HG archívum

Július 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 173 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
2182

Víz alatt a Forest Hills

Az elmúlt napokban lehulló nagy mennyiségű csapadék miatt a zirci Forest Hills golf klub driving range és a golfpálya egyes részei víz alá kerültek. Mi a teendő ilyen helyzetben? Laczkó Zoltánt, a ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1855

Woodsnak javulnia kell

A mai napon kezdetét veszi a Bridgestone Invitational torna, a World Golf Championship sorozat aktuális viadala. A verseny előtt természetesen mindenki Tiger Woods-al foglalkozik, ami nem véletlen, a ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1702

Adam Scott Major-sikerekre vágyik

Adam Scott is elindul a mai napon kezdődő WGC-Bridgestone Invitational tornán. Az ausztrálok világelsője a gyakorlónap utáni sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy mennyire ki van éhezve arra, hogy Maj... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1830

II. Rotary Klub Jótékonysági verseny

Meghívó a II. Rotary Klub Jótékonysági Golfversenyére a Rotary Club Budapest-Duna Budapest és az Old Lake Golf Club jótékonysági golfversenye az ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon lakói részére.Meghí... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1766

Junior Tour VII. információ

Kedves Juniorok! Ezúton értesítjük azokat a játékosokat, akik jelentkeztek a szervezett busszal történő utaztatásra, hogy a létszámot tekintve 19 fős buszt biztosítunk az augusztus 4-i Junior Tour VII... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2125

Dobogóközelben

 Folytatódott a Monarchia Kupa, ahol a szenior játékosok dolgát megnehezíti a hektikus időjárás a Skalica links pályáján. Mint mondják, a körülmények mindenkinek ugyanazok, így ebből kell kihozni a le... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2602

Palanszki a profik bajnoka!

 Tegnap véget ért a magyar profi golfozók versenye Bükfürdőn. Az idei volt a verseny nyolcadik kiírása. A megmérettetés hétfőn vette kezdetét és három napig tartott. A játékosok teljesítményét nagyban... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2024

A Forest Hills királyt kapott

 A hétvégén, július 26.-án rendezték meg a zirc-szarvaskúti Forest Hills golfpályáján a nagy érdeklődést keltő Bakony Tour versenyt. A viadal után, a nap egyik különlegessége, a Range királya kerestet... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1772

Woods kedvenc pályáján javíthat

 A héten folytatódik a PGA Tour, a játékosok a World Golf Championship sorozat aktuális tornáján, a Bridgestone Invitational tornán mérik össze erejüket. A tornán igazi sztárparádé várható, hiszen min... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1740

Bridgestone Invitaional flightok

 Holnap veszi kezdetét és vasárnapig tart a PGA Tour aktuális tornája, a WGC-Bridgestone Invitaional viadal. A 9 millió dollár összdíjazású verseny flightjait a mai napon hozták nyilvánosságra és ahog... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1972

Balatoni bor, balatoni golf

 Balatonudvari újból helyszínt adott a hagyományos Balatoni Borok versenyének. A játékosok csapatokban, négyes flightokban indultak. A hazai pályán versenyző, Miszlai Sándorral beszélgettünk, aki lelk... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2300

Palanszki Benjamin továbbra is az élen

 Folytatódott a PGA országos Bajnokság, ahol menetrendszerű reggeli esőzéssel kezdődött a nap, a büki pályán. Az eredményekről, a hangulatról Fehér Zsolt számolt be nekünk:  Folytatódott a PGA ország... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2052

Jól kezdett a bruttó csapat

 Megkezdődött a Monarchia Kupa, ahol a nyitó- és a második napon is páros mérkőzések vannak. A záró fordulóban következhetnek majd az egyéni megmérettetések. A nyitónapon úgynevezett „négylabdás-legjo... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1684

Balaton Golf Kupa versenysorozat

Augusztus 2-án, szombaton rendezik meg a Balaton Golf Kupa újabb fordulóját Balatonudvariban. A május 25-én induló versenysorozat harmadik köréhez érkezett, amely ranglista verseny is egyben.Augusztus... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1985

Megjelent a Hungarian Golf Magazin számának elektronikus változata!

 Itt a nyár, a strandolás és a nyaralás ideje. Persze a golfszezon még javában tart és egymást érik a hazai és nemzetközi versenyek, azért néha jó megállni, és szusszanni egy kicsit... Most megjelent,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2129

Papírforma eredmény az első napon

 Tegnap, immár 8. alkalommal, Bükfürdőn elkezdődött a magyar PGA profik bajnoksága. A 22 főből álló mezőny, a profi oktatók (teaching pro-k) és a profi versenyzők (playing prok) három napos versenye. ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2013

Szeniorjaink felkészültek

 A következőkben, egy már hagyományos, nemzetközi, baráti megmérettetés vár a magyar szenior válogatottra: a XV. Monarchia Kupa, amelynek idén Szlovákia a házigazdája. A versenyt a Pozsonytól 90 km-re... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1785

Istvándy Pincészet Putt verseny‏

 Újabb Putt verseny Balatongyörökön augusztus 8-án, 16:00 órakor. Jelentkezni még lehet.Újabb Putt verseny Balatongyörökön augusztus 8-án, 16:00 órakor. Jelentkezni még lehet. Jelentkezési díj: 2.500... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1707

KEZDŐ GOLFOKTATÁS & ÉJSZAKAI FÁKLYÁS PAR3 VERSENY

 Augusztus 2-án, szombaton délután-este golfprogram kezdőknek és haladóknak.Augusztus 2-án, szombaton délután-este golfprogram kezdőknek és haladóknak. Ha szeretnéd kipróbálni a golfozást, akkor el... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1851

Csepregi, a Borok versenyével hangolt

  Ki így, ki úgy jutott el a célállomáshoz, Skalicába, a XV. Monarchia Kupa helyszínére. Csepregi Csegő például, Kovács Titusz társaságában tette meg a Budapest-Skalcia távot. Válogatott játékosunk Cs... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2127

Profi Országos Bajnokság elkezdődött

 Vasárnap kisorsolták a ma kezdődő PGA OB első napjának csoportbeosztását. Lassan már hagyománynak számít, hogy a neveket az egyetlen női PGA oktatónk Scridon Laura húzta ki. - számolt be a PGA of Hun... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2482

Búcsú

 Meghalt golfozó társunk, Kuttner János. A magyar golf egyik meghatározó alakja, hosszantartó betegség után 64 éves korában, szombaton hajnalban távozott az élők sorából.Meghalt golfozó társunk, Kuttn... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2171

Golf, szerelem, Száguldás

A Forest Hills Golf Club áttörte a „gátat”, megélte első teltházas, várólistás versenyét, amelyet a Maserati, a Liquid Gold Kft., és az Annex Hangcenter Kft. is támogatott és egy bowers & wilkins p5 f... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1963

European Young Masters Hamburg 2014

 2014. július 24-26. között rendezték meg a European Young Masters-t a németországi Hamburger Golf Club-ban. A csapatok létszáma a tavalyi 24-ről 27-re emelkedett, és a HCP-et nézve erősebb mezőny gyű... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1790

Több, mint egy verseny

 A jövő hét első napján (július 28-án) elkezdődik az idei PGA profik versenye Bükfürdőn. Az esemény minden évben kiemelt jelentőségű profi oktatóinknak és játékosaiknak, hiszen ez nem csak egy verseny... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1995

Szép volt Csicsi!

 Sikeres nemzetközi szereplést tudhat maga mögött Rózsa Csilla. A fiatal magyar golfozó a július 23-26 között zajló Amatőr Női Európa Bajnokságon ötös együttállásban, a kilencedik helyen végzett.Siker... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1903

Gyere Györökre, magával ragad örökre!

 A Balaton Imperial Clubban mindig történik valami. Akárhányszor beszélünk Sonjával, mindig vidáman és boldogan tesz eleget a felkeresésünknek. Most is, csak úgy dőltek belőle a szavak, a friss élmény... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1858

Bálint csalódott, hogy lecsúszott a dobogóról

 A csütörtöki pihenőnap után folytatódott az Oceanico World Kids Golf Championship versenye Portugáliában. Válogatott játékosunk, Závaczki Bálint, együttállásban, a második helyről kezdte meg a bajnok... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2056

Csicsi a cut-ban

 Kellemes hírekkel szolgálhatunk Kedves Olvasóinknak így szombat reggel! A jelenleg is zajló Amatőr Női Európa Bajnokságon szereplő Rózsa Csilla az első két napon nyújtott jó teljesítménye után (0; -2... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1920

Szeniorok Monarchiája

 Pár nap múlva egy már hagyományos és nemzetközi baráti célt szolgáló megmérettetés vár a magyar szenior válogatottra – a XV. Monarchia Kupa, amelynek idén Szlovákia a házigazdája. A versenyt a Pozson... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 173

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés