HG archívum

Augusztus 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 137 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Matusa István
1675

TaylorMade Custom Fitting a Golftanyán

Szeretettel várjuk Önöket szeptember 2-án  a Golftanyán megrendezésre kerülő TaylorMade egyedi bemérésre /Custom Fitting/.Szeretettel várjuk Önöket szeptember 2-án  a Golftanyán megrendezésre kerülő T... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1799

Volt ez jobb és lesz is még

Újabb nemzetközi szereplést tudhat a háta mögött Hahn Roland és Lugosi Tamás, akik az elmúlt napokban a CZECH PGA TOUR nyolcadik fordulóján vettek részt. Míg Roland a 9. helyről, addig Tamás a középme... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1800

Nincs megállás

 Még fel sem kerültek a hosszú, 10 állomásból álló Junior Tour 2014-es versenysorozatának serlegei a polcokra, fiataljaink közül heten máris a csehországi Nová Amerika Golf Resortba mentek, a pénteken... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1770

A Masters - Európa Bajnokság 70 éven felülieknek

Tizenöt évvel ezelőtt döntött az Európai Senior Golfozók Társaságainak Uniója arról, hogy a 70 éven felüli szeniorok részére „Masters” néven külön Európa Bajnokságot rendez. Tizenöt évvel ezelőtt dönt... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1868

Felszállt a köd

Hahn Roland és Lugosi Tamás folytatta szereplését a Czech PGA Tour hetedik állomásán. A visszafogott nyitás után (Roli: +4, Tamás: +7), tegnap Roland, jelentősen javítva első napi eredményén, parhoz k... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1913

Együttállás Csehországban

Igazán különleges hétvége áll előttünk, hiszen több magyar golfozóért szoríthatunk, akik Csehországban tartózkodnak. Somogyi György vezetésével, hét junior játékosunk vesz részt a  U.S.KIDS GOLF CZECH... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1504

Hunter Mahan Foley-ért játszik

A héte legnagyobb durranása a golfvilágban kétség kívül Tiger Woods bejelentése volt, miszerint megválik edzőjétől, Sean Foley-tól. A váltást többen véleményezték, többnyire jó döntésnek tartja minden... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1434

Adam Scott drivert váltott

 Adam Scott pár héttel ezelőtt komoly döntésre szánta el magát. Az ausztrálok Masters győztes játékosa irigykedve nézte, ahogy Rory McIlroy folyamatosan túlüti a drivejait, ezért úgy határozott, hogy ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1837

Fiatalok a sikeres jövőért

 Szerdán a „kissé zajosra” sikeredett tizedik fordulóval véget érő Junior Touron születtek meglepő és kevésbé meglepő eredmények, de összességében elmondhatjuk, hogy ifjaink szépen megállták a helyüke... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1653

Range király visszatér!

A július 26-i Bakony Tour verseny után megtartott ügyességi játékon, Kormány Balázs nyerte el a Range Királya címet. Balázs a hétvégén újra a forest hillsi pályán fog játszani a nyílt nappal egybekötö... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1653

A nyugalom és béke szigete

Anyaklubja, a tatai Old Lake mellett Dibusz Lászlót szoros szálak fűzik a Bakonyhoz is, hiszen másodtagságban áll a zirci golf klubbal. László részvétele a hétvégi versenyen azonban még kétséges, hisz... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1551

Hole-in-one egy par4-esen

A malajziai Mohd Nazri Zain ritkaságszámba menő tettet hajtott végre amikor a malajziai Tour egyik versenyén a SapuraKencana National Qualifier tornán ászt ütött egy par4-es szakaszon. A versenysoroza... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1381

Deutsche Bank flightok

A mai napon veszi kezdetét a FedEx Kupa-sorozat rájátszásának második tornája, a Deutsche Bank Championship. A viadalt a TPC Boston par71-es pályáján rendezik, a játékosok között pedig 8 millió dollár... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1450

Foglaljon jó előre tee-time-ot!

A Pannonia Golf & Country Club sűrű programmal búcsúzik a nyártól: augusztus végén és szeptember elején több versenyt rendezünk, a pálya gyakran lesz foglalt, emiatt arra kérjük játékosainkat, hogy el... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1694

Hétvége a Bakonyban

Augusztus 30-án, szombaton, a Forest Hillsben újabb ranglistaverseny kerül megrendezésre. A klub oszlopos tagjával, Dr. Hegel Zsuzsával, beszélgettünk a hétvégi rendezvénnyel kapcsolatban.Augusztus 30... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1979

Véget ért a 2014-es Junior Tour

  A kiírást „kissé” módosítva, augusztus 27-én, Tatán, az Old Lake Golf Klub pályáján ért véget az 2014-es Junior Tour versenysorozat. A Magyar Golf Szövetség és a magyar golf klubok harmonikus egy... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1634

Butch Harmon: Tigernek nem kell edző

Miután Tiger Woods tegnap bejelentette, hogy elhagyta swing-edzőjét Sean Foley egyre másra kerülnek napvilágra a nevek, akik a volt világelső potenciális edzői lehetnének. A leggyakrabban előforduló n... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1423

Haney: első az egészség!

 Hank Haney is megszólalt Tiger Woods ügyében. A 14-szeres Major-győztes játékos egykori edzője szerint most nem az a fontos, hogy Woodsnak ki lesz az edzője, hanem az, hogy a volt világelső 100%-osan... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1525

Kisoroszi beszámol

A Magyar Golf Club több versennyel kedveskedik a következő időszakban:A Magyar Golf Club több versennyel kedveskedik a következő időszakban:   1.) GolFiesta Tour V. Forduló | 08.30 2.) Lyoness Op... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1513

Junior Tour X. forduló – információ

Holnap a tatai fordulóval zárul a 2014-es Junior Tour. Ezúton értesítjük azokat a játékosokat, akit jelentkeztek a szervezett busszal történő utaztatásra, hogy a létszámot tekintve 19 fős buszt biztos... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1358

Mickelson fogadott, vesztett és fizetett

Phil Mickelson nem véletlenül az amerikai golfszurkolók egyik nagy kedvence. Közvetlen, barátságos és szinte alig hagy ki olyan lehetőséget, amely közelebb hozhatja őt a mindennapi emberekhez. Mickels... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1459

Woods és Foley szakítottak

 A hír sokakat talán nem lepett meg, de mégis komoly horderejű: Tiger Woods és Sean Foley útjai elváltak egymástól. A szakember 2010 óta foglalkozott Woods swingjével és bár az együttműködés során a v... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1596

Erőnlét és higgadtság

A hétvégén, augusztus 22 és 24 között került sor a nyári golfszezon utolsó, nagyobb lélegzetvételű rendezvényére, a háromnapos Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságra Balatonudvariban. A versenyről az erős kö... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1710

Száguldjon ön is egy tűzpiros Ferrari fűnyíróval

A Maserati Bakony Tour teltházas versenye után most ismét itt az alkalom, hogy betekintést nyerjenek a golf csodálatos világába. Ezúttal ismét egy újabb világcég, a TORO-Argolánc Kft. érkezik Szarvask... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1654

Lugosi újra idegenben

Lugosi Tamás, miközben a Royal Balaton golf klubban oktatóként pallérozza az ifjú tehetségeket, profi karrierjére is igyekszik koncentrálni. Most hétvégén, augusztus 28 és 31 között, hetedik fordulójá... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1588

Jön a golFIESTA újabb fordulója

Újabb golFIESTA Tour 2014. forduló következik, ezúttal a kisoroszi Magyar Golf Club pályáján. Újabb golFIESTA Tour 2014. forduló következik, ezúttal a kisoroszi Magyar Golf Club pályáján. "Reméljük,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1401

McIlroy meccsre megy

 Rory McIlroy több játékossal ellentétben nem tervezi, hogy kihagyja a FedEx Kupa rájátszásának soron következő tornájának egyikét. Az idén két Majort nyerő golfozó ott lesz a bostoni és a denveri tor... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1480

A legjobbkor nyert

 A lehető legjobbkor sikerült lezárnia két éven át tartó nyeretlenségi sorozatát Hunter Mahannak, aki a PGA Tour FedEx Kupa sorozatának rájátszásában megnyerte a nyitótornát, a The Barclays-t. A 8 mil... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1771

Csicsi megvédte címét!

2014. augusztus 22-24. között zajlott a Magyar Golf Szövetség szervezésében, az OTP Bank 36. Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnoksága, melyet másodszor rendeztek a Balatonnál. A versenyen, a korábbi évekhez... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1764

”Vasárnapi Golf Vásárnap”

Augusztus 31-én, vasárnap, idén 2. alkalommal rendezzük meg – csapatkapitányunk Rózsavölgyi János és a Kolomposok ötlete nyomán,Augusztus 31-én, vasárnap, idén 2. alkalommal rendezzük meg – csapatkapi... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 137

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés