HG archívum

Július 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 137 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
2125

Magyarok az élen

 Igazi golfos időben rajtolt el a XXVI. Magyar Junior Nyílt Bajnokság, ahol 43 játékos indult harcba a bajnoki címekért. A hagyományokhoz híven nyílt és hazai kategóriában értékelik a lányokat illetve... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2238

Bence HOLE IN ONE-t ütött!

 Amíg fiataljaink itthon küzdenek a XXVI. Magyar Junior Nyílt Bajnokságon, addig másik földrészen Kötél Bence nyújt kiemelkedőt az U.S. Kids világbajnokságon. A torna első napján már letette névjegyét... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1839

A nap ütése: Rickie Fowler hole-in-one-ja

 Rickie Fowler 67 ütésből zárta a Quicken Loans National torna első napját, így az éllovas Retief Goosen, Ryo Iskikawa pároshoz képest négy ütés hátránnyal várhatja a viadal folytatását. Fowler az els... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1996

QuickenLoans-torna: együttállás az élen

 Retief Goosen és Ryo Ishikawa együttállásban vezet a PGA Tour aktuális versenyén, a Quicken Loans National tornán miután mindketten 63 ütésből teljesítették a Robert Trent Jones Golf Club pályáját a ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2092

Elegáns búcsú Szlovákiától

 Július 28. és 30. között zajlott a szlovákiai Black Stork Golf Resort-ban, a Slovak Amateur Championship háromnapos tornája. A mezőny 73 főből állt. Különösen nehéz dolguk volt a játékosoknak, hiszen... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1806

Csoportos út Errol Bhalaival

 2015. október 23-30. Jelentkezési határidő 2015. július 31. Azt követően az ár emelkedik!2015. október 23-30. Jelentkezési határidő 2015. július 31. Azt követően az ár emelkedik! Csomag tartalma: 7... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1928

Esőszünet Bulgáriában:

 Mid-amatőrjeink: Zilahy Csaba, Meznerics Gergő, Dr. Csepregi László és Krémer András Magyarországot képviselve folytatták a Bulgáriában rendezett European Team Shield Championshipet, ahol a stroke pl... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1843

Erős kezdés Németországban

 Mint beharangozó cikkünkben már említettük, Lajtai-Rózsa Csilla 3 hét intenzív gyakorlás után, ismét rajthoz állt, ám ezúttal a LET „előszobájának” tartott LET Access Tour hamburgi versenyén mérettet... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2003

Ütős kezdés Bulgáriában

 Mid-Amatőrjeink Zilahy Csaba, Meznerics Gergő, Dr. Csepregi László és Krémer András Magyarországot képviselve utaztak ki Bulgáriába, hogy részt vegyenek az European Team Shield Championshipen július ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1894

Startlista: XXVI. Magyar Junior Nyílt Bajnokság

 Startlista július 31-én.Startlista július 31-én. 1             9: 0         Briglovics Boróka             G            PGCC    0.8 1             9: 0         Vadkerti Adél    G            OLGC   ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2062

Visszapillantó:

 Hétvégén rendezik meg a XXVI. Magyar Junior Nyílt Bajnokságot, ami minden bizonnyal a tavalyihoz hasonló izgalmakat hoz majd. Hétvégére kellemes golfos időt 30 °C körüli hőmérsékletet jósolnak.(verse... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2031

Ismét egy bódulatos golfverseny

 A hagyományokhoz hűen idén is megrendezésre kerül a Balatoni Borok Golfversenye, Balatonudvariban. A tradíciók keretein belül most a játékosok mellett a minőségi borok is főszerephez jutnak. Jobbnál ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2072

Alex már Angliára készülhet

 Szerdán véget ért a július 28 és 29 között megrendezett első magyar Lee Westwood Junior Golf bajnokság a tatai Old Lake Golf Klubban. Az első naphoz képest nem történt meglepetés, büszkén jelenthetjü... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1821

Kvartettünk a legjobbak között!

 Hazánk északi szomszédjában, Szlovákiában a Slovak Amateur Championship-en 4 golfozónk: Ralph Müller, O`Sullivan Gearoid, Szeberényi Máté és Horváth Marcell folytatta a küzdelmet a jobb helyezésért a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1921

Csicsi a jó időben bízik

 Lajtai-Rózsa Csilla folytatja 2015-ös szezonját ám ezúttal nem a Ladies European Tour-on, hanem a sorozat kistestvérének számító LET Access Series hamburgi állomásán áll az elütőhöz, ahol reményeink ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1698

Woodsra figyel a világ a héten

Nyolc torna, mindössze öt 70 alatti kör, ebből kettő a Mastersszen. Egy 17. hely Augustában, azon kívül viszont egyik versenyén sem zárt a legjobb 30 között. Háromszor lemaradt a CUT-ről idén, ráadásu... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1765

Woods ismét bizakodó

A héten a Quicken Loans Chamiponshippel folytatódik a PGA Tour idei sorozata. A figyelem középpontjában természetesen Tiger Woods áll, aki amellett, hogy házigazdája a viadalnak továbbra is azon dolgo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2205

Papírforma eredmény a nyitányon:

 Megtörtént a Lee Westwood Golf Tour debütálása a tatai Old Lake Golf Club-ban, ahol 43 golfozó állt az elütőre az első napon. A várakozásoknak megfelelően Simmes Alexander érte el a legjobb eredményt... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1741

Day javított, Tiger rontott

 Az ausztrál Jason Day idénybeli második PGA Tour győzelmének köszönhetően a világranglista negyedik helyére ugrott előre, ezzel beállította egyéni rekordját. A listát továbbra is Rory McIlroy vezeti,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1773

Spieth lesz minden idők legnagyobbja?

 Jordan Spieth hétfőn ünnepelte 22. születésnapját. Ezen apropóból egy kis összehasonlítást végzett az egyik golffal foglalkozó szaklap, amelyből az derült ki, hogy a texasi fiatalember nagyon fiatalo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2199

Szalmonellás volt a „desszert”

 Ne raboljuk egymás idejét! És főleg ne azokét, akik ebben a sportágban még úgy érzik, hogy van keresnivalójuk a pályán, akik nem csak gyakorolni járnak, hanem játszani, küzdeni és sikereket elérni is... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1727

Danny Willett nyert Svájcban

 Az angol Danny Willett győzelmével ért véget az European Tour legutóbbi tornája, a 2.7 millió euró összdíjazású European Masters. Willett mögött az egykori US Amateur bajnok Matthew Fitzpatrick zárt ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1958

Jason Day nyert Kanadában

 Jason Day győzelmével zárult a PGA Tour legutóbbi tornája, a Canadian Open. Day hatalmasat hajrázott, utolsó három szakaszát egyaránt birdie-vel zárta, így végül meg tudta akadályozni, hogy David Hea... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1909

Surányi brillírozva nyerte a Herend Kupát

 Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg a nagy hagyományokkal rendelkező Herendi porcelán nevét viselő bajnokságot, Balatonudvariban. A szép hagyományokkal rendelkező verseny családi hangulatú volt,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2253

Heroikus küzdelemben győzött Marci

 A Forest Hills Golf & Tennis Club nívós, az egész golfozói társadalmat megmozgató teltházas ranglista versenynek adott otthont július 25-én, szombaton, melynek névadó szponzora a Pappas Auto volt. Az... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
4250

Kisajátították a dobogót a magyarok Csehországban

 A European FootGolf Trophy Tour (EFTT) aktuális állomásán brit siker született. Magyar versenyző ezúttal nem vett részt a viadalon, a mieink Csehországban, pénzdíjas versenyen taroltak. A következő, ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2033

Golfozó kvartettünk Szlovákiában!

 Amíg a juniorok Tatán a Lee Westwood Golf Tour versenyén küzdenek az angliai döntőre való kijutásért, addig a Pannonia csapata – Ralph Müller, O`Sullivan Gearoid, Szeberényi Máté- Horváth Marcellel k... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2067

Kuttner Jánosra emlékezünk

 Már egy éve, hogy nincs közöttünk…De nem! Ez így nem igaz! Igenis itt van velünk! Itt van velünk kimagasló intelligenciája, humora, emberszeretete, a golf iránti alázata. Itt van velünk példamutatása... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2057

Finálé az European Young Mastersen

 Véget ért a 2015-ös European Young Masters, a kontinens egyik legrangosabb fiú és lány csapatbajnoksága, amelyet Németország után ezúttal, a Svájci Golf Szövetség rendezésében tartottak július 23-25.... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1920

Cobra Custom Fitting

 Szokásunkhoz híven egyik hónapot sem hagyjuk Custom Fitting nélkül, így azok, akik a szezon közepére váltak bizonytalanná ütőkészletükkel kapcsolatban, újra kipróbálhatják magukat és az újdonságokat.... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 137

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés