HG archívum

Október 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 131 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
1769

Ez nem az az út

 Pénteken lezajlott Spanyolországban az Evolve Spanish Junior Championship második napja, ahol ifjú golfozónőnk, Paál Julianna is elindult. Julinak sajnos a második napja sem sikerült fényesen, 93-as ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1714

Csicsi mínuszt játszott!

 Rózsa Csilla folytatta szereplését Marokkóban. A biztató nyitó nap után (+3), a verseny második napján golfozónk, javítva első napi eredményén, parhoz képest kettővel kevesebb ütésből teljesítette a ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1771

Hole-in-one Westwood módra

Lee Westwood a CIMB Classic torna második körében egy par-3-as szakaszon ütött ászt. Egyeseknek egy élet is kevés ahhoz, hogy hasonló bravúrt elérjenek, ám Westwood a szerencsések – vagy inkább szimpl... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1565

Gary Player beszélni szeretne Tigerrel

Gary Player is beállt képletesen szólva azok közé, akik tanáccsal szeretnék ellátni Tiger Woodsot. A sor bizony nem rövid, önjelölt megmondókból Tiger esetében Dunát lehetne rekeszteni, ám azért Gary ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1598

Céltudatosan az úton

 A golfszezon hamarosan véget ér, de a Hungarian Golf Magazin stábja nem pihen. Ez az időszak kimondottan kedvez a kötetlen évértékelő beszélgetéseknek. Szerkesztőségünk az elmúlt napokban VIP hellyé ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1709

Biztató kezdés

 Mint korábban hírt adtunk róla, Rózsa Csilla jelenleg Marokkóban a Lalla Aicha Tour School selejtezőjén versenyez. Bajnokunk pár itthon töltött nap után, feltöltődve és jó formában érkezhetett meg a ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1784

A Royal Balaton is elköszönt

Múlt hétvégén Balatonudvariban is elérkezett a búcsúzás ideje. Szombaton, október 25-én került sor a Royal Balaton szezonzáró versenyére, a Balaton Golf Klub Bajnokságra. A klub utolsó, nagyobb rendez... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1678

Forralt bor verseny Györökön

 2014.11.08., szombat, 11 óra2014.11.08., szombat, 11 óra Helyszín: Balatongyörök, Golfclub Imperial Balaton Rendező: Golfclub Imperial BalatonSzabályok: A versenyen az R&A szabályai, az MGSZ Ver... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2103

Footgolf: New Hybrid Sport In SoCal

 Footgolf: New Hybrid Sport In SoCal Footgolf: New Hybrid Sport In SoCal ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1553

Peches kezdés, jó befejezés

 Tegnap, Rózsa Csillával párhuzamosan, Paál Julianna is nemzetközi versenyen szállt harcba a minél jobb helyezésért. A helyszín ezúttal a spanyolországi Bonmont Golf, a verseny pedig az Evolve Spanish... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1366

Lefty marad a jól beváltnál

A Callaway Golf tegnap jelentette be, hogy megállapodtak Phil Mickelsonnal, hogy továbbra is ők látják el az ötszörös Major-győztes kiválóságot ütőkkel és labdákkal, sőt immáron a golftáskát is a Call... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1533

Michael Jordan beszólt

Michael Jordan az NBA valaha volt legjobb játékosa megszállott golfozó. Amikor ideje csak engedi, ott van a pályán és játszik. A levegő egykori ura még a Ryder Kupára is elkísérte az amerikai csapatot... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1661

Sztárparádé Malajziában

A héten Malajziában méri össze tudását a PGA Tour mezőnye, mégpedig a 7 millió dollár összdíjazású CIMB Classic tornán. A Kuala Lumpurban megrendezésre kerülő viadalon európai sztárok is részt vesznek... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1817

Újabb kihívás előtt

Nem maradunk golf nélkül az elkövetkezendő napokban, ugyanis két junior válogatott játékosunk is érdekelt ma kezdődő versenyeken.  Míg golfcsillagunk, Rózsa Csilla a Ladies Tour Pre-Qualifying School ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1559

Vajnóczkira emlékeztünk

 A hétvégén Vajnóczki Gáborra emlékeztünk. Egy életvidám, mindig segítőkész, szívvel-lélekkel társait támogató kiváló ember hagyott itt minket 2008-ban, aki pótolhatatlan nagy űrt hagyott maga mögött.... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1631

Orosz-magyar összecsapás a Pannoniában

Múlt héten, október 24-én két napos baráti mérkőzés vette kezdetét orosz és magyar golfozók között a Pannonia pályáján. A verseny a pénteki zord időjárás és nagy küzdelmek után végül gyönyörű napsütés... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1407

In Memoriam

 Az elmúlt hétvége elég mozgalmasan alakult a tatai Old Lake számára, hiszen míg vasárnap a harminc fordulóból álló SEIKO Férfinapok versenysorozat ért véget, addig a szombati Apa-Fia versennyel a néh... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1457

Vasárnapi Repeta Ráadás verseny

 Sok szeretettel várják a Vasárnapi Repeta versenysorozat játékosait egy Ráadás játékra Balatongyörökön!Sok szeretettel várják a Vasárnapi Repeta versenysorozat játékosait egy Ráadás játékra Balatongy... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1689

Változás az élen!

 Egy hét alatt másodszorra cserélt helyet a női golfozók világranglistáján Inbee Park és Stacy Lewis. A dél-koreai és az amerikai között olyan kicsi a különbség, hogy az elkövetkezendő hetekben még sz... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1834

John Daly dalra fakadt

Sztárparádét hozott a Kínában megrendezett World Celebrity Pro-Am golftorna, melyen hollywoodi A-kategóriás világsztárok és helyi celebritások is részt vettek. Az álomgyárat többek között Nicole Kidma... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1602

Kérem a következőt!

Golfcsillagunkat, Rózsa Csillát már a reptéren értük utol, hiszen október 27-én utazott újabb versenyének, a European Ladies Tour Pre-Qualifying School marokkói helyszínére. A versenynek a Rabat közel... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1390

Véget ért a Fiesta

 Október 18-án, szombaton került megrendezésre a Golf Fiesta Tour fináléja a budapesti Academy Golf Club pályáján. A versenysorozat közel ötven résztvevővel induló záró epizódjáról, a bruttó sorrendbe... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1911

Beszólt Poulternek, menesztették

  A hétvégén ezúttal nem a PGA Tour aktuális tornája adta a legfőbb beszédtémát a tengerentúlon, hanem Ted Bishop a PGA of America vezetőjének menesztése. A szakember novemberben amúgy is távozott vol... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1614

Györöki ajánlatok

Szenzációs kedvezményekkel készülnek az Imperialban novemberben: kedvezményes Greenfee árakkal ajándékozzák meg a hidegben is kitartó golfozókat!Szenzációs kedvezményekkel készülnek az Imperialban nov... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1678

Hétvégi versenyek

 Közeledik a golfidény vége és ezt nemcsak az időjárás jelzi, de a magyarországi golfpályák is elkezdték már évzáró versenyeik kihirdetését, és lebonyolítását. Az elmúlt hétvégén, szombaton Balatonudv... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2049

Trónörökös született

 Nagy örömhírrel szolgálhatunk, ugyanis az elmúlt hónapban megszületett Wilheim István kisfia. Az édesanya és az újszülött is jól van. Hatalmas az öröm a Wilheim családban. István évek óta nagy tiszte... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2142

Szuper Bajnokság, ki hogyan élte meg?

 Véget ért a VII. A Híd Golf Szuperbajnokság, de a verseny továbbra is téma a golfozók körében. Rovatunkban, körkérdést tettünk fel néhány indulónak: ki, hogyan érezte magát a Bajnokságon és hogyan ít... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1317

Teltházas búcsú

 A múlt hétvégén, vasárnap a Highland megtartotta hivatalos szezonzáró texas scramble versenyét. A teltházas, hatvan fővel induló játék shot gun indítással kezdődött, melynek végén Lehoczky Gábor – Ko... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1612

Kiegyensúlyozott Finalé

 Magyar győzelemmel zárul a magyar és az orosz junior válogatott match play versenye Pannonia Golf & Country Clubban. A 2014. október 24-én és 25-én megrendezett barátságos versenyen egy kellemetlen, ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1566

Lendületes kezdés

 Október 24-25-én, a magyar junior válogatott és az orosz junior válogatott match play formában méri össze tudását a Pannonia Golf Clubban. Az időjárás nem fogadta kegyeibe a játékosokat. Csapataink a... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 131

Versenynaptár

Keresés