HG archívum

Január 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 97 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
2247

„Derült égből Polly”

 Mozgalmas napok várnak a mosolygós Kiss Polett Karolinára: 2015 nem csak a golfpályán tartogat izgalmas kihívásokat. Polly azon játékosok közé tartozik, aki elégedetten nyugtázhatta múlt szezonbeli t... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1883

Pannoniai Hírlevél

 A meglepő, hirtelen fordulatokat bemutató tél lassan a végéhez közeledik. Reméljük, hamarosan megérkezik az egyre jobb, igazi golfos idő, így újra indulhat az általunk kedvelt sport-hobby, a golf.A m... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1868

Felemás kezdés Woodstól

Tiger Woods két ütéssel par felett zárta a Waste Management Phoenix Open első napját, így a 64-es kört teljesítő Ryan Palmertől összesen kilenc ütéssel van lemaradva. Woods csapongó formát mutatott, d... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2543

Petkovics visszatért

 Hosszabb kényszerpihenő után profi golfozónk, Petkovics Bálint újra versenyben van. Nagy álma, hogy képviselhesse Magyarországot a 2016-os riói olimpián, és kitaposson egy utat a magyar fiatalok szám... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1687

A Woods-hatás

Röviden válaszolva a fenti kérdésre: sokat. Azonban ha ki akarjuk fejteni a választ, akkor pont kapóra jön a phoenixi torna, amelyen Woods 14 év elteltével indul el ismét. A Waste Management Open évrő... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1557

Jordan Spieth a triplázásra hajt

A mai napon veszi kezdetét a PGA Tour aktuális tornája a Waste Management Phoenix Open melyen Jordan Spieth is elindul. A világranglista 10. helyezettjét az esélyesek között emlegetik és egy esetleges... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2171

Farsangi forgatag Zircen

 "Itt a farsang, áll a bál!" - felkiáltással farsangi mulatság lesz a Forest Hillsben. Vidám maszkabáli hangulatban temetjük a telet a február 7-i hétvégén és várjuk a tavaszt, a 2015-ös szezon kezdet... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2003

Tóbi Amerikából jelentkezik

 Minden jó! A vendéglátóink, Nyilas Péter és családja, nagyon kedvesek velünk. Golfozunk, shoppingolunk, parkokba járunk, idegen vezetnek minket, mindenhova-mindenfelé. Szép pályákon játszunk, kedvese... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1803

Pannonia közlemény

 Az elmúlt napok időjárása miatt a Pannonia Golf & Country Club pályáját jeges-fagyos hótakaró borítja, ami ennek következtében jelenleg játékra alkalmatlan. Az elkövetkező egy hétben az időjárás előr... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1942

Woods: 15 éve nem ütöttem ilyen jól

 Tiger Woods csütörtökön a phoenix-i Waste Management tornán tér vissza azzal a nem titkolt szándékkal, hogy feledtesse pályafutása legrosszabbul sikerült idényét. A volt világelsővel az utóbbi hónapo... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1924

Ők nyerhetnek Phoenix-ben

Csütörtökön kezdetét veszi a Waste Management torna, amelyet a tour "legbulisabb" versenyeként tartanak számon. A 6.3 millió dollár összdíjazású phoenix-i viadalon egy kivételével mindenki ott lesz ak... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1633

A következő forduló: Oakmont Country Club

A Sárkány Center Indoor Golf club következő versenyének helyszíne Pennsylvania-ban, a Pittsburg közeli tradicionális golf club lesz.A Sárkány Center Indoor Golf club következő versenyének helyszíne Pe... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1824

Egy új élet kezdetén

 Szinte egyszerre vált nagykorúvá és profi játékossá Lajtai Rózsa Csilla (18), a Pannonia Golf &  Country Club versenyzője, aki tegnap - profi játékosként - megtartotta első sajtótájékoztatóját.Szinte... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2062

Huszti György megsérült

 Golfos barátunk vádli szakadást szenvedett, amikor egy sokak által kedvelt sportot, a tollaslabdát űzte. Mint tudjuk ez egy intenzív játék, így elég egy szerencsétlen mozdulat, hogy meg legyen a baj:... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2057

Balatonudvari rajtra készen!

 A sokak által kedvelt Balatonudvari pálya ismét hallat magáról. A klub elnöke, Sarlós Tibor látogatott szerkesztőségünkbe.A sokak által kedvelt Balatonudvari pálya ismét hallat magáról. A klub elnöke... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1998

Dióhéjban a Budaörsi Indoorról

 2015-ös évtől jópár érdekességgel várja a Budaörsi Indoor Golfcentrumba látogatókat. Mindent,amit az Indooról tudni érdemes.2015-ös évtől jópár érdekességgel várja a Budaörsi Indoor Golfcentrumba lát... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2176

Bréking: Utazzon Egyiptomba!

 Mint már korábban is beszámoltunk róla, Zsurzsa Sándor golfos barátunkat infarktus érte. Hála a jó Istennek és a gyors, szakszerű orvosi segítségnek, már jobban van és viccelni is tud! Reményeink sze... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1956

Csatlakozzon a Forest Hills családjához!

 Ismét eltelt egy év, ránk köszöntött 2015, az új lehetőségek, az új álmok és az új célok éve. Ugyan az újévi fogadalmakat titokban szokás tartani, mi egyet elárulhatunk: a következő sebességi fokozat... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1741

Már lehet jelentkezni az EFTT első versenyére

 A tavalyi sikeres lebonyolítás után 2015-ben is megrendezik a European Footgolf Trophy Tourt. A tizenöt állomásos versenysorozat március elején indul Spanyolországban.A tavalyi sikeres lebonyolítás u... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1962

Mickelson bemutatkozott…

Phil Mickelson egy 71-es körrel mutatkozott be a Humana Challenge tornán. Az amerikai klasszis idei első versenyén nagyszerűen kezdett, ám a pálya hátsó részén több hibát is elkövetett, így végül a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2295

Bréking: Zsurzsa Sándor kórházban

 Zsurzsa Sándor golfos barátunk az éjszaka folyamán infarktust kapott. De hála a jó döntések sorozatának (azonnal mentőt hívtak, akik értesítették a speciális mentőket) már az éjszaka folyamán megműtö... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1734

A török hadjárat

 Jó hangulat, gyönyörű pályák, remek csapat. Így foglalhatnánk össze Dibusz Lászlóék törökországi túráját. A 8. Komplex Product és Geotech golf kupáról a profik után, a tábor szervezője adott interjút... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1724

Lehoczky oktatási ajánlata

 Oktatás a Sárkány Center Performance Corner-ben.Oktatás a Sárkány Center Performance Corner-ben. ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1537

Woods is szimulátorozik

Tiger Woods hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy megállapodott a Full Swing Golf névre hallgató, golfszimulátorokat gyártó és fejlesztő céggel. A megállapodás értelmében a cég Woods rendelkez... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1542

Történelmet írt a chilei golfozó

Talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy még a legelvakultabb golfrajongók számára sem cseng túl jól Matias Dominguez neve. Nem véletlenül, ugyanis a chilei golfozó jelenleg a Texas Tech Egyetem végzős já... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1565

Pannoniai közlemény

 A kedvezőtlen, erősen ködös, csapadékos időjárás, valamint az előrejelzések szerinti lehűlés és éjszakai fagyok miatt, a Pannonia Golf & Country Club pályája 2015.01.22., csütörtöktől nem látogatható... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2126

Szeretnél 2015-ben még jobb lenni?

 Tartsd magad formában a téli időszakban is! TRX edzéssel! Kezdd el a 2015-ös évet sportosan,és meglátod jobban fog menni a golfszezon! TRX edzés lehetőség személyi edzés formájában egyénileg, illetve... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1857

Kulcs a mínuszokhoz

 2014 Profi Golfjátékosa, Hahn Roland, édesapjával Hahn Árpival együtt megkezdte felkészülését a 2015-ös évre. Az Indoor edzések után végre a szabad levegőn, a Cornelia Golf Club, Nick Faldo által meg... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1881

Barangolások Európában

 Spanyolország az egyik legkedveltebb úti célja hazánk golfozóinak. Ezt a tényt támasztja alá, hogy több golfedzőnk, köztük Szigeti Csaba és tanítványai is visszajáró vendégek.  A Highland Golf Club H... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1667

Westwood életet mentet

 A múlt héten Barbadoson nyaralt családjátval Lee Westwood, ám a nyaralást kis híján egy szörnyű tragédia árnyékolta be. Colin Davies, egy brit milliárdos ugyanis éppen úszni ment az óceánba, ám a láb... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 97

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés