HG archívum

Június 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 133 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Matusa István
1878

Pierre Lang Challenge Cup III.‏

 Szeretnénk Benneteket emlékeztetni, hogy szombaton, július 5.-én kerül megrendezésre a Pierre Lang Challenge Cup harmadik fordulója.Szeretnénk Benneteket emlékeztetni, hogy szombaton, július 5.-én ke... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1731

Tiger nem aggódik

 Tiger Woods nélkül rendezték a Quicken Loans National torna hétvégi fordulóit, a házigazda ugyanis nem jutott be a CUT-ba. Woods „kiesése” nem meglepetés, több mint négy hete játszott tornán és jólle... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1663

Playoff döntött Tiger tornáján

 Justin Rose győzelmével ért véget a Quicken Loans National torna, amelyen Tiger Woods volt a házigazda. A volt világelső hátoperációja után az első versenyén lépett pályára, nem sikerült túl jól, ugy... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2035

Závaczki menetel

 Závaczki Bálint, élete eddigi legrangosabb versenyén vehetett részt az elmúlt hétvégén.Závaczki Bálint, élete eddigi legrangosabb versenyén vehetett részt az elmúlt hétvégén. A Csehországi Telc-ben ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2276

A hagyományok napja

Igazi hagyományőrző nap volt a szombat, ugyanis az ország két klubjában is olyan versenyeket rendeztek, melyeket évek óta szívesen látogatnak a golfozók. Lezajlott a Herend Kupa, és Zircen az Ügyvéd K... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2005

Innováció a golfban

 Nemcsak a labdarúgó világbajnokságon vetették be végre a régóta várt elektronikus gólbírót, hanem a golf világába is beengednek végre egy technikai újítást. – számolt be a PGA of Hungary.Nemcsak a la... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2314

III. Motor & Golf Kupa

 A szombati verseny kiírásaA szombati verseny kiírása. A verseny rendezője: Golfclub Imperial Balaton Szabályok A verseny a R&A Golf Club of St. Andrews valamint a Golfclub Imperial Balaton helyi s... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1915

Gyakorlás reggeltől estig

 Fiatalok, tehetségesek, juniorok: ők az új magyar golfos nemzedék képviselői. A 2014-es év a juniorok éve lehet a hazai golfban. Idén már többször bizonyították – EOHT, Magyar Kupa, Match Play Bajnok... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2115

Rózsa Csilla ezüstérmes

Nehéz, technikás pályán, néhol szélsőséges időjárási körülmények között rendezték meg a 23. Orosz Amatőr Nyílt Bajnokságot a moszkvai Agalarov Golf Club-ban.Nehéz, technikás pályán, néhol szélsőséges ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1998

Süvítő szél Moszkvában

 Az Orosz Amatőr Nyílt Bajnokság pénteki napján két magyar játékos is cut-ba jutott, így tovább izgulhattunk értük szombaton is, ráadásul még hátra van a vasárnap. Lássuk hogyan alakult golfozóink har... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1890

Irány Csehország

 Hahn Roland, profi golfozónk, a hétvégén folytatja idei versenyszezonját 29 – 30-a között, a Cseh Tour-on lesz érdekelt. Roland, Eiring Kristóffal az oldalán versenyzik a viadalon, így két magyar ját... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2154

Ketten a cut-ban

 Kellemes hírekkel szolgálhatunk kedves olvasóinknak így szombat reggel! A jelenleg is zajló Orosz Amatőr Nyílt Bajnokságon szereplő öt magyar játékos közül, a tegnapi második körben, a süvítő szél el... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1813

Rozsdás kezdés, bíztató befejezés

Négy hónap kihagyás után tegnap magyar idő szerint délután kettő óra környékén Tiger Woods megkezdte szereplését a Quicken Loans National tornán. A volt világelső az első 12 szakasz után utolsó volt a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1566

Hazai pályán nem megy?

 Az European Tour mezőnye ezen a héten a BMW International Openen méri össze tudását. A legnagyobb figyelem természetesen a Players és U.S. Open győztes Martin Kaymerre irányul, aki hazai pályán verse... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2137

Tombolán Rippl-Rónai kép, kezdőknek oktatás, grill-party

 Tombolán Rippl-Rónai kép, kezdőknek oktatás, fáklyás golfverseny, grill-party   Oscar - Highland Hair & Beauty Days, 50% kedvezménnyel! Fényképezőgép egy hétre, ingyen!Tombolán Rippl-Rónai kép, ... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1889

La Cala Resort*****

 Hétközi ajánlat 2014 szeptember 7. - október 30. között, július 31-ig foglalva:Hétközi ajánlat 2014 szeptember 7. - október 30. között, július 31-ig foglalva: 3 éjszaka szállás kétágyas szobában r... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2026

Bacsó Playoff-ot játszott

 Mint korábban beszámoltunk róla, a Junior Tour V. állomásának a Forest Hills Biohotel & Golf pályája adott otthont, ahol 9 szakaszon mérhettétek össze tudásukat a fiatalok. Szoros, izgalmakkal teli k... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2220

Felemás kezdés

 Tegnap elkezdődött az Orosz Nyílt Bajnokság, ahol öt magyar játékos is versenybe szállt a helyezésekért. A magyar küldöttséget Rózsa Csilla, Vadkerti Adél, Briglovics Boróka, Csányi Olivér és Rózsa D... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1975

Breaking news

 Nemrég kaptunk hírt juniorjaink első napi eredményeiről. Válogatottunk jelenleg, a XXIII. Orosz Nyílt Bajnokságon versenyeznek.Nemrég hírt kaptunk juniorjaink első napi eredményeiről. Válogatottunk j... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1539

Dufner öt év múlva kiszáll

 Jason Dufner a PGA Tour egyik legnépszerűbb játékosa. Nem azért, mert zsák számra nyeri a tornákat, sokkal inkább visszafogottsága, humora, fizimiskája és persze a játéka miatt is. Dufner egy interjú... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1731

Woods és társai

 A mai napon veszi kezdetét a PGA Tour aktuális tornája a Quicken Loans National. A viadal hatalmas érdeklődésre tart számot, hiszen négy hónap távollét után ezen a viadalon tér vissza Tiger Woods. A ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1830

Jön a VII. Herend Kupa

 A hagyományokhoz hűen idén is megrendezésre kerül a Herend Kupa, immáron hetedik alkalommal. A világszerte elismert építész, Hans-Georg Erhardt tervei alapján épült Balatonudvari pálya ad otthont a n... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1835

Csak semmi pánik!

 A magyar junior válogatott sikeresen megérkezett Moszkvába, ahol meglehetősen hűvös időjárás fogadta őket. A nevezési lista átolvasása után jól körvonalazódik, hogy fiataljainknak életük eddigi legne... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2076

Sonnengolf Ranglista Verseny

 Szálláslehetőség:    Röjtökmuzsaj –  Szidónia Kastélyszálloda - vendégeink a Sonnengolf Clubra hivatkozva 10 % kedvezményt kapnak a Szidónia Kastélyszálloda csomagárából.Szálláslehetőség:    Röjtökmu... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1742

Woodsék Obamánál vendégeskedtek

 A héten kerül megrendezésre a Quicken Loans National torna, amely Tiger Woods háziversenyeként is felfogható. A viadal természetesen PGA Tour torna, ám a rendezésből kiveszi a részét Tiger Woods és a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1773

Strickert nem hozza lázba az Open

 Elég valószínű, hogy Steve Stricker nélkül rendezik meg idén a British Opent. Az amerikai kiválóság ugyanis tavaly óta "részmunkaidőben" golfozik, és már nem szívesen hagyja el az Egyesült Államokat,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1728

Ügyvédek döntöttek

 A hagyományokhoz híven, immár harmadik alkalommal, idén is megrendezzük a méltán híres Ügyvéd Kupát. A helyszín a Forest Hills Biohotel csodálatos golfpályája, Szarvaskúton, június 28-án, szombaton. ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1952

Orosz kiküldetés

 Böndicz Gergőt a budapesti repülőtéren, telefonon értük utol, kedden kora délután, alig pár perccel a felszállás előtt. A junior válogatott szövetségi kapitánya bizakodóan tekint a jövőbe, szeretné t... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
2330

SZENT IVÁN-ÉJI FÁKLYÁS GOLFVERSENY & GRILL-PARTY

 Június 28-án, szombaton délután-este HIGHLAND KLUBNAP, teljesen kezdőknek és gyakorlott játékosoknak is. A rendezvény 17 órától kezdődik, folyamatosan be lehet kapcsolódni a programokba.Június 28-án,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2134

54. MAGYAR AMATŐR GOLFBAJNOKSÁG

 Már csak pár napja maradt, hogy jelentkezzen az LIV. Magyar Bajnokságra. A nevezési határidő 2014. június 27. péntek 12:00 óra.Már csak pár napja maradt, hogy jelentkezzen az LIV. Magyar Bajnokságra.... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 133

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés