HG archívum

Április 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 130 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
2070

Woods sűrű nyár elé néz

Tiger Woods a héten nem indulhatot a Match Play tornán, ugyanis világranglistás pozíciója miatt erre nem volt lehetősége. A volt világelső ugyanakkor tett arról, hogy azért vele is foglalkozzanak a hé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2351

Spieth és McIlroy szárnyal

A címvédő Jason Day, a világranglista harmadik Henrik Stenson és a legutóbbi PGA Tour torna győztese, Justin Rose is vereséggel kezdte szereplését a WGC-sorozat második viadalán, a Match Play tornán. ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2255

Dibusz tettre készen

 Az idén szenior korba lépő Dibusz Lászlót kerestük fel telefonon, aki tőlünk tudta meg a jó hírt, hogy bekerült az augusztusi luxemburgi szenior Európa Bajnokságra utazó keretbe.Az idén szenior korba... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2101

Újabb lehetőség a kitörésre

 Szerkesztőségünk vendége volt, a már 17 éve Magyarországon élő, korábbi profi golfozó, golfmanager, Damian MacPherson, aki egy csésze kávé mellett beszélt a nemrégiben aláírt szerződésről, a Lee West... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2037

Figyelem! Jelentkezés határideje 2015. április 30

 A Magyar Golf Szövetség 2015-ben ismét szabály tanfolyamot és golfbíró képzést indít. Várunk olyan alapvető gyakorlati golfozási ismeretekkel rendelkező jelentkezőket, akik el kívánják mélyíteni golf... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2053

Hol játszhatunk és mit a hosszú hétvégén?

 Mozgalmas hétvége áll előttünk. Hosszú, mert a május 1. miatt, péntekkel egészül ki a szombat és a vasárnap, és mozgalmas, mert ilyenkor a fél ország útra kel. Sok lehetősége lesz a golfozóknak a hár... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1776

McIlroy is jegyet szerzett az évszázad meccsére

A héten rendezik a WGC Match Play tornát, ám ezúttal nem a rangos golfverseny tartja lázban a világ sportszerető közönségét, sokkal inkább az évszázad bokszmérkőzéseként aposztrofált Mayweather-Pacqui... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1823

McIlroy elégedett a formájával

Rory McIlroy tökéletesen elégedett jelenlegi formájával és ahol a játéka jelenleg tart. Az északír világelső legutóbbi interjújában beszélt arról is, hogy bár Jordan Spiethel ő sem tudta tartani a lép... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2022

HÖRMANN FOOTGOLF VERSENY 3. FORDULÓ

 Május 16-án, a a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) III. fordulójára kerül sor Kisorosziban. Jelentkezni már lehet a versenyre.Május 16-án tartják, a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) III. fordulóját,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3674

Forrai-éttermek a legjobbak között

 Elkészült a TOP 25-ös lista a legjobb budapesti olasz éttermekről, amelyet az Egy nap a városban blog csapata állított össze. Hosszú ideje járták a várost és megettek több kiló tésztát, szószt, darál... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1930

Skalica mindig „huzatos”

 Závaczki Bálint, - bár még év végi vizsgái nem értek véget, - már több versenyen is sikerrel szerepelt. Bálintnak ez az időszak a legnehezebb, amikor a vizsgái még tartanak, de már a versenyek is biz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2145

Custom Fitting

  Szeretettel várjuk Önöket május 1-jén  a Golftanyán, másnap, 2-án pedig a Pannonia Golf and Country Clubban megrendezésre kerülő Callaway egyedi bemérésre /Custom Fitting/. – számolt be a Golf USA.S... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2574

Junior Tour III-IV. információk

 A Junior Tour III. fordulója a zsirai Sonnengolf Club pályáján, míg a IV. forduló a büki Birdland Golf & Country Clubban kerül megrendezésre.A Junior Tour III. fordulója a zsirai Sonnengolf Club pály... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1873

Kialakultak a Match Play csoportok!

A Golfchannelen tegnap élő egyenes adásban sorsolták ki az idény második World Golf Championship viadalának, a Cadillac Match Play Championshipnek a csoportbeosztásait. A versenyen 16 darab négyfős cs... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1962

Last minute

 A Visszaszámlálás megkezdődött! Már csak pár nap van hátra a Forest Hills sportkomplexumban megrendezendő baráti hangulatú, golf és tenisz versenyig, ahol telt ház várható! A szezonköszöntőnek is bei... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2239

Újabb gyöngyszem épül Magyarországon

A Zala Springs golfpályán járt Bruce Charlton, a Robert Trent Jones, Jr. iroda tervező vezetője és elnöke, hogy személyesen ellenőrizhesse a kivitelezést. Bruce Charlton:"Világszínvonalú pályát építün... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2142

Pannonia közlemény

 A Pannonia Golf & Country Club pályája 2015. április 28 és 30 között (keddtől csütörtökig) több a délelőtti időszakban lévő eseménynek ad otthont, ennek megfelelően a délelőtti szabad tee time-okról ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2397

A hétvége abszolút győztese: Ralph Müller

 Igazi tavaszi idő, jó állapotú pályák és remek hangulatú rangos versenyek jellemezték az elmúlt hétvégét az ország több klubjában. Elég csak a Tatán, szombaton megrendezett Novotel Golf Kupára, vagy ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1846

Mickelson nem indul a Match Playen

Phil Mickelson nélkül rendezik meg az évad második World Golf Championship tornáját, a Cadillac Match Play versenyt. Mickelson a világranglista 18. játékosa, távolmaradása érzékeny veszteség. Az ötszö... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1640

Woods a Playersen tér vissza

A Masters után még sokan csak találgatták, hogy vajon a visszatérő Tiger Woods versenynaptára hogyan alakul az évad első Major-tornája után. Maga Woods sem árult el sokat, a folytatást firtató kérdése... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2164

Rendkívüli hír

 Rendkívüli versennyel bővült az Old Lake Golf Club verseny palettája! ”Főkolomposunk” Szalai Ervin és főkolompos klubkapitányunk, Rózsavölgyi János szervezésében- az egész szezonon átívelő- Old Lake ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2013

I. Best Improve 2015

Rendező: Golfclub Imperial BalatonRendező: Golfclub Imperial Balaton Szabályok: A versenyen az R&A szabályai, az MGSZ Versenyszabályzata illetve a Golfclub Imperial Balaton helyi szabálya van érvény... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2261

Tűzijáték és érzelmes búcsú a Fináléban

 Különleges és izgalmas négy napon vagyunk túl. Az Olimpiai Reménységek Tornája előtt sokan féltették EOHT csapatunkat, hogy csak a tisztes helytállás marad nekik. Ezzel szemben – az utolsó nap előtt ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2001

Bravúros szereplés az EOHT-n

 Hogy az egyik legizgalmasabb és legnehezebb nap várt ránk az Olimpiai Reménységek Tornájának harmadik napján, afelől nem volt kétségünk, hiszen délelőtt a címvédő csehek, majd délután a tavalyi dobog... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1905

Juniorok figyelem!

 Mint korábban beszámoltunk róla, hogy nemrégiben aláírásra került a Lee Westwood Golf Academy és a tatai Old Lake Golf Club között az a szerződés, mely szerint 2015. Július 27-29. között nagyszabású ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2050

A golf és a tenisz exkluzív találkozója

 Egy színesnek és érdekesnek ígérkező programmal indítja útjára a 2015-ös szezont a szarvaskúti Forest Hills sportkomplexum május első szombatján, ahol a golf és a tenisz exkluzív találkozójára kerül ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1910

Kötelező győzelem: Teljesítve!

Gyönyörű napsütéses időre ébredhettek a játékosok csütörtökön, a szlovákiai Bacsfán, a III. Olimpiai Reménységek Tornájának második napján. Magyar csapatainkra talán a legkönnyebb nap várt, hiszen a t... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2270

Woods újabb tornán indul

Hivatalosan is bejelentették, hogy Tiger Woods elindul az idei Memorial Tournamenten, Jack Nicklaus versenyén. Woods a Masters óta nem versenyzett, edzőjével Chris Comóval visszavonultak és folytatják... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1836

Couples bánja, hogy nem kapott lehetőséget

Az amerikaiak a tavalyi Ryder Kupa veresége után összeültek és létrehoztak egy válságstábot, amelynek fő feladata az volt, hogy megnevezze a stratégiát, amelynek segítségével hosszú idő után újra le t... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1801

Nyílt verseny a Balatonnál

 Időpont: 2015. május 02.Időpont: 2015. május 02. Tee off: 9.00 órától, 3 fős flight-okban, hendikep sorrendben (a verseny ... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 130

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés