HG archívum

Május 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 127 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
2015

Rajt-cél győzelmet aratott Alex

 Óriási küzdelemmel ért véget a május utolsó hétvégéjén rendezett IV. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság.  Mindenki kitett magáért, sok jó teljesítményt láthattunk, de a figyelem középpontjában a Panno... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1672

Junior golftábor Balatongyörökön

 Sok szeretettel várjuk a golfozni vágyó gyerekeket a balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton balatoni golftáborába!Sok szeretettel várjuk a golfozni vágyó gyerekeket a balatongyöröki Golfclub Imperi... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1809

Presztízscsata Máriavölgyben

 Negyedszázados jubileumát ünnepli idén az Audi quattro Cup, a világ legnagyobb amatőr versenysorozata, amely a tavalyi évhez hasonlóan ellátogatott Máriavölgybe május 30-án, a Pannonia Golf & Country... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2100

A nagy kérdés:

 A Magyar Nyílt Match Play Bajnokság második napján folytatódtak a küzdelmek. Mindenkire két ütközet várt és kiderült, hogy idén ki az a két ember, aki farkasszemet nézhet a IV. Match Play Bajnoki cím... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1829

Lelkiismeretből jeles!

 Hiába indult jól profi golfozónk, Hahn Roland D+D REAL Czech Challenge viadala, egy figyelmetlenség miatt kizárták a versenyből. Annyi bizonyos, hogy nagy nyomás nehezedett a 25 éves magyar versenyző... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1852

Mínusz a nyári melegben:

 Alig hogy lecsengtek a Magyar Kupa utózöngéi, máris itt van a következő nagy szövetségi verseny: a IV. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság, melynek első napi stroke play selejtezőjét tartották pénteken... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1635

Ítéletidő – és tisztes helytállás Skóciában!

 Május 26. és 28. között Skóciában rendezték meg a U.S.Kids Golf European Championship-et, amelyre négy fiatal magyar golfozónk utazott ki. Závaczki Bálint és Kötél Bence, már visszatérőként vettek ré... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1570

ELKEZDŐDÖTT A IV. MAGYAR NYÍLT MATCH PLAY BAJNOKSÁG

 A Magyar Golf Szövetség 2015. május 29-31. között, a tatai Old Lake Golf Clubban rendezi a IV. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságot. 2012-ben a Magyar Golf Szövetség azzal a szándékkal emelte be a szö... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1725

Simmes címvédésre készül

 Május 29. és 31. között rendezik meg Tatán a IV. Nyílt Match Play Bajnokságot. Visszatekintőnk után, melyben a tavalyi év izgalmait és fordulatait idéztük fel, most ideje, hogy kicsit előretekintsünk... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1768

Hole in one, eagle és -1-es score!

 Profi golfozónk, Hahn Roland csütörtökön folytatta szezonját a Challenge Tour-on. A helyszín ezúttal a Csehország, a Golf & Spa Kunetická Hora par 72-es pályája.  A május 28. és 31. között megrendeze... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1469

Anthony Kim újra játszott

 Pár éve a PGA Tour egyik legfelkapottabb ifjú titánja volt Anthony Kim. A fiatal amerikai játékos 2008-ban robbant be igazán a köztudatba, abban az idényben két tornát is megnyert, majd két évvel kés... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1441

Gyerekek tervezték McIlroy cipőjét

 Rory McIlroy a házigazdája a mai napon kezdődő Irish Opennek, amelyen a világelső alapítványa a The Rory Foundation gyűjt pénzt a rákbeteg gyermekek számára. A jótékony akció mögé a Nike sportszergyá... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1564

5 birdie és 1 eagle a cél!

 Május 28-án, csütörtökön kezdődik és vasárnapig tart a Challenge Tour aktuális tornája, a 170 ezer euró összdíjazású D+D REAL Czech Challenge. Hahn Roland ezúttal is barátjával, Eiring Kriftóffal az ... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1672

Pál Zoltán hosszútávra tervez a footgolffal

 A Vasas egykori kiválósága is részt vett a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) harmadik fordulójában. Kisorosziban a pontszerzők között végzett, és tervei szerint meg sem áll az első tízig.A Vasas egyk... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1725

Fiataljaink továbbra is az élmezőnyben!

 Folytatódtak a küzdelmek a U.S.Kids Golf European Championship-en, Skóciában, ahol magyar junior golfozóink: Závaczki Bálint, Kötél Bence, Bertényi Bence és Horváth Ákos- ismét pályára léptek.Folytat... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1599

Match Play Bajnokság: visszatekintés a tavalyi évre

 Hétvégén rendezik meg a IV. Match Play Bajnokságot, ami a tavalyihoz hasonló párharcokkal és izgalmakkal kecsegtet. Ha az időjárás nem szól közbe, jó hangulatú, színvonalas pár napunk lesz. Pillantsu... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1493

Brutális mezőny az Irish Openen

Sorozatban a második héten a golfszeretők immáron ismét Európára figyelnek, ugyanis az European Tour aktuális versenye újra sztárparádét hoz. A BMW PGA Championship után ezúttal az Irish Open kapcsán ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1679

McIlroy: csodállak!

A BMW PGA Championship után tartott gálavacsora során Rory McIlroy csodálatáról biztosította Miguel Angel Jiménezt. A világelső csodálatát fejezte ki a spanyol matador iránt, amelyen igazából senki se... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1728

Danny Blue és tanítványai a Highland-en

 Május 28-án, csütörtökön NECKERMANN TÁRSASÁGI VERSENY a Highland Golf Clubban.Május 28-án, csütörtökön NECKERMANN TÁRSASÁGI VERSENY a Highland Golf Clubban. Klubdélután 17 és 20 óra között, változ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1706

A BB „különítmény” belevágott

 A magyar golfozók keddtől csütörtökig Skóciára figyelnek, ugyanis a BB különítmény néhány tagja az itt rendezendő U.S.Kids Golf European Championship-en áll elütőre. A magyar fiataloknak nincs könnyű... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1615

Öt hole-in-one egy tornán

 Elképesztő versenyt hozott az European Tour aktuális tornája, a BMW PGA Championship. A viadalon nem kevesebb, mint öt hole-in-one született, ami természetesen rekord a maga nemében. Az ászt jegyző j... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1463

Woods már csak 156.

 Hétfőn nyilvánosságra hozták a férfi golfozók legfrissebb világranglistáját, melyen Tiger Woods már csak a 156. helyen áll. Woodshoz hasonlóan komoly mélyrepülésben van a szintén egykoron világelsőké... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1768

Megérkeztek a magyar fiatalok Skóciába!

 Négy magyar fiatal utazott ki, a Skóciában megrendezendő U.S.Kids Golf European Championship-re. Závaczki Balint és Kötél Bence, már visszatérőként vesz részt a kontinens viadalon, Bálint harmadszor,... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1824

Podusil György második Floridában

A világ legnagyobb pénzdíjas versenyén, az Egyesült Államokban négy magyar képviselte hazánkat. A Budapest FootGolf Team játékosai közül ketten is a legjobb ötben végeztek a US Pro-Am Tour második áll... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1632

Audi quattro Cup a Pannonián

 Negyedszázados jubileumát ünnepli idén az Audi quattro Cup, a világ legnagyobb amatőr versenysorozata. A Pannonia Golf & Country Club 2015. május 30-án, szombaton lesz házigazdája a 25. Audi quattro ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1735

Egy legény maradt talpon!

        A szombati esőnap után, vasárnap már örülhettünk, hiszen az ország nagy részén a napsütés vette át az irányítást. Ezért, aki golfozni szeretett volna, vasárnap megtehette, több helyen felo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1779

Alakul, alakul, de CUT-ot még nem ért!

 Profi golfozónk, a 25 éves Hahn Roland Challenge Tour versenye véget ért Ausztriában.  A 180 ezer euró összdíjazású viadalon, Rolandnak nem sikerült beverekednie magát a legjobb golfozók közé, így a ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1549

Világhírességek Forest Hills-en

 Az újonnan bajnokká avatott MKB-MVM Veszprém a Forest Hills Biohotel & Golf Klubban pihente ki a keddi mérkőzés fáradalmait. Az elért sikereik ellenére végtelenül szerény és közvetlen játékosok ugyan... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1692

Az utolsó verseny históriája

 Már két hét is eltelt már a 26. Magyar Kupa óta, mégis fontosnak tartottuk, hogy senior golfozónkat, Koplányi Tibort is megszólaltassuk, akinek a képzeletbeli szemüvegén keresztül pillanthatunk vissz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1601

Oxygen Wellness Kupa a Pannonián ELHALASZTVA!

 Kedves Játékosok! Az elmúlt időszak folyamatos esőzései a Pannonia Golf & Country Club pályáját sem kímélték. A szakaszok jelenleg nagyon vizesek, több fairway-en és bunkerben is tócsák vannak, ennek... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 127

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30

Keresés