavaroghattak a Magyar Golfszövet... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1818

Téli felkészülés a Sárkányban

 Itt az idő elkezdeni a téli felkészülést a nyári szezonra!Itt az idő elkezdeni a téli felkészülést a nyári szezonra!  ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2054

Ciprus a szívedben

 Ciprust mindenütt Aphrodité szigeteként ismerik: a legenda szerint itt született a szerelem és szépség istennője.Ciprust mindenütt Aphrodité szigeteként ismerik: a legenda szerint itt született a sze... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2086

Sárkány Indoor Golf Center Budapest

 Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!  Az ünnepek alatt ugyan zárva vagyunk (12.25-26,12.31-01.01.) de a két ünnep között a szokásos nyitva tartással várjuk a golfozóinkat reggel 08-22.00-ig.... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2223

Máté élete formájában!

 Ugye mindannyian emlékeznek még az augusztus elején, a nyári forróságban megrendezett őrületes hajrát hozó Magyar Amatőr Nyílt Golf Bajnokságra? Igen! És a bajnokság egyik főhősére, Szeberényi Mátéra... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1745

Benne volt a kezében!

 A Miamiban jelenleg is zajló Junior Orange Bowl International Golf Championship-en, Boróka folytatta felzárkózását a nagy presztízzsel bíró tornán. A gyengécske első napi eredménye után (85 ütés), a ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1807

Woods derülátó

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a 2015-ös esztendő feledhetőre sikeredett Tiger Woods szempontjából. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a 2015-ös esztendő feledhetőre sikeredett Tiger Woods szempontj... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1878

Az Év Junior Lány Golfozója

 Vadkerti Adél, a tatai Old Lake Golf Club tagjaként lenyűgöző szezont produkált. Külföldön és itthon egyaránt kiemelkedően teljesített. Ennek elismeréseként vehette át az Év Junior Lány Golfozója cím... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1748

Westwood is készülhet Augustára

Lee Westwood kis túlzással élve az egész idény során nem sok jó eredményt tudott felmutatni, ám a hajrát „megnyomta”. Az European Tour háromszoros Év Játékosa éppen az idény utolsó tornáján a Thail... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1726

Mézeskalács karácsonyra

 Igen eseménydús és sikeres éven van túl Simmes Alexander, a Pannonia Golf Club versenyzője. Szinte egy az egyben lemásolta tavalyi szezonját magyar földön. Ahol elindult, gyakorlatilag nyert.Igen ese... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1834

GolfUSA Karácsony

A két ünnep között, azaz 2015. december 28-tól 30-ig megszokott nyitvatartással, 10-től 18-ig szeretettel várunk mindenkit!A két ünnep között, azaz 2015. december 28-tól 30-ig megszokott nyitvatartás... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1774

Egy díjkiosztó margójára

 December 15-én, kedden a Sportok Házában tartotta meg a Magyar Golf Szövetség az Évzáró és Díjátadó ünnepségét, melyet évek óta rendszeresen megrendeznek. Hol kötődik rendezvényhez, hol nem. Az idei ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2031

Készen állsz az ünnepre? Itt leellenőrizheted!

 Az ünnepi sürgés-forgásban hajlamosak vagyunk épp a legfontosabb dolgokról megfeledkezni. Összeállítottunk nektek egy listát, hogy tényleg mindent összegyűjtöttetek-e ahhoz, hogy a karácsony zökkenőm... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1882

Legendák nyomában

 A Junior Orange Bowl International Golf Championship fennállásának 52. évfordulóját ünnepli 2015-ben. Az amatőr bajnokok nemzetközi meghívásos tornáját december 26 és 30. között rendezik Miamiban. Az... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1781

McIlroy a világelsőségre pályázik

Még csupán pár napja tölti a jól megérdemelt pihenőjét Rory McIlroy, de nagyon úgy tűnik, hogy nem tud elszakadni szeretett sportágától. Az észak-ír klasszis a BBC-nek adott interjút a minap, amely... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1927

Ezúttal elmaradt a bravúr

 Nem sikerült, Lajtai-Rózsa Csilla nem jutott be a Marokkóban zajló Q-School finálé utolsó napi döntőjébe, miután az elvárt ütésszám felett hárommal zárta a negyedik napot. A döntő egyetlen magyar pro... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1839

Marad a sikerkapitány!

 AZ LPGA bejelentése szerint Julie Inkster marad a posztján, így ő vezeti majd a címvédő amerikai női válogatottat a 2017-es Solheim-kupán. Az amerikaiak a legutóbbi kiírás során óriási hátrányt ledol... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2080

Boróka: Ez volt életem legjobb szezonja!

 A golfszezon véget ért. Amit sejteni lehetett az idény kezdete előtt, az megvalósult. Lajtai-Rózsa Csilla kiválásával (aki profiként igyekszik megvalósítani álmait), a hazai szövetségi versenyek és j... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2100

Rózsa Csilla útban a döntőbe

 Az első két nap kiegyensúlyozott kezdése után (-1, 0), a harmadik napon már feszültségtől izzott a levegő. December 20-án, vasárnap új felosztásban indultak a flightok az első két nap eredményei alap... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 87

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés