HG archívum

Augusztus 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 126 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1874

Brian Harman két ászt ütött egy kör alatt

 A The Barclays tornán nem mindennapi teljesítménynek lehettek szemtanúi a szerencsés nézők. Brian Harman ugyanis egy körön belül két szakaszon is hole-in-one-t ütött, majd ezt követően stílusosan ven... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1835

Jason Day „űrgolffal” nyerte a Barclays-t

 Az ausztrál Jason Day győzelmével ért véget a FedEx Kupa sorozat rájátszásának első tornája, a The Barclays. Day harmadik és negyedik napon mutatott játékára nehéz szavakat találni, az ausztrál „űrgo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2451

Két Playoff egy napon

 A nyárnak vége, az iskolába is lassan becsengetnek, hiszen szeptember 1-jével elkezdődik a 2015-2016-os tanév a juniorjainknak. Ennek okán igazi öröm golfnak lehettek tanúi a kilátogatók az augusztus... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1961

Steril pályán a mezőny első felében végeztek a magyarok

 A hétvégén a Cambridge melletti, kizárólag footgolf céljára kialakított Milton Parkban a European Footgolf Trophy Tour (EFTT) tizenegyedik állomását bonyolították. Tajtyi Róbert a két nap alatt mínus... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2339

Még néhány hely kiadó

 Az újkori magyar golfsport több mint húsz éve lassan kialakította az igényt egy olyan bajnokság létrehozására, mely kimondottan a 30 év feletti golfozók számára kerül megrendezésre.Az újkori magyar g... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2060

Négy magyar Angliában

 Tajtyi Róbert, Podusil György, Balázsi Csaba és Czirbus Tamás képviseli hazánkat a hétvégi, brit openen, azaz a European Footgolf Trophy Tour (EFTT) tizenegyedik állomásán.Tajtyi Róbert, Podusil Györ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2325

Csányi Olivéré a Kupa

 Vasárnap rendezték meg a tradicionális Magyar Örökség Kupát. A sorozat még 1987-ben kezdődött, Dr. Gáti Ferenc, a Kék Duna Golf Club elnöke (később, a Magyar Golf Szövetség, alapító elnöke) közbenjár... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1970

Rajt-cél győzelmet aratott Gearoid és Krisztina

 Alig hogy lecsengtek a Tom Burnett nevével fémjelzett HungarianCrown Junior háromnapos tornájának utózöngéi, a Pannónia Golf & Country Club csapata máris készülhetett a következő rangos eseményére, a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2186

Boróka a zirci Herend Kupa abszolút győztese

 Újabb nívós, a golfozók nagy részét megmozgató rendezvénnyel jelentkezett a nyár utolsó szombatján a zirci Forest Hills sportkomplexum. Augusztus 29-én egy különleges ranglista versennyel kedvestek a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1936

Vadkerti Adél újabb győzelme:

 Befejeződött az augusztus 26. és 28. között a máriavölgyi Pannonia Golf and Country Club-ban rendezett Hungarian Crown Junior háromnapos tornája. A Tom Burnett nevével fémjelzett World Junior Golf Se... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1811

Spieth gondban!

Nem úgy kezdődött a Barclay-s torna Jordan Spieth számára, ahogy azt a világelső elképzelte. A texasi golfozó 74-es kört jegyzett, ilyen magas score-t nem láthattunk tőle a májusi Players Championship... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1903

Sztárok, akik bajban vannak

Ahogy arról korábban már beszámoltunk Tiger Woods miután nem tudott nyerni és a második helyre sem ért oda a Wyndham Championshipen befejezte szereplését a PGA Tour 2014-2015-ös szezonban. Hasonló sor... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1901

Pannónia Masters 2015

 Jövő hét végén ismét Pannónia Masters! A 2 napos verseny második napján családi rendezvényekkel és putt versennyel várja a Vendégeket a Pannónia Golf & Country Club.A hét végén ismét Pannónia Masters... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1920

Máriavölgyi specialisták az élen

 A tavalyi sikeres debütálás után idén is megrendezték a Dudás Károly által megálmodott Pannonia Masterst, amelynek első játéknapja volt szombaton a máriavölgyi Pannónia Golf & Country Club-ban. A tor... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1862

Véget ért a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság

 Augusztus 25-27 között zajlott a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság a Penati Golf Club-ban Senica-n. 9 ország - Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Németország, Ausztria, Oroszország, Bulgária, Hollandia, ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1981

Vadkerti Adél az élre ugrott

 A csütörtöki játéknapon 9 nemzet 31 golfozójával folytatódott a Tom Burnett nevével fémjelzett WJGS sorozat, a HungarianCrown Junior elnevezésű verseny, az etyeki borvidék és Alcsútdoboz- Máriavölgy ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1752

The Barclays

A mai napon kezdetét veszi a FedEx Kupa sorozat rájátszásának első tornája, a The Barclays Championship. A viadalon a pontverseny első 125 játékosa indulhat el, ám a torna végére csak 100-an maradnak,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1857

Kezdődik a playoff!

A héten a Barclays tornával kezdetét veszi a FedEx Kupa sorozat rájátszása. A pontverseny legjobb 125 játékosa veselkedik neki a viadalnak, azzal a reménnyel, hogy vasárnap amikor befejeződik a versen... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1871

“Tópart” Texas Scramble

 Kedves Golfozó Barátunk! Szeretettel meghívunk a “Tópart” Texas Scramble versenyünkre, szeptember 5.-én, Shot Gun: 14:00 órakor!Kedves Golfozó Barátunk! Szeretettel meghívunk a “Tópart” Texas Scrambl... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1912

Folytatódik a Golfiesta Tour!

 Az egyik legbarátságosabb és legösszetartóbb hazai golfozó csapat egy kisebb nyári szünet után folytatta országjáró sorozatát, méghozzá a Golfiesta Tour V. fordulójával, melyet, ha lehet hinni az idő... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1883

Závaczki az U 16-os mezőny 10. helyén végzett

 Befejeződött a Szlovák Junior Open, ahol 2015-ös Junior bajnokunknak, Závaczki Bálintnak játékostársaival együtt a befejező napon az eddigiektől eltérő, erősen szeles idővel kellett megküzdenie.Befej... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1918

Szlovák Junior Nyílt Bajnokság 2. Nap

 Szerdán reggel folytatódott a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság, Senica-n. A lányok ezúttal reggel indultak, majd délután a fiúk kezdtek neki a 18 szakasznak. Az idő remek volt. A nehéz pin pozíciók ma ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1834

Závaczkiék elégedettek

 Korában beszámoltunk róla, hogy válogatott golfozóink mellett, 2015-ös junior bajnokunk, Závaczki Bálint is nekivágott a háromnapos Szlovák Junior Nyílt Bajnokságnak. A helyszínről Závaczki Zsolt jel... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1884

Külföldiek az élen

 A szerdai játéknappal kezdetét vette a Tom Burnett nevével fémjelzett World Junior Golf Series magyarországi állomása, a Hungarian Crown Junior torna, amelyet a máriavölgyi Pannonia Golf and Country ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1861

McIlroy játék nélkül előzhet

A férfi golfozók világranglistáját a PGA Championship vége óta a 22 éves Jordan Spieth vezeti. A fiatal texasi golfozó pályafutása első olyan tornáját kezdi meg héten kezdődő Barclays tornán, melyen i... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1780

Mi lesz veled Tiger?

A Wyndham Championshpien elért eredményének köszönhetően – annak ellenére, hogy idénybeli legjobbját nyújtotta – véget ért a 2014-2015-ös szezon Tiger Woods számára. A volt világelső a FedEx Kupa alap... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1900

Balatonudvariban folytatták a juniorok

 Augusztus 24-én, hétfőn rendezték meg a Junior Tour IX. fordulóját Balatonudvariban, a Royal Balaton Golf & Yacht Club par 72-es pályáján. A 41 fővel elinduló verseny sok izgalmat és meglepetést hozo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1776

Juniorjaink a Szlovák Bajnokságon játszanak

 Augusztus 25-én kezdetét vette a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság, amelynek a Penati Golf Club adott otthont. 126 játékos állt rajthoz kedden reggel, 72 fiú és 54 lány. Összesen öt kategóriában, U21 ju... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1984

2016., GARANTÁLT TEE TIME AZ OLD COURSE-RA

 2015. AUGUSZTUS 26-ÁN 10 ÓRAKOR KEZDŐDIK. AZ OLD COURSE GARANTÁLT TEE TIME-NAK 2016-RA VONATKOZÓ ELŐZETES REGISZTRÁCIÓJA, CSAK 20 NAPON KERESZTÜL.2015. AUGUSZTUS 26-ÁN 10 ÓRAKOR KEZDŐDIK. AZ OLD COUR... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1843

A Match Play-specialista

 Nyugodtan mondhatjuk, Vadkerti Adél a betegségéből felépülve, ismét csúcsforma közelében játszik. Már a másfél héttel ezelőtt megrendezett Orosz Junior Nyílt Bajnokságon elért ezüstérme is ezt támasz... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 126

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés