HG archívum

Szeptember 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 149 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Matusa István
1858

VII. Old Lake Hot Shot Skins

Az Old Lake Golf Club 7. alkalommal szervezi október 4-én, szombaton az Old Lake Hot Shot Skins versenyt, amely a magyar golfversenyek között- biztosan állítható-, hogy egyedülálló lehetőséget kíná... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
2498

Visszatér a világelit Magyarországra

Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján rendezik a II. Hungarian International Footgolf Cup elnevezésű, kétnapos tornát 2014. október első hétvégéjén. A szombati nap egyúttal a Footgolf Országos ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1748

McGinley befejezte

Paul McGinley miután győzelemre vezette az európai csapatot a 40. Ryder Kupán úgy vonul be a történelembe, mint az a golfozó, aki játékosként és kapitányként összesen 6 győztes tornát tud maga mögött.... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1752

Day kálváriája folytatódik

Sajtóértesülések szerint Jason Day visszalépett az Australian Openen való indulástól. A fiatal játékost ezúttal is sérülés hátráltatja, ám most nem a keze, hanem a háta miatt nem képes versenyezeni.Da... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2072

Új verseny a láthatáron

Október első hétvégéjén kerül először megrendezésre a Pannonia Masters kétnapos verseny, mely egy újabb lehetőséget jelent a felnőtt játékosoknak a bizonyításra. A verseny ötletgazdáját és fő szervező... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2249

„A golf olyan, mint az élet:…

A hétvégén több nívós versenyre is sor került, köztük szombaton Forest Hillsben a Bakony Tour fináléjára, illetve vasárnap a Pannonia ranglistaversenyére. E két rendezvényt azonban nem csak magas szín... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2303

Versenyek a hét záró napján

A hét utolsó napja már csendesebben telt a hazai klubokban, bár így is sor került némi izgalomra. A Pannoniában megtartották éves ranglistaversenyüket, ahol csupán egy ütésnyi különbség lett az első k... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2020

Izgalmakat tartogatott a Pannonia ranglista versenye

Csodás, nyárias időben játszottak golfozóink a Pannonia Golf & Country Club szeptember 28-án megrendezett ranglista versenyén. A játékosok vasárnap reggel 9-kor vágtak neki a 18 izgalmas szakasznak. A... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1982

Ryder Kupa: Európa harmadszor!

Az európai válogatott 16 ½ - 11 ½ arányban legyőzte az amerikaiakat, ezzel sorozatban harmadszorra hódította el a Ryder Kupát. A siker fő letéteményesei Rory McIlroy, Graeme McDowell és Martin Kaymer ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2053

Hazatért a harcos

Még csak 23 éves, de már több nívós versenyen is kiemelkedő teljesítményt nyújtott Palanszki Benjamin, aki újabb sikereket könyvelhetett el a múlt héten lezajló European Tour selejtezőjén is. Profi go... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1978

Amerikai fiatal golfozóknak tartottak bemutatót

Múlt héten ért véget az első pénzdíjas nemzetközi verseny az Egyesült Államokban. A torna után néhány játékos a híres Pebble Beach felé vette az irányt, hogy bemutassa a sportágat ifjú golfozóknak.... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1637

Ryder Kupa: közel az európai siker

A második nap után az európai válogatott 10-6-ra vezet az Egyesült Államok csapata ellen a 40. Ryder Kupán. A szombati napot a péntekihez hasonlóan az amerikaiak kezdték jobban, ám a végén nem örül... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2447

Nagyszerű golfidő, pompás hangulat

 Péntektől vasárnapig a világ golfbarátainak szeme Skóciára figyel (Ryder Kupa), de mi nem feledkeztünk meg hazai golfozóinkról sem. A szeptember utolsó hétvégéje igencsak zajosan telt az ország több ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1964

Ryder Kupa: közel az európai siker

 A második nap után az európai válogatott 10-6-ra vezet az Egyesül Államok csapata ellen a 40. Ryder Kupán. A szombati napot a péntekihez hasonlóan az amerikaiak kezdték jobban, ám a végén nem örülhet... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1820

Csoportos golfút Lugosi Balázzsal!

 Az Eurosport szerda esti golfműsorának ismert szakkommentátora, a Best of Golf Award-dal kitüntetett golfedző 2014-es novemberi edzőtáborát Ciprusra szervezi.Az Eurosport szerda esti golfműsorának is... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1869

Ryder Kupa: Amerikai előnyben

 Pénteken reggel helyi idő szerint fél nyolc után nem sokkal kezdetét vette a 40. Ryder Kupa. A skóciai Gleneagles-ben megrendezésre kerülő viadal négy-négy párossal a Four-ball játékformában rajtolt ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1843

Hétvégi pörgés a Highlanden

 Vasárnap, szeptember 27-én meghívásos verseny lesz a Highland Golf Club pályáján. A Business Team Masters Invitational verseny 2008 óta van jelen a budapesti klub életében, és a hétvégén immáron hete... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1801

Ryder Kupa: helyzetjelentés 1

Pénteken reggel helyi idő szerint fél nyolc után nem sokkal kezdetét vette a 40. Ryder Kupa. A skóciai Gleneagles-ben megrendezésre kerülő viadal négy-négy párossal a Four-ball játékformában rajtolt e... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1758

Játékosbarát ranglista verseny a Pannonián!

Különlegességekkel készül a Pannonia Golf & Country Club a szeptember 28-án megrendezésre kerülő ranglista versenyre. A versenyzőkért mindent elő kerül előtérbe a verseny lebonyolításával kapcsolatban... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1824

Palanszki a cut-ban

Kellemes hírekkel szolgálhatunk kedves olvasóinknak péntek délelőtt! A jelenleg is zajló European Tour selejtezőkörének olaszországi állomásán (First Qualifying Stage Section C Bogogno), profi golfozó... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1895

Nívós szponzorok Udvariban

 A hétvégén két zártkörű, meghívásos rendezvény is lesz, az egyik szombaton, a Royal Balatonban megrendezendő Audi-Siemens-Uniqua Golf Kupa. Itt a szponzorok vendégei állnak majd a tee-hez. A versenyr... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1867

Irány Szarvaskút és onnan St. Andrews!

 Utazzon Skóciába a Forest Hills-szel! Már csak egy napja maradt, hogy jelentkezz a szombati Bakony Tour záró versenyére, amely egy új sorozat indulása is egyben. Kezdetét veszi a küzdelem egy kétszem... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2004

A hétvége az Imperialé

 Szeptember utolsó hétvégéjét több hazai klub is betáblázta már versenyekkel. A balatongyöröki Golfclub Imperial két rendezvénnyel is készül, hiszen szeptember 27-én, szombaton, egy újabb ranglistaver... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1878

Gátira emlékezünk a hétvégén

 Szeptember 27-én, szombaton klubbajnokságot tartanak a Magyar Golf Clubban, melynek keretében a hazai golf vezéralakjára, Gáti Ferencre is emlékeznek. A hétvégi rendezvényről a klub vezetője, Török V... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1887

IV. IVSZ InfoCom Golf Cup

Szeptember utolsó hétvégéjén, szombaton (szeptember 27.) Old Lake Golf Club rendezi a IV. IVSZ InfoCom Golf Cup-ot, amely az Old Lake őszi verseny palettájának hagyományos állomása. A verseny minden j... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1863

Közeleg a II. Hungarian International Footgolf Cup

Az október 3-5-ig rendezendő viadalon ismét vendégül látjuk Európa legjobbjait a Kisorosziban található Magyar Golf Club pályáján. A kétnapos (3-án, pénteken gyakorlónap) eseményen a sportág színe-... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1842

Mickelson beszólt!

Pénteken veszi kezdetét a 2014-es Ryder Kupa, a lélektani hadviselés pedig már kezdetét is vette. Phil Mickelson arra a kérdésre, hogy melyik csapat számít összetartóbbnak kapásról rávágta, hogy az am... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
2342

"Ha nem golfoznék valószínűleg szűz lennék…"

Rory McIlroy hangzatos kijelentést tett a 40. Ryder Kupa előtt. Az északírek világelső golfozója az eseményről dokumentumfilmet forgató BBC munkatársainak bevallotta, hogy valószínűleg még mindig szűz... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1942

Egy eagle és kész

 Tegnap zárult Ausztriában, a Cseh Tour szervezésében, a Haugschlag Open két napos versenye. Az indulóknak a pálya mellett, a hűvös, kimondottan szeles, igazi őszi időjárással is meg kellett küzdeniük... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2425

Újra nyílt nap a Forest Hills-en

 A nyárzáró teltházas ranglista verseny után most ismét itt az alkalom, hogy betekintsen a golf csodálatos világába. Egy újabb érdekesnek ígérkező programmal várja a szarvaskúti Forest Hills sportkomp... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 149

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés