HG archívum

November 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 80 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
1966

Ünnepi hétvége

 Milyen gyorsan elszaladt az év! Mintha csak tegnap ünnepeltük volna 2014 első napját és lám, már november végén járunk. Erre az érzésünkre a hónap utolsó hétvégéje is ráerősít: november 30-án ünnepel... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2515

A Magyar Golf Szövetség 25 éves jubileuma, 3. rész

 A Magyar Golf Szövetség január 18-án hat évre szóló szerződést írt alá az International Management Group-al (IMG). A megállapodás szerint a hivatásos sportolókat is menedzselő világcég vállalta a még... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1948

Közeleg a Karácsony

 Hamarosan vége a 2014-es évnek. December első két hete általában a karácsonyi készülődésen és az ajándékvásárláson kívül a céges év végi partik, évadzáró karácsonyi céges rendezvények időszaka is. A ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1526

Luke Donald vasai

 Megszokott a golfozók körében, hogy idényről idényre változtatnak valamin. Hol swinget váltanak, hol szettet, hol az edzőt váltják le, hol mindhármat egyszerre. Luke Donald esete eltérő. Ő swinget ta... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1842

Tenisz trónkövetelők voltak Budapesten

 2014. november 18-án a újra Tennis Classics rendezvényt szerveztek a Papp László Budapest Sportarénában - egy kicsit másként, ezúttal a jövő klasszikusaival!2014. november 18-án a újra Tennis Classic... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1886

A Golfiesta lendületben

 Csikós Gábort senkinek nem kell bemutatnunk a hazai golféletben. Feleségével együtt, Már több mint két éve működteti a golFIESTA nevű egyesületet. Már az első évet is sikeresen zárták és ez a széria ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1944

Golf USA 2014 Black Friday

 November 28-án, pénteken ismét Fekete Péntek akció a Golf USA-ban!November 28-án, pénteken ismét Fekete Péntek akció a Golf USA-ban! Ezen a napon akár 70% kedvezménnyel vásárolhat nálunk! Íme egy ki... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1533

Stacy Lewis mindent vitt

 Stacy Lewis 21 év elteltével az első amerikai golfozó, akinek sikerült begyűjtenie a női játékosok három legértékesebb egyéni díját. Lewis lett az év játékosa, ő kapta a Vare-díjat a szezon legalacso... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1832

A legerősebb verseny következik

 Portugáliában zárul a footgolf történelmének első, kilenc állomásból álló európai kupasorozata, a European Trophy Tour (ETT). A korábbi világbajnok, idei magyar bajnok, Lengyel Béla még elcsípheti a ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1990

Golf Cipruson

 A Highland golf klubban oktató Tóbiás Zsolt is egyike azon edzőinknek, akik folyamatosan kutatják, keresik a lehetőségeket, akiknek a golf nem csupán sport, hobbi vagy munka, de életre szóló szenvedé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1496

Amerikai az európai sorozat legjobb újonca

 Úgy tűnik az amerikai golfozóknak megéri átnyergelniük az European Tourra hiszen az idei sorozatban immáron a második év, hogy az Év Újonca szavazáson tengerentúli játékos zár az élen. Tavaly a büszk... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1935

Jégvarázs az Academyben

Hol van már a meleg, nyári napsütés, a medencékben strandoló, annak partjain hűsölő tömeg? Vagy a sugárzóan zöld greenekkel teli golfpályák, melyek izgatott beszélgetéstől, hangos nevetéstől visszhang... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2058

Tizennyolcadiktól az elsőig

 November 22-én, szombaton egy nem mindennapi versenyre került sor a tatai Old Lake-ben. A klub kiváló oktatója, Kuti Gábor szervezésében, Magyarországon első ízben rendezték meg a Reverse Golf Cup-ot... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1536

Obama Las Vegasban golfozott

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama pár napja Las Vegasba repült, hogy előadást tartson egy helyi gimnázium növendékeinek. Az elnök az utazásra magával vitte a golf felszerelését is és s... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1571

Chris Como Tiger új edzője

Tiger Woods a hétvégén hivatalos oldalán jelentette be, hogy a továbbiakban Chris Como lesz az a szakember, aki a swingjét felügyeli. Az új edző személye többeket meglepett, hiszen egy relativ ismeret... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1764

Kezdődik a téli szezon

Véget ért a golfidény. A közelgő csípős idő beköszöntével a pályákon egyre kevesebb játékos lézeng, mindannyian a szoba melegére és egy bögre forró italra vágyunk. A golf igazi szerelmeseinek azonban ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2361

A Magyar Golf Szövetség 25 éves jubileuma

 Egy száraz dátum: 2014. szeptember 14. A magyar golfsport életében viszont egy jelentős évforduló, egy jubileum. 25 évvel ezelőtt alakult meg a sportág szövetsége, jogilag és szervezetileg is elfogad... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1659

Hahn, a profi ranglista győztese

 Kialakult az idei végleges PGA ranglistánk, melynek élén Hahn Roland végzett 17 7oo ponttal. Roland egész éves kiemelkedő szorgalmával, folyamatos helytállásával és részvételével a Challenge Tour for... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1691

Academy zárt, Old Lake repetázott

 A hétvégén két klubban is verseny folyt a zord időjárás ellenére. November 21-én, pénteken az Academy Golf Club megrendezte Szezonzáró Jeges Kupa versenyét, szombaton pedig Tatán került sor egy rendh... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1932

Téli üzemmód a Greenfield-ben

 Szezonzáró FORRALT BOR KUPAT követően, a club recepciója utószezoni működését, melynek értelmében 2014. november 10-től a már megszokott helyen, a Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában folytatják a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1886

EGA közgyűlés a hétvégén

 A hétvégén, Portugáliában tartotta az Európai Golf Szövetség közgyűlését, ahol Sugár András, a Magyar Golf Szövetség elnöke és Gágyor Gábor, az EGA Versenybizottságának tagja képviselte hazánkat. A t... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1704

Egy világlátott sportoló szemével

 Nincsen ahhoz fogható élmény, amikor egy ízig-vérig sportolóval van alkalmunk találkozni. Ilyen embert ismerhettem meg az ír származású Gearoid OSullivanben is, aki olyan elszántsággal és megszállott... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1541

58 az új rekord

John Hahn történelmet írt, ő lett az első golfozó, aki 60 ütés alatt teljesített az European Touron. Az amerikai játékos 58-as kört produkált Spanyolországban az European Tour kvalifikációs versenyéne... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1785

Academy Szezonzáró Jeges kupa

 2014. november 21-én, pénteken kerül megrendezésre az Academy Szezonzáró Jeges kupa.2014. november 21-én, pénteken kerül megrendezésre az Academy Szezonzáró Jeges kupa. A verseny 9 szakaszon játszot... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1756

Itt a tél? Irány Spanyolország!

 A téliesebb időjárás beköszöntével egyre nehezebbé válik a játék a hazai golfpályákon, és a csípős hidegre lassan már egy-egy bögre forralt bor, vagy gőzölgő tea sem hoz enyhülést.  Kiváló golfoktató... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1999

Csoportos út Fehér Zsolttal

Csomag tartalma:Csomag tartalma: 7 éjszaka kétágyas standard szobában félpanzióval a La Cala Resortban***** 5 green fee a La Cala Resort 3 pályáján (Asia, Europa, America 3 x 18 szakasz) Buggy (me... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1746

Jövök, és profi játékos leszek

 Neve mára összeforrt a magyar golffal. 1997. elején született, 11 évesen került  kapcsolatba  a sporttal és azóta magántanulóként, szinte minden idejét a pályán tölti. Lajtai Rózsa Csilla látogatott ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2074

Új tehetség a láthatáron

November 8-án, szombaton ért véget a hat fordulóból álló, számos elsőrangú versenyzőt felsorakoztató Pannonia Challenge Tour. Idén azonban, a juniorok élén egy új, feltörekvő játékos neve tűnik fel. K... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1772

John Daly tudja ki legyen az USA kapitánya

John Daily szerint Phil Mickelsonnak, vagy Tiger Woodsnak kéne lennie a következő Ryder Kupán az amerikai csapat kapitánya. A kétszeres Major-győztes játékos úgy gondolja, hogy a két szupersztár elege... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1672

McIlroy játék nélkül az élen

Három év alatt immáron másodszor ismét Roroy McIlroy zárt az European Tour kereseti listájának az élén. Rory-nak ehhez ráadásul még játszania sem kellett, hiszen közvetlen riválisai közül egyik sem tu... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 80

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés