HG archívum

Április 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 122 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Matusa István
1479

SEIKO Férfinap 4. forduló

 Szép napsütéses golfidőben rendezték meg a Seiko Férfinap 4. fordulóját. A hagyományokhoz híven a hónap utolsó fordulóján a szokásos nyeremények mellett, kisorsolták az On The Globe Marketing j.d.o.o... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2116

Ha rossz az idő, akkor Icus!

 Az elmúlt hétvégén golflázban égett az ország. Egymást érték a rangosabbnál rangosabb versenyek. Kapkodhattuk a fejünket, hiszen négy pályán zajlottak az események. A versenyek közül mindenképpen kie... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1554

Komoly a mezőny!

Bár még messze van, mégis nagy hír, hogy sztárok egész sora kötelezte el magát a június közepén esedékes Travelers Championshipre. A világranglista legjobb 35 helyezettje közül egyelőre négyen jelezté... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1479

Woods barátja szívrohamot kapott

Szívrohammal kórházba szállították Notah Begay-t, Tiger Woods egyetemi csapattársát, egyben jó barátját. Begay még a múlt héten Dallasban lett rosszul, kórházba szállították, a hírek szerint állapota ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2372

Készül a zalacsányi remekmű

 A magyar golftársadalom nagy érdeklődéssel várja az új 18 szakaszos zalacsányi pálya átadását, amelyről eddig vajmi kevés információ került hozzánk. Több pálya szülőatyjával, hazánk egyik legismerteb... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1413

Rekord nevezés a US Openre

 Június 12-15. között kerül megrendezésre az idény második Major-tornája a US Open. Az idén Észak-Karolinában megrendezésre kerülő Amerikai Nyílt Bajnokságra rekordszámú jelentkező adta le a nevezését... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1334

Rory McIlroy mélyrepülésben

 Valamivel több, mint két éve Rory McIlory egészen a világranglista első helyéig ugrott előre köszönhetően többek között a 2011-es US Open sikerének és a további tornagyőzelmeknek. Az északír még tava... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1535

Pintér a túlélés útján

 Pintér Béla túlesett életmentő szívbillentyű műtétjén. Előtte 9-szer állt le a szíve, mely ez alkalommal közel egy órán át volt a műtőasztalon, miközben 16 orvos 4 órán keresztül küzdött a sportoló é... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1898

Nehezen indult

 Mint korábban írtuk, Hahn Roland elkezdte idei profi szereplését. Roland nehéz, számára ismeretlen pályán a Challenge Tour Barcelonai állomásán versenyzett. Profi golfozónknak, élete talán legnehezeb... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1764

Erre vártunk egy éve!

 Alig, hogy lecsengtek az idei első ranglista verseny utózöngéi, máris készülhetünk a következő rangos szövetségi versenyre, a Magyar Kupára. Mint tudjuk, a kupának nagy hagyományai vannak, idén jubil... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1406

Sikerült az áttörés

 A dél-koreai Seung-yulNoh győzelmével zárult a PGA Tour legutóbbi viadala, a Zurich Classic of New Orleans névre keresztelt torna. A fiatal játékos 78. tornáján első győzelmét szerezte meg, igaz a vé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1284

Francia győzelem Kínában

 A francia Alexander Levy nyerte az European Tour legutóbbi tornáját, a sztárokkal teletűzdelt Volvo China Opent. A mezőnyben többek között ott volt az angol IanPoulter is, valamint a PGA Championship... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1657

Önkéntes kerestetik!

 Szeretne részese lenni egy nagy tradíciókkal rendelkező, nívós golf eseménynek? Most lehetősége van kivenni a részét, és fontos tagjává válni a Magyar Kupa csapatának.Szeretne részese lenni egy nagy ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2068

Hétvégi dömping

 Kellemes, ámbár kissé bolondos áprilisi idő, jó állapotú pályák és remek hangulatú rangos versenyek jellemezték a szombati napot az ország több klubjában is a hétvégén. Elég csak az idény első rangli... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2627

Mindenhol jó, de a legjobb Balatongyörökön!

 A Junior Tour II. fordulóját rendezték meg  szombaton Balatongyörökön, amely rendkívüli izgalmakat és heves csatákat hozott. Sonja Gschwendtnerrel a Balaton Imperial Club „háziasszonyával“ beszélgett... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2126

A pályák szürke eminenciásai

 Már lassan egy hete véget ért az Európai Olimpiai Reménységek Versenye, de továbbra is téma a golfozók körében. A főszereplők, a juniorok történelmi sikere mellett maga a verseny is jelesre vizsgázot... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1763

Rendkívüli információ!

 A PGCC által az utóbbi időben bevezetett rendelkezések ellenére sem csökkent az érvényes játékjoggal nem rendelkező játékosok száma, ezért április 26-tól kezdődően az alábbi beléptetési rendet vezeti... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1963

Vihar a golfpályán

 Mint korábban írtunk róla, golfozónk, Hahn Roland elkezdte idei profi szereplését. Jelenleg Spanyolországban van, ahol a Challenge Tour Barcelonai állomását rendezik. A versenysorozat újabb fontos mé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1469

Fejben dől el

 Az amerikai Ben Martin áll az élen egy nap után a PGA Tour aktuális tornáján, a Zurich Classic névre keresztelt viadalon. Az éllovas az ezt megelőző nyolc tornájából heten nem jutott be a CUT-ba, így... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1361

Szoros a csata Kínában

 Az European Tour mezőnye a héten Kínában versenyzik, a Volvo China Open bajnoki címéért. Az első nap után AlvaroQuiros és Simon Dyson állnak az élen, ám a verseny végtelenül kiegyenlített, többen is ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1785

Sikeres nyitány

 Elrajtolt az idei Bakony Tour, amelyet a Bakony ékszerdobozának nevezett zirci-szarvaskúti Forest Hills Biohotel Golfcentrum kiváló, 18 szakaszos golfpályáján rendeztek. Gavin Irwin számolt be nekünk... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1588

Elkezdődött a Junior Golf Tour!

 Útjára indult a Junior Golf Tour, amelynek első fordulója április 22-én volt a Highland Golf Clubban. Junior válogatottunk néhány tagja is képviselteti magát a tour különböző állomásain, így minden b... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1718

Megint a juniorok!

 Még egy hét sem telt el, de a juniorok újra színre lépnek, mégpedig a Balaton Imperial pályáján, Balatongyörökön. A klubban nagy várakozás előzi meg a versenyt. Szeretnék, ha minden rendben és gördül... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1441

Tiger már chippel és puttol

 A legfrissebb hírek szerint Tiger Woods elkezdte a könnyített edzéseket hátoperációja után. Mark Steinbert, Woods menedzsere arról számolt be, hogy „főnöke” rehabilitációja tökéletes ütemben halad, a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1249

Rickie Fowler swingje összeállt

 A mai napon veszi kezdetét a PGA Tour aktuális tornája, a Zurich Classic. A viadal egyik favoritja a fogadóirodák szerint Rickie Fowler, aki a WGC Match Play torna óta kiváló formát mutat. Ebben elév... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1836

Kövesse Élőben!

 Kövesse nálunk élőben, a Challenge Tour küzdelmeit, Hahn Rolanddal a küzdőtéren. Szurkoljunk együtt a magyar golfozónknak!Kövesse nálunk élőben, a Challenge Tour küzdelmeit, Hahn Rolanddal a küzdőtér... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1737

Vigyázz, kész: Kisoroszi!

 Az idei első ranglista versenyt rendezik meg Kisorosziban, ahol megújult pályával és klubházzal várják a vendégeket. A szezonnyitó, piros betűvel szerepel minden valamirevaló magyar golfozó naptárába... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1725

Franciaországi ajánlatok a Golf Travel Hungary-tól

  “Château Golf, Gastronomy & Wine experience” “Château Golf, Gastronomy & Wine experience” Korlátlan golf 5 napra a 27 szakaszos Château des Vigiers pályán Ingyenes golf bármelyik partner pályán ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1681

Egy lista, melyet nem Woods vezet

 Egy amerikai cég a Google kereső adatait felhasználva érdekes listát hozott nyilvánosságra. Az amerikai államokat vették górcső alá, mégpedig azon szempont szerint, hogy melyik sportolóra keresnek rá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1785

Poulter és Dufner ütőt váltott

 Ian Poulter és Jason Dufner az European Tour aktuális tornája, a Volco China Open előtt kellemes kalandban részesült, ugyanis egykori kiváló asztaliteniszezők társaságában népszerűsíthették a viadalt... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 122

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Keresés